Originally posted by aggeloydaki
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
όμως μόλις χάσεις 3-4 κιλάκια ακόμα σταμάτα γιατί έτσι που πας σε λίγο θα χωράς να περάσεις και από τη σχάρα των υπονόμων!!:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: Τζίνα μολόγα!!!! έχεις κάνει κόμμα με τον άνδρα μου??Λέει πως όποτε φυσάει θα μου βάζει πέτρες στις τσέπες για να μη με χάσει
Break μου ty,τι νόμισες βρε πως στα ψέμματα έχω τέτοιο τίτλο?:P
Xristina μου άντε περιμένουμε και δικές σας φώτο,ήδη έχεις χάσει τόσα κιλά,η διαφορά πρέπει να είναι μεγάλη στο πριν και μετά!Σχετικά με το αν φαίνεται πως έχω κάνει επέμβαση,τους 2 τελευταίους μήνες πήγα σε γιατρούς που δεν ήξερα να μου γράψουν το σίδηρο και το ασβέστιο και με ρώτησαν το γιατί και γύρισαν και μου είπαν πως δεν μου φαίνεται καθόλου πως είμαι χειρουργημένη,το χρώμα μου είναι μια χαρά και το πρόσωπο μου επίσης δεν έχει κρεμάσει (η γιαγια του άνδρα μου είχε ακούσει τις μ@λακίες που τις είχε πει ο γκόμενος της κουνιάδας μου που είναι οφθαλμίατρος, πως μετά θα κρεμάσω παντού,θα γεμίσω ρυτίδες κλπ και είχε τρομοκρατηθεί,κάθε φορά που με έβλεπε έλεγε "δεν το πιστεύω πως είσαι τόσο καλό,είσαι εντάξει δεν φαίνεται τίποτα" τι να περιμένω βέβαια από έναν άνθρωπο ο οποίος πριν από ένα μήνα με ρώταγε πότε θα κάνω "επανορθωτικό" χειρουργείο για να γίνω εσωτερικά πάλι όπως πριν
click ty,είμαι σίγουρη πως σύντομα κάτι θα σου ξανακάνει κλίκ και θα μπεις πάλι σε μία σειρά.Ειλικρινά δεν σε φοβάμαι!
Κουκουτσάκι μουυυυυυυυυυυυυ που είσαι σε χάσαμε :(
elafaki μου σε ευχαριστώ,άντε σιγά-σιγά θα τα καταφέρεις και εσύ!
Σμαρτ θα συμφωνήσω απόλυτα πως η ψυχολογία του πριν και του μετά είναι άλλα ντα άλλων!!!και ειλικρινά πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός θα νιώθω ακόμα καλύτερα
Μέρρυ μου και να θέλω να αλλάξω το σχήμα του σώματος μου δεν γίνεται!Ακόμα και παλιότερα που είχα φτάσει 58 κιλά,εξακολουθούσα να έχω καμπύλες στην περιφέρεια και πολύ στενή μέση.και πριν από την επέμβαση ,αν δεις φώτο με μαγιό,η μέση ήταν μικρή σε σχέση με όλο το υπόλοιπο.Το μόνο που θα ήθελα τώρα είναι να έχω πιο αδύνατα μπούτια και ας έμενε η περιφέρειά μου όπως είναι.Πλέον μπορώ να φορέσω νορμάλ ρούχα (νο12 στα m&s ,αλλά στα υπόλοιπα νεανικά μαγαζιά στις κλασσικές φόρμες χωράω μια φορά αλλά σε όλα τα πολύ στενά ή skinny δεν χωράω λόγω μπουτιού γκρρρρ )