Μία φορά προς το παρόν αλλά έχει αρχίσει να μην μου φτάνει, έχω ζουμπανοεθριστεί νομίζω :lol:
Λέω να πάω και την Κυριακή που έχει μιάμιση ώρα Zumbanimation δεν ξέρω τι είναι ακριβώς αυτό αλλά λένε έχει τρελό γέλιο :lol:
Printable View
Μία φορά προς το παρόν αλλά έχει αρχίσει να μην μου φτάνει, έχω ζουμπανοεθριστεί νομίζω :lol:
Λέω να πάω και την Κυριακή που έχει μιάμιση ώρα Zumbanimation δεν ξέρω τι είναι ακριβώς αυτό αλλά λένε έχει τρελό γέλιο :lol:
Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον πρώην. Καλά λένε ότι οι άντρες δεν σκέφτονται με το πάνω μυαλό αλλά με το κάτω. Ήθελε πάλι να έρθει για τρελίτσες. Τόσα του έχω πει κι αυτός επιμένει! Τώρα του είπα ότι αν με ήθελε δεν θα έκανε ότι έκανε κι ότι εγώ δεν μπορώ να γίνομαι η λύση ανάγκης κάθε φορά που αυτός ξεμένει. Μου είπε και καλά ότι δεν είναι μόνος του, είναι με δύο κοπέλες παράλληλα και του απάντησα ναι και κάτι ψιλά!! Επέμενε ότι λέει αλήθεια και του είπα καλά ξηγιέσαι γιατί με τόσο κρύο που κάνει όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα! Τι να πω; Μπροστά στο πή@@μα ο εγωϊσμός και η αξιοπρέπεια εξαφανίζονται......
Aργοπορημενη καλημερα στα κοριτσια μου με ενα καταγαλανο ουρανο να ξορκισουμε την καταχνια κ της ψυχης μας κ του καιρου που εδω τουλαχιστον μας βρεχει.Ειμαι στο μαγαζι απο τις 8 το πρωι κ προσπαθω να μπω αλλα δεν ειχα ιντερνετ.Τι εκλεινα το ρουτερ τι κουναγα μπριζες τι τουτο τι εκεινο,τιποτα.Ημουν ετοιμη να παρω τον ΟΤΕ για βλαβη αλλα λεω ας κανω κ ενα τηλ στο Νικο στην Αθηνα.Οποτε μου λεει τα φωτακια ειναι αναμμενα στο λαπτοπ?Κοιταω κ το ενα ηταν κοκκινο!Ενταξει ενταξει του λεω!Μαλλον ειχα περασει το χερι μου κ ειχα κλεισει το ιντερνετ αλλα τα ειχα κοιταξει ολα,αυτο που ηταν μπροστα στα ματια μου δεν το κοιταξα!Εκλεισα γρηγορα μη με βρισει που το ξυπνησα χωρις λογο....Τοσο εξυπνη η φιλεναδα σας!
βρε συ Τζίνα, και στις δυο περιπτώσεις, και να βγαίνει ταυτόχρονα με δυο στα αλήθεια και να πουλάει μούρη λέγοντας φούμαρα, είναι πολύ ανασφαλής ο τύπος! Και ας καταλάβει επιτέλους ότι οι άνθρωποι δεν είναι παιχνίδια ή κούκλες πλαστικές που τις ξεχαρβαλώνεις πρώτα σαν μικρό και άμυαλο παιδί και μετά νομίζεις ότι θα τις συναρμολογήσεις πάλι και όλα θα είναι σαν να μην έγινε τίποτα! Όσοι μας "ξεχαρβαλώσανε" στο παρελθόν, ας κάτσουν στον πραγματικό ή εικονικό τους κόσμο και να μας αφήσουν ήσυχες!
Ζουμπανίτσα σήμερα έχετε και το πάρτυ της Μαριλούς, έτσι δεν είναι; Περιμένουμε και φωτογραφίες από τον παιδικό σταθμό και από τη σημερινή τούρτα υπερπαραγωγή από την Κατερίνα.
Γλαύκη μου, που ετοιμάζεσαι να θεατρινιστείς ξανά! Μπράβο! Είναι ωραίο συναίσθημα το ανήκειν σε μια ομάδα!
Αχ αυτοί οι άντρες, όσο πιο πολύ τους φτύνεις τόσο κολλάνε. Τι κόλλημα έχει φάει ο τύπος; Πως με ενοχλούν τέτοιες συμπεριφορές ειλικρινά!!! Σου έχει κάνει το βίο αβίωτο, σε έχει κερατώσει μπροστά στα μούτρα σου και έχει και το θράσος να σου λέει όλα αυτά και παρόλα αυτά να σου κ@λοτρίβεται! Ααααααα τι ξεφτιλίκια είναι τούτα ρε συ; Συγνώμη αλλά θυμώνω πολύ με τους άντρες που φέρονται με αυτόν τον απίστευτα απαράδεκτο τρόπο ειδικά όταν είναι και κάποιας ηλικίας και δεν είναι πιτστιρίκια. Έλεος βρε Τζίνα μου πως αντέχεις να του μιλάς βρε μανάρι μου;
Έχεις απόλυτο δίκιο Γιώτα. Κι αυτό που με λυπεί περισσότερο από όλα είναι ότι ήμουνα με κάποιον για 12 χρόνια και τώρα τον βλέπω να ξεφτιλίζεται τόσο. Κρίμα αλλά δεν θα μπορέσω κιόλας!!
Καλημέρα Γλαύκη μου. Χαίρομαι που θα έχουμε και μία θεατρίνα στην παρέα μας. Αυτόγραφα θα δίνεις;:lol::lol: Και φυσικά όταν με καλό ξεκινήσεις περιμένουμε και φωτογραφίες.
Eli μου εμένα δεν μου κάνει και τόσο εντύπωση για το κόλλημα που έχει φάει γιατί ξέρω τους λόγους. Αφού και όταν τον είδα με την άλλη και χωρίσαμε ήξερα ότι κάποια στιγμή θα ξαναεμφανιστεί και έτσι κι έγινε. Όταν τον γνώρισα είχε, πως να το πω τώρα, κάποια κολλήματα στο σεξ και υπήρχαν κάποια πράγματα που δεν έκανε, ενώ στους περισσότερους άντρες αρέσει να τα κάνουν. Μου είχε πει ότι όταν ήταν μικρός τον είχε αποπλανήσει μία θεία του και του είχαν δημιουργηθεί κάποια κόμπλεξ. Με τον καιρό που ένοιωσε άνετα άρχισε τέλος πάντων και έκανε τα διάφορα που δεν μπορούσε πριν. Και πάντα μου έλεγε ότι μόνο μαζί μου ένοιωθε άνετα και του άρεσε να τα κάνει. Όχι βέβαια επειδή είμαι ιέρεια του σεξ :lol: αλλά επειδή του είχα φερθεί καλά και είχε νοιώσει άνετα. Ο λόγος που συνεχίζω και του μιλάω είναι γιατί επειδή τρώω λίγο λόγω sleeve μ'αρέσει να τρώω το κρύο πιάτο της εκδίκησης σε μικρές δόσεις ξανά και ξανά όσες φορές τηλεφωνεί!!
Ξέχασα, Πωλίνα σου έστειλα με u2u το τηλέφωνό μου. Όταν μπορέσεις κάλεσέ με να με ρωτήσεις αυτό που θέλεις ή αλλιώς για να μην χρεώνεσαι επειδή δεν έχω σταθερό τηλέφωνο στείλε μου u2u.
Οκ αγάπη μου εσύ ξέρεις αλλά να τον προσέχεις αυτόν τον άχρηστο! Αρκετά ποδοπάτησε την καρδούλα σου, μην του δίνεις και πολύ θάρρος. Πάω να κάνω τις κρέπες για το πάρτι της ανηψιάς μου γιατί σε λίγο θα πάω με άδεια χέρια και θα με κυνηγάει η μεγάλη αδερφή ότι χαζεύω στο φόρουμ όλη μέρα και δεν κάνω τίποτα! :lol:
Ελατε ωρα για τον δευτερο καφε!Εγω που δεν πινω...Για μια ζεστη σοκολατιτσα δεν ελεγα οχι ομως.Για 4 λοιπον αφου εμεις οι 4 ειμαστε μονιμες εδω πια.Τζινα μη μασας!Αλλα κ τοσο θρασος?Να σου το λεει κ καταφατσα?Πολυ ανασφαλεια κ πολυ πληγωμενος εγωισμος.Προσεξε μην ενδωσεις.Θα σε πεταξει σαν σκουπιδι μετα.
Γιωτα μου κ τωρα ειμαι σε ομαδα.Εκανα το λαθος πριν 3 χρονια να φυγω απο την ομαδα που θελω να ξαναπαω κ να μεινω σε μια αλλη ενω ηταν να παω εκει μονο για λιγο για να τους βοηθησω στις αναγκες ενος εργου.Δεν με σηκωσε εκει το κλιμα ομως.
Ζουμπανιτσα θελουμε κ εμεις τουρτα υπερπαραγωγη!
Καλή διασκέδαση σήμερα στο πάρτυ σας. Περιμένουμε λεπτομέρειες αύριο. Φιλάκια.
Κ κρεπες θελω!Κ εχω κ καιρο να φαω....
Θα σας απογοητευσω αλλα στο θεατρο κανω βεστιαριο,φροντιστηριο κ μακιγιαζ.Δεν εχω παιξει ουτε θα παιξω ποτε αν κ κατα καιρους με εχουν παρακαλεσει κ μεγαλοι σκηνοθετες για καποιο συγκεκριμενο ρολο αλλα δεν μπορω.Ειχα κρεμασει στη δευτερα λυκειου μια παρασταση οταν επαθα σεντονι(ξεχασα τα λογια μου), δεν υπηρχε υποβολεας κ μεχρι δημιουργηθηκε χασμα.Αυτο ηταν!Ποτε ξανα.Αγαπω το θεατρο αλλα δεν μ'αρεσει να εκτιθομαι,αντιθετα λατρευω να κανω κατασκευες να βρισκω ρουχα....