Γτ κάποιος είναι πιο σημαντικός από σένα;
Γιατι πρέπει να βάζεις τους άλλους σε θρόνο;
Printable View
Γτ κάποιος είναι πιο σημαντικός από σένα;
Γιατι πρέπει να βάζεις τους άλλους σε θρόνο;
Νομίζεις δηλαδή ότι έχει μεγαλύτερη αξία αυτός που φεύγει;δεν είναι αλήθεια αυτό πάντα εσύ τό μόνο που έχεις είναι μάλλον ότι δεν είσαι δυναμική τέτοιες σκέψεις από εκεί πηγάζουν νομίζω
Δεν ξέρεις για πιο λόγο έρχεται κάποιος στη ζωή σου συνήθως τον πραγματικό λόγο συνήθως δεν το ξέρουμε
Τον καταλαβαίνεις όταν φεύγει κι όχι πάντα
Ρε παιδια σημερα πηρα πρωτη φορα γενοσημο του αμπιλιφαυ και για να πω την αληθεια ειμαι λιγο ευεξαπτος και θυμωμενος περναει αυτο????
Κατα τα αλλα και τα λιγα ψυχωτικα που ειχα μ τα χει παρει σημερα
αμα φυγουν τα ψυχωτικα θα ηρεμησεισ δυο τρεισ μερεσ λογικα κανε υπομονη
Καλημέρα, ο Θεός να την κάνει, πάλι με χάλια διάθεση ξύπνησα και τρέμω...δεν ξέρω γιατί αλλά είναι πολύ ενοχλητικό αυτό το τρέμουλο...
Εννοείς ότι εγώ έχω μεγαλύτερη αξία απ' αυτόν που φεύγει; Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα καλά...
Έχεις δίκιο πάντως στο ότι δεν είμαι δυναμική...
περασα κεπα σημερα.στειλτε μου θετικη ενεργεια να βγει καλο αποτελεσμα..!
ναι οταν βγουν θα σας πω.θελει 20 μερες για να βγει το αποτελεσμα.δεν παει πολυ καλα το διαβασμα.αν δε περασω λογοθεραπεια που θελει 15.5 θα δηλωσω τεχολογος τροφιμων που ειχε βαση 9 στην πολη μου περυσι
ευχαριστω πολυ ελισαβετ μου!!
Αρχισα το γενοσημο του αμπιλιφαυ και κοβω το ρισπερνταλ....ηδη εχω μυικους πονους και αυπνια....
Μα την παναγια αν δεν ηταν εντελως απαραιτητο ουτε που θα θελα να ακουσω για ολα αυτα
με κρατησαν 1-2 λεπτα στην επιτροπη
καλο ειναι αυτο λετε?
λες ε να ειναι θετικο αυτο το οτι με κρατησαν λιγο...μακαρι
με ρωτησαν τι διαγνωση εχω, τους λεω ψυχωση σχιζοφρενεια.μετα με ρωτησαν τι συμπτωματα εχω και τους ειπα οτι ακουω φωνες και οτι εβλεπα και πραγματα(δε προλαβα να τους πω οτι με παρακολουθουν με εκοψαν με αλλη ερωτηση).με ρωτησαν ποιοι γιατροι με παρακολουθουν (γιατι ειχα βαλει 1 διαγνωση ααπο ιδιωτη γιατρο και μια απο δημοσιο).με ρωτησαν αν εχω νοσηλευτει.με ρωτησαν αν βγαινω εξω και τους απαντησα οχι.με ρωτησαν ποιος κατεθεσε τα χαρτια και τους λεω η μανα μου και μου ειπαν μετα σε 20 μερες βγαινουν τα αποτελεσματα να παει να δει.αυτα
1-2 λεπτα κρατησε η ολη υποθεση