Μα ποτέ δέν υπήρξε ακυβερνησία. Λέγοντάς το μας κοροϊδεύουν.
Πολιτική ρότα κάποιου κόμματος δέν υπάρχει
Printable View
Μα ποτέ δέν υπήρξε ακυβερνησία. Λέγοντάς το μας κοροϊδεύουν.
Πολιτική ρότα κάποιου κόμματος δέν υπάρχει
Ετσι οπως εχουμε καταντησει... αναρωτιεμαι τι μπορει να μας σωσει..χαχα ...μπορει να ακουστει ακραιο αλλα θα το πω... μονο μια λαικη επανασταση μας σωνει... θα ελεγα και ενα καινουργιο Γουδι αλλα στην θεση των εκτελεσεων.. να μπει η δημευση περιουσιων και ο εφορου ζωης αποκλεισμος απο τα κοινα... γιατι η βια γενικως γεννα βια.
Αλλα δεν ειμαστε ο λαος που εχει τα αρχ...ια να κανει κατι τετοιο οχι πια... κλαιμε την κακη μας τυχη απο το πρωι ως το βραδυ και περιμενουμε τον καλο το λυκο να σκοτωσει τον κακο και να μας ξαναδωσει την ασφαλεια και την ευτυχια μεσα στο μαντρι μας... αλλα το προβλημα ειναι το ιδιο το μαντρι..
χαχα ε μα το μαντρί για ν' αλλάξει θέλει δουλειά πολύ.. και δουλειά πρώτα για το κοινωνικό σύνολο σημαίνει θυσία..
χαχα...βεβαια αν εχεις για τσοπανο τον Βογλη να σου φωναζει...μυγδαλα..μυγδαλα... το μαντρι μπορει και να χει ενδιαφερον!
Το ελαφρυναμε λιγο.... χιχι γιατι ειναι ηδη ολα πολυ σοβαρα.... αν και σε οτι αφορα το Βογλη παντα πιστευα πως η ανναμπελ ετρεχε να ξεφυγει γιατι η προβεια που ειχε ριγμενη στους ωμους του πρεπει να σκυλοβρωμουσε....
Eγώ πάλι δεν ανέχομαι να ξανακούσω κλισέ του τύπου "το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο"
και «οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν όσο ψηλά κι αν βρίσκονται"...
από κανέναν εθνοσωτήρα...
Στην Ελλάδα -επειδή πρόκειται περί μπ@υρδέλ@@-
όσοι καταπατούν τους νόμους είναι κατοχυρωμένοι να μην τιμωρούνται ποτέ,
οι υπουργοί ωραιότατα παίρνουν μίζες και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα γιατί τα αδικήματα παραγράφονται σε δύο χρόνια.
Τα «το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο» και «οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν όσο ψηλά κι αν βρίσκονται»
είναι ευχολόγια για να αποκοιμιούνται τα κορόιδα...
Και αυτοί που θα ..πατάξουν τη διαφθορά να κάνουν ΕΔΕ για να τα παίρνουν...
Τέσπα δεν είμαι για πολιτική ανάλυση,
να πάρω τα όρη και τα βουνά θέλω, και να βόσκω γιδοπρόβατα σε καμιά ραχούλα
να 'χω ωραία θέα από ψηλά, να φυσάει δροσερό αεράκι ανάμεσα στις λεύκες
και ν' ακούω το θρόισμα των φύλλων,
μπορεί να παίζω και φυσαρμόνικα στα πρόβατα
και να τρώω φρέσκο τυράκι και γαλατάκι
να στρώσω κι επιδερμίδα λολ... αυτά σκέφτομαι...
Ποιο κλισε;μα βεβαια αν το λες σαν κλισε τρεχα γυρευε...εγω μιλαω για μια κυβερνηση που πραγματικα θα ακυρωσει ολες τις συνθηκες και τις συμβασεις και θα τραβηξει δικη της πορεια.... ποιος ειναι ο πιο ξεκαθαρος λοιπον που εχει την θεληση να τα αλλαξει ολα συθεμελα;
και οι νομοι φτιαχνονται για να αλλαζουν,οχι για να μενουν στασιμοι στους αιωνες....θεληση να υπαρχει και ξεκαθαρο προγραμμα... με μεσοβεζικες λυσεις ομως αυτα δεν γινονται...
καποια ψυχη που εστειλε ενα υ2υ, αν θελει και απαντηση, ας σβησει το υπερπληρες υ2υ-κιβωτιο του :ΡΡΡΡΡΡ
σκεφτομαι οτι αφου προερχομαστε απ'το νερο, γιατι να μη παραμενουμε σε αυτο ? γιατι να πρεπει να ειμαστε στη στερια ? γιατι να χρειαζομαστε το οξυγονο ? μηπως γερναμε επειδη φευγουμε απ'το νερο ?
Θέλω να βρίσω κάποιον. Όχι δεν έχω νεύρα καθόλου αλλά δεν ξέρω γιατί θέλω να το κάνω...
.........................................
Σκεφτομαι,πως οτι γενικα εχει να κανει με το εντερο ,ειναι μεγαλο μανικι..
κολικοι,κολιτιδες,διαροια, δυσκοιλιοτητα.
το καλυτερο ειναι να μπορεις να πηγαινεις στην τουαλετα καθε πρωι και να αδειαζεις ησυχος,αμεριμνος και με το πασο σου.
Ειναι μια διαδικασια ,που σε βοηθα να ερχεσε σε αμεση επαφη με τον εσωτερικο εαυτο σου,μεχρι και σε διαλογισμο μπορεις να φτασεις με ενα καλο χεσ..μο.
το μηνυμα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο..... βρε τοσο καιρό προσπαθουμε απεγνωσμένα να ανεβάσουμε το επίπεδο και εσύ τωρα πέτυχες αυτο που δεν πέτυχε κανεις άλλος (αν εχω λαθος διορθωστε με) άγγιξες τον πάτο! για λεγε, πως σου ρθε να το ποστάρεις? κι αλλου που σε συναντω γραφεις αναλόγως σοβαρα μηνυματα. πάντως εισαι πολύ παραστατικός..... Γελάς Χριστίνα, γελάς...!
Εμένα το μήνυμα της κοπέλας μου φαίνεται μια χαρά,
ούτε κανέναν βρίζει ούτε θίγει σε προσωπικό επίπεδο
και σε σύγκριση με άλλα μηνύματα,
κάνω copy paste στα γρήγορα:
"το 4ο ραϊχ ειναι εδω ενωμενο δυνατο"
"σκεφτομαι ποση υπομονη πρεπει να εχει κανεις για να κατεβαινει με τη Χρυση Αυγη,
και να αντεχει να ακουει τη καθε μαλακια απο δημοσιογραφους"
"παμε μια στα γρηγορα??"
"ξεκαβλωσα πανω σε αλλη."
διαβάζαμε για κολπικές πλύσεις για 3-4 σελίδες
μετά από το μήνυμα
"και που να δεις στο σωμα, ειδικα οταν εχουν περιοδο! να βρωμοκοπαν ψαριλα κι οτι αλλο ελλεηνο"
Kατά τα άλλα μας ενοχλούν τα μηνύματα της μαρκέλας επειδή είναι
πολιτικού περιεχομένου και το μήνυμα της nflu....
Σιγά το επίπεδο εδώ μέσα που μας το χάλασε το μήνυμα της κοπέλας...