Καλλιόπη την είδα την ξώβεργα που έγραψες και γέλαγα μόνη μου. Κάποτε ήμουνα πουλί και μ'αγαπούσανε πολλοί! :lol:
Printable View
Καλλιόπη την είδα την ξώβεργα που έγραψες και γέλαγα μόνη μου. Κάποτε ήμουνα πουλί και μ'αγαπούσανε πολλοί! :lol:
Σημερα απο την τσαντιλα μου ηθελα καπου να διοχετευσω τα νευρα.εκανα κατι που ταιριαζει με τη διαθεση.τουρσι με μπολικο ξυδι.εκανα κολοκυθι και μελιτζανα.στη μελιτζανα εβαλα και σκορδο.
αληθεια σκορδο ποτε τρωμε η μπα.......
Καλλιόπη μπαλόνια δεν είχαμε γιατί και να είχαμε δεν θα τα βλέπαμε, όταν βράδιασε ήταν σκοτεινά στο καφέ που καθόμασταν και με το ζόρι βλέπαμε η μία την άλλη!!
σκόρδο άνετα από το τρίμηνο κ μετά,αφού πρώτα δοκιμάσουμε λίγο και δούμε πως δεν μας πειράζει,όπως και όλα τα άλλα μπαχαρικά
γιατι καλε κατσατε στα σκοτεινα μη σας ματιασουν?
μπαχαρικα βαζω σχεδον απο το μηνα δε με πειραξε τιποτα και σκορδο βαζω στο μπιφτεκι αλλα λεω για σκορδαλια η τζατζικι
Σε ποιο ειχατε παει τζινακο???εγω εφαγα πριν κανενα τριμηνο ωμο και δεν με ενοχλεισε.στις φακες ας πουμε μετα το τριμηνο το εφαγα.
Γινετε τουρσι η μελιτζανα και το κολοκυθι;;
Τι μαθαινω απο εσενα Chef Lila!!
Γιατι καλε να μην τρωμε σκορδο; Εγω απο μετα τον 1,5 μηνα εφαγα.. Και μια χαρα μου εκατσε!
Και σκορδο τουρσι εφαγα, ενα ομως μην το παρατραβιξουμεεε!!
Η τελευταια μου δοκιμη ηταν βραστες γαριδες! Εφαγα γυρω στις 5 (οπως τις ξεφλουδιζω εγω μαλλον 3 ηταν αλλα τεσπα!) και εσκασα! Μου εκατσαν τελεια! Μονο τα βαρια λεω να μην δοκιμασω φετος οπως χταποδι γιατι δεν μασιεται το ατιμο!!
Καλλιοπη συνεχιζεις και μασας την τροφη με μανια να γινει λιωμα; Εγω ετσι κανω! Αληθεια οι υπολοιπες που εχετε κλεισει πολυ καιρο ακομα ετσι μασατε;;
Ναταλια και εσενα κανω τουρσι αμα θες.σας εχω πει για οταν εκανα το εξαμηνο του ψυχιατρικου στο αιγινητειο που μαζι με κατι αλλες κοπελες ειχαμε βγει με 3 ασθενεις για καφε στο θησειο???
Δεν θυμάμαι πως το έλεγαν το καφέ, όταν πήγαμε ήταν μέρα ακόμα και ήταν μια χαρά, είχαμε θέα ακριβώς απέναντι την Ακρόπολη. Οταν βράδιασε άναψαν φαναράκια στα τραπέζια, αλλά στο δικό μας ξέχασαν να φέρουν φαναράκι και είμασταν ινκόγνιτο ένα πράμα. Κάποια στιγμή έφυγε η Αντα και πήγαμε σε άλλο καφέ με την Αγγελικούλα αλλά ήταν κι εκεί με φαναράκι. Σε πολλά καφέ στο Θησείο έχουν αυτό το σύστημα με τα φαναράκια, τι να κάνουν κι οι άνθρωποι; Κάτι η ΔΕΗ κάτι το χαράτσι, γλυτώνουν ότι μπορούν χιχιχι.
κολοκυθι τουρσι ουτε εγω το ηξερα!
απο τον αντρα μου εμαθα το φασολακι τουρσι και τωρα απο τη λιλα το κολοκυθι
Wow εμένα το χταπόδι μου πέφτει και τώρα βαρύ. Οτι φαγητό ξέρω ότι το τρώω άνετα το τρώω και σχετικά γρήγορα, τα υπόλοιπα τα μασάω αναγκαστικά καλά πριν τα καταπιώ.
Εχω μανια με τα τουρσια.το χειμωνα ειχα κανει αναμεικτο.κουνουπιδι καροτα σελερι μανιταρια.γιαμι γιαμι.
οχι βαμπιρακι μασαω κανονικα και καμια φορα οταν πειναω πολυ (γιατι εγω πειναω) τρωω γρηγορα
Εγω ακομα τρωω βασανιστικα αργα και το χταποδι δεν με πειραζει καθολου.γενικα με ολα τα πρωτεινουχα τα παω καλα.ρυζι και τα πιο πολλα ζυμαρικα με στελνουν αδιαβαστη οποτε δεν τα τρωω.το πρωτο πραγμα που δεν εκανα εμετο ηταν η φακες.
Ααα και η μαπα γινεται ωραιο τουρσι μαζι με σελινο.
Λίλα δεν μας είπες τι έγινε με τους ασθενείς που πήγατε για καφέ, πολύ ριψοκίνδυνες σας βρίσκω!!
τσουπρες παω να δω τρου μπλοντ τα λεμε αυριο
φιλακια στη 17 και μια οταν μπει
Ο ενας ειχε προσπαθησει να αυτοκτονησει 2 φορες και ηταν φωτογραφος.ο αλλος ηταν οικονομολογος και σκεφτοταν να αυτοκτονησει αλλα ειχε μεινει στη σκεψη και ηταν ερωτευμενος με τη μανα του και η κοπελα ειχε κανει 5-6 αποπειρες και τα ειχε με ενα φιλο του πατερα της και πλουσια.καλα παιδια αν εξαιρεσεις τα θεματα τους.ηταν ακινδυνοι οι δολιοι.
Καληνυχτα καλλιοπακι μου.καλη ξεκουραση.
Προφανώς ήταν ακίνδυνοι Λίλα, για να μιλάμε τώρα χιχι. Καληνύχτα Καλλιόπη και καλή ξεκούραση. Λιλάκι, Βαμπιράκι, Ιωάννα και υπόλοιπα κορίτσια πάω κι εγώ να ξαπλώσω, χαιρόμουνα full time τόσες μέρες και μου βγαίνει τώρα η κούραση χιχιχι. Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Βγηκε καινουριο επεισοδειο true blood?
Για στειλε συνταγη για τουρσι ρε Λιλα! Οπως σου ειπα μου αρεσει να φτιαχνω και εγω πραγματα! Βαζεις μεσα και πιπερια και κατι σπορακια μουσταρδας μεσα; Στειλε μολις παω Ελλαδα να φτιαξω!!
Καλα παιδια, βασανισμενα ακουγονται.. Ειδικα αυτος με την μαμα του.. :/
Ο καημενος..
Καληνυχτα Τζινα!! Χαιρομαι που χαιροσουν τοσες μερες!! :D :D
Καληνυχτα τζινακο μου.
Ναταλια βαζω πολυχρωμα πιπερια σιναποσπορο δεν βαζω γιατι με πειραζει.θα σου στειλω τη συνταγη με μηνυμα αυριο που θα ειμαι στο λαπιτοπιο γιατι τωρα ειμαι στο κινητο.ειναι πανευκολο παντως.
Α ωραια!! Θα σου πω αυριο, αν το θυμηθω να μου την στειλεις!
Παω και εγω για υπνο μπας και κοιμηθω νωρις σημερα! Φιλακια στα μαγουλακι σας!! :)
Αχ ναταλια στο αιγινητειο ειχε 2 τμηματα.επειδη ειναι πανεπιστημιακο νοσοκομειο και επειδη δινει και ψυχιατρικη ειδικοτητα για να σε δεχτουν πρεπει να εχεις μπαρμπα στην κορωνη.κανουν διαλογη ασθενων και οτι δεν το θελουν το στελνουν στα αλλα 2.το ενα τμημα εχει σοβαρα περιστατικα και το αλλο ειδικες περιπτωσεις.διατροφικες διαταραχες που μπηκαν μεσα με εισαγγελικη παρεμβαση κανα 2 σχιζοφρενεις με ενδεχομενο καλυτερευσης και κυριως ατομα με οριακη διαταραχη.borderline personality disorder αν το ψαξεις σε ξενη βιβλιογραφια.ειχαμε ενα τυπο που ειχε κανει πανω απο 200 αποπειρες για να σιγουρευτει οτι ειναι ας το πουμε αθανατος.
Αφου πηγατε ολες για υπνο παω και εγω να κανω ταβανοθεραπεια μιας και υπνο δεν εχω.καληνυχτα.
Τα ξερω καλε αυτα! Ψυχολογος ειναι η μαμα μου και εγω ψυχολογια σπουδασα!
Φαντασου οτι ακομα και ψυχικα ασθενης να εισαι θελεις μεσω για να γινεις καλα.. Εδω για μια επεμβαση σε αφηνουν να πεθανεις!!!
Αχ τι να πεις;
Ατιμη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα!!! Χχαχαχαχ
καληνύχτα κοριτσούδια!see u tomorrow
Γεια σε όλους ήρθα και εγώ!!Με θυμάστε???Πως είστε??τι ρωτάω τώρα,θα πείτε πάρε με την ανάποδη το ποστ και ξεκίνα να διαβάζεις..έτσι μπήκα γιατί έχω καιρό να ακούσω νέα σας!Εύχομαι να είστε καλά.!!
Καλημερα σας μεραααα ομορφοκοσμε!!!
Λυπημενη, welcome back!! :)
Kαλημέρα κορίτσιαααααααα!!!!
τι κάνετε??? στον καφέ με τα κορίτσια περάσαμε πολύ ωραία....γελάσαμε κ πολύ...έστω στα σκοτεινά!!!!
Ναταλάκι ναι εγώ σου είχα πει ότι βρήκα την elicina με 20 ευρώ κ κάτι.....αλλά μου είπε η Τζίνα κ μια άλλη κ θα τις βάζω μαζί μπας κ δεν μου μείνει ουλή!!! επίσης τι ζαλάδες είναι αυτές κοριτσάκι μου???συμβαίνουν όλο το μήνα η μόνο όταν περιμένεις περίοδο???να προσέχεις τον εαυτό σου!!!
Τζίνααααααα μου με γειά τα πεδιλάκια...είναι πολύ ωραία κ σου πάνε κ στο πόδι σου!!!
Αγγελική εύχομαι να είναι περαστικό αυτό με τον άντρα σου κ γενικά να σταματήσει η γρουσουζιά!!!καλά τα cupcakes Τ-Ε-Λ-Ε--Ι-Α....
Lila ούτε κ εγώ περίμενα να έχει τέτοια εξέλιξη η σχέση σου αν κ σε βρίσκω λίγο υπερβολική (χωρίς βέβαια να ξέρω τα βιωματά σου)....το θέμα είναι να νιώθεις εσύ καλά...άλλωστε όλα για κάποιο λόγο γίνονται......κ η Αμερική είναι εκεί κ σου χτυπάει την πόρτα :))))
Καλλιοπίτσα στον επόμενο καφέ λέω αν τα παρατήσεις όλα κ να έρθεις......
κάτι άλλο ήθελα να πω αλλά δεν θυμάμαι τι.......
Καλημέρα κορίτσια και καλό σ/κ να έχουμε.
Καλημέρα κοριτσάκια καλο σαββατοκύριακο. εγώ είμαι άρρωστη και πολύ χαλια.klaps Μάλλον για αυτό δεν μπορούσα να με χορτάσω και προχθές..το στομάχι μου είναι σκ@t@ :( :( :( παρόλα αυτά σας ζηλεύω που πάτε για καφεδάκι.
Τζίνα τα πέδιλα τόσο τέλεια που τα ζήλεψα βρε παιδί μου . είναι τελείως του γούστου μου :D:D:D
Καλημέρα Ninap, εύχομαι γρήγορα περαστικά σου, να προσέχεις τον εαυτό σου κι αν δεις ότι συνεχίζονται τα συμπτώματα να συμβουλευτείς γιατρό.
καλημέρααααααα!
Είμαι ναταλοτζινοστερημένη!12 ώρες χωρίς εσάς κορίτσια μου...
καλημέρα και από εμένα όσες μπορείτε ας την αράξετε σε καμιά παραλία σήμερις,εγώ θα σας ζηλέυω από μακρυά!Νίνα περαστικά!
http://www.wmo.int/pages/publication...AVE_072605.jpg
καλημέρα και σε όλα τα τοπικόριτσα μου!