μαλλον γιατι το ειδες προσωπικα...αν το δεις ομως σαν τροπους αυτοαμυνας ειναι απολαυστικο....εγω παντως οσο το διαβαζα ειχα μια φανταστικη εικονα της λιλιουμ να τα κανει ολα αυτα..
07-06-2012, 20:32
axl100
Quote:
Originally Posted by nflu
Ειπαμε axl μονο λαθρο μεταναστες....
παντα μου αρεσαν οι αποθηκες :) Την αποθηκη του Μερφι ηταν παντοτε η τελεια κατοικια για μενα απο μικρος :)
07-06-2012, 20:35
nflu
Quote:
Originally Posted by axl100
παντα μου αρεσαν οι αποθηκες :) Την αποθηκη του Μερφι ηταν παντοτε η τελεια κατοικια για μενα απο μικρος :)
Εχω και την καλυβα του μπαρμπα θωμα ... αλλα θα πρεπει να βαφτεις με φουμο.. για να ταιριαξεις στο σκηνικο!!
υγ...>τι ειναι η αποθηκη του Μερφι?
07-06-2012, 20:35
axl100
Quote:
μαλλον γιατι το ειδες προσωπικα...αν το δεις ομως σαν τροπους αυτοαμυνας ειναι απολαυστικο....εγω παντως οσο το διαβαζα ειχα μια φανταστικη εικονα της λιλιουμ να τα κανει ολα αυτα..
εγω παλι δεν μπορω να την φανταστω ουτε να χαστουκιζει γτ μαλλον καθεται σαν κοτα, ειδικα στο λεωφοριο χαχαχαχα
07-06-2012, 20:36
axl100
Quote:
Εχω και την καλυβα του μπαρμπα θωμα ... αλλα θα πρεπει να βαφτεις με φουμο.. για να ταιριαξεις στο σκηνικο!!
υγ...>τι ειναι η κατοικια του Μερφι?
Καλα δεν εχεις δει το "Ο νομος του Μερφι"
07-06-2012, 20:38
ΗΛΙΑΝΝΑ
Quote:
εγω παλι δεν μπορω να την φανταστω ουτε να χαστουκιζει γτ μαλλον καθεται σαν κοτα, ειδικα στο λεωφοριο χαχαχαχα
Μπα από πηγες που έχω μόνο κότα δεν είναι ,τζαμπουκαλεμένη κ με βούλα.
07-06-2012, 20:39
nflu
Quote:
Καλα δεν εχεις δει το "Ο νομος του Μερφι"
Ναι τον ξερω τον Μερφι και τους νομους του αλλα δεν ηξερα τιποτα για αποθηκη....καλα το καιω σιγα σιγα...η ζεστη τα λογια του παπα....για ταινια μιλας..οχι δεν την εχω δει
07-06-2012, 20:41
axl100
Quote:
Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ
Μπα από πηγες που έχω μόνο κότα δεν είναι ,τζαμπουκαλεμένη κ με βούλα.
Ε, αλλιως ειναι οταν μαλωνει και αλλιως οταν ειναι με αντρα.
07-06-2012, 20:45
axl100
Quote:
Ναι τον ξερω τον Μερφι και τους νομους του αλλα δεν ηξερα τιποτα για αποθηκη....Α! μηπως το εννοεις μεταφορικα....?οκ..νταξει δεν δουλευει και επι 24ωρου το ρημαδι...:)
Οχι, σειριαλ απο τα 70/80 ειναι, ζει σε μια αποθηκη 200 τ.μ και εχει μια γκομενα κινεζα 20 χρονια μικροτερη του, ειναι χωρισμενος, αλλα η πρωην του δεν τον αφηνει να βλεπει το παιδι και δουλευει σε ασφαλιστικη αυτοκινητων...
07-06-2012, 20:47
nflu
Quote:
Οχι, σειριαλ απο τα 70/80 ειναι, ζει σε μια αποθηκα 200 τ.μ και εχει μια γκομενα κινεζα 20 χρονια μικροτερη του, ειναι χωρισμενος, αλλα η πρωην του δεν τον αφηνει να βλεπει το παιδι και δουλευει σε ασφαλιστικη αυτοκινητων...
ααα!οχι δεν τοχω δει ποτε.... παντως 200 τετραγωνικα παω κι εγω να μεινω...χιχι..
07-06-2012, 20:49
ΗΛΙΑΝΝΑ
Quote:
Ε, αλλιως ειναι οταν μαλωνει και αλλιως οταν ειναι με αντρα.
σε όποια περίπτωση μα σε όποια περίπτωση το κεφαλοκλείδωμα θα το κάνει δε μασάει γιαυτό άλλαξε άποψη μιλάνε οι πηγές.
07-06-2012, 20:53
axl100
Quote:
Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ
σε όποια περίπτωση μα σε όποια περίπτωση το κεφαλοκλείδωμα θα το κάνει δε μασάει γιαυτό άλλαξε άποψη μιλάνε οι πηγές.
οχι βρηκα ενα αρθρο που αντιπροσωπευει την σκεψη μου!μονο αυτο..αν και ουσιαστικα αυτα ειπα και εγω παραπανω!αξλ γινε πνευμα αντιλογιας με επιχειρηματα και οχι με αυθαιρετες αμπωσιες που λεμε και στο χωριο μου.. :)