Ναι ο κοπρος εκανε το ζητουλα στον πατερα μου γιατι τον λυπαται και του δινει.
Printable View
Ναι ο κοπρος εκανε το ζητουλα στον πατερα μου γιατι τον λυπαται και του δινει.
Αυτή η λαιμαργία τους είναι το κάτι άλλο. Είναι ικανά να φάνε μέχρι να σκάσουν!! Καταλαβαίνουν ποιός είναι "ο πιο αδύναμος κρίκος" και πάνε εκεί να ζητιανέψουν. χιχιχιχι
Η Μις Πακοτίνι δεν μας τίμησε με την παρουσία της απόψε :lol:
Οταν γυρισα απο τη εγχειρηση μεσα σε 6 μερες ειχε παρει ενα κιλο του εδινε ο πατερας μου μισο κοτοπουλο την ημερα.καποιες φορες τρωει τοσοο που κανει ενα θορυβο και γυρναει την κοιλιτσα του να του την χαιδεψω.
:lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Οταν γυρισα απο τη εγχειρηση μεσα σε 6 μερες ειχε παρει ενα κιλο του εδινε ο πατερας μου μισο κοτοπουλο την ημερα.καποιες φορες τρωει τοσοο που κανει ενα θορυβο και γυρναει την κοιλιτσα του να του την χαιδεψω.
Μα το σκυλί ζήτημα να είναι 6-7 κιλά πως γίνεται να έβαλε 1 κιλό;;; Λίγες μέρες ακόμη μόνος ο Πάρης με τον μπαμπά σου και θα πήγαινε και αυτός για sleeve! :lol:
ʼκου μισό κοτόπουλο την ημέρα!! Καλέ δεν του εξήγησες ότι δεν είναι Αγίου Βερνάρδου; :lol:
Eli η μις πακοτίνι :lol: μάλλον θα βλέπει κανένα θρίλλερ και θα τσακίζει τα πακοτίνια που περίσσεψαν από χθές!
Δεκα κιλα ειναι ο κοπριτης και πριν ηταν 9.οταν θα παμε στον κτηνιατρο για να κοψουμε νυχια και να κανουμε το εμβολιο του καλαζαρ θα με χεσει ο ντοκτορ.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
:lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Μα το σκυλί ζήτημα να είναι 6-7 κιλά πως γίνεται να έβαλε 1 κιλό;;; Λίγες μέρες ακόμη μόνος ο Πάρης με τον μπαμπά σου και θα πήγαινε και αυτός για sleeve! :lol:
Να βάλεις τον μπαμπά σου να τον πάει για να φάει αυτός το χ@σιμο!! :lol: Στο κάτω κάτω αυτός είναι ο υπεύθυνος χεχεχεχε
Οταν τρωμε και δεν του δινουμε μας βριζει χωρις πλακα.θα τον τραβηξω βιντεο να σας τον δειξω μια μερα.
Ακούω στην τηλεόραση τώρα που έχει το master chef junior να λένε για το πως φτιάχνουνε τα brownies και θυμήθηκα ένα σκηνικό το καλοκαίρι που γέλασα πολύ. Ήμουν με μία φίλη μου που έχει ένα αγοράκι 6 χρονών και όπως μιλάγαμε μου λέει ο μικρός "πήγαμε βόλτα με την μαμά μου χθες και έφαγα ένα πολύ ωραίο γλυκό". Του λέω μπράβο και τι γλυκό έφαγες εσύ, πως το λέγανε; Σκέφτεται λοιπόν λίγο και μου λέει "μπριάμ" !! Κόκαλο εγώ. Μετά άρχισα να σκέφτομαι πιο γλυκό αρχίζει από "μπ" και του λέω μήπως εννοείς brownies κι όντως αυτό εννοούσε, αλλά έπεσε πολύ γέλιο.
Εγω λιγουρευτηκα τη μους μελιτζανας τζινα.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Λέω να ξαπλάρω κορίτσια γιατί νύσταξα, θα χαζέψω λίγο τηλεόραση και μετά νανάκια! Σας φιλώ γλυκά και εύχομαι όνειρα γλυκά αγκαλιά με τα χαριτωμένα σας χνουδωτά ζωάκια! Ευχαριστώ για την παρεούλα μάκια :starhit:
Καλό το Μπριαμομπράουνι :lol:!
Αρχισε η ερευνα στο μεγκα την κοπαναω.καληνυχτα τσουπρες.