Καλημέρα παιδιά, ποστάρω μια σοβαρή είδηση που μόλις διάβασα, εξαφάνιση στην Αθήνα, ενός τετράχρονου κοριτσιού. Έχει σημάνει amber alert.
http://www.newsbeast.gr/greece/arthr...o-tis-athinas/
http://news.in.gr/greece/article/?ai...ef=newsroombox
Printable View
Καλημέρα παιδιά, ποστάρω μια σοβαρή είδηση που μόλις διάβασα, εξαφάνιση στην Αθήνα, ενός τετράχρονου κοριτσιού. Έχει σημάνει amber alert.
http://www.newsbeast.gr/greece/arthr...o-tis-athinas/
http://news.in.gr/greece/article/?ai...ef=newsroombox
κανενας πραγματικος επιστημονας δεν θυσιαζει την ζωη του για την επιστημη αλλα μεσα απο την δουλεια του την ανακαλυπτει την προαγει οπως το ιδιο και ενας σοβαρος πολιτικος ...οι απλοι ανθρωποι δεν μπορουν πολλες φορες να δημιουργησουν ζωη ουτε για τους ιδιους ουτε με οποιους συσχετιστουν ....οι περισσοτεροι ζουν χωρις συνειδητοτητα ...χρειαζονται να διοικουντε και να κατευθυνονται χρειαζονται την καταστολη χρειαζοντε να ξερουν οτι εκει εξω υπαρχει το προβλημα εκει εξω υπαρχει ο κακος ο υπευθυνος για τα δεινα τους
Ο ανθρωπος δεν ειναι αυτοκαταστροφικος ειναι ομως σημαντικο να αναγνωρισουμε την τον κανει πολλες φορες να στρεφεται κατα του εαυτου του και των αλλων ετσιωστε να χρησιμοποιησει τις μηχανες που ο ιδιος κατασκευαζει και οχι να απομονωθει και να αλοτριωθει απο εκεινες
δε συμφωνώ primal..να εκθειάσουμε δλδ τους πολιτικούς και τους επιστήμονες και γενικά όσους τα έχουν καταφέρει στη ζωή τους?όχι και λέω όχι γιατί όσοι τα έχουν καταφέρει ποτέ δεν το χουν κάνει με δικές τους δυνάμεις,κάπου πάτησαν και τα κατάφεραν..είτε οικονομικά είτε ψυχολογικά κάποιους εκμεταλλεύτηκαν..εγώ παλεύω τόσα χρόνια με τα ψυχολογικά μου εξαιτίας των συνθηκών και εξαιτίας και ενός ανθρώπου που με έριξε και δεν μπορώ να συνέλθω..κι επειδή δεν τα χω καταφέρει σημαίνει ότι είμαι άχρηστη ή παράσιτο?
ίσα ίσα όσοι είναι στην εξουσία είναι παραμορφωμένοι άνθρωποι γιατί δεν χαμπαριάζουν από συναισθηματισμούς και επιπλέον έχουν φιλοδοξίες και αντί να ζουν απλά ζουν μες στη φιλαυτία και την αλαζονεία γι'αυτό κάνουν πολέμους και υπηρετούν την επιστήμη προς την καταστροφή του ανθρώπου και την υποδούλωσή του και όχι προς την διευκολυνσή του..είναι σα να μας κοροϊδεύουν μπρος στα μάτια μας όλοι αυτοί και μη λες ότι είμαι τώρα ένα πρόβατο που έχω ανάγκη να με διοικούν και που έχω ανάγκη να κατηγορώ κάποιον για τα δεινά μου..απλά βλέπω την πραγματικότητα..και πρώτα από'λα κατηγορώ γενικά τον κόσμο όπως είναι φτιαγμένος και όχι τόσο τους ανθρώπους..
αισθανεσαι αχρηστη η παρασιτο?πολλοι ειναι οι λογοι που μπορουν μεσα μας απο πολυ παλια να μαςδημιουργησουν πολλα να μας κανουν να σερνομαστε να ψαχνουμε δικαιοσυνη και αγαπη που δεν θα ερθει ποτε ...για εμας... ολα αυτα μας πυσμωνουν και βλεπουμε πολλες φορες την επιτυχια και την ευτηχια των αλλων και μεσα μας ποναμε ακομη περισσοτερο και τα λογιαμας πολλες φορες το φανερωνουν αυτο..... πολλοι ανθρωποι ακομη και φθασμενοι επιστημονες πολιτικοι και οχι μονο πραγματικα βρισκονται ισος στην ιδια παραπανω κατασταση εσωτερικα αλλα οχι ΠΑΝΤΑ οχι ΟΛΟΙ ...ΓΕΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ οταν μεσα πονας ειμαστε εξαρτημενοι απο το παρελθον μας και πρεπει να απελευθερωθουμε αλλιως θα το ξαναζουμε καθε μερα και θα χασουμε μεσα σε αυτη τη μιζερια οτοιδηποτε καλο για εμας...και ισος να ξανααναρωτηθουμε καποτε γιατι δεν αντιδρασαμε σε ενα διαγραφωμενο καινουργιο πολεμο ποια ηταν η δικια μας ζωη .....ΔΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ....ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ
δεν έχω αλλάξει τπτ από αυτά που σκέφτομαι και που αισθάνομαι κι αυτό γιατί τα θεωρώ τα μόνα αληθινά..
δεν πονάω όταν βλέπω άλλους ευτυχισμένους..δε με κατάλαβες..καταρχήν δεν πιστεύω ότι είναι κανείς ευτυχισμένος οπότε δεν αισθάνομαι να υστερώ σε τπτ έναντι των άλλων..
και όσοι διατείνονται ότι είναι ευτυχισμένοι τράβα ρώτα τους μετά από ένα χρόνο να δούμε τι θα σου πουν..τα πάντα αλλάζουν..κι εγώ υπήρξε περίοδος που αισθανόμουν ευτυχισμένη όμως αυτό άλλαξε γρήγορα και προσγειώθηκα στην πραγματικότητα..η ευτυχία είναι μια πλάνη που κατασκευάζει ο άνθρωπος προκειμένου να αντέξει την πραγματικότητα η οποία είναι θλιβερή..
αισθάνομαι συνειδητοποιημένη και ότι πατάω στη γη κι επειδή ακριβώς είμαι πολύ γειωμένη δυσκολεύομαι να πιστέψω σε ένα ψέμα και να απογειωθώ και να αισθανθώ ευτυχισμένη και δικαιολογημένα αφού ψέμα θα'ναι..
κι αυτό που λες να δω πρώτα τον εαυτό μου και μετά τον κόσμο δεν το καταλαβαίνω..εγώ είμαι κομμάτι του κόσμου και αλληλεπιδρώ με τον κόσμο..επιδρώ πάνω του και αυτός επιδρά πάνω μου..δλδ τι προηγείται?εσύ λες προηγείται ο εαυτός μου..εγώ λέω ότι προηγείται ο κόσμος γιατί όσο και να προσπαθώ εγώ να αλλάξω τον εαυτό μου πχ σου λέω ένα παράδειγμα..εγώ θέλω να μην έχω καμία ανάγκη να μην εξαρτώμαι από τπτ ούτε από χρήματα ούτε από ανάγκη για τροφή,νερό,σπίτι,μπάνιο κλπ..όσο και να προσπαθήσω εγώ να το αλλάξω αυτό στον εαυτό μου τι θα καταφέρω?θα πάω κόντρα στην ηλίθια φύση μου που με έκανε άνθρωπο εξαρτημένο από ανάγκες..συγνώμη επαναλαμβάνομαι αλλά τα ίδια θέματα με απασχολούν χρόνια τώρα..
και τι θα πετύχω?μια τρύπα στο νερό κι αυτό γιατί η φύση και ο κόσμος δεν επηρεάζεται από μένα και από το πώς σκέφτομαι εγώ τα πράγματα..ο κόσμος είναι εκεί στέκει απειλητικός έτοιμος για την επόμενη πλημμύρα,σεισμό θεομηνία,τροχαίο ατύχημα κλπ.που θα με στείλει πίσω στη μαμά μου την ανυπαρξία..δεν ενδιαφέρεται για μένα ο κόσμος ούτε που μπορώ εγώ να τον επηρεάσω..
ο κόσμος είναι αδιάκοπη αλλαγή και απαιτεί το συμβιβασμό σου με οποιαδήποτε αλλαγή του κατεβεί..
αλληλοεπιδρας με οτι υπρχει μεσα σου ... και οσα λες για τον κοσμο για ολη αυτην την εξαρτηση δεν εχεις την πραγματικη ακομη συνειδηση της γιατι απλα αμυνεσαι σε ολο αυτο και σιγουρα υπαρχουν πραγματικες αιτιες που σε κανουν και χρειαζεται να σκεφτεσαι και να δρας ετσι ....βλεπε ηλιθια φυση μου κτλ πρεπει να αισθανθεις το παρελθον σου αλλιως ερμηνειες πολλες θα ακουσουμε αλλα οπως λες εκει εξω θα αρχιζουν παντα οι συμβιβασμοι .... και αυτο ειναι παντα τοσο απογοητευτικο πουθενα δικαιοσυνη κανεις ευτηχισμενος ..η χειροτερα δεν υπαρχει ευτηχια παντα ολα ειναι προσωρινα παραμονευει ο πονος η απωλεια το ψεμα η προδοσια αυτη η φωνη ειναι μεσα σου και εχει λογο που τα λεει ολα αυτα ακολουθησετην στο παρελθον ανηκει και θα διαμορφωνει οπως σου ειπα παντα το παρον σου
favvel , η ζωη ειναι σκληρη , δυσκολη , περιεργη , ανωμαλη , μιζερη , συχνοτατα δυστυχης , χωρις νοημα , αλλα αυτην εχουμε , ας την ζησουμε οσο καλυτερα μπορουμε . Καλο ειναι να ' παραμυθιαζεις ' λιγο τον εαυτο σου , να του ' σερβιρεις ' λιγα ψεμματακια , η υπεραναλυση και ο υπερμετρος ρεαλισμος , μονο σε κακο θα σου βγουν .
Κλεινε που και που το ενα ματι , οχι και τα δυο , ειναι καλυτερα ετσι . Μην παιρνεις τον εαυτο σου και τα παντα τοσο σοβαρα .
Αυτο κανω εγω , τουλαχιστον .
'Oτι ξανάρχισαν να κάνουν πάρτι οι κακές σκέψεις μέσα στο μυαλό μου κ ότι πρέπει να τις ξαναξορκίσω......
Σκέφτομαι πόσο υπέροχος άνθρωπος είμαι όταν είμαι στις καλές μου!!! (και πόσο μετριόφρων)
δλδ primal..κάτι με πείραξε στο παρελθόν σα να έφαγα κάτι χαλασμένο ας πούμε και τώρα δεν μπορώ να συνέλθω απ'τη δηλητηρίαση..εε κάτι ξέρεις κι ας μη με ξέρεις..πράγματι στο παρελθόν έζησα καταστάσεις και συναισθήματα αβίωτα..ίσως δλδ δεν τα έχω ξεπεράσει ακόμα..
Συμβαινει κατι με το φορουμ? Μου εβγαλε λιγο πιο πριν το μηνυμα "Account Suspended" και θελω να ρωτησω why ? :P
θα πρεπει να φιλοσοφισουμε τα παντα αλυπητα για να βρουμε επιτελους ενα νοημα υπαρξης σε αυτο το ματαιο κοσμο χαχα :-) πινω πορτοκαλαδα πρωινιατικα ενω με επιασε οιστρος...
Αυτο που ξερω ειναι οτι δεν μπορει να ζησει κανενας τη ζωη του στο σημερα στο τωρα αν δεν εχει απαλλαγει απο το μεγαλητερο κομματι του τοτε ,τοτε ....που εφαγες εκεινα τα παλιοχαλασμενα ...χαχαχαχαχχα ωραια το ειπες ...εγω πιστευω οτι για να μπορεσεις να ζησεις το σημερα και να περνεις ευχαριστηση απο οτι σαρεσει, να ζεις οπως επιλεξεις να ζεις, θα πρεπει να καθαρισεις τον πολυ πονο που υπαρχει μεσα σου εκεινες τις μνημες που τωρα δημιουργουν εκεινη τη φιλοσοφια και σταση ζωη που πολλους μας κανει να τα βλεπουμε ΜΑΥΡΙΛΑ ΟΛα...ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ favvel ειναι αληθινα γιατι οπως λες πραγματι ετσι εζησες μεχρι τωρα και σε πιστευω ..το θεμα ειναι ομως οτι αυτη η ξεχωριστη δικια μας πραγματικοτητα με ολα εκεινα τα αβοιωτα που λες μας κανει οτι ειμαστε σημερα που υποφερουμε ....αλλο υποφερω ομως τον πονο και αλλο βοιωνω αναβοιωνω τον ιδιο τον πονο και οι περισσοτεροι ασχολουμαστε πως θα σταματησουμε το υποφερω τα συμπτωματα και αμα το κανουμε διαλογισμο φιλοσοφια απλα λαθος τρενο.....λαθος στασεις μεχρι να αρρωστησουμε πολυ σοβαρα ....για το αναβοιωνω υπαρχει ο τροπος και δεν ειναι φιλοσοφικος και δεν θα μπορουσε ποτε να ειναι
αν θες να βρεις το νόημα της ύπαρξης η λύση δεν είναι να κάθεσαι να σκέφτεσαι και να φιλοσοφείς..η σκέψη φέρνει δυστυχία..γιατί αν κάτσεις να σκεφτείς σοβαρά,αν πάρεις στα σοβαρά αυτόν τον κόσμο θα θες να πας να αυτοκτονήσεις..αν θες να ζήσεις,η λύση είναι να κάνεις ό,τι κάνεις χωρίς σκέψη..να έχεις περιέργεια να ανακαλύψεις όσο μπορείς τον κόσμο που θα γεμίσει με ενδιαφέρον τη ζωή σου και να μπορείς να γελάς κάτι που γεμίσει με χαρά τη ζωή σου..