Οχι Τζινα.Διπλα στα πατατογαριδακια τα εχουν,στο σουπερ μαρκετ Βασιλοπουλος που τα πηρα.
Printable View
Οχι Τζινα.Διπλα στα πατατογαριδακια τα εχουν,στο σουπερ μαρκετ Βασιλοπουλος που τα πηρα.
Eli έχεις παρατηρήσει στα τσιγάρα σου ότι αν τα αφήσεις στο τασάκι ή αν αργήσεις να τα καπνίσεις σβήνουν και πρέπει να τα ανάψεις ξανά; Νόμιζα ότι έφταιγε η παρτίδα των τσιγάρων που καπνίζω αλλά τελικά έμαθα ότι συμβαίνει και σε άλλες μάρκες τσιγάρων. Μάλλον θα είναι οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και βάζουν κάτι επιβραδυντικό μέσα ώστε να αποφεύγονται οι πυρκαγιές που προκαλούνται όταν κάποιος κοιμηθεί με το τσιγάρο αναμμένο στο χέρι ή του πέσει έξω από το τασάκι.
Τώρα μπαίνω κ εγώ στο club ξανά !!!!
Eli μου εσύ ξέρεις πως είναι η δεύτερη σχολή που έβγαλα κ ένα επάγγελμα που δεν έχει ιδιαίτερο ποσοστό ανεργίας, ενάμιση χρόνο νωρίτερα εάν είχα τελειώσει τα πράγματα ήτανε καλύτερα!
Ξέρεις πως νιώθω? Πως ότι κ να κάνω στο παραπέντε δεν προλαβαίνω κ αλλάζουν τα πράγματα!
Break στη ζωή μας θα υπάρχουν πάντα και τα δύσκολα και τα εύκολα ανεξαρτήτου εποχής. Σαφώς και τώρα έχει επιδεινωθεί η κατάσταση στη χώρα μας αλλά αν εφαρμόσεις το "όσο ζω ελπίζω" είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις κάποια στιγμή. Υπομονή και επιμονή χρειάζεται.
Τζινάκι μου καπνίζω στριφτά τσιγάρα τα οποία εκ των πραγμάτων σβήνουν από μόνα τους όταν τα αφήσεις στο τασάκι. Όσο για τα GR που έκανα πριν τα στριφτά εκείνα δεν έσβηναν, καιγόντουσαν μέχρι τέλους.
Έλενακι μου σε καταλαβαίνω αλλά όταν επιλέγεις κάτι από καρδιάς και το αγαπάς δεν υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος επιλογή καλή μου. Θα βρεθεί και άλλη δουλίτσα αγάπη μου, θα τα καταφέρεις. Τουλάχιστον μένεις με τους γονείς σου και δεν έχεις και νοίκια... κάτι είναι και αυτό. Λίγο ακόμη στην καφρίλα της ανεργίας, υπομονή καρδιά μου :bigsmile:. Αλήθεια τα καινούρια εσώρουχα μανάρι μου γιατί τα ήθελες;; Για να μην διαγράφουν μέσα από τη στολή;;; Έτσι πετάω ένα υπονοούμενο για να ιντριγκάρω και τις υπόλοιπες χιχιχιχιχι :punk:
Τελικά σας έχουν πληρώσει καθόλου η μπα;
Την πυριτιδα αφαιρεσανε απο το τσιγγαροχαρτο και τωρα αν το αφησεις στο τασακι ειναι οπως τα λες σβηνει.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli έχεις παρατηρήσει στα τσιγάρα σου ότι αν τα αφήσεις στο τασάκι ή αν αργήσεις να τα καπνίσεις σβήνουν και πρέπει να τα ανάψεις ξανά; Νόμιζα ότι έφταιγε η παρτίδα των τσιγάρων που καπνίζω αλλά τελικά έμαθα ότι συμβαίνει και σε άλλες μάρκες τσιγάρων. Μάλλον θα είναι οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και βάζουν κάτι επιβραδυντικό μέσα ώστε να αποφεύγονται οι πυρκαγιές που προκαλούνται όταν κάποιος κοιμηθεί με το τσιγάρο αναμμένο στο χέρι ή του πέσει έξω από το τασάκι.
Kαπνίστε πυριτιδαποθήκες να δω τι θα καταλάβετε...
Για μια γλυκειά καληνύχτα είπα να μπω και με συγχίσατε με τα βρωμοτσίγαρα σας!
Είναι πολύ οδυνηρός ο καρκίνος του πνεύμονα μ'ελάχιστη βιωσιμότητα και δυστυχώς διαγιγνώσκεται συνήθως αργά!
Κι ούτε συμβαίνει μόνο στους άλλους!Σας παρακαλώ πολύ,ξανασκεφτείτε λίγο σοβαρά να το κόψετε!
Καληνύχτα...
Bigjason ξέρεις ποιός το έκανε; Έχεις ακούσει κάτι; Δεν είναι πολύς καιρός που το έχω παρατηρήσει αυτό, μάλλον τώρα τελευταία το κάνανε.
Καληνύχτα Ναταλία και καλή ξεκούραση.
Καληνύχτα μαμάNadine :) και εμείς σε αγαπάμε πολύ!!! :love::love::love:
έχεις δίκιο...θα γίνει και αυτό σύντομα... εννοώ να το κόψω
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by NADINE
Kαπνίστε πυριτιδαποθήκες να δω τι θα καταλάβετε...
Για μια γλυκειά καληνύχτα είπα να μπω και με συγχίσατε με τα βρωμοτσίγαρα σας!
Είναι πολύ οδυνηρός ο καρκίνος του πνεύμονα μ'ελάχιστη βιωσιμότητα και δυστυχώς διαγιγνώσκεται συνήθως αργά!
Κι ούτε συμβαίνει μόνο στους άλλους!Σας παρακαλώ πολύ,ξανασκεφτείτε λίγο σοβαρά να το κόψετε!
Quote:
Originally posted by Eli
Αλήθεια τα καινούρια εσώρουχα μανάρι μου γιατί τα ήθελες;; Για να μην διαγράφουν μέσα από τη στολή;;; Έτσι πετάω ένα υπονοούμενο για να ιντριγκάρω και τις υπόλοιπες χιχιχιχιχι :punk:
Τελικά σας έχουν πληρώσει καθόλου η μπα;
Το βρήκες!!!!!!!!!!!
Όλα τα είχα μαύρα!!!!!!!
Εμάς τις καινούργιες τίποτα δεν μας έδωσαν, στους παλαιότερους λίγα - λίγα!!!
Εγώ θα σας αγαπήσω όταν με το καλό το κόψετε.Μπορείτε να αλληλοϋποστηρίζεστε κι εδώ μέσα,Quote:
Originally posted by Eli
Καληνύχτα μαμάNadine :) και εμείς σε αγαπάμε πολύ!!! :love::love::love:
έχεις δίκιο...θα γίνει και αυτό σύντομα... εννοώ να το κόψω
που ήδη έχετε δει πόσο βοηθητικά λειτουργεί η στήριξη,το μοίρασμα,η όποια μας τέλος πάντων επικοινωνία.
Ανοίγω τώρα αμέσως ένα τόπικ με την ολόψυχη ευχή να το δω να ζωντανεύει και να σας ελευθερώνει απ'τα δεσμά του καπνού!
Καληνύχτα Ταπερτζίνα,καληνύχτα Ελάκι,καληνύχτα σοκολατένια...Καληνύχτα σε όλους!
Καληνύχτα Nadine :love: κ ας με ξέχασες εμένα, είμαι κ λίγο παραπονιάρα :bigsmile: