Για να το λες , ετσι θαναι ......... δεν επιμενω φυσικα στα φαρμακα , μονο καλο δεν ειδα απο αυτα .....
Printable View
Φάρμακα, εδώ και πολύ καιρό παιρνω τις ίδιες δώσεις φαρμάκων και δεν έχω ψυχίατρο πια να με καθοδηγήσει, να μου που εάν χρειάζεται να μειώσω η να αυξήσω την δώσει. Η ψυχίατρος που πήγα έφυγε από την πόλη, είναι από Θεσσαλονίκη και ερχόταν και στην πόλη μου, τώρα πια είναι μόνιμα Θεσσαλονίκη. Μου είπε βέβαια να μην παρατήσω να πηγαίνω σε ψυχίατρο, βρήκα κάποιον σε άλλη πόλη αλλά κοντά από την δικιά μου, πήγα μια φορά και μου είπε ότι δεν μπορεί με την πρώτη φορά να μου πει εάν χρειάζεται να πάρω ένα φάρμακο διαφορετικό η να μειώσω από αυτά τα φάρμακα η να αυξήσω, λογικό βέβαια!!! Δεν ξαναπήγα λόγο του ότι πλέον οικονομικά δεν βγαίνω, πήγαινα σε ψυχολόγο, τώρα ούτε εκεί!! Οπότε παίρνω την ίδια δοσολογία φαρμάκων χρειάζεται δεν χρειάζεται και γι'αυτό έχω παραιτηθεί όπως λέω από την ζωή, γίνομαι κουραστικός το ξέρω σορυ!!
Ανδρέα δεν ξέρω τι προβλημα αντιμετώπιζεις... Όμως μην τα παρατας.... Ξέρω ειναι πολυ δυσκολο... Όμως προσπάθησε να βρίσκεις διεξοδους να ξεφευγει το μυαλο σου από όλο αυτό που περνας.... Η πιστη στον Θεό βοηθάει σε όλα να το γνωρίζεις...
Όχι ακόμα γιατί δεν έχω καταφέρει να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου και να τις βάλω σε μια σειρά κι έτσι όπως είναι όλα σκόρπια μες το μυαλό μου η συνεδρία θα πάει χαμένη... Όμως προσπαθώ να τις ξεκαθαρίσω κι αποφάσισα ότι θα πάω στον ψυχοθεραπευτή πριν τα Χριστούγεννα, σκέφτομαι στις αρχές Δεκέμβρη το αργότερο...
Καλησπερες...αισθανομαι πραγματικα εξουθενωμενος ψυχικα...κανω μεγαλη προσπαθεια τουλαχιστον να κανω οτι με ευχαριστει.Ζω μια πολυ ψυχοφθορα κατασταση και καθε μερα δινω μαχη πραγματικη.Ευχομαι πραγματικα υγεια σε ολους δεν αξιζει σε κανεναν ανθρωπο να λιωνει σε ενα κρεβατι...ποσο μαλλον οταν ειναι οι ανθρωποι που σε εφεραν στη ζωη...
Σήμερα όχι καλά... Πήρα ηρεμιστικό και περιμένω να δράσει... Μετά θα είμαι λίγο καλύτερα...
εχω αρχισει και σκεφτομαι την μεταθανατον ζωη... ειναι λογικο?
μαλλον αυτο συμβαινει του οτι δεν κινητε σωστα η καθημερινοτητα μου...
καμια ιδεα?
κανενας να μου πει εαν ειναι λογικο αυτο?!?!
δεν το εχει σκεφτει κανεις?!!?!