αντε κυρια τζινα με τις εξοδους σου.για την επομενη φορα να παραγγειλεις τα ταπερακια με τις ροδες μην σου πεσει η μεση απο το κουβαλημα.απο τον κυριο ωωωω συγνωμη κυρια που σου ποσταρε η γιωτα να τα παραγγειλεις.
Printable View
αντε κυρια τζινα με τις εξοδους σου.για την επομενη φορα να παραγγειλεις τα ταπερακια με τις ροδες μην σου πεσει η μεση απο το κουβαλημα.απο τον κυριο ωωωω συγνωμη κυρια που σου ποσταρε η γιωτα να τα παραγγειλεις.
Αυτός Ελένη μου μόνο τάπερ δεν μου φαίνεται να διαφημίζει!!
βρε κοπελιες πολυ ησυχια επεσε σημερα.:shocked2::shocked2:
δεν σας θυμιζει την πεγκυ απο το παντρεμενοι με παιδια η φωτο που εχει ανεβασει η γιωτα με τον κυριουλη/κυριουλα?
Πές τα βρε Ελένη μου. Όλο μόνη μου με αφήνουν. Έχασα και την Eli που φωνάζαμε παρέα μπας και μαζευτούνε.
Έλα καλέ παραπονιάρα μου εδώ είμαι με την μπουκιά στο στόμα :o
Μόλις γύρισα από Zumba yeah! Έκανα και τα μπανάκια μου και τώρα απολαμβάνω το ψητό μου κοτοπουλάκι με πατάτες το οποίο είναι απλά Θ-Ε-Ι-Κ-Ο!!!!
Λέω να μου δώσω το πρώτο μου παρατσούκλι, να γίνω μία αυτοπαρατσουκλωμένη :lol::lol::lol:
Και το όνομα αυτής .... ταρα τα ταμ!!! Ζουμπανίτσα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
Έχει και διπλή έννοια περί γυμναστικής και διαιτολόγου :lol:
Μάλλον άργησα λίγο....
αφιερωμένο σε μένα την αργοπορημένη :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=hPasjxht8zc :lol:
και στα καπάκια
http://www.youtube.com/watch?v=UtEk9...eature=related
...γιατί έπεσε πολύ σιωπή ;)
Μια καλησπέρα στα κορίτσια μου πριν την πέσω!
Βγήκα με το κουμπαράκι μου, είπαμε τα δικά μας, φάγαμε θεϊκά, ψητά λαχανικά στη σχάρα, κοτοπουλάκι με σως μουστάρδας yummy yummy! Ευχαριστήθηκα τη βόλτα μου και τώρα με μια γλυκιά νύστα στα μάτια , σας στέλνω από ένα πεταχτό φιλάκι στο μαγουλάκι σας και πάω να χαθώ στη θαλπωρή της κουβέρτας μου!
Καληνύχτα έμορφες!
Ώπα το έπιασα το φιλάκι στον αέρα! Ααα ωραία πέρασες Γιωτάκι μου μπράβο σου! ʼντε για νανάκια εσύ κουρασμένο μου κοριτσάκι. Μάκια και από εμένα και όνειρα γλυκά!!!
Περιμενετε περιμενετε να σας πω κ εγω καληνυχτα!Χαιρομαι που περασατε καλα κ οι δυο!Κ εγω ειχα ενα πολυ ευχαριστο τηλεφωνημα γιατι σκοπευω να γυρισω στην παλια θεατρικη ομαδα που ημουν.Φιλακια κοριτσαρες μου.....Η ταπερτζινα που ειναι αποψε?
Έλα ντε;;; Που είναι η κυρία; Μόνο παράπονα ξέρει να κάνει και μετά εξαφανίζεται!!!
Κάτσε να την φωνάξω... Ταπερτζίναααααααααααααα!!!! !! Ουυυυυυ που είσαι καλέεεεεεε;;;
Γλαυκουλίνα μου πόσο χαίρομαι για την απόφαση σου να γυρίσεις στην θεατρική ομάδα, ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό :). ʼντε καλή αρχή, εύχομαι να σου φτιάξει το κέφι και να σε βοηθήσει να ξεφύγεις λίγο από τις φούριες σου. Καληνύχτα γλυκιά μου και όνειρα γλυκά, άντε θα σας βάλω εγώ για ύπνο όλες απόψε :D, φιλάκια πολλά!
Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε? Εγω εχω κατι ψιλοπονακια σημερα μαλλον απο την αλλαγη του μηνα μου.
Τζινακι στειλε μου με γιου του γιου το τηλεφωνο σου, θελω να σε παρω για κατι σε πατακαλω πολυ.
Καλημέρα. Ταπερτζίνα's calling, is anybody there; Καθότι είχε πολύ ησυχία χθες εδώ ξάπλωσα και έβλεπα τηλεόραση και μετά δεν μπορούσα να αποχωριστώ τα ζεστά παπλώματά μου γι'αυτό με χάσατε. Ζουμπανίτσα τι έγινε, ζουμπανίστηκες πάλι χθες; :lol:
Επιτέλους!!! Καλημέρα Ντεζιρένιες μου και καλό Σκ να έχουμε!
Ταπερτζινάκι μου μου έλειψες χθες!
Ναι ναι ζουμπανίστικα κανονικότατα και έριξα τρελό γέλιο. Έκανα τις φιγούρες μέσα στην αίθουσα και γελούσα μόνη μου :lol:. Το διασκέδασα με την ψυχή μου!
Πόσες φορές ζουμπανίζεσαι την εβδομάδα;;:lol: