Ναι σίγουρα φουλ απαιτητικά αγαπούσα μαθηματικά έως την δευτέρα λυκείου μετά απλά [emoji32] , την ιδέα του εθελοντισμού το ανέφερα και παραπάνω ;
Printable View
Καλή ιδέα είναι αλλά πρέπει να δω τι υπάρχει στην περιοχή μου.Μένω επαρχία.
Μαίρη μην πας πουθενά της ηλικίας είναι μετεφηβεια μετά τα είκοσι πέντε σταθεροποίησε μετά τα τριάντα βράχος για αυτό μεγαλώνουμε είσαι κακοσ κριτής του εαυτού σου κ των πραγμάτων είναι της ηλικίας καθαρά
Όλοι τα είχαμε αυτά ξεκολα θα φύγουν
Σκεφτομαι οτι ακομα θελω την πρωην μου!
ωρες ωρες σκεφτομαι οτι οι κοτες που λεγαμε σε αλλο θεντ :) στην αρχη πεταγαν με τα φτερα τους αλλα οσο περναγαν τα χρονια αλαξαν γνωμη και αποφασισαν να κατσικωθουν στο εδαφος :confused:
Σκέφτομαι ότι δευτέρα γράφω εξελικτική , ότι πρέπει να έχω γράψει έναν μύθο 8 σελίδων , δεν έχω κάνει τίποτα το μυαλό έχει κολλήσει. Μουσική δεν βοηθά.
Δεν ειμαι ανθρωπος που βγαζει θυμο...σπανια βγαζω θυμο...με εχουν πληγωσει ασχημα και δεν εχω βγαλει θυμο. Παντα καταλαβαινω.
Αλλα ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ δινω εξετασεις προφορικα την τεταρτη στη σχολη, δε ξερω τη τυφλα μου παλευω να καλυψω υλη μεσα σε πεντε μερες, σκαει ο τζιτζικας και εξω εχει συναυλια λατιν, αριβα αριβα αντελε και μανου τσαου και χλαπατσιμπαλα απο το μεσημερι στη διαπασων -____-
Σκεφτομαι πως ειμαι εξοργισμενη. Θελω να παω να τους σπασω τα μικροφωνα και τον εξοπλισμο, να ξεμαλλιασω τις αταλαντες που τσιριζουν και να παω σπιτι μου να διαβασω με ανοιχτα παραθυρα και να μη σκαω. Αντ'αυτου καθομαι και 1)δεν διαβαζω 2)εχω πονοκεφαλο και 3)εχω νευρα -_-
Πφφφφφφφφφφφφφ