-
Τα είχα χύμα μου ήρθαν και τσουβαλάτα!! Τον τελευταίο καιρό η κοκερίνα μου (αυτή που είχε τον καρκίνο στον οισοφάγο) θέλει να τρώει συνέχεια. Γενικώς δεν έδινε και ποτέ μεγάλη σημασία στο φαγητό αλλά τώρα δείχνει να πεινάει όλη την ώρα. Σήμερα της έδωσα αποπαρασιτικό drontal γιατί σκέφτηκα μήπως έχει σκουληκάκια και αυτό της δημιουργούσε πείνα. Και πριν λίγο έφαγα φλασιά με τα συμπτώματά της και της μέτρησα το ζάχαρο. Είχε 69, στο όριο υπογλυκαιμίας δηλαδή. Ούφ! Της έδωσα λίγο γιαούρτι με ζάχαρη αλλά σκατ@@λες. Δεν ξέρω τι της προκαλεί υπογλυκαιμία αλλα δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω κάτι. Πριν 2 μήνες ανέβαζε ανεξήγητα πυρετό της έκανα αιματολογικές εξετάσεις (60 ευρώ) και επαναληπτικές αιματολογικές (40 ευρώ) και δεν έδειξαν τίποτα. Ο κτηνίατρος μου είχε πει να της κάνω και υπέρηχο για να δούμε τα όργανά της εσωτερικά, αλλά από τότε δεν έχω καταφέρει να της το κάνω γιατί στον κτηνίατρο δίνω λίγα λίγα τα χρήματα των εξετάσεων αλλά το υπέρηχο πρέπει να το κάνω αλλού και στοιχίζει 70 ευρώ. Ο πυρετός της έχει υποχωρήσει αλλά τώρα και για την υπογλυκαιμία πάλι τα ίδια θα μου πει ο κτηνίατρος, για υπέρηχο. Ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή να της το κάνω και μακάρι να μην δείξει και τίποτα......
-
Ταπερτζινα ειχες δεν ειχες το κολλησες υπογλυκαιμιες το σκυλακι!Εδω τα κιλα σου,εκει τις υπογλυκαιμιες σου...Για προσεξε σε παρακαλω!
Τζινακι μου σοβαρα τωρα ελπιζω να νην εχει τιποτε σοβαρο το κοκερακι σου.Δεν ειναι που υποφερουμε εμεις με τα οικονομικα μας τα χαλια ,την πληρωνουν κ αυτα.Ποσο χρονων ειναι?
-
Νομίζω αν και δεν έχω δοκιμάσει ότι οι κρέπες είναι πολύ πετυχημένες, ανυπομονώ να τις δοκιμάσω, προς το παρόν πάρτε μία εικόνα :starhit:
-
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό Τζινάκι μου, είναι και μεγάλης ηλικίας η κοκερίνα σου σωστά; Μπορούν να πάθουν ζάχαρο τα σκυλιά;
-
Τζινα μεσα στις αιματολογικες που της εκανες ηταν εξεταση για καλαζαρ?καταστρεφει νεφρα και συκωτι και οτι αλλο βρει το ατιμο.ακτινογραφια της εκανε μηπως εχει κανει καμια μετασταση?
-
Η κοκερίνα μου είναι 10,5 με 11 χρονών περίπου. Μπορούν να πάθουν ζάχαρο τα σκυλιά και τους κάνεις κανονικά ινσουλίνη, αυτό όμως που έχει η δικιά μου είναι το αντίθετο από το ζάχαρο. Δεν χρειάζεται ινσουλίνη αλλά φαγητό για να της ανεβαίνει το χαμηλό ζάχαρο και να μην πεινάει.
Οι κρέπες είναι τέλειες!!! Ευχαρίστως έτρωγα...........μισή! χιχιχιχι
-
Ελένη μου της έκανε και για καλαζάρ και στην πρώτη αιματολογική έδειξε υποψία καλαζάρ 1 προς 100. Γι'αυτό και της κάναμε και επαναληπτική αιματολογική όπου βγήκε τελείως καθαρή. Χρειάζεται υπέρηχο για να δούμε για μετάσταση.
-
Πάω να ετοιμαστώ μανάρια μου να πάω να βοηθήσω την αφή. Σας φιλώ θα τα πούμε το βράδυ κατόπιν εορτής χεχεχε φιλάκια!
-
Τζινα η φυσιολογικες τιμες σακχαρου στους σκυλους ειναι 80-115mg/100ml αιματος δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι εγκυρη η μετριση με το μηχανακι του σακχαρου μιας και προοριζεται για ανθρωπινο αιμα.
-
Οι τιμές σε σκύλους και γάτες είναι όπως και στους ανθρώπους και η μέτρηση με μηχανάκι για ανθρώπους είναι το ίδιο και για τα ζώα γιατί έτσι είχε μετρήσει μία φορά και ο κτηνίατρός μου προληπτικά το ζάχαρο στον γάτο μου.
-
Τζινα αν χρειαστεις κτηνιατρο στειλε μου u2u.
-
Σ'ευχαριστώ πολύ Lessing. Έχω έναν κτηνίατρο στο μαρούσι που πηγαίνω εδώ και 20 χρόνια και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Σ'ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου.:starhit:
-
ax Tzina, ταλαιπωριέται το σκυλί σου, στεναχωριέσαι και εσύ (και εμείς μαζί σου), το είχα ξανα-αναφέρει, μπορεί να μην μπορώ να ζήσω μαζί με ζώα αλλά πλάσματα αδύναμα που περνάνε ζόρια , τα συμπονώ πολύ και σφίγγεται η ψυχή μου..
Ρε συ Ελι, τι ιστορία μου αμαρτία μου είναι αυτό το ταψί! Μου τρέχουνε τα σάλια! Σήμερα είχα σπίτι 1/4 ηλιόσπορους (σημειωτέον για όσες δεν γνωρίζετε, είμαι το κορίτσι-σποράκι, λ α τ ρ ε ύ ω τους ηλιόσπορους) και δυστυχώς τσουκου τσούκου τους έφαγα όλους και τώρα κυκλοφορώ με ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι και πίνω ασταμάτητα να κατευνάσω τη δίψα από το αλάτι!
-
Γιώτα είμαι σίγουρη ότι εσύ τρως πιο γρήγορα τους ηλιόσπορους από αυτό το γλυκύτατο τρωκτικούλι!:lol: Εγώ σχεδόν κάθε βράδυ τρώω πασατέμπο. Μου αρέσει και ο ηλιόσπορος αλλά βαριέμαι να φτύνω τα σκληρά φλούδια. Επειδή τρώω γρήγορα τον πασατέμπο μερικούς τους τρώω χωρίς να τους καθαρίσω πρώτα, ενώ αυτό δεν γίνεται με τους ηλιόσπορους. Το έχω φιλοσοφήσει το θέμα!! Αν με αφήσεις δε τρώω ολόκληρη σακούλα, γι'αυτό βάζω λίγους σε ένα μπωλάκι και λέω στον εαυτό μου αυτούς θα φας και τέρμα!
-
axa, ομοιοπαθής και εσύ , δεν είμαι το μόνο κορίτσι-σποράκι στην παρέα! Απλά διαφορετικές προτιμήσεις σε χρώμα και υφή! Δεν ξέρεις πόσους τόνους ηλιόσπορους έχω ροκανίσει στη ζωή μου, εγώ έχω χτίσει το σπίτι του ξηροκαρπά της περιοχής μου! Και φυσικά όλα τα ξηροκάρπια έχουν την τιμητική τους ανάλογα την όρεξη, η διατροφολόγος απόρησε με τόσα σπόρια που έχω φάει μέχρι τώρα πως δεν έχω μαλλιά αφάνα (ως γνωστόν κάνουν καλό στο μαλλί!) . Όταν είχα πάρει τον Πετράκη το σκίουρο εναντίον του οποίου όπως σας είχα πει είχα διαπράξει σκιουροκτονία εξ αμελείας αφού τον έβγαλα έξω στον καύσωνα και έσκασε, τότε λοιπόν έκανα διαγωνισμό ποιος από τους δυο ανοίγει ένα τσόφλι πιο γρήγορα, σιγά που θα τον άφηνα να με νικούσε,μπορούσα να φάω μισό κιλό σποράκια σε χρόνο dt!