ισως με το καιρο φυγουν αλλα και οχι δε πειραζει ασ φυγουν τα κιλα και ας μεινουν τα σημαδια!
Printable View
ισως με το καιρο φυγουν αλλα και οχι δε πειραζει ασ φυγουν τα κιλα και ας μεινουν τα σημαδια!
Ava μου και εγω ετσι ειμαι.. Βαζω τους αλλους πριν απο εμενα και στεναχωριεμαι με το παραμικρο! Εχω βελτιωθει απο οτι παλιοτερα αλλα και παλι ετσι ειμαι.. Αλλοι λενε οτι ειναι καλο και οτι ειμαι συμπονετικη, εγω το λεω καθαρη βλακεια!
Πρεπει λιγο να ξεκαθαρισουμε μεσα μας οτι δεν θα σηκωνουμε μονο εμεις το βαρος των αλλων στις πλατες μας! Το δικο μας βαρος ποιος θα το σηκωσει;
Καλα αυτη η λεξη και εμενα στο λαιμο μου καθετε!! Απο Σεπτεμβρη εχω και αλλη μην ανησυχεις!!! :/
εγω τον πρωτο καιρο ανεβαινα καθε μερα στη ζυγαρια και ας ξερναγα ολη μερα
λιλακι εσυ εισαι και μικρο!
ισως σε προσεξε πιο πολυ η ισως θρεφει το δερμα σου πιο καλα!
εγω απο προχθες με το σιδηρο δεν μπορω να βγω εξω ειμαι καταμελανιασμενη στα χερια
και απο το τριπλεξ που εκανα στα ποδια γενικα ειναι πολυ μαλακο το δερμα μου!
μαυρισες απο το τριπλεξ???σοβαρα μιλας???
Καινεγω ρομποκοπ ραμματα ειχα και ηταν το μονο που μου την εσπασε στην ολη επεμβαση!! Ειμαι πολυ ασπρη και φαινονται, η μαμα μου μου πηρε εκεινη την κρεμα απο σαλιγκαρια που σου ελεγα Αντα μου, 45 ευρω ενα τοσο δα βαζακι και την ξεχασα Ελλαδα!-.-
Την ειχες βρει νομιζω μιση τιμη ον λαιν αν θυμαμαι καλα ετσι; Εσυ δεν ησουν που μου το ελεγες;
Αρχιζουν και φευγουν παντως!!
Μια μερα που δικιμαζα μαγιο απο πανω, βγαινω απο το δοκιμαστηριο και μου λεει ο αδερφος μου καλα πολυ Αντζελινα Τζολι στην Λαρα Κροφτ εισαι με τα σημαδακια απο τις τομες!!!
Τι να πει κανεις; Ο αδερφος μου με βλεπει σαν να ειμαι η Τζολη!!! Μα τοσο ασχημια πια;; Χαχεχαχαχχαχχα!!
Εχει λευκαντικες κρεμες στα φαρμακεια και τος κανει τελειως λευκες και δεν φαινονται αν και νομιζω με τον χρονο φαινονται ολο και πιο λιγο!!
Τα ρομποκοπ τα κανουν σε οσους εχουν πιο πολυ λιπος στην κοιλια απο οτι εμαθα! Στην Ειρηνη που ειμασταν μαζι Καλλιοπη μου αν θυμασαι της ειχαν κανει με την κλωστη!!
Καινεγω αυτα ηθελα γαμωτο! Τεσπα δεν πειραζει θα φυγουν! Και με την κοιλιοπλαστικη δεν θα φαινονται ουτε αυτα! Με τις ραγεδες δεν ξερω τη θα κανω! Στα μπρατσα δεν ειχα ποτε και τωρα εβγαλα κατι μικρουλες που εγιναν και γρηγορα λευκες! Μαλλον επειδη χανω κιλα..
Εσενα Λιλα ρομποκοπ τα ραμματα η απο τα αλλα;
ναι λιλα απο το τριπλεξ εχω μελανιες και στα 2 ποδια!
εδω εχθες με επιασε ο μικρος απο το μπρατσο για να δει αν εχω ποντικι και εχω μελανια εκει που ηταν τα δαχτυλα του
Α δεν σας ειπα! Κατεβαινω εχτες στο λομπι του ξενοδοχειου να ρωτησω αν εχουν κανενα φουρνακι η φουρνο μικροκυμματων για να φτιαξω κανενα φαγητο και μου λεει ο βλακας που ηταν εκει: ναι εχουμε! Πρεπει ν προσεχεις την διατροφη σου! Δεν περπατας και καθολου, εισαι μεσα στο δωματιο με το λαπτοπ και τρως απο εξω.... Πρέπει, πρεπει να προσεξεις λιγο τον εαυτο σου!!! Πρωτον που ξερει οτι ειμαι στο λαπτοπ; Υποπτευομαι οτι εχουν καμερες.. 2ον ειναι καραφλος, κοντος, το παιζει οτι ειναι γαλλος και γαλλικα δεν ξερει (αντε μην πω απο που ειναι!), ειναι 50 χρονων και εχει μια μπακαμαπο εδω εως εκει! Εγω τι να του πω; Αδυνατησε, ψιλωσε, βαλε μαλλια, μην ντρεπεσαι για την καταγωγη σου και παρε τιποτα να ξανανιωσεις;; Γενικα ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!; Και ειχα παλι ενα απολογιτικο υφος σε φαση ναι το ξερω... Ειναι καο ασχημος αυτο που το πας; Δεν μου εσπασε τοσο τα νευρα γιατι τον λυπαμαι ετσι οπως ειναι αλλα οσο το σκεφτομαι φουντωνω! Αντε στο διαολο πια ολοι σας! Πω ρε π@@στη μου εαν καθομουν να ασχολουμε και εγω εται με τον κοσμο που βλεπω τι θα επρεπε να λεω; Τι ασχημοι που ειστε ολοι σας; Εξωτερικα καο εσωτερικα!! Πωωωω!!!
Να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι ολος ο κοσμος ειναι ασχημος αλλα υπαρχουν κατι τερατα εκει εξω που το παιζουν γκομενοι και μονο για γελια ειναι!
Επισης γιατρος γνωστος του μπαμπα μου, παμε να μου γραψειντις εξετασεις του μηνα και του λεει ο μπαμπας μου τι επεμβαση εχω κανει (εγω δεν θελω να το λεω και εκεινος καθετε και το εχει πει παντου!) και λει εχει χασει το Ναταλακι 15 κιλα! Και με κοιταει ο πολυ παχουλος (αντε μην τον πω χοντρο γιατι δεν μου αρεσει η λεξη αλλα ειναι!) καραφλος γιατρος με ενα βλεμα και μου λεει ΗΣΟΥΝ 15 ΠΑΡΑΠΑΝΩ;; Πωπωπωπω!!!
Ειχα μεινει.. Τι να του πω; Ναι ημουν! Εγω οταν μαθαινω οτι καποιος χανει κιλα η το βλεπω του λεω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ γιατι το νιωθω να του το πω... Τελικα δεν εχει μεινει καθολου χαρα για τον συνανθρωπο; Οι γονεις μου τοοοσο διαφορετικα με μεγαλωσαν απο τον υπολοιπο κοσμο; Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν οι εξαιρεσεις, οπως εσεις κοριτσαρες μου, αλλα ειναι κριμα να ζηλευουμε και να μην μπορουμε να χαρουμε με την χαρα του αλλου... Mad world!!
ετσι ειναι ναταλακι αλλα μη δινεις σημασια στο καθε μαρακα!
επρεπε να βγαλεις τα δοντια και να τον κανεις γευμα για να μαθει!
πω ρε ναταλακι! κατι επρεπε να του πεις του κοντοχοντρου καραφλου ρεσεψιονιστ! ακου εκει να σου την πει ετσι!
σε παρακαλω οταν θα φευγεται να του πεις κατι.....
του τυπου ''προσεχε και λιγο τον εαυτο σου''
Καταρχας αυτο που εκανε ηταν αντιεπαγγελματικο.Επειδη ειμαι του κλαδου, αυτο που εκανε ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.Εχουν δει τα ματια μας στα ξενοδοχεια ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και δεν πρεπει να κρινουμε ή να σχολιαζουμε τιποτα. Στη θεση σου εγω θα εγραφα ενα mail στη διευθυνση και θα εγραφα και το ονομα του υπαλληλου.Αν ειναι σοβαρο ξενοδοχειο θα παρει σοβαρα το παραπονο σου.Αν ειναι δυνατον!!Quote:
Originally posted by -wow-
Α δεν σας ειπα! Κατεβαινω εχτες στο λομπι του ξενοδοχειου να ρωτησω αν εχουν κανενα φουρνακι η φουρνο μικροκυμματων για να φτιαξω κανενα φαγητο και μου λεει ο βλακας που ηταν εκει: ναι εχουμε! Πρεπει ν προσεχεις την διατροφη σου! Δεν περπατας και καθολου, εισαι μεσα στο δωματιο με το λαπτοπ και τρως απο εξω.... Πρέπει, πρεπει να προσεξεις λιγο τον εαυτο σου!!!
Βασικα δεν θα του δωσω καν σημασια γιατι δεν αξιζει το χρονο μου! Σε εσας τα ειπα γιατι ηθελα καπου να τα πω! Και ειναι η φαση οτι τα ελεγε με ενα υφος σαν να ελεγε για το καλο σου τα λεω και τα ειπε τα αυτα που σας ειπα 3-4 φορες!! Μετα του εριξα ενα βλεμα σε φαση ε σκασε επιτελους, ξαναειπε αλλη μια φορα τις μαλακιες του και μετα σταματησε! Get a fucking life!
Τι να πω;! Οπως και να εχει εγω τον λυπαμαι..
Σας ευχαριστω κοριτσια μου, μου ανεβασατεντην διαθεση..
Σουρκουνα μου τι κανεις; Εχουμε να τα πουμε παρα πολυ καιρο!!
Λες αυτο να κανω; Μου ψιλοεσπασε τα νευρα ρε γαμωτο! Και σεν ηταν η μονη φορα που ειπε κατι ο συγκεκριμενος! Εχει ξαναγινει αλλες 2 φορες αλλα το αφησα να περασει στο ετσι και δεν ειπα σε κανενα τιποτα.. Μου ερχοταν να του πω οχι κανω πολλα πραγματα για εμενα ακομα και επαμβαση εκανα για να χασω τα κιλα μου.. Να απολογηθω δηλαδη παλι! Μα την Παναγια αν μου πει τιποτα θα του πω ξερα mind your own business και τελος!
Τις προιγουμενες φορες ειχα παει τρεχοντας να προλαβω την τραπεζα για να πληρωσω στην ωρα μου και ειχε πολυ ζεστη και ειχα σκασει και μου λεει παλι μπραβο περπατα και λιγο καλο θα κανει και εκανε κινησεις και εδειχνε την κοιλια του!
Την αλλη φορα παλι τα ιδια με το περπατημα..
Δεν μου χαλασε την διαθεση οπως θα γινοταν παλια γιατι εγω ξερω οτι χανω κιλα.. Αλλα ειναι σπαστικο...
Βαμπιράκι μη μου στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου, θα σου πω εγώ τι να κάνεις, να παίρνεις πρωί-βράδυ μετά το φαγητό ένα κουταλάκι του γλυκού ΓΡΑΨΑΡΧΙΔΙΝΗ, έτσι δε θα σε νοιάζει πια ότι σχόλιο και ν'ακούς! :lol: Εγώ πάντως από τότε που άρχισα να παίρνω Γραψαρχιδίνη σώθηκα! :lol:
παντως παιδια εγω περιμενω στη γωνια τον επομενο που θα μου την πει για το βαρος του για να του απαντησω αναλογως.
εχω χαριστει πολλες φορες, οσο ημουν παιδι και τους αφηνα ολυς και βαραγαν. τωρα εχω βρει τον εαυτο μου και οποιον προσπαθησει να με πληγωσει θα του ανταποδωσω ακριβως το ιδιο!
ακουστε ενα περιστατικο που εγινε πριν καιρο.η μαμα μου εχει 2 αδερφια. τον ενα με την οικογενεια του ειχα πολλα χρονια να τους δω γιατι μενουμε μακρια.
η γυναικα του ειναι πραγματικα τεραστια. και ηταν παντα. σε καποιες γιορτες ειδα τον αλλο αδερφο και ολα οκ. και οταν πηραμε τηλ τον πρωτο αδερφο με την τεραστια και ηλιθια γυναικα για χρονια πολλα μου λεει η θεια ''πω πω βρε κοριτσι μου παχυνες παλι? κριμα δεν ειναι?'' ουτε ευχες ουτε τιποτα, μονο αυτο.
δηλαδη ο δευτερος αδερφος ειχε παρει τηλ και ειχε δωσει ραπορτο ποσα κιλα ειμαι και ποσο εχω παχυνει!!!!!!!!
τοτε δεν απαντησα,
αλλα για την επομενη φορα,που λογικα θα ειναι στο γαμο μου,τους την εχω στημενη.
Κουκλίτσες φεύγω για το καφέδιασμα γιατί έχω αργήσει. Θα σας δω αργότερα, φιλάκια.
Αχαχαχααχαχ Τζινα συνταγογραφιση γινεται;;;; :lol::lol:
Κοριτσακι συγνωμη κι ολας αλλα οταν σε ειδα δεν μου φανηκες καν να εχεις προβλημα και στο ειπα! Απλα θελεις να ξαναβρεις τον παλιο σου εαυτο!
Τελικα στο Slimming World θα πας; Εγω λεω πηγαινε και δεν θα χασεις! Απο Σεπτεμβρη θα γραφτω παλι στην ομαδα γιατι εχει και πλακα!!
Θα χανω κιλα και θα ειμαι η slimmer of the week!! Χαχεχαχχαχαχ!! Οσο για το γυμναστηριο αναλογος σε πια περιοχη θα ειμαι του χρονου.. Αν ειμαστε κοντα εννοειτε να πηγαινουμε μαζι!! Αλλα θελω να ειναι κοντα στο σπιτι μπυ για να γυρναω και με τα ποδια!!
Καλα εχω τοση ορεξη για γυμναστικη!!!
Οσων αφορα τους θειους σου ουδεν σχολιο.. Δεν εκπλησομεη πλεον με την κακια γλωσσα των συγγενων!!!
Α! Κοριτσακι για τις βιταμινες που λεγαμε πηγα στα boots και πηρα 2 αναβραζον και οι 2 (να πινω και πιο πολυ νερο) μια με πορτοκαλι και η αλλη με αγρια φρουτα... Ειναι πολυ φτηνες, 4.5 λιρες η μια και 1,70 η αλλη!! Τις πηρα τωρα για προχειρες μεχρι να παω Ελλαδα και να παρω αυτα που παιρνει, θα αρχισει να παιρνει; Η Ναταλια μας!!
Σημερα εβαλα μιση πορτοκαλι μιση αγρια φρουτα και βγηκε καλυτερη.. Ελπιζω να μην πειραζει που τις ανακατευω..
Ναταλάκι σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...η αλήθεια είναι πως και εγώ όταν με βλέπω στις παλιότερες φωτογραφίες μου....τρομάζω :D ή όπως είπε ένας φίλος σήμερα "σοκ" :smilegrin::smilegrin::smilegrin: Καλά για πόσες μέρες είναι οι βιταμίνες που πήρες και είναι ΤΟΣΟ φτηνές???
βρε τζινα πες μας απο το παιρνεις αυτο?Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Βαμπιράκι μη μου στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου, θα σου πω εγώ τι να κάνεις, να παίρνεις πρωί-βράδυ μετά το φαγητό ένα κουταλάκι του γλυκού ΓΡΑΨΑΡΧΙΔΙΝΗ, έτσι δε θα σε νοιάζει πια ότι σχόλιο και ν'ακούς! :lol: Εγώ πάντως από τότε που άρχισα να παίρνω Γραψαρχιδίνη σώθηκα! :lol:
θελω και εγω!
βαμπιρακι εγω που πηρα αυτες που μου ειπε η γιατρος εδωσα 30ε και ειχε ισα ισα 30 μεσα τωρα δεν πηρα γιατι πρπει να παρω τα φαρμακα για το ποδι και αυτα καπου τοσο εχουν !Quote:
Originally posted by -wow-
Α! Κοριτσακι για τις βιταμινες που λεγαμε πηγα στα boots και πηρα 2 αναβραζον και οι 2 (να πινω και πιο πολυ νερο) μια με πορτοκαλι και η αλλη με αγρια φρουτα... Ειναι πολυ φτηνες, 4.5 λιρες η μια και 1,70 η αλλη!! Τις πηρα τωρα για προχειρες μεχρι να παω Ελλαδα και να παρω αυτα που παιρνει, θα αρχισει να παιρνει; Η Ναταλια μας!!
Σημερα εβαλα μιση πορτοκαλι μιση αγρια φρουτα και βγηκε καλυτερη.. Ελπιζω να μην πειραζει που τις ανακατευω..
θα παω στην επανεξεταση και οτι μου πει
(ελπιζω να εχουν μπει και τα λεφτα μεχρι τοτε)
Καλιοπίτσα εγώ 30 δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω!!! είναι πολλά τα λεφτά,αυτές που μου πρότειναν από το νοσοκομείο έχουν γύρω στα 10-12 για ένα μήνα (δεν θα ξεχάσω ποτέ σε ένα φαρμακείο που είχα μπει να ρωτήσω πόσο έχουν και μου είχαν πει γύρω στα 20 και μου είχε έρθει ντουβουρτζάς!θα ήθελα να μάθω με τι ποσοστό κέρδους δουλεύει ο συγκεκριμένος ) αν και στο www.pharmacy4u.gr τις έχω βρει πολύ πιο φτηνά από τα φαρμακεία κ μάλιστα αυτές που πήρα στο πρώτο τρίμηνο και ήμουν μια χαρά,εννοώ από άποψη ενέργειας,τις έχει γύρω στα 7,τα οποία βέβαια ούτε αυτά μπορώ να δώσω αφού προχτές όσα πήρα για το γατόπαιδό μου στοίχισαν 12 ευρουλάκια
καλιοπάκι γιατί δεν γράφεις κ εσύ στο "μπαι-πας και διατροφή" να συζητάμε τι τρως (και κυρίως να σε μαλώνω όταν δεν τρώς!!!)
ναταλιτσα εγω δεν ειχα ρομποκοπ ραμματα ειχα κανονικα.θα τα βγαλω φωτο καμια μερα να σας τα δειξω.μην δινεις σε κανεναν σημασια.βλακες κομπλεξικοι τι περιμενεις.
να γραφω ιωαννα μου απλα ξεχνιεμαι!
στειλε μου u2uτι βιταμινες επερνες!
το site το ξερω αλλα και αυτο τοσο τις εχει νομιζω!
τελικα το βρηκα στο site που μου εστειλες ισως ειχα κοιταξει αλλου
και το εχει ποσο???????
ξερετε ποσο?????
το πληρωσα 30ε και το εχει 13.94
13.94 πιο λιγο και απο τα μισα!!!!
Η μια εχει 20 ταμπλετες μεσα και η αλλη 15!
και εχει:
vitamin A, D, E, C
-//- B1
-//- B2
-//- B3
-//- B6
FOLIC ACID
vitamin B12
Panthothetic Acid
Biotin
vitamin K
Kαι η 2η εχει τα ιδια πλας
Magnesium
Eιναι η μια της Bayer και η αλλη μαρκας Boots 9εχουν δικο τους φαρμακειο)
Παιρνεις τις ιδιες που επαιρνε/παιρνει η Κατερινα? Γιατι μου εστειλε το λινκ που ηθελα για την vm-2000 και τα προβιοτικα και δεν τα βρισκω ρε γαμωτο!!
θα καλοπερνανε τωρα οι ναταλιασμενες
ποστ αριθμος 1000!!!
αχχχχχ ζηλευω!
και εχει και μια ζεστη αφορητη σημερα!
Tις βρηκα τις βιταμινες, οι 30 £9.60 δηλαδη καπου στα 12.30 ευρω.. Καλα ειναι? Εσεις ποσο τις περνετε?
εδω τωρα εχει δροσια
Ποτε θαμωνιαζομαστε εμεις? Στα ποσα??
το απογευματινο μας ανεκδοτο!
παω στο πατερα μου να του δωσω τα χαπια του και μου λεει
για κοιτα εκει στο παραθυρο μηπως εχουν βαλει καμια καμερα?
κοιταξα φυσικα του ειπα οχι και λεει δεν εχει τιποτα ουτε κανενα βυσμα ουτε τιποτα ?
οχι το λεω τιποτα!
και μολις ερχομαι σπιτι μου λεει ο αδερφος οταν πηγα στο μπαμπα μου εβαλε τις φωνες γιατι εχει καπου καμερα κρυμενη και προβαλει τσοντα πανω στο τοιχο!!!!!!
και οταν του ειπε οτι τι ειναι αυτα που λες γιατι δε θες να παμε σε ενα γιατρο να σε δει
και τον εβρισε γιατι θελουμε να τον βγαλουμε τρελλο!!!!!!!!!!!!!!
στα 1500 νομιζω βαμπιρακι
λιλακι εδω δε κουναει φυλλοQuote:
Originally posted by lila198621
εδω τωρα εχει δροσια
ααα εμενα ο παππους μου ακουει αγγελους που ψελνουν