Quote:
Originally posted by loop80
Καλησπέρα aggeloydaki ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για τις συμβουλές σου. Γενικά κάνω πολύ ισορροπημένη διατροφή και αυτό που λες για την ζάχαρη ίσως να έχεις και δίκιο απλά να σκεφτείς ότι είναι η πρώτη ποσότητα ζάχαρης που τρώω μετά το χειρουργείο, ούτε στον καφέ ούτε και στο τσάι βάζω ζάχαρη, ποτέ δεν έβαζα δλδ, και προσπαθώ να την αποφύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Κατά τα άλλα πιστεύω πως κάνω σχετικά ισορροπημένη διατροφή, βέβαια αυτό που λένε διάφοροι στο forum για την πρωτεΐνη δεν το πολύ έχω καταλάβει, δεν μου έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες ο γιατρός μου για τι πρέπει να τρώω και τι όχι, εκτός από το να αποφεύγω τα snacks (πατατάκια γαριδάκια κτλ) την κόκα κόλα και γενικά το ανθρακικό για διογκώνει το στομάχι και τα γλυκά, κατά τα άλλα μου είπε πως μπορώ να τρώω τα πάντα αν δεν με πειράζουν χωρίς να μου διευκρινίσει πόση πρωτεΐνη πρέπει να παίρνω μέσα στην ημέρα, Θα ήθελα την βοήθεια σας πάνω σε αυτό.
http://www.familylife.gr/el/eimai-mama-gynaika/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7/662-%CE%A7%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%C E%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%87%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%BA%C E%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE?start=1