Σε τι έχει καλύτερες πιθανότητες?
Printable View
Λοιπόν άκου να σου πω εγώ η (αντικειμενικά) όμορφη. Δεν τα έχω φτιάξει ποτέ με κούκλο με κοιλιακούς φέτες - άντε μία φορά όταν ήμουν πολύ μικρή και τον χώρισα για ένα κοντό χωρίς κοιλιακούς. Και με κοντούς τα είχα και με χοντρούς τα είχα και δε με ενδιέφερε γιατί ήταν πανέξυπνοι και ξέρανε να φερθούν. Στο έχω πει κι εγώ και άλλοι σε όλα τα θέματά σου ότι δεν έχει σημασία η εμφάνιση. Ένας άνθρωπος μέτριας εμφάνισης μπορεί να έχει όποια κοπέλα θέλει αν είναι έξυπνος και ξέρει να φερθεί. Αντί να ασχολείσαι με τη φάτσα σου που στην τελική δεν φτιάχνεται (γιατί και 100 πλαστικές να κάνεις απλά θα παραμορφωθείς αντί να βελτιωθείς) γιατί δεν προσπαθείς να βελτιώσεις τα υπόλοιπα που σου έχουμε πει έτσι για αλλαγή; Πέρα από την σχολή σου έχεις ενδιαφέροντα;
Η δική μου θεωρία λέει ότι για τους έξυπνους μπορεί να είναι προνόμιο, για τους βλάκες μπορεί να είναι κατάρα και για κάποιους άλλους μπορεί να είναι το παν ή το τίποτα.
Ενδιαφέρον μου:Να βγαίνω έξω με φίλους,να γυμνάζομαι και να ψάχνω πολύ για το παρελθόν(σε πολιτικό,καλλιτεχνικό,τηλε οπτικό,αθλητικό,μουσικό κλπ. πλαίσιο),να ακούω μουσική που να εκφράζει το είναι μου.
Αν σου φανούν ξενέρωτα ή οτιδήποτε αρνητικό,καλύτερα να μην απαντήσεις.Μην τσακωνόμαστε.
Πόσταρε να τραγούδι!!!
Για να δω τι θα καταλάβεις....
https://www.youtube.com/watch?v=ntG50eXbBtc
Ήθελα να δω πως πας από θέμα γούστου... Εντάξει είσαι, πόσα χρόνια είχα να το ακούσω. Είσαι θεός, τέλος!
Αλλαξε το νικ σου σε ειτιλασ διανυεισ καινουρια περιοδο πλεον υπαρχει περιπτωση να βρεισ γκομενα συνεχισε ετσι
Γτ ψεμματα λεω;επιτελουσ ειπε τα ενδιαφεροντα του εκφραστηκε τοσο καιρο αρνητιλα κ μιζερια συγνωμη κι ολα τωρα υπαρχει ελπιδα το πιστευω
Επισησ ολοι ασχολουμαστε με την υγεια μασ κ ο γουαι με την ομορφια
Γκαλοου κι εγω ετσι ειμαι μπροστα στην υγεια ολα τα αλλα ειναι πταισματα
Και τα νεφρά μου έδινα για να γίνω ωραίος και να κάνω ως λογική συνέπεια αυτού,σχέση με όμορφη κοπέλα.