30 λεπτά βάρη, 45 λεπτά διάδρομος, 5 λεπτά ελλειπτικό..!
Printable View
30 λεπτά βάρη, 45 λεπτά διάδρομος, 5 λεπτά ελλειπτικό..!
χαχαχαχχα:spin::spin::spin:Quote:
Originally posted by smart
αλλα οτι αλλιως καιγεται το λιπος της κοιλιας, αλλιως του λιπος του κ@λου πρωτη φορα το ξανακουω :O
όντως...
ίσως στο ένα σημείο βοηθά πιο πολύ ίσως πιο άμεσα γυμναστική...και στο άλλο η διατροφή...τι να σου πώ...
πάντως κι εγώ αυτά που είπες και εσύ ξέρω γενικά ναι...
Χθες 1 ώρα κολυμβηση - 2000μ!
Καλημέρααα :P
Αφού δεν βλέπω να πέφτουν τα κιλά είπα να ξεκινήσω σιγά σιγά περπάτημα μπας και δω διαφορά σε πόντους τουλάχιστον!!!
Χθες 1η μέρα και για αρχή έκανα 30 λεπτά γρήγορο περπάτημα! Θα το συνεχίσω γαι μια εβδομάδα και την ερχόμενη θα τα κάνω 50 τα λεπτά...
'Αντε να δούμε...τι διαφορά θα δούμε!!! :smilegrin:
θα δεις σιγουρα τη διαφορα , πιστεψε με!!
εγω το καλοκαιρι που εβγαζα βολτα το σκυλο επαθα την πλακα μου απ τα αποτελεσματα!!!
διαφορα σε 3-4 μερες-ηταν μεγαλη η βολτα ,ομολογω!
καλημέρα ..
και εγώ θέλω γυμναστική αν και προς το παρων ψάχνομαι να δω το τελικό μου πρόγραμμα και αν και πότε θα προλαβαίνω έστω 2 φορές την εβδομάδα!!
πέρυσι έκανα και είχα δει τρελή διαφορά!!!
τι να κάνω όμως που να είναι και ευχάριστο..
και πρέπει να βρω καπου κοντα μην με τρώει το πήγαινε έλα!!
10' διαδρομο
10' ελειπτικο
10' ποδηλατο
διαφορα βαρη (εχω σταματησει το κυκλικο και τωρα εχω 2 διαφορετικα προγραμματα εναλλαξ)
9 σετ κοιλιακους (πλαγιους και κανονικους)
ραχιαιους
50' περπατημα
2 ωρες αεροβικη διαφορων ειδων
Quote:
Originally posted by smart
2 ωρες αεροβικη διαφορων ειδων
Πως αντεξες?
χθες δεν εκανα γυμανστικη.. ειπα να χαλαρωσω λιγο πιαστηκα πολυ την προηγουμενη φορα απο τις ασκησεις στα ποδια.... και ημουν και αδιαθετη ...
αλλα σημεραο μως δυναμικα ξανα... αεροβια ασκηση και πιλατες!!
Σημερα κολυμβητηριο 1 ώρα - 2000μ (με το ζορι σημερα, καμια διαθεση)
10' διαδρομος
10' ποδηλατο
διαφορα βαρη
9 σετ κοιλιακους κανονικους και πλαγιους
1 ώρα power yoga νωρίς το πρωί πριν τη δουλειά.. Το βράδυ χορό μια ωρίτσα και αν έχω κέφια πιο αργά το βράδυ ένα dvd διάρκειας μισής ώρας
και χθες γυμναστικη ( 25' διαδρομο + 60' πιλατες) αλλα ευχομαι και σημερα να παω.. 30' αεροβικη+ 60' κοιλιακους+ βαρη
Χτες:cardio σε έντονους ρυθμούς κάνα μισάωρο,όλο το πρόγραμμα για ώμους και πλάτη με βάρη και τροχαλία,περιφέρειες τροχαλία και μετά στρέτσινγκ.Κάνα δίωρο στο σύνολο.