Γιατι δεν γυριζεις ελλαδα???την περασμενη βδομαδα δεν ηταν να γυρισεις???
Printable View
Γιατι δεν γυριζεις ελλαδα???την περασμενη βδομαδα δεν ηταν να γυρισεις???
Τελικα θα μου φερει η αφη να φαω κατι σε λιγο απο το να βγαινω εξω ετσι οπως ειμαι..
Ηταν να γυρισω ναι την προιγουμενη εβδομαδα αλλα επειδη δεν ειχε μετακομισει ακομα η αφη και δεν ηθελα να ειναι μονη της σε ενα ξενοδοχειο και επειδη ολοι μας οι φιλοι εχουν φυγει για διακοπες, ειπα να μεινω μεχρι να βρει σπιτι.. Αλλα αυτη την εβδομαδα που μας ερχετε ερχομαι Ελλαδα θαλω δεν θελω! Οι γονεις μου ανησυχισαν που δεν αισθανομαι καλα και θεωρω και εγω καλυτερο να ερθω Ελλαδα! Αν και δεν ξερω τι να κανω με την ζεστη που εχει εκει!
Μια χαρα θα εισαι με τη ζεστη.εγω αλλες χρονιες εκανα το κοκορετσι καθε βραδυ που δεν μπορουσα με τη ζεστη.φετος ειμαι τελεια.ασε που το χειμωνα τραβηξα τετοιο κρυο.
εγω φετος πρωτη φορα στη ζωη μου ιδρωσα!
μου φανηκε περιεργο γιατι ποτε δε ειχα νιωσει ζεστη!
το το χειμωνα που ετσι και αλλιως εγω κρυωνω δε ξερω τι θα κανω φετος
Εγω την μισω την ζεστη δεν μπορω!! Δεν ιδρωνω η κατι τετοια αλλα δεν μου αρεσει! Ειμαι πογκουινος λεμε προτειμω τα ψυχρα κλιματα!!!
Κοριτσακι που εξαφανιστηκες!;
Εχω να παω σε ενα παρτυ και δεν θελω καθολου.
Εγω την μισω την ζεστη δεν μπορω!! Δεν ιδρωνω η κατι τετοια αλλα δεν μου αρεσει! Ειμαι πογκουινος λεμε προτειμω τα ψυχρα κλιματα!!!
Κοριτσακι που εξαφανιστηκες!;
Hallo τσούπρες. Μπήκα πριν λίγο στο σπίτι διότι για αλλού ξεκίνησα και αλλού κατέληξα αφού όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ναταλία βεβαίως βεβαίως. Εσερνα και την τζιναδερφή μαζί αφού ήθελε κι αυτή να γνωρίσει τη Μακ και τη Ναταλία και να μην τα πολυλογώ πέρασα άλλη μία όμορφη μέρα με καλή παρέα, γέλιο και χαρά. Περίεργα συναισθήματα για μένα αφού είχα καιρό να χαρώ και είχα ξεχάσει πως γίνεται, είναι όμως όπως το ποδήλατο που δεν το ξεχνάς ποτέ, έτσι και η χαρά, μόλις σου έρθει χαίρεσαι αυτόματα! :lol:
Αγγελικούλα εύχομαι περαστικά στον άντρα σου και να μην είναι τίποτα σοβαρό.
Wow περαστικά και σε σένα και να προσέχεις.
Λίλα λυπάμαι που είχε αυτήν την εξέλιξη η σχέση σου, τα φανταζόμουν αλλιώς και είχα χαρεί πραγματικά για σένα. Εσύ όμως ξέρεις τι είναι καλύτερο για σένα. Είσαι σε μία σχέση για να περνάς καλά και να είσαι ευτυχισμένη, όταν αυτό δεν συμβαίνει δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεις καταστάσεις που σου κάνουν κακό, σου πήρε καιρό να βρεις τον εαυτό σου και δεν πρέπει να τον ξαναχάσεις για τίποτα και για κανέναν. Ελπίζω μόνο να συνέλθεις σύντομα γιατί δεν θέλω να σε σκέφτομαι στενοχωρημένη.
Ναταλοπληκτη τι εγινε?
Θα μου περασει τζινακο δεν πειραζει.μερικοι ανθρωποι δεν προοριζονται για να ειναι μαζι.τι να κανουμε???
Καλά είμαι Λιλάκιον, μου πήρε κι ένα ζευγάρι πέδιλα η αδερφή μου που μου αρέσουν πάρα πολύ και από το απόγευμα χαίρομαι συνέχεια!! Τα φόρεσα και έφυγα με αυτά από το μαγαζί και τώρα έχω ξεντυθεί αλλά ακόμα δεν έχω βγάλει τα παπούτσια. Ευτυχώς ήταν φθηνά, μόνο 13 ευρώ αλλά είναι τόσο άνετα, έχουν και περίεργο σχέδιο με μπεζ και φούξια χρώμα και χαίρομαι σαν παιδάκι που το πήγαν στην Disneyland χιχιχι.
Η ναταλια ποτε φευγει???
Εφυγε σήμερα σνιφ, της κουνήσαμε το μαντήλι και γύρισε στα πάτρια εδάφη.
Με το καλο να φτασει.εσυ ποτε πας δηλεσι???τα σκυλογατοπαιδα τι κανουν???πως τα περασατε χτες???πως φαινεται ο ανθρωπος που δεν εχει προσωπικη ζωη οεο.
Αχαχαχαχαχαχ γελασα πολυ με το τελευταιο σου κομεντ Λιλα μου!!! Χαχαχαχαχ!!!
Κοριτσια μολις μου ηρθε πολυ λιγη περιοδος.. Μαλλον απο αυτο ζαλιζομαι τοσο πολυ! Αλλα ρε γαμωτο μια σταλιτσα αιμα τοση ζαλαδα;;; Σας αηδιασα εεε;; Σορρυ!!
Τζινακιον η Ναταλια πως ειναι; Εχει 3 κεφαλια 16 ματια και 4 ποδια γιαυτο δεν βγαζει φωτο!!!!!;;;;
Με το καλο να φτασει σπιτακι της!
Τζινα ακομα τα παπουτσια φορας και χοροπηδας και δεν μας μιλας; :D
Κοπελια εχω μυρισει διαβητικο ποδι με γαγγραινα και μετα πηγα και εφαγα και σαντουιτς τιποτα δεν μπορει να με κανει να σιχαθω.ναταλια δεν σε εχω ρωτησει τι σπουδαζεις???
Τιιι;; Ααααχ λυπαμαι τον ανθρωπο που το ειχε!!:(
Τελειωσα το πτυχιο μου στην ψυχολογια φετος, παραλληλα κανω σεμιναρια (παιρνεις κανονικο χαρτι σπουδων, πτυχιο) part time for Fashion Design και απο τον Σεπτεμβρη αρχιζω την μεγαλη μου και μοναδικη αγαπη την μουσικη!!! Popular music and performance!!! Ανυπομωνω να αρχισω!!! Ειχα κανει και περσυ οντισιον σε σχολες και με πηραν οι 3-4 αλλα λεω κατσε ενα εξαμηνο μου εμεινε! Και αρχιζω απο σεπτεμβρη!
Εσυ τι σπουδαζεις;
Οταν λεω 3-4 εννοω οι 3 απο τις 4! Lol
Εχω τελειωσει νοσηλευτικη και αν φυγω τελικα για αμερικη θα συνεχισω εκει τις σπουδες μου στο τομεα αυτο.
Βαμπιράκι πετάχτηκα να πάρω τσιγάρα, ευκαιρία να περπατήσω λίγο ακόμα με τα παπούτσια μου χιχιχι. Η Ναταλία εκτός από καταπληκτικός άνθρωπος είναι πολύ όμορφη κοπέλα, απλά δεν τις αρέσουν οι φωτό. Λιλάκιον χθες περάσαμε πολύ ωραία, ήρθε και η Αντα και η Αγγελικούλα και καφεδιαστήκαμε κανονικά και με το νόμο. Τα ζωάκια μου είναι μια χαρά, έχουν συνηθίσει και από τότε που δούλευα και έλειπα όλη μέρα, ίσως τώρα να νόμιζαν κιόλας ότι έπιασα πάλι δουλειά και λείπω τόσες ώρες χιχιχι. Μάλλον θα περιμένω να σφραγίσω την κάρτα του ΟΑΕΔ και μετά θα φύγω για Δήλεσι, δηλαδή γύρω στις 19 με 20 Ιουλίου, αφού απ'ότι φαίνεται θα επιστρέψω τον Οκτώβριο δεν πειράζει να μείνω Αθήνα λίγο ακόμα.
Μεγεια τα πα******κια τζινακο.χαιρομαι πολυ που περασατε ομορφα χτες!!!!
Οι αφες ποτε γυριζουν???
Λιλάκι υπάρχουν κι άλλες σ'αυτό το φόρουμ που δεν έχουν ζωή κι ακόμα χειρότερα φωτογραφίζουν και παπούτσια!! :lol:
Οι αφές γυρίζουν την Κυριακή.
Το νεο πατουμενο????τελειο!!!!
με γεια το παπουτσάκι τζινάκι!ωραίο συνδυασμό χρωμάτων έχει
Αχ τι ωραια τα πα******κια σου Τζινα μου!! Με γεια!!
Ειμαι σιωουρη οτι η Ναταλι ειναι μια πολυ ομορφη γυναικα και κρυβεται μην την ματιασουμε!!! Χιχιχιχι
Ρε παιδια.. Αδυνατιζουν και οι πατουσες, φτερνες ολα;; Τα παπουτσια μου ξαφνικα ειναι 2 δακτυλα μεγαλυτερα!! Φοραω και 41 νουμερο (μικροοοο ε;;; Αλλα για το υψος μου καλα ειμαι..) και τωρα δεν μου κανουν! Περπαταω και βγαινουν οι φτερνες εξω!! Χιχιχιχιχι!!!
Αν αρχισε σημερα η τριχωπτωση θα στεναχωρηθω παρα πολυ! Ειχα ενα σκουπιδακινστα μαλλια μου και πηγα να το βγαλω, τσουπ εφυγε και μια τριχα χωρις να πονεσω κι ολας! Και κανω ενα πειραμα να δω οντως μου πεφτουν μαλλια; Τραβαω αλλη μια τριχα, παει και αυτη!!
ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!!!!
Για κανε το πειραμα λιγες φορες ακομα.οχι πολλες.μεχρι να μεινεις κουρουπα.ζαβο μου εσυ.
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Βαμπιράκι αδυνατίζει και η πατούσα, εμένα δεν μου κάνουν τα περσινά μου πέδιλα, έχουν φαρδύνει και δεν μπορώ να τα φορέσω.
:lol: :lol: :lol: Εσύ το λες για αστείο αλλά το βαμπιράκι δεν αργεί να το κάνει το πείραμα! :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Για κανε το πειραμα λιγες φορες ακομα.οχι πολλες.μεχρι να μεινεις κουρουπα.ζαβο μου εσυ.
τα περσινά μου παπούτσια εκτός του ότι είναι άνετα στο φάρδος είναι όλα μα όλα και μεγάλα στο μήκος πλέον!!!Αού έχω ένα ζευγάρι τέλεια ψιλοτάκουνα πέδιλα που τα έχω φορέσει μόνο μία φορά και πίσω είναι μεγάλα ένα ολόκληρο δάχτυλο!αφού έλεγα όταν βρω λεφτά να τα πάω στον τσαγκάρη μπας και συμμαζέυονται λίγο!
αααα θα συμφωνήσω ότι η Ναταλία είναι πολύ ωραία γυναίκα!!!
Αχαχαχχααχχα οχι λεω να σταματησω εδω!! :p
Δεν θα βγω τελικα.. Και εχω να βγω βραδυ 3 εβδομαδες τωρα!! :(
Αλλα προτεινω να μεινω μεσα παρα να με μαζευουν απο τα πατωματα!
Νοσηλευτικη σπουδασες; Θα σε χρειαστω! Οταν ζαλιζομαι ζεστενονται και τα αυτια μου λες και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι! Τι εχω γιατρε μου;
Δεν εχω και ενα πιεσομετρο ρε γαμωτο.. Αντε να δευγει η περιοδος να ειμαι στα καλα μου και παλιιιιι!!!
Μπανακια στην παραλια πατε;
Ευτυχώς Ιωάννα που συμφωνείς κι εσύ για τη Ναταλία για να μη λένε ότι δεν είμαι αντικειμενική χιχιχι.
τζινα μεγεια το πατουμενο!!!και εγω ελεγα οτι σου στησανε οι γαμπροι ξωβεργα και σε πιασανε για αυτο χαθηκες!
Ναταλια στο ειπα και την αλλη φορα οτο πρεπει να ελεγχει την πιεση σου.θα κανεις ειπες και την καμπυλη.τις αλλες σου εξετασεις ποτε θα τις κανεις????να καλυψεις ολες τις παραμετρους.
Να τα πας Ιωαννα μου!
Μα ειμαι σιγουρη οτι ειναι!! Σου λεω για το ματι το κανει και δεν βγαζει φωτο!
Σε αυτες που βγαλαμε εμεις οταν συναντηθηκαμε βρηκαν και εβαλαν αυτη που ειμαι σαν κοιμΙσμενη!! Χαχαχαχαχα! Τις επομενες θα της βαλω εγω!!
Μωρο εχω ραντεβου την αλλη εβδομαδα και θα κανω οτι εξεταση υπαρχει στον πλανητη τουτο! Μονο τεστ εγκυμοσυνης δεν θα κανω!! Χαχαχαχαχ :lol: :D
μπαλονια με τις φοτο μας ειχατε παρει???