ην ιδια ηλικια νομιζω εχουν
Printable View
ην ιδια ηλικια νομιζω εχουν
88 ειναι ο δικος μας
ο δικος μου ακουει καθε βραδυ να σκαβουν οχι στο κηπο αλλα στον τοιχο του σπιτιου!
και αφου ανοιξουν αυτοι που σκβουν τη τρυπα παει ο αντρας μου μαζι με τον αδερφο μου και το χτιζουν για να τον τρελλανουν
Αχαχαχαχαχ!! Δεν υπαρχουν! Το ξερω οτι ειναι δυσκολο για εσενα και την οικογενεια σου Καλλιοπη μου αλλα δεν μπορουσα να μην γελασω! Ακους εκει σκαβει καποιος και ο αντρας σου με τον 11χρονο γιο σου το χτιζουν!! αχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!
Kαλλιοπη το μπαλλονι με τη δικη μου φωτο το ξεχασες!Ουτε εγω ειμαι στη συναντηση αφου δουλευω κ μπορω μονο ΣΚ.Ασε που εχω δουλειες κ δεν θελω να κανω εξοδα αφου θα παω για την επεμβαση.Ασε που ειχα τη Ναταλια εδω μια εβδομαδα!Μολις τους τηλεφωνησα κ περνανε υπεροχα.Πηγαινε κ η Αγγελικουλα.Τους φωτισαν κ την ακροπολη κ περνανε σε πιο αγριες καταστασεις απο τον καφε.Μιλησα κ με την Αντα.
Λιλα δε μας απαντησες για το αγορι.
Φιλια στις 2 αφες κ να περασετε ακομη καλυτερα.
Αβα τα ειπαμε κ στο τηλ κ βλεπω οτι εκανες δουλεια.
Καλλιοπη κουραγιο κοριτσι μου!Τι αλλο να σου πω?
εμενα ειναι μικρος ακομη μονο85Quote:
Originally posted by lila198621
88 ειναι ο δικος μας
δικιο εχεις γλαυκη μου σε ξεχασα!
αλλα εσυ ετσι και αλλιως τη χορτασες τη ναταλια!
αν δεν ακνω λαθος 18 και μια ε?
Δεν σας εχω πει τιποτα για το γιωργο γλαυκη μου γιατι εχουμε κανει διαλειμμα για διαφημισεις μεχρι να συμφιλιωθει με τις ανασφαλειες του.αν μπορεσει βεβαια.
Χαιρομαι που τα ναταλοκοριτσα περνανε καλα!!!!!
να δουμε τι ωρα θα μαζευτουν οι γυριστρες!
Αργαααααααα
αυριο θα εχουμε νεα τους σημερα θα ξεσαλωσουν
Nαι Καλλιοπη 18 μερες μεινανε.Εχω μαζεψει τα πραγματα που θα παρω μαζι μου.
Ναταλια μικρη η πιεση η μικρη απο τη μεγαλη συνηθως πρεπει να εχει 4 βαθμους διαφορα.Κ ποιος σου ειπε οτι το χοιρινο ειναι καλυτερο κρεας απο το μοσχαρισιο?το μοσχαρισιο ερχεται πρωτο σε βιταμινες πρωτεινες κ φυσικα σε σιδηρο.Δεν ειναι τυχαιο οτι αυτοι που αθλουνται κ αυτοι που θελον να γραμμωσουν δεν τρωνε καθολου χοιρινο κρεας.
βρε παιδια πως ειναι δυνατον να εχεις εξεταση 3μηνου η 6μηνου η δεν ξερω τι κ να μην πας?Ενταξει η μικρη που λειπει εξωτερικο κ εχει συνεννοηθει με το γιατρο της.καποια κοπελλα πριν το εγραψε,νομιζω η Μοναδικη,δεν θυμαμαι.Νομιζωοτι θα πρεπει να εχει γινει κατι πολυ πολυ σοβαρο για να μην πας.οσο θυμαμαι κ την κοπελλα που χαθηκε γιατι δεν πηγαινε στις επανεξετασεις.
Ναι εχω συνεννοηθει εννοειτε με τον ντοκτορ, θα κανω κανονικα τωρα τις εξετασεις μου και θα παω τον Σεπτεμβρη να με δει απο κοντα!! Αν δεν ειναι καλες (ελπιΩ Θεε μου να ειναι!) το πολυ πολυ ανεβαινω Αθηνα για 3μερο και με βλεπει!!
Γλαυκη μου παντου οπου εχω διαβασει γραφουν οτι ναι μεν το μοσχαρισιο εχει πιο πολλες βιταμινες κτλ κτλ αλλα για παραδειγμα ενα φιλετο χοιρινου χωρις το λιπος ειναι ενα φιλετο καθαρης πρωτεινης ενω το μοσχαρισιο οχι.. Γενικα το χοιρινο ειναι υποβαθμισμενο σαν κρεας οταν στην γενικη του ομολογια ειναι πιο απαχονκαι απο την γαλοπουλα!
Ουλαλα!! Δηλαδη σε 2,5 εβδομαδες Γλαυκη μου θα ανηκεις στο κλαμπ και εσυ; Ποσο χαιρομαι!!! :)
Ιωαννα σου το ξαναλεω! Αν ξαναπεις οτι εχεις μπουτια δεν ξερω και εγω τι θα κανω! Μοση μεριδα ανθρωπος!! Χχαχαχαχαχα
Καληνυχτα απο μενα.
Ευχομαι οι ναταλιασμενες να περνανε καλα.οι αφες να παρουν το τροπικο χρωμα που επιθυμουν.καλλιοπακι εσυ να βρεις ησυχια με τον πατερα σου.να περασουν γρηγορα οι μερες μεχρι την επεμβαση για τη γλαυκη.και επιτελους να γυρισει στην ελλαδα το βαμπιρακι και να αφεθει στη φροντιδα της μανουλας της.
Σήμερα δεν μπορώ να με χορτάσω με τίποτα...έχω και κάτι ζαλάδες και υπνηλία δεν ξέρω τι συμβαίνει :(
Καλησπέρα, τώρα γύρισα η γυρίστρα χιχι και ετοιμάζομαι για ξάπλες.
Ninap έχεις μετρηθεί σήμερα μήπως είναι ανεβασμένο το ζάχαρο; Εγώ συνήθως έχω υπνηλία όταν έχω ψηλό ζάχαρο και οι αυξομειώσεις του ζαχάρου μέσα στην ημέρα μου δημιουργούν πείνα, πριν το sleeve δηλαδή γιατί τώρα δε νοιώθω ακόμα πείνα. Εχεις τσεκάρει κάτι από αυτά;
Σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Ωωω Ευχαριστω Λιλακι μου! Και εγω ευχομαι με την σειρα μου να αφησει τα πεισματα το αγορι, να πανε ολα καλα με το μεταπτυχιακο σου, οπου και να το κανεις αυτο και να εχουμε ολοι χαρα ευτυχια ειρηνη αγαπη και πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ!!
Σας αγαπω ολες σας!! Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!! :)
Tzina mou γενικά το ζάχαρο μου είναι λίγο υψηλό εδώ και κανένα 3mino (πάνω κάτω στο 250) επειδή δεν βάζο την απαραίτητη ισνουλίνη (πρέπει να βάζο 50 μονάδες 5 φορες τι μέρα και βάζο 20 5 φορες τι μέρα) διότι όσο έβαζα 50 μονάδες έβαζα και κιλά. μόλις κατέβασα την ινσουλίνη έχασα και 7 κιλά. φυσικά το συζήτησα με την γιατρό μου και μου έδωσε το ok γιατί είναι να κάνω την επέμβαση λίαν σύντομος. Το μέτρησα αλλα το είδα σταθερό τις ώρες που το μέτρησα. πάντως αισθάνομαι χαλια και δεν μπορούσα και να χορτάσω με τίποτα. για να καταλάβεις τι έφαγα :
πρωί : δυο σαντουιτσάκια με gooda (σάντουιτς δυο φέτες ψωμί κομμένες από μηχανή με μια φέτα gooda)
μεσημέρι 4 κεφτεδάκια όχι όμως μεγάλα και ένα μεγάλο πιάτο με διαφορα λαχανικά (φασολάκια , καλαμπόκι , πιπεριά) χωρίς λάδια και παρελκόμενα
όμως μετά από λίγο πεινούσα και έφαγα δυο νεκταρίνια και δυο χούφτες κερασια
πάλι όμως μετά από λίγο πεινούσα και δεν είχα τίποτα άλλο εκτος από κάτι tuc μπισκότα...τα καταβρόχθισα και αυτά.
και μετά έφαγα πάλι την σαλάτα με τα λαχανικά και μια κονσέρβα τόνο σε νερό..(βραδυ)
ελπίζω να μην πεινάσω άλλο γιατί την έβαψα. έτρωγα και ήταν σαν να μην είχα φάει τίποτα :(
Λίγες απομείναμε πια σήμερα.. Δεν σας ρωτώ πώς τα περάσατε, γιατί ξέρω ήδη την απάντηση! Απλώς ζηλεύω από μακρυά.. Σας σκεφτόμουν, ενώ καφεδιαζόμουν με τη σειρά μου.
Παρασκευή αύριο, η καλύτερή μου μέρα, ημέρα χαλαρότητας και προσμονής για το ΣΚ που έρχεται.. Έρχεται, ελεύθερο υποχρεώσεων που με έπνιξαν τώρα τελευταία, ελεύθερο γονέων που έφυγαν πια διακοπές. Θα το γλεντήσω!
Γλεντα το Αβα μοοοου!!!!!!!
Νινα εμενα δεν ειναι οτι μου φαινονται τραγικα αυτα που εφαγες.. Φρουτα, τονο σε νερο, σαλατες και τυρι και κεφτεδακια.. Οκ τα μπισκοτα πες αμαρτημα (χαχαχαχαχαχ πλακιζω!)
Αλλα τα υπολοιπα δεν μου φαινονται τραγικα.. Αναλογος βεβαια με το τι εχεις συνηθισει να τρως..
καλη σας μερα. Δεν εχω διαβασει κ ετσι ευχομαι να ειστε ολες καλα.Το μονο που ειδα ηταν τα τελευταια ποστ κ θελω να απαντησω στην Γλαυκη μας οτι στο 3μηνο που εκανα τις εξετασεις τις εστειλα με φαξ στον γιατρο κ μιλησα κ μαζι του κ μου ειπε δεν ειναι αναγκαιο να ερθεις να με δεις.Βασει των εξετασεων μου μου ειπε τι να κανω.Ο λογος που δεν πηγα ειναι οτι τα 120 ευρω που θα χαλαγα για να παω να με δει δεν τα ειχα δυστυχως κ εχω κ οικογενεια οπως οι περισσοτερες εδω που αν μη τι αλλο ξερουμε τα εξοδα...Δεν θα γραψω αλλα μηπως τυχον παρεξηγηθω απλα κ εγω ηθελα να δω τον γιατρο μου αλλα δυστυχως δεν μπορουσα.Τον Σεπτεμβρη θελω να πιστευω οτι θα μπορεσω να παω..Φιλια σε ολες σας..Αντα με το καλο να μπεις για την επεμβαση κοπελα μου κ εσυ Γλαυκη ευχομαι τα καλυτερα,καλη επιτυχια..
Μια χαρα ειμαι wow μου.Μπραβο και για τα κιλακια που εχασες.Good riddance :)Quote:
Originally posted by -wow-
Σας ευχαριστω κοριτσια μου, μου ανεβασατεντην διαθεση..
Σουρκουνα μου τι κανεις; Εχουμε να τα πουμε παρα πολυ καιρο!!
Λες αυτο να κανω; Μου ψιλοεσπασε τα νευρα ρε γαμωτο! Και σεν ηταν η μονη φορα που ειπε κατι ο συγκεκριμενος! Εχει ξαναγινει αλλες 2 φορες αλλα το αφησα να περασει στο ετσι και δεν ειπα σε κανενα τιποτα.. Μου ερχοταν να του πω οχι κανω πολλα πραγματα για εμενα ακομα και επαμβαση εκανα για να χασω τα κιλα μου.. Να απολογηθω δηλαδη παλι! Μα την Παναγια αν μου πει τιποτα θα του πω ξερα mind your own business και τελος!
Τις προιγουμενες φορες ειχα παει τρεχοντας να προλαβω την τραπεζα για να πληρωσω στην ωρα μου και ειχε πολυ ζεστη και ειχα σκασει και μου λεει παλι μπραβο περπατα και λιγο καλο θα κανει και εκανε κινησεις και εδειχνε την κοιλια του!
Την αλλη φορα παλι τα ιδια με το περπατημα..
Δεν μου χαλασε την διαθεση οπως θα γινοταν παλια γιατι εγω ξερω οτι χανω κιλα.. Αλλα ειναι σπαστικο...
Και βεβαια να το κανεις.Η δουλεια του ειναι να εξυπηρετει τους πελατες και οχι να σχολιαζει.
Δεν θα δικαιολογηθεις σε κανενα, προπαντων σε ενα βλακα κουτσομπολη ρεσεψιονιστ.Την επομενη φορα, ναι θα του πεις mind your own business.Οταν χασεις τα κιλα και γινεις κορμαρα θα πας και θα του πεις Με θυμασαι ρε ηλιθιε?:wink1:
Καλημέρα. Πίνω τώρα τον καφέ μου και προσπαθώ να ξυπνήσω γιατί κοιμήθηκα στις 5 το πρωί και τρώω λίγο από το υπέροχο cup cake που μας έφερε για άλλη μία φορά η Αγγελικούλα, κύριε Πρέσβη μας κακομαθαίνεται χιχιχι. Περιττό να σας πω ότι περάσαμε πολύ όμορφα χθες. Περιμένω σε λίγο να έρθει η Τζιναδερφή να πάμε για ψώνια.
καλημερα και απο μενα!!!!!
Ninap καταλαβαίνω το πρόβλημα που λες για τα κιλά γιατί η ινσουλίνη είναι αυξητική ορμόνη και γι'αυτό υποτίθεται ότι δεν είναι καλό να κάνουμε πολλές μονάδες, γιατί εκτός του ότι φράζει τα αγγεία, μας παχαίνει κιόλας. Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ισως η περίεργη πείνα που έχεις να σου δημιουργήθηκε από το υψηλό ζάχαρο, συμβαίνει αυτό. Με τις τιμές που έχεις λογικά η γλυκοζυλιωμένη σου πρέπει να είναι γύρω στο 9 με 10 κι αυτό δεν είναι ότι καλύτερο. Εύχομαι να κάνεις σύντομα την επέμβαση και μακάρι να σου φύγει τελείως ο παλιοδιαβήτης για να βρεις στην κυριολεξία την υγειά σου. Προς το παρόν ελπίζω να σου σταματήσει και η πείνα.Quote:
Originally posted by Ninap
Tzina mou γενικά το ζάχαρο μου είναι λίγο υψηλό εδώ και κανένα 3mino (πάνω κάτω στο 250) επειδή δεν βάζο την απαραίτητη ισνουλίνη (πρέπει να βάζο 50 μονάδες 5 φορες τι μέρα και βάζο 20 5 φορες τι μέρα) διότι όσο έβαζα 50 μονάδες έβαζα και κιλά. μόλις κατέβασα την ινσουλίνη έχασα και 7 κιλά. φυσικά το συζήτησα με την γιατρό μου και μου έδωσε το ok γιατί είναι να κάνω την επέμβαση λίαν σύντομος. Το μέτρησα αλλα το είδα σταθερό τις ώρες που το μέτρησα. πάντως αισθάνομαι χαλια και δεν μπορούσα και να χορτάσω με τίποτα. για να καταλάβεις τι έφαγα :
πρωί : δυο σαντουιτσάκια με gooda (σάντουιτς δυο φέτες ψωμί κομμένες από μηχανή με μια φέτα gooda)
μεσημέρι 4 κεφτεδάκια όχι όμως μεγάλα και ένα μεγάλο πιάτο με διαφορα λαχανικά (φασολάκια , καλαμπόκι , πιπεριά) χωρίς λάδια και παρελκόμενα
όμως μετά από λίγο πεινούσα και έφαγα δυο νεκταρίνια και δυο χούφτες κερασια
πάλι όμως μετά από λίγο πεινούσα και δεν είχα τίποτα άλλο εκτος από κάτι tuc μπισκότα...τα καταβρόχθισα και αυτά.
και μετά έφαγα πάλι την σαλάτα με τα λαχανικά και μια κονσέρβα τόνο σε νερό..(βραδυ)
ελπίζω να μην πεινάσω άλλο γιατί την έβαψα. έτρωγα και ήταν σαν να μην είχα φάει τίποτα :(
Καλημέρα Καλλιοπάκι.
Τζινακι καλημερα.Να ρωτησω? Απο χτες το τοστ μου το τρωω ολοκληρο κ φουσκωνω (μονο με τυρι) ενω μεχρι προχτες ετρωγα μονο το μισο.Μπας κ μεγαλωσε ξανα το στομαχακι?:sniffle:
Καλημέρα Μαράκι. Με ρωτάς αν σε μία μέρα μεγάλωσε το στομάχι σου και από μισό τοστ χωράει ολόκληρο; Και θέλεις να σου απαντήσω; :lol:
Με τις τιμές που έχεις λογικά η γλυκοζυλιωμένη σου πρέπει να είναι γύρω στο 9 με 10
Tzinako μου η πλακα είναι πως η γλυκοζυλιωμένη μου είναι λίγο αυξημένη από πριν (ήταν στο 5) και τώρα είναι στο 6.7 αλλα δεν χτύπησε και κόκκινο.
Αχ Παναγίτσα μου να γίνει η επέμβαση να σωθώ όπως τα λες. εχθές έριξα την deste και την ρώτησα αν θα κάνω την epmvasi μέχρι τα μέσα Αυγούστου. με είπε ναι...αν βγει και αυτή τι φορα σωστή θα το κάνω επάγγελμα xaxaxaxa:smilegrin:
τζινα και εγω εφαγα ολοκληρη τη φρυγανια σημερα!
λες να εχω και εγω τα ιδιια?
δε μας ειπες τα νεα πως περασατε εχθες?
ποσα μπαλονια ειχατε τελικα και αν σας μαζεψανε
απο υπολογισμους (εβαλα και τη γλαυκη) θα επρεπε να ειχατε 8 μπαλονια
Ninap η γλυκοζυλιωμένη δείχνει την εικόνα του ζαχάρου το τελευταίο τρίμηνο, οπότε πιθανόν να μην φαίνεται ακόμα αυξημένη. Εγώ που έχω μέσο όρο το ζάχαρο στο 120-130 έχω γλυκοζυλιωμένη 6,3. Το θέμα βέβαια είναι ότι όλα αυτά σε λίγο θα είναι παρελθόν και αυτό είναι το σημαντικό!! Εννοείται ότι θα το κάνεις επάγγελμα μετά, θα λύσεις και το οικονομικό χιχιχι.
Κουκλίτσες ήρθε η αδερφή μου και φεύγουμε. Καλλιοπάκι θα στα πω όλα το απόγευμα. Φιλάκια.
καλη βολτα και καλα ψωνια!
ελπιζω να μην εχουν στησει ξωβεργα παλι οι γαμπροι!:lol:
Tzina είναι φοβερό δηλαδή, πάντα όταν τα ρίχνω πάντα μα πάντα με λέει αλήθεια. Πριν φύγω από ελλάδα για χρονια μου εμφάνιζε καινούριο άντρα στη ζωή μου ..μα εγώ είχα σχέση 12 χρόνον..τι καινούριους έρωτες με έβγαζε? με έβγαζε για χρονια πως θα κάνω ταξίδι αλλαγή ζωής ...μα εγώ ήμουν κολλημένη με τον πρώην μου...e γνώρισα τον καλο μου στην ολλανδία και έφυγα και άλλαξα την ζωή μου :D από το πουθενά όλα αυτά..
εχθές που την έριξα ρώτησα αν θα κάνω την επέμβαση μέχρι τα μέσα του Αυγούστου . μου είπε ναι.
επίσης όμως με είπε πως ένα παιδί που προστατεύω θα μου δόση λύπη και σε συνδυασμό με το παιδί είχα και αρρώστια
δεν θα το πιστέψετε !!! Μας παίρνει τηλέφωνο η πρώην σύζυγος του συντρόφου μου . ο μικρός τους που μένει όμως μαζί μας και τώρα είναι διακοπές στη μαμά του, έπαθε δηλητηρίαση και μπήκε στο νοσοκομείο. το ψάχνουν οι γιατροί αλλα μάλλον ούριε πολλά energy drings...τι να πω? να μην πιστεύω μετά? :question::question::question::question::question:
Είναι επιβεβαιωμένο πλέον μας έχουν μουτζωσει οικογενειακώς.... Περνάω το μεσημέρι μου στα επείγοντα στο Ασκληπιείο περιμενονταΣω να δω τι θα γίνειΙ με τον άντρα μου ο οποίος ανέβασε μια πίεση στον θεό...έλεος πια
Κουράγιο, Αγγελική μου, ο άντρας σου είναι νέος και δε κινδυνεύει από αυτά που τώρα φοβάσαι. Μόλις μάθεις νέα, πες μας, ε;
Angel συγγνώμη, αλλα σας έχουν να περιμένετε? με άνθρωπο ο οποιος κινδυνεύει? έλεος πια...έλεος....ελπίζω όλα να πάνε γρήγορα καλά. οι σκέψης μου είναι κοντά σας :love:
Έχω και μια απορία: Nipap, μιλάς για τράπουλα; Μπορείς να μου τη ρίξεις κι εμένα; Αφού σου βγαίνει πάντα αληθινή, δε μπορεί, κάτι θα μάθουμε κι εμείς.. :)
Κορίτσια μου, Παρασκευή σήμερα, ναιιι!! Είπα να το γλεντήσω από νωρίς. Μπορεί να ξόδεψα κάτι παραπάνω :lol: αλλά το ευχαριστήθηκα! Πήγα βόλτα στα κινέζικα και ψώνισα τα εξής: Τρία παντελόνια, δύο φανελάκια και ένα φουστανάκι, όλα μαζί 37 ευρώ! Δε θα το πιστέψετε: Το ένα παντελόνι που πήρα είναι μαύρο, αεράτο, μακρύ. Το κοιτούσα περίεργα, κάτι μου θύμιζε και τι διαπίστωσα: Είναι ίδιο με ένα που είχα πάρει από μπουτίκ και είχα δώσει πριν χρόνια 110 ευρώ. Τη μπουτίκ την έχει μια τύπισσα, που υποτίθεται -όπως αποδεικνύεται- ότι ταξιδεύει στην Ιταλία, για να μας φέρει τα καλύτερα και να τα ακριβοπληρώσουμε, εμείς, τα κορόιδα. Έφερα το παντελόνι στο σπίτι, το έβαλα δίπλα σε αυτό που είχα και ήταν πανομοιότυπα! Μέχρι και το κινέζικο που πήρα σήμερα είχε την ταμπέλα made in Italy! Δε φταίει κανείς, φταίω εγώ, που όταν είχα οικονομική άνεση ξόδευα, χωρίς να σκέφτομαι τι ψωνίζω.
Καλλιόπη μου, είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα με το μπαμπά σου; Πώς είναι σήμερα; Και, κυρίως, πώς είσαι εσύ;
ava μου σημερα ειναι καλυτερα δεν εχει ουτε επισκεψεις ουτε του δειχνει κανεις τσοντα!
εγω γενικα ειμαι καλα αποφασισα να μη δινω και πολυ σημασια και οπως λεει και ο αδερφος μου
αν σου πει δε μπορω ποναω εχω κατι να σκας για βλακιες αφου δε συνεργαζετε δε θα στεναχωριεσε
το θεμα ειναι οτι εχασα το καφε με τα χτεσινα αυτο με πειραξε πιο πολυ αλλα δε μπορουσα να φυγω στη κατασταση που ηταν