-
Σε ένα παλιότερο πόστο μου σε ασφαλιστικό ταμείο είχα ένα φεγγάρι την αρμοδιότητα να διαγράφω τους πεθαμένους. Ήμουν νέα, ορεξάτη και απορούσα με την απάθεια των παλαιότερων. Ώσπου έπιασα τον εαυτό μου να κάνει αντίστοιχα αστειάκια (όχι βέβαια στο κοινό!), και συνειδητοποίησα πως δεν μπορείς να ανταπεξέρθεις αλλιώς.
Σε κάποια φάση, όταν ήμουν στην εξυπηρέτηση κοινού, μου έρχεται ένας που είχε καταθέσει για σύνταξη και ζητούσε να προηγηθεί γιατί μόλις είχε πάρει διάγνωση για καρκίνο. Του εξηγώ πως πρέπει να καταθέσει τη διάγνωση και να το στείλω στο ΔΣ, γιατί όσοι περίμεναν πριν από αυτόν όλο και κάτι είχαν, καθώς εξ'ορισμού ήταν ή γέροι ή άρρωστοι ή χήρες. Στη συνέχεια σκεφτόμουν πως είχα πάθει επαγγελματική διαστροφή, καθώς η απάντησή μου μπορεί να ήταν τυπικά ορθή, δεν έδειχνε όμως ίχνος συμπόνοιας και ανθρωπιάς.
Είναι το γνωστό burn-out. Όσο ευαίσθητος κι αν είσαι, όταν αντιμετωπίζεις τις ίδιες καταστάσεις καθημερινά, με τον καιρό φθείρεσαι. Πώς αντιμετωπίζεται; Εγώ το αντιμετωπίζω με εναλλαγή αρμοδιοτήτων, πρέπει να υπάρχουν ίσως κι άλλοι τρόποι.
-
Δηλαδη εγωω πρεπει να ερθω με τα ταπερακια μου γεματα?Κ δεν ειμαι κ στα καλα μου κ δε θελω να κανω τιποτα.....Ευτυχως εχει πει η χαρα μου οτι θα με παει σε ταβερνα κ γυραδικο κ δεν θα πεθανω της πεινας στη Θεσσαλονικη.....
-
Αααααααααααα καλημερααααααααα!!!!
Ναταλάκι μας γλυκό! Επιτέλους! Μας έλειψες τόσο πολύ!
Κρίμα που δεν έχω χρόνο να γράψω, έχω δουλίτσες και πρέπει να φύγω τρέχοντας. Έχω ήδη καθυστερήσει ουφ. Είμαι καλύτερα πάντως σήμερα μετά από μία μεγάλη τηλεφωνική κουβέντα με τους γονείς μου με τους οποίους τα είχα βάλει τις τελευταίες μέρες :bigsmile:. Ακόμη δεν έχω προλάβει να σας τα γράψω, είναι και ευαίσθητα θέματα και θέλουν καθαρό μυαλό για να τα αποτυπώσω γραπτά.
Επιτέλους η Τζίνα έχει νέο παρατσούκλι! Μις ταπερίνα λοιπόν! Μου αρέσει ;)
-
Καλημέρα Eli. Χαίρομαι που είσαι καλύτερα σήμερα και χαίρομαι ακόμα πιο πολύ για το παρατσούκλι μου! Yeaaaaaah!!
-
Κοριτσάρες μου γλυκές πω πω γέμισε ζωή και φωνούλες το Ντεσιρενιοτόπικ πόσο στεναχωριέμαι που πρέπει να φύγω!
Σας αγαπώ πολύ είστε όλες υπέροχες! Μάκια μάκια έφυγαααααα
-
Στο καλό,Ελάκι μου και καλή σου δύναμη ό,τι κι αν κάνεις...
Κι εγώ βιάζομαι να καθαρίσω το σπίτι τώρα που βγήκε για λίγο έξω ο μπαμπάς,το απόγευμα να τρέξω Θεσσαλονίκη
στο προτελευταίο μάθημα φωτογραφίας(που τα έχω χάσει όλα κι ούτε έχω ιδέα πού βρίσκονται οι παραδόσεις...)
αύριο Πέλλα για τα 9μερα και μετά Κατερίνη και πάλι με τον μπαμπά,Δευτέρα Θεσσαλονίκη για τη χημειοθεραπεία του,
να γυρίσουμε να τον τακτοποιήσω για να φύγω και πάλι Σαλόνικα,που μου έρχονται οι κοκόνες μου!Τρέχουμε λέμε....
Κι εμένα μου λείψατε πολύ,αγαπημένες μου!Δεν ξέρω γιατί έχετε πέσει ψυχολογικά και δυστυχώς δεν προλαβαίνω
να το επεξεργαστούμε,ωστόσο να έχετε στο νου σας πως όλα σύντομα θα πάνε μια χαρά κατά έναν ανεξήγητο ανώτερο
τρόπο!Θα έρθει ο καιρός να διακρίνουμε το λόγο για τον οποίο μας συνέβησαν όσα φαινομενικά δυσάρεστα συνέβησαν,
θα μείνει το θετικό τους απόσταγμα,θα πάμε βελτιωμένες παραπέρα...Είμαστε πολύ πιο δυνατές από τις καταστάσεις!Σας φιλώ!
-
Φεύγει και η μις Ταπερίνα. Σας φιλώ και θα τα πούμε πάλι με νεότερα το απόγευμα.
-
Στο καλό,Ταπερτζίνα!(μια μικρή βελτιωτική παραλλαγή).
Μέχρι το απόγευμα,στην επόμενη σου επίδειξη λοιπόν!
Να περάσεις όμορφα με τη φίλη σου!Φιλάκιαααα
-
Τελικά πρέπει να είμαι η μόνη που γνωρίζει το Ναταλάκι μας και δεν της έχει δώσει ούτε μισό παρατσούκλι.........:(
-
βγαινει και σε αγορακι και σε κοριτσακι.
-
και με ροδες για ευκολη μετακινηση
-
Τα τάπερ πρέπει να είναι με USB, για να διατηρούν ζεστό το περιεχόμενό τους!
-
Καλά δεν σας πιστεύω όλες σας με τα τάπερ!!!:lol: Πολύ γέλιο. Μετά το σουξέ των λαλαγγίων έχουμε τώρα το σουξέ των τάπερ! Πέρασα πολύ ωραία στη φιλενάδα μου, τα sleevοείπαμε και παραδόξως ότι κι αν έφαγα δεν με πείραξε καθόλου. Αφού κάποια στιγμή μου είπε τι παραπονιέσαι για διάφορα που δεν μπορείς να φας, αφού εδώ δοκίμασες τόσα και δεν σε πείραξε τίποτα. Της απάντησα λοιπόν ότι σήμερα δέχεται ότι τρώω το στομάχι μου χωρίς πρόβλημα γιατί ντρέπεται και θέλει να της κάνει καλή εντύπωση! Έφαγα κρέπα με ζαμπόν και τυρί (πήρα και στο τάπερ), σαλάτα με μπρόκολο, ζαμπόν τυρί, κρέμα γάλακτος και μαγονιέζα, δοκίμασα αρνί με χυλοπίτες που είχε από χθες, σπανακόπιτα (πήρα και στο τάπερ) και ρυζόγαλο (πήρα και στο τάπερ). Φυσικά τσιμπολογούσα επί δύο ώρες και πάλι έφαγα μικρή ποσότητα. Η φίλη μου δεν το πίστευε εφόσον έχουμε κάνει κάτι ξεγυρισμένα ξενύχτια με πίτσες, γλυκά και δε συμμαζεύεται. Της είπα και για σας φυσικά και τις ιστορίες μας. Μπορώ να πω ότι πέρασα ένα πολύ ωραίο μεσημέρι με πολύ γέλιο γι'αυτό μάλλον και χώνεψα εύκολα!!
-
Τζινάκι, όταν τρώμε σε φίλους ή έξω, τρώμε πολύ πιο αργά και ευχάριστα γι'αυτό όλα πάνε κάτω όμορφα και ωραία! Όταν είμαι σπίτι μετά τη δουλειά, το μόνο που με νοιάζει είναι να ξεμπρεδεύω μια ώρα αρχίτερα με το φαγητό είτε για να κοιμηθώ μετά ή να πιάσω το φόρουμ και τα νέα του, οπότε τρώω γρήγορα και συνήθως μου κάθεται!
Και εγώ απόψε έχω έξοδο για φαγητό, θα βρεθώ με την κουμπάρα μου να τα πούμε over dinner σε μεζεδοπωλείο της περιοχής μου, να δούμε τι θα παραγγείλουμε τα δυο μας, εγώ σληβάτη , εκείνη από τα κόκαλα βγαλμένη! Πάντως συνεχίζω να τρελαίνομαι για εξόδους για φαγητό όπως πάντα, γουστάρω αφάνταστα την ατμόσφαιρα, να σε σερβίρουν, να επιλέγεις από το μενού κτλ κτλ.
Προχθές ήμουν σε γιορτή και έφυγα και εγώ με ταπεράκι, έχω να τρώω για πολλέεεεεες μέρες, χαχα
-
Έχεις δίκιο Γιώτα γιατί όντως έτρωγα πιο αργά, μιλώντας παράλληλα και σταματώντας για να ανάψω τσιγάρο. Οπότε μάλλον γι'αυτό δεν μου κάθησε τίποτα άσχημα. Επειδή το κρέας μου κάθεται κάπως το τρώω πάντα σιγά σιγά. Μία μέρα όμως έβλεπα μία ταινία και ξεχάστηκα και έφαγα γρήγορα δύο μπουκιές χοιρινή πανσέτα. Πέθανα στον πόνο, μέχρι που ένοιωθα το στομάχι μου να τσούζει. Γι'αυτό τώρα ότι και να τρώω είμαι συγκεντρωμένη στο φαγητό για να μην ξανακάνω την ίδια πατάτα! Καλή διασκέδαση στην έξοδό σου το βράδυ.