η νοσηλεια σου ηταν με εισαγγελικη? η σε πεισαν και πηγες?
Printable View
η νοσηλεια σου ηταν με εισαγγελικη? η σε πεισαν και πηγες?
και στις 2 νοσηλειες με επεισαν να μπω
με εισαγγελικη θα ηταν πιο ευκολα. αλλα παλι πιστευω το χεις το 67%. θα πας για επιδομα να φανταστω?
ναι γι αυτο θελω το ποσοστο για το επιδομα
Ζητησα να με διαγραψουν αλλα απο οτι φαινεται οι διαχειριστες χρειαζονται ξυπνητηρι στις τσεπες τους γιατι κοιμουνται ορθιοι.....
Απο οτι φαινεται θα φυγω πρωτα παλι με μπαν γαμω το στανιο μου
Λα λα λα λα λα λα ερχεται το ιππικο ρε κολεγιοπαιδα....
Θέλω να κάνω εμετό από το άγχος και την αναστάτωση.
Το γενοσημο του αμπιλιφαυ με βοηθαει πραγματικα στην ψυχωση και το σημαντικοτερο δεν εχω εμμονες με τα παραληρηματα μου που ειναι κατι πολυ βιαιο για το μυαλο μου.....αλλα....παντα υπαρχει ενα αλλα.....για να γραφω τετοια ωρα σημαινει οτι εχω αυπνια και συγκεκριμενα 3 μερες τωρα και ειμαι ευεξαπτος θελω να ελπιζω οτι ειναι επειδη εκοψα το ριαπερνταλ
Τα τελευταία 2 χρόνια πάλευα με τα θέματα που είχα με το στομάχι μου, έχει 2 εβδομάδες που ξαναγύρισα στο παλιό μου πόστο. Από την στιγμή όμως που έμαθα ότι θα μεταφερθώ παρατήρησα ότι άλλαξε η συμπεριφορά του. Πιστεύω πως έπαιξε ρόλο η μείωσε το άγχος που μου είχε δημιουργηθεί από την στιγμή που άλλαξε θέση.
Ας ελπίζω ότι δεν είναι το άγχος και είναι η προσπάθεια που έκανα για να το θεραπεύσω.
Θελω ενα σπιτι στο βουνο! Να μην εχει ανθρωπους πουθενα,να μην μπορει να με βρει κανεις!
https://youtu.be/jYcXUEzaGlQ ..όλες ίδιες παντού σχεδον
Σημερα το ξεφτιλισα καπνισα τουλαχιστον 30 τσιγαρα
Ότι θα ήθελα πολύ να έχω μια παρέα...
Υπάρχει μόνο ένα μέρος, όπου θα θελα να είμαι... υπάρχει μόνο ένα πλάσμα, με το οποίο θα ήθελα να είμαι μαζί... Όλα τα υπόλοιπα είναι σαν μην υπάρχουν.... απλώς ο ρους του κόσμου και της ζωής με παίρνει μαζί του...
Ότι βαρέθηκα κάθε κομπλεξικό άτομο που προσπαθεί να μειώνει και να βγάζει εκτός εαυτού τους γύρω του, ώστε να νιώθει πως παίρνει κάποια αξία. Πφφφφ :mad: