Μάλλον ολόκληρο το μπουκάλι θα χρειαστεί!!!!!! χαχαχαχα Αντε περιμένουμε με ανυπομονυσία να μας πεις πιου μoιάζει:P:P:P:P
Printable View
Μάλλον ολόκληρο το μπουκάλι θα χρειαστεί!!!!!! χαχαχαχα Αντε περιμένουμε με ανυπομονυσία να μας πεις πιου μoιάζει:P:P:P:P
Λοιπον. Θα τα βαλεις σε ενα ταπερακι και θα τα φερεις εσυ! Τι λες; Και επι της ευκαιριας θα διοργανωσουμε και εκεινο το tattoo παρτυ που λεγαμε. Εγω θελω μονο 2-3 για αρχη οχι παραπανω. :D Ελα ψησου! Και διακοπες θα κανεις και χρημα θα βγαλεις, ποιος την χαρη σου! Πακεταρεις ηδη ε;
οπου να'ναι θα χτυπησει το κουδουνι σου! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
χαχχαχαχχχχαχα
ηδη μυριζω το μπισκοτακι! :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mitso θελω να φτιαξω ενα "Ζ" στο δεξι χερι, εσωτερικα του μπρατσου. Για δωσε καμια ιδεα.
εχεις αρκετες επιλογες απο γραμματοσειρες, αν θελεις κατι ιδιαιτερο και μοναδικο μπορεις να πεσεις στα ποδια ΤΗΣ τατου αρτιστ και να την παρακαλεσεις να σου φτιαξει εκ νεου μια γραμματοσειρα! :lol: :lol: :lol:
ακομα μπορεις να παιξεις χρωματικα πχ. να κανεις το περιγραμμα κοκκινο και το γεμισμα μαυρο, η οτι αλλο χρωμα σε ευχαριστει. Ή ακομα να γινει μονο το περιγραμμα και να δοσουμε ογκο στο γραμμα μας με σκιες (δικεφαλους τετρακεφαλους κλπ) να το κανουμε τουμπανο!
αν θελεις να ριξεις κανενα βλεφαρο σε γραμματοσειρες θα βρεις απειρες στον κυβερνοχωρο (τσσσ)
γραψε : tattoo fonts
ή αλλιως ειπαμε :P :P :lol: :lol: :lol:
Πως φαινεται η επαγγελματιας..!
Κοιτα επειδη οποτε πεφτω στα ποδια γυναικας συνηθως τρωω κλωτσια, θα προτιμησω προς το παρον την δευτερη επιλογη και βλεπουμε.. :)
α εγω δεν κανω τετοια πραματα να ξερεις! με ενα καφε με πηθεις ανετα παντως! :lol: :lol:
Οποτε θες! :)
Εβαλα tattοo fonts στον γκουγκλη και γινεται ενας πανικος! Αντε να διαλεξεις τωρα. :D
αχ αυτο το γκουγκλη! σκετος χειμαρος! η σημερινη νεολαια ολα φατσα φορα! :lol: :lol: :lol:
Πες μου πως γινεται να αντισταθεις σε γραμματοσειρα με ονομα buffy the vampire slayer. Οχι πες μου :)
με σκορδο???? :lol: :lol:
χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΠΕΙΝΑΩ.........και πειναω και πειναω.. :grind:
αχ και εγω σημερα πειναω ....... αλλα οχι θα αντισταθουμε ..
κραττησου ζωητσα, εγω τρωω 5 ρυζογκοφρετες...
Oχι διοτι υπαρχουν κ δρακουλες με αντισωματα στο σκορδο
θενκ γκοντ!!!!!!!!!!!!! :D καλημέρα!!!!!!!!!!!!!
καλημεραααααααααααααααααα αααααααα:roll::roll:
σκεφτομαι....οτι νυσταζω αφανταστα πολυ αλλα και οτι για καποιο λογο ξυπνησα πολυυυυυυυυυυυυυυυυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι συνδυασμος και αυτος θεε μου?????
νυστα κ χαρα μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d uh::duh::duh:
καλημερα σε ολους ..
καλο ταξιδι στον ανθρωπο που τοσα χρονια μας χαριζε χαμογελο,στον αγαπημενο μου Βεγγο.
πωπω λυπηθηκα για τον βεγγο, μου αρεσε σαν ανθρωπος, ασε που τον εβλεπα παλια μικρή..
σημερα ειδα το φασολακι μου καθαρα και ο γιατρος μου εδωσε την Π.Η.Τ μου (πιθανη ημερομηνια τοκετου) και ειναι 4-1-2012 !
τα συναισθηματα ΧΕΙΜΑΡΟΣ!!!!!!!!!:love::love::love::love:: love:
mitsokolo, τι καλα νεα....!
αντε... καλή συνέχεια εύχομαι :)
τι ωραια , θα γεννησεις μεσα στις γιορτες, ολα τα καλα μαζι...
αν ολα πανε καλα ο γιατρος υπολογιζει να γεννησω τοτε! ομως εγω τον δεκεμβρη θα ειμαι ηδη στον μηνα μου! οποτε απ τα χριστουγεννα περιμενουμε! αχ μακαρι να πανε ολα καλα!
σευχαριστω σισακι μου!!!!!! :love:
super νεα μικρη!αντε με το καλο μανουλα!
ευχαριστω connie μου! :love: λαλαλαλαλαλαλαλαλα :lol: εχω λαλησει σημερα μιλαμε :P
σκεφτομαι τα κοριτσια, η penelope, η onelife, εχουν μερες να γραψουν..
mitsokolaki, να τι θα σου φερει ο αη βασιλης :)
υπερτελεια :love:
Σκεφτομαι πως εφυγε η προσωποποιηση της αθωοτητας ο Θανασης Βεγγος.
Πηγες να βρεις την εμπνευση;:starhit::spin:Quote:
Originally posted by ria
Αντε αντε πρωτα ο Θεος Αιγοκερακι το ζουζουνι σαν κι εμενα!!!!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy
Εφυγε ο Θου Βου μας,ο κωμικος που ηταν πραγματικος ηθοποιος ποιουσε ηθος!!!:sniffle:Quote:
Originally posted by lessing
Σκεφτομαι πως εφυγε η προσωποποιηση της αθωοτητας ο Θανασης Βεγγος.
Χαλόου λεςςςςςςςινγκ!!!!Quote:
Originally posted by lessing
Πηγες να βρεις την εμπνευση;:starhit::spin:Quote:
Originally posted by ria
πήγα πήγα!!!! αλλα δεν τον συνάντησα γμτ!!!!!
είσαι καλά τώρα κορίτσάκι μου?
σε φιλώ! :starhit:
Quote:
Originally posted by Ciciliana
σκεφτομαι τα κοριτσια, η penelope, η onelife, εχουν μερες να γραψουν..
Aπεχω μεχρι να αποφασισω αν θα συνεχισω να διαβαζω... φιλια
Μπραβο mitsokolina! Αντε και καλη λευτερια :)
lessing τι κανεις ψυχουλα; που χαθηκες; ria επειδη ερχεται ενα δυσκολο τριημερο... σου δινω ενα τηλεφωνο εκτακτης αναγκης για τις δυσκολες ωρες... 18118 :D
καλημερα σε ολους! ευχαριστω αγαπημενεεεεεεε :bouncy:
Πηνελοπακι ποιος σε χαλασε να τον κανω φετες
HMARTONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN αυτόν/ην j.feel και τις μαλακοδιαφημισεις του!σε 23 διαφορετικα θρέντ η ίδια μαμακία!!!
φιλαράκι το 18118 http://www.corfudelivery.gr/pizza-de...a/2-pizza.html δεν είναι πια η έμπνευση μου!!!!Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Μπραβο mitsokolina! Αντε και καλη λευτερια :)
lessing τι κανεις ψυχουλα; που χαθηκες; ria επειδη ερχεται ενα δυσκολο τριημερο... σου δινω ενα τηλεφωνο εκτακτης αναγκης για τις δυσκολες ωρες... 18118 :D
εχω περάσει σε άλλο επίπεδο !!!:spin: :tumble::smirk: