Καλημέρα και καλή εβδομάδα !!!
Γιατί βρε κορίτσια μου τόσο πρωινές αφού δεν έχετε δουλειά ???
Printable View
Καλημέρα και καλή εβδομάδα !!!
Γιατί βρε κορίτσια μου τόσο πρωινές αφού δεν έχετε δουλειά ???
Καλημερααα!!!
Καλημέρα παιδιά!
Καλημερα Μαριλου, Αλεξία και Ηλία... Πως ειστε??
καλα ειμαι! μιλαω στον fb με μια γνωστη κοινωνικη συμβολο και με βαζει να κανω πραγματα να αλλαξω.. να δραστηροποιηθω...
θα δουμε...
Προσπαθουμε να προσρμοστουμε στην πραγματικοτητα της διαδικτυακης εκπαίδευσης ......πολυ προβληματισμος σε πολλα ..
Αφησα ενα παιδι μπροστά σε ενα υπολογιστή να κανει εφτα ωρες μάθημα μετα να κανεις άλλες 2 ωρες αγγλικα και μετα αλλο ενα 2ωρο αρχαία και μαθηματικά .....
Πραγματικα δεν ξερω πως θα μπορέσουν μετα αυτα τα παιδια να ξαναβγούν εξω αν κρατησει ολο αυτο ολοκληρο τον χειμωνα .....
Εσυ τι κανεις?
Μπραβο βρε συ Ηλια τι ωραια που ξεκίνησες να προσπαθεις !!!!
υπομονή κάνουμε όλοι οι γονείς νομιζω σήμερα ....
Επεσε ο σερβερ του υπουργείου παιδείας και γίνετε τις μουρλής στην κυριολεξία...στέλνουν συνέχεια μειλ τα σχολειά σε εμάς ..εμεις στα παιδιά και τα παιδιά προσπαθουν να συνδεθούν...αλλάζουν διευθύνσεις και χίλια άλλα δυο και ενα παιδί που δεν ξέρει δύσκολα να τα καταφέρει....
μιας που δεν έχουμε δουλεια είπαν να μας ταλαιπωρησουν σήμερα ....:cool:
Κατ αλλα ολα μια χαρα ....
[QUOTE=Marilou;1137518]Προσπαθουμε να προσρμοστουμε στην πραγματικοτητα της διαδικτυακης εκπαίδευσης ......πολυ προβληματισμος σε πολλα ..
Αφησα ενα παιδι μπροστά σε ενα υπολογιστή να κανει εφτα ωρες μάθημα μετα να κανεις άλλες 2 ωρες αγγλικα και μετα αλλο ενα 2ωρο αρχαία και μαθηματικά .....
Πραγματικα δεν ξερω πως θα μπορέσουν μετα αυτα τα παιδια να ξαναβγούν εξω αν κρατησει ολο αυτο ολοκληρο τον χειμωνα .....
Εσυ τι κανεις?
Από ότι φενεται θα παρει καιρό αυτή η διαδικτυακή εκπαίδευση... Είναι πολυ δυσκολο να κάθεσαι μπροστά από έναν υπολογιστή τόσες ωρες... καλά ειμαι αλλα εχω έναν πονοκεφαλο σήμερα πολυ υσχιρο..