Σήμερα έφαγα τηγανητές πατάτες και τις καταχάρηκα!! Έκοψα και τηγάνησα μία ολόκληρη πατάτα. :lol: Πολύ γέλιο, κολυμπούσαν πέρα δώθε στο κανονικού μεγέθους τηγάνι. Είμαι σαν απορρυπαντικό, οικονομική και συμφέρω! :lol:
Printable View
Σήμερα έφαγα τηγανητές πατάτες και τις καταχάρηκα!! Έκοψα και τηγάνησα μία ολόκληρη πατάτα. :lol: Πολύ γέλιο, κολυμπούσαν πέρα δώθε στο κανονικού μεγέθους τηγάνι. Είμαι σαν απορρυπαντικό, οικονομική και συμφέρω! :lol:
Τζίνα εγώ λέω να τα ντύσεις και τα τρία τα ζωάκια σου και να τα βγάλεις στον δρόμο μπορεί να μαζέψεις και κάνα φράγκο ;)
Εγω τζινα εχω φαει κανα δυο φορες πατατες τηγανιτες ομως εβαλα τη μανα μου να φαει την υπολοιπη τηγανια μιας και εφαγα 4 κομματακια για να χωρεσει το στομαχακι και μια φετα τυρι του τοστ.
Είναι λογικό να χοροπηδάει με τα καλτσάκια γιατί χάνει την άμεση επαφή με το πάτωμα αλλά ως πανέξυπνος σκύλος φυσικά δέχεται τα φουτεράκια αφού τον ζεσταίνουν. ʼσε, μας πουλάνε και μας αγοράζουν!! Πως τον λες;
ʼστα εδώ εγώ που από τότε που ξεκίνησα διατροφή τρώω πολύ λιγότερο και πολλές φορές την πατάω στην ποσότητα και τρώμε δύο μέρες αντί για μία! :lol:
Φαντάζεσαι να κάνεις τραπέζι με σλιβάτους τι γέλιο που έχει να πέσει; Όλα σε μικρογραφίες θα είναι! :lol::lol::lol:
Ελένη αυτό το κουστουμάκι είναι μία ιδέα για το δικό σου το σκυλάκι :lol:
Παρη ομως η ξαδερφη μου τον φωναζει παπαρακο.σορρυ κιολας.
:lol::lol::lol::lol: Eli την είδα αυτή την φωτογραφία στο internet και την χάζευα (εννοώ αυτή με τα σκυλιά φαντάσματα και τις κολοκύθες), έχει πολύ πλάκα. Ελένη κι εγώ σιγά σιγά τις έφαγα τις πατάτες γιατί είχα και λίγο αγγουράκι μαζί και 1 παξιμαδάκι. Χάζευα στον υπολογιστή και κάθε τόσο τσίμπαγα.
Λερναια υδρα μου το κανατε το ζωντανο.
Ο τρικέφαλος παπάρης!!! :lol::lol::lol::lol: με το συμπάθιο πάντα :bigsmile:
Όντως είναι ασύμφορο. Φαντάσου να πρέπει να ταϊζεις 3 στόματα αντί για ένα!!!:lol:
Σημερα εγω εφαγα 2 μικρους κεφτεδες το μεσημερι και παπαρακος 5 φαντασου να ηθελα 15 κεφτες με τον τρικεφαλο σκυλακο.
Eli και Γλαύκη στο τόπικ sleeve επιμήκης γαστρεκτομή μπήκε ένα νέο μέλος ο blazen που μπαίνει τη Δευτέρα για χειρουργείο sleeve. Δεν πετάγεστε να του πείτε κανένα καλό λόγο γιατί περιμένει να τον εμψυχώσουμε.
Οκ καλή μου έφυγααααα
Ελένη αν και μικρούλης ο Πάρης μια χαρά τους καταφέρνει τους 5 κεφτέδες!! Κι αν του έδινες και άλλους θα τους έτρωγε σίγουρα κι αυτούς.