Τρελος εισαι ??? εχω μια αδερφη να μεγαλωσω ακομη και εγγονια δεν εχει δει.Αστην μωρε να χαρει λιιιιγο ακομη!!! αχαχαχα
Edit :μου θυμισες εκεινο το σποτακι το διαφημιστικο , πολυ γελιο μιλαμε!
Printable View
Τρελος εισαι ??? εχω μια αδερφη να μεγαλωσω ακομη και εγγονια δεν εχει δει.Αστην μωρε να χαρει λιιιιγο ακομη!!! αχαχαχα
Edit :μου θυμισες εκεινο το σποτακι το διαφημιστικο , πολυ γελιο μιλαμε!
εξεπιτηδες τοπα κουμπαρε :) εκεινο το σποτακι θυμηθηκα κι εγω....
Ιθακι τι θεμα θα εχει η τοιχογραφια?
σκεφτομαι πως και με το σημερινο ηρθε επιτελους η ωρα του ΚΕΝΟ να φυγει. θα αποχαιρετησω το σπιτι που μενω συντομα. τους παρακαλαω να με διωξουν, το θελουν ηδη κι απο μονοι τους (αλλα δε το λενε). ο ΚΕΝΟ βρισκεται σε αναζητηση σπιτιου/συγκατοικου/whatever. βρειτε μου στεγη γιατι σε λιγο θα μενω στα παγκακια της πλατειας...
ειμαι τοσο διασημος εδω μεσα που δε χρειαστηκε καν να απαντησω!
Σκεφτομαι οτι μολις γυρισα απο διακοπες κι εχω καει παντου ρε γαμωτο!!!
Σκέφτομαι πως όλα έχουν ένα τέλος. Καλύτερα εγκαίρως κι ας πονάει παρά αργότερα που θα εξευτελιστούν κ οι ωραίες αναμνήσεις...
σκεφτομαι πως πρεπει να ξεκουμπιστω απ'το σπιτι μονιμα, δε ξερω πραγματικα πως θα τα καταφερω, μονος μου χωρις δουλεια χωρις φιλους χωρις τιποτα απολυτως. η ζωη εχει καταντησει πολυ σκατα εδω στην Ελλαδα, πρεπει να παρουμε ολοι ενα σχοινι να το βαλουμε στο λαιμο μας και να κρεμαστουμε ενω ειμαστε σε απευθειας ζωντανη συνδεση με το μεγαρο μαξιμου να μας θαυμασει ο πρωθυπουργος...
Σκέφτομαι πως έχω τσακίσει 3 καριόκες στις 11:26!!!
Σκεφτομαι οτι πρεπει να ελλατωσω την επιθυμια μου να τρωω.. έφαγα πρωινο στις 8 και ενα κρουασαν σοκολατα απο τον Γρηγορη πριν απο λιγο. Θα κάνω κοιλια και δεν μου αρεσει :'(
νομιζω πως ολοι μας εχουμε, και θα επρεπε να φυγουμε απ'αυτη τη χωρα. αλλα αν μιλησουμε προσωπικα, ας πουμε οτι δε παει αλλο η κατασταση εδω, και καταλαβαινω απολυτα οσους ξεκουμπιζωνται απο νωρις απ'το σπιτι τους γιατι δεν αντεχουν τους γονεις τους...
δε ξερω το υψος σου, αλλα δεν ειναι κακο να τρωτε λιγο παραπανω. ειδικα οταν ειστε αδυνατες και το χρειαζεστε.
σκεφτομαι πως αν μου δινοντουσαν πιο πολλες επιλογες, θα εκανα περισσοτερο κοσμο χαρουμενο...
σωστα! οπωτε τρωτε χωρις φοβο και με παθος!
Christina82 εισαι μια χαρα και τζαμπα αγχωνεσαι.
Οχι ενταξει εχω λιγη κοιλιτσα για χορο της κοιλιας.. οι αδυνατες οπως ειπες ειναι αθλιες για τετοιο χορο. Καμια θυληκοτητα και σξουαλικοτητα!
εγώ πάλι προτιμώ την επίπεδη κοιλιά, κι ας μην κάνει για χορό της κοιλιάς :P
Επιπεδη αλλα γυμνασμενη! ;) αλλιώς την θεωρω λιγο ξενερωτη..
Σκέφτομαι ότι μου Θυμίσατε την καταπληκτική μουσική της ταινίας «Η κοιλιά του αρχιτέκτονα» και τώρα πάω αμέσως να το ποστάρω!
σκεφτομαι οτι βαριεμαι παλι σημερις, και δεν εχω ορεξη να κανω τπτ λογο ζεστης, παρολο που εχω αρκετα καλη διαθεση. επισης θελω να ευχαριστησω θερμα απ'τα βαθυ της σιχαμερης καρδιας μου τη Christina82, τη Gypsy Cello και τη Λήθη για το support, αν και ειλικρινα δεν ηταν αναγκη, χαρας στο κουραγιο σας που καθεστε κι απαντατε για χαρη μου.
Θελω να σκαρωσω μια πλακα σε ενα γνωστο μου που μου εκανε ζημια... το μοναδικο που με κραταει ειναι οτι ειναι ΑΜΕΑ.Αυτο δεν σημαινει βεβαια πως ειναι μεγαλο Αρτιδι.(σκεφτομαι οτι στο προπετασμα των ειδικων αναγκων που εχουν καποια ατομα πατανε πολυ καλα και κλαιγονται και μολις δουν καποιον που τους λυπαται τον χρησιμοποιουν).ΣΚΑΤΑ ΓΑΜΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ?την πανακολα μου
ithaki τι ακριβως σκεφτεσαι να του κανεις?? βασικα τι σου εκανε αυτος ?? :p
οσο για τα ατομα με ειδικες αναγκες, μερικες φορες ακριβως λογω του προβληματος τους εχουν μια περιεργη συμπεριφορα προς τους αλλους η κανουν πραγματα επειδη θελουν να αισθανονται οπως κ οι αλλοι, αλλα δεν ειναι κακια συνειδητη, δεν κανουν κατι με σκοπο να σε βλαψουν, αυτα τα λεω γενικα απο οσα εχω διαβασει κ εχουμε κανει, ειδικα για παιδακια με αναπηριες κ ειδικες αναγκες λιωνει η καρδια μου οταν τα βλεπω, ειχαμε μια κοπελα στο σχολειο που ηταν σε καροτσακι κ ειχε λιγο περιεργη συμπεριφορα κ καποιες φορες προσπαθουσε να μας την μπει, πχ ελεγε "εγω θα δωσω προφορικα κ θα περασω οπου γουσταρω, εσεις καθιστε να σκοτωνεστε στο διαβασμα", φυσικα λογω του προβληματος της ποτε δεν την πηγα κοντρα ουτε την ειπα ποτε κατι, την δικαιολογουσα απολυτα, επρεπε απο καπου να κρατηθει, κ τι δεν θα δινε για να ειναι στη θεση μας....
Μου εκλεψε κατι πνευματικα κατοχυρωμενο δικο μου.Ειναι οι κοποι 2 εβδομαδων.Δεν πιστευα οτι θα δοκιμαζε να το κανει.Δεν θα ασχολειθω με αυτον αλλο.Εδω ειναι η κολαση και ο παραδεισος.Οτι κανουμε μας ερχεται πισω.
Εχει συνδρομο νταουν αυτος ηθακη?Προχθες στην θαλασσα φερανε 2 φορες ατομα ΑΜΕΑ τα οποια φενοταν πολυ καλοψυχα και γλυκες ψυχουλες . το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Οχι το συνδρομο Down ειναι τελειως διαφορετικη φαση.Η μια μου αδερφη ασχολειται πανω απο 5 χρονια με 2 κατηγοριες παιδιων, Συνδομο down και αυτιστικων.Μου εχει εξηγησει τι παιζει με αυτες τις περιπτωσεις και ποσο πολυ τα αγαπαει τα παιδια.Δεν ειμαι βεβαια ειδικος. και σιγουρα αυτος δεν εχει συνδρομο down.Ας παμε σε αλλονων τις σκεψεις τωρα :P!
ithaki με υπολογιστες κ προγραμματα εχει σχεση αυτο που σου υπεκλεψε ??
Λυδια κ περαν αυτου ειναι πολυ πιο εξυπνα κ με δυνατοτητες απ ο,τι ο περισσοτερος κοσμος πιστευει, επειδη λογω επαγγελματος εχω ασχοληθει με τετοια παιδακια κ την ψυχολογια τους κ τα χαρακτηριστικα κ την αιτιοπαθολογια κτλ, ειχαμε παει κ σε ενα ειδικο σχολειο στη θεσσ στα πλαισια μιας εργασιας κ θυμαμαι ακομη ενα παιδακι με συνδρομο νταουν κ το ρωτουσα κατι πολλαπλασιασμους κ τα εβρισκε αμεσως, ειχα παθει την πλακα μου !!!!!!!!!!
Έλεος πια αυτός ο Παπακαλιάτης!!!
Σκεφτομαι οτι παλι πρεπει να κανω κ να πω τα ιδια κ τα ιδια κ τα χω βαρεθει, μου ζαλισαν τα @@..................
....θα καταλαβει ακριβώς όμως ο κομμωτής μου τί ανταυγειες θέλω?
κ θα διορθωσει τη βαση?
ξερω ασχολουμαι με τριχες, αλλα αυτο σκεφτομαι!
Σκεφτομαι οτι θελω να κοιμηθω κ δεν μπορω με τιποτα, παλι θα βρικολακιασω κ δεν την παλευω............................
Σκέφτομαι ότι σε λίγους μήνες συμπληρώνω τρία χρόνια ψυχοθεραπείας...
Σκέφτομαι ότι πλησιάζει η συνεδρία του φετινού απολογισμού και προσπαθώντας να συντάξω μια λίστα, διαπιστώνω ότι τα αρνητικά υπερτερούν κατά πολύ των θετικών...
Σκέφτομαι ότι από την αρχή του χρόνου που ήμουν στο νοσοκομείο και τα είδα όλα, μέχρι τώρα, έχω καθαρίσει πολλά μιάσματα από την ζωή μου και μετά από τόσους μήνες, δεν μου έλειψε κανένας μ@λ@κ@ς από αυτούς. Και είμαι άνθρωπος που δένομαι πολύ. Φαντάσου σε τι τέλμα είχα φτάσει…
Αυτό για να μάθω να βάζω όρια!
σκεφτομαι οτι ζω ενα Ματριξ και πρεπει να βρω καποιον να μου δειξει το δρομο να ξυπνησω. συγκεκριμενα ειναι λες και βρισκομαι σ'αυτη εδω τη σκηνη (ειδικα με το ξυρισμενο το μαλλι ειμαι φτηστος ο Neo):
http://2.bp.blogspot.com/-pd1KXpG0EM...matrix-pod.jpg
σαν να ειναι το Ματριξ ολη η Ελλαδα αφου μας προκαλουνε υπνωση και μας κρατανε κατω με τις μαλακιες τους. νιωθω πως αν φυγω στο εξωτερικο θα ξαναβρω τον εαυτο μου και θα ξαναρχισω να ζω φυσιολογικα τη ζωη μου, να ευχαριστιεμαι τα παντα, να ειμαι κοινωνικος, δυναμικος, δραστηριος.