καλημερα και απο μενα καλο σ/κ να εχουμε ολες !
νινα περαστικα σου!βαμπιρακι δε ξερω εκει εγω παντως τα κατεβαζω απο το νετ και τωρα ειναι στο τεταρτο επισοδειο!
Printable View
καλημερα και απο μενα καλο σ/κ να εχουμε ολες !
νινα περαστικα σου!βαμπιρακι δε ξερω εκει εγω παντως τα κατεβαζω απο το νετ και τωρα ειναι στο τεταρτο επισοδειο!
Εννοείτε Τζίνα μου, απλά εδώ δεν μπορείς να πας στο νοσοκομείο χωρίς πρώτα να περάσεις από τον "οικογνειακο" γιατρό. το θέμα είναι πως είναι σ/k και το ιατρείο είναι κλειστό. υπάρχει ένα ιατρείο που σαν εφημερεύει αλλα μια φορα που πήγα περίμενα 2.5 ώρες και δεν άντεξα και έφυγα. ούτε στο φαρμακείο μπορώ να παο γιατί είναι σ/k. υπάρχουν εφημερεύοντα αλλα μονο με συνταγή γιατρού σου δίνουν φάρμακα..έχουν φύγει όλα τα υγρά από το σώμα μου μιλάμε :(Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα Ninap, εύχομαι γρήγορα περαστικά σου, να προσέχεις τον εαυτό σου κι αν δεις ότι συνεχίζονται τα συμπτώματα να συμβουλευτείς γιατρό.
καλημερες
καλα και μετα ριχνουμε μπινελικια στο ελληνικο συστημα υγειας???Quote:
Originally posted by Ninap
Εννοείτε Τζίνα μου, απλά εδώ δεν μπορείς να πας στο νοσοκομείο χωρίς πρώτα να περάσεις από τον "οικογνειακο" γιατρό. το θέμα είναι πως είναι σ/k και το ιατρείο είναι κλειστό. υπάρχει ένα ιατρείο που σαν εφημερεύει αλλα μια φορα που πήγα περίμενα 2.5 ώρες και δεν άντεξα και έφυγα. ούτε στο φαρμακείο μπορώ να παο γιατί είναι σ/k. υπάρχουν εφημερεύοντα αλλα μονο με συνταγή γιατρού σου δίνουν φάρμακα..έχουν φύγει όλα τα υγρά από το σώμα μου μιλάμε :(Quote:
Καλημέρα Ninap, εύχομαι γρήγορα περαστικά σου, να προσέχεις τον εαυτό σου κι αν δεις ότι συνεχίζονται τα συμπτώματα να συμβουλευτείς γιατρό.
τη ζεστη ειναι αυτη σημερα!
αστα καλλιοπη μου.εχει μια υγρασια αποπνικτικη
Καλησπέρα παραλιακή :D
κοριτσάκια μου πολυ χαίρομαι που περάσατε όμορφα με την Ναταλένια μας!
Εμείς όπως είπε και το Τζινάκι επιστρέφουμε αύριο το βραδάκι. Περνάμε πολύ όμορφα και από χθες προστέθηκε στην παρέα μας και ο γαμπρός μου. Ο Γιώργος έμεινα στην Αθήνα να λιώνει το πουλάκι μου, αλλά σήμερα θα πάει και αυτός σε μία παραλια να λιώσει. Εγώ κάθομαι με το μαγιό μου κάτω από μία ομπρέλα και πίνω καφεδάκι και διαβάζω τα νέα σας τώρα που βρήκα λίγο χρόνο. Η Κατερινα κάνει μπάνιο με την κόρη της, ο Γαβριήλ πίνει ουζάκι με μεζέ κάτω από ένα πλατάνι και γενικά είμαστε μια παιδική χαρά :lol:
Με χαρτζιλίκωσε και η γιαγιά μου και πήγα και πήρα δύο όμορφα φουστανάκια, ένα φούξια και ένα μαύρο με λουλουδια πολύ όμορφα και τα δύο! Τζίνα πήρα και κάρτα whats up επιτέλους! Δεν έχω συσκευή να την βάλω τώρα αλλά όταν γυρίσω σπίτι θα την βάλω και θα μπορούμε να μιλάμε επιτέλους!!! Μεγεια και τα πεδιλάκια Τζίνα μου είναι πανέμορφα! Πόσο χάρηκα που πέρασες τόσο όμορφα αυτές τις μέρες :D!
Wow μου περαστικά, θα περάσει η περίοδος και θα νιώσεις καλύτερα, είναι φυσιολογικό να έχεις αδιαθεσία και ζαλάδες.
Μακόνες μου μην μου στεναχωριέσαι που άδειασε το σπιτάκι σου τώρα ε;
Λίλα μου πολυ λυπάμαι που δε μπορέσατε να τα βρείτε με το αγόρι. Φαντάζομαι πόσο δύσκολη απόφαση θα ήταν να χωρίσετε... Ελπίζω να μπορέσεις κάποια στιγμή να μας πεις τι συνέβη. Προς το παρόν δεν εκφέρω άποψη μιας και δεν ξέρω και τι έχει υπωθεί...
Καλέ που εξαφανιστήκατε όλες κοκόνες;
Λαλήσατε από την ζέστη και πήρατε τους δρόμους;
εγω εδω ειμαι
Quote:
Originally posted by lila198621
καλα και μετα ριχνουμε μπινελικια στο ελληνικο συστημα υγειας???Quote:
Originally posted by Ninap
α και εγώ να μην έχω ένα eserfuril στο σπίτι? ένα maaalox ένα zandak? στην Ελλάδα πάντα είχα..:(
είναι και το μοναδικό μειονέκτημα εδώ (για μένα) στο θέμα τις υγείας. Ακόμα και αν σπάσεις το χέρι σου πρώτα στον οικογενειακό γιατρό πρέπει να πας..αν θες να κανεις παρ test ο "οικονειακος" γιατρός θα στο κάνει (και το "κανουνκαθε" 5 χρονια αντί για κάθε χρόνο που το κάνουμε στην ελλάδα) πρώτα θα προσπαθήσει δηλαδή αυτός να σε κάνει καλά και μετά αν δεν μπορεί τότε θα σε στείλει στο νοσοκομείο. Βεβαια εγώ επειδή έχω γιατρό στο νοσοκομείο πάντα ζητάω από αυτήν να με δόση "παραπαμπτικα" αν χρειάζομαι ;) αυτό όμως που πρώτα πας στον οικογενειακό γιατρό με σκοτώνει δεν με αρέσει καθόλου. από την άλλη στα νοσοκομεία δεν γίνετε τις πόπης από κόσμο και ο m.o αναμονής είναι 5 λεπτά. το κάθε τμήμα έχει τι δικη του "ρεσεπτιον" και για χαρτιά κλπ εσύ δεν τρέχεις τα κάνουν αυτοί. Εξέτασης δεν παίρνεις στα χερια σου είναι όλα μέσα στο computer και όλα τα νοσοκομεία τις χώρας είναι συνδεδεμένα. (εννοείτε πως άμα θες τις εξέτασης σου στην εκτυπώνουν) έτσι όμως άμα πάθω κάτι στο Amsterdam απλά θα δουν την κάρτα μου του νοσοκομείου θα περάσουν το bsn νούμερο μου και θα δουν πως έχω διαβήτη κλπ ;) έχουν πολλά καλά και μερικά κακά :D
νινα πως εισαι σημερα??
αν παθω δηλητιριαση το σαββατο και παω στο γιατρο τη δευτερα να τη χεσω την αναμονη 5 λεπτα στο νοσοκομειο.
γοργονιτσα μονο εμεις ψηνομαστε εντος μου φαινεται
αγγελικουλα δεν εχεις μπει και καθολου να μας πεις τι κανει ο αντρουλης σου.ευχομαι να ειναι καλα και να ηρεμει στο σπιτακι σας
λιλακι και εγω τωρα μαζευτικα ειχα παει για ψωνια και μετα εφτιαξα φαι και εφτιαξα και ενα καφεδακι να μπω να δω τι κανετε!
η τζινα που γυριζει παλι δεν επρεπε να παρει νεα πεδιλακια ολο βολτα ειναι !
αστη να γυρισει να το ευχαριστηθει.καλα εισαι?
καλα ειμαι εγω ειμαι λιγο στεναχωρημενη με το γιο μου
τον επιασε παλι το παραπονο και εχει και δικιο το παιδι
αλλα φοβαμαι γιατι περισυ οταν του ειπαμε οτι ισως να μη παμε διακοπες δεν ετρωγε και ολη μερα κοιμοτανε τωρα ακομη δεν εχει αρχισει αλλα ειναι ολο σκεφτικος και ακεφος
κοριτσάκια μου καλησπερα,
Λιλάκο ο αντρας μου εξω είναι τελικά αλλά λεει αν το ξαναπάθει πρέπει να τον πάμε σουμπιτο στο νοσοκομείο για καρδιογραφημα κλπ..... ο θεός μαζί μας δηλ....
εγω δεν είμαι πολύ στα καλά μου γιατί έχουν πέσει πολλά μαζεμένα και κοντεύω να σκάσω... γι' αυτό και δεν γραφω πια... σας διαβάζω και μαθαίνω νέα σας....
σας ευχομαι να περνάτε τέλεια όλες σας!
φιλιά πολλά!
εξηγησε του την κατασταση και θα καταλαβει.ειναι μεγαλο παιδι πλεον και πρεπει να σκεφτει και εσας.δεν ειναι οτι δεν θελεις ειναι οτι δεν μπορεις.
βρε αγγελικουλα πηγαινε τον σε εναν καρδιολογο εκτος νοσοκομειο να παρετε μια δευτερη γνωμη
το ξερει! εγω του ειπα να παει με το μπαμπα του αλλα αυτος δε θελει!
βλεπεις λειπει και η αδερφη του τωρα και ειναι πιο δυσκολο
ελπιζω οταν γυρισει να συνελθει λιγο
σιγουρα θα ησυχασει οταν γυρισει η κορη σου
εσυ πως εισαι?
σκατουλες
υπομονη θα γινουν καλυτερα τα πραγματα!
παρούσα και εγώ,εδώ γύρω είμαι όλη μέρα!με έχει πιάσει ένας σκατόπονος στο στομάχι από νωρίς (δεν ξέρω αν είναι επειδή είμαι αδιάθετη ή κάτι άλλο-μάλλον κάτι άλλο τόσο ψηλά που πονάω ) και δεν λέει να περάσει και ξάπλωσα λίγο το μεσημέρι να ηρεμήσω κ η μ@μακισμενη η αδελφή μου όλο το μεσημέρι βάραγε κ χτύπαγε,λες και άλλες ώρες δεν υπάρχουν!άι σιχτίρ πια,δεν μου φτάνουν τα προβλήματά μου έχω να ανέχομαι και τις μαμακίες της!επίσης με έχει πιάσει μια λύσσα να φάω κάτι γλυκό και χαζεύω συνταγές ζαχαροπλαστικής στο νετ και βρήκα διάφορα "υγιεινά" με βρώμη κ μαύρη ζάχαρη κ έχω βρει κ στο "Γλυκές Ιστορίες" διάφορα παρόμοια,αλλά φυσικά δεν έχω υλικά κ δεν θα φτιάξω τίποτα :lol::lol::lol:
αυτο το κανω και εγω χαζευω συνταγες αλλα οχι διαιτης οτι πιο παχυντικο γινετε αυτα μου αρεσουν να τρωω αυτα βλεπω!
ασχετα που δε θα τα φαω ποτε!
ιωαννα εμενα με έπιασε μια μερα ενας τετοιος πονος και ηταν απο τον ανεμιστηρα.
καλλιοπακι το ξερω οτι θα φτιαξουν τα πραγματα καποια στιγμη.μεχρι τοτε ομως...ειμαι σε μια συνεχη θλιψη
Εδω δεν ήθελε να παει από το ένα νοσοκομείο στο αλλο γιατί λεει ότι αν τον κρατήσουν θα κάτσει 4-5 μέρες.... και έχει δουλειες....Quote:
Originally posted by lila198621
βρε αγγελικουλα πηγαινε τον σε εναν καρδιολογο εκτος νοσοκομειο να παρετε μια δευτερη γνωμη
βρε πες του δεν παιζουν με την πιεση.χαζομαρες νεος ανθρωπος
βρε λιλα να σε ρωτησω σε πιεση 8η μικρη και 10 η μεγαλη δεν ειναι υψηλη η μικρη?
απο 9-12 και απο 6-8 ειναι οι φυσιολογικες τιμες
βαμπιρονι μου που εισαι χαμενο σημερα???
Αλόχα. Κάτι που μου λείπουν τα κορίτσια, κάτι τα νέα μου παπούτσια, πήρα τους δρόμους σήμερα από το πρωί, έφτιαξα και επιδερμίδα το μεσημέρι και νάμαι.
Ελάκιον μεγειά τα φορέματά σου, μου αρέσουν και τα δύο χρώματα και σίγουρα θα σου πηγαίνουν πολύ. Εύχομαι να τα φορέσεις σύντομα και στη δουλειά σου. Ελπίζω οι επικίνδυνες πανοαποστολές να βαίνουν καλώς, έχει πλάκα γιατί είναι σα να έχετε σπίτι ένα κουταβάκι που τα κάνει μέσα μέχρι να μάθει να πηγαίνει στο μπαλκόνι χιχιχιχι. Με το καλό να γυρίσετε αύριο να δεις και τον αντρούλη σου.
Αγγελικούλα εύχομαι να είσαι καλά κι εσύ και ο άντρας σου και να σε λυπηθεί λίγο ο Θεός και να σου πάρει λίγα βάρη από τους ώμους σου.
Για την πίεση που λέτε όντως οι τιμές είναι αυτές που λέει η Λίλα, που το κατέχει κιόλας το θέμα, γιατί κι εγώ όλη μου τη ζωή έχω 8 μικρή και 12 μεγάλη και ξέρω από τα λεγόμενα των γιατρών ότι είναι απόλυτα φυσιολογική πίεση, να και κάτι που έχω καλό χιχιχι.
Εδω ειμαι Λιλα μουυυυυ!!! :***
τωρα ετοιμαζομαστε να παμε καμι βολτιτσα να φαμε βραδινο και αυριο θα συναντηθουμε με εναν ξαδερφο μου που δεν τον εχουμε ξαναδει ποτε, μεγαλωσε Αυστραλια και μενει Αγγλια 20 χρονια τωρα νομιζω..!!!
Αυτα!
Θα παμε και στα μαγαζια αυριο και ελεγα να δοκιμασω κανενα τζιν να δω σε τι νουμερο ειμαι τωρα!!!
Λεω απο την μια να ζυγιστω, απο την αλλη οχι.. Δεν ξερω οπως μου κατσει το θεμα..
Εσυ αγαπη μου εισαι καλυτερα;
12 -8 οκ φυσιολογικο ειναι 10-8 ειπα μηπως ειναι ανεβασμενη η μικρη!
συνηθως ξερω θελει 4 βαθμους διαφορα !
αλλα οκ εγω διαβαζα για βοηθος νοσηλευτρια εσεις ξερετε πιο καλα!
βαμπιρακι εισαι καλυτερα??????
τζινακι ολο επιδερμηδα εισαι !
εγω να δω τι θα κανω! μου την εχει βιδωσει λιγο!
βλεπω ολες και αδυματιζουν και ξανανιονουν (καλα η μοναδικη μεγαλη διαφορα)
και εγω γερναω !!
Ιδού ο λόγος που έχω καλή πίεση χιχιχι.
Γελάστε με την καρδιά σας:
Το γέλιο βοηθάει να χαλαρώσουμε, γεγονός που με τη σειρά του μπορεί να επηρεάσει την αρτηριακή μας πίεση. Οπότε μην ξεχνάτε να "οπλίζεστε" με χιούμορ!
Καλλιοπάκι κάθε μέρα που περνάει όλες γερνάμε, δυστυχώς σε αυτό δεν μπορεί να μας βοηθήσει καμία επέμβαση. Είναι όμως θέμα χρόνου να ξανανιώσεις κι εσύ και να αδυνατίσεις, κάνε λίγο υπομονή και μην είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου.