καλημερα κι απο μενα...!!! Εφυγε 1 κιλακι... αλλα 23 τωρα...!!!
Printable View
καλημερα κι απο μενα...!!! Εφυγε 1 κιλακι... αλλα 23 τωρα...!!!
KΑΛΗΜΕΡΑ!
+100 γρ σημερα
61.3
Καλημέρα κοριτσάρες!!!
σήμερα η ζυγαριά κολλημένη στα 66!
άντε να δούμε.......
απώλειες βλέπω όλες σας........μπράβο!!!!!
76.4 χθες
76.7 σημερα
περιμενω σε τρεις μερες περιοδο δεν ξερω αν φταιει αυτο η επειδη χθες εφαγα λιγο ατσαλα
σημερα παλι στα 81,8... σνιφ....
επομενο ζυγισμα την Κυριακη δε μπορω καθε μερα να βλεπω το ιδιο!!! σνιφ...
εχω την αισθηση παντως, πως χανω μεν ποντους, αλλα οχι κιλα.. μηπως φταιει το κολυμπι...? θα μαθουμε τη Δευτερα...
καλημερες,
81.2 προ τουαλεττας,
τοκοβω για 81.0 μετα που δεν εχω ξαναδειιιιιιιιιιιιιιιιιιι
να κ κατι καλο!
mtsekaki μου το κολυμπι ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις επειδη γυμναζει ολο το σωμα σου.Σιγουρα χανεις σε ποντους και σφιγγεις κιολας.
εχω ενα θεμα με την κοιλια ρε γμτ...
ενω σφιγγω οπως ειπες κ χανω παντου, η κοιλια νερουλιαζει κ με εκνευριζει πολυ...
συνεχιζω με την κρεμα της elancy για την κοιλια και βλεπουμε.... ελπιζω μεχρι τον Ιουλιο να εχει στρωσει...
-200!!
Koριτσια μπραβο!Ειδες bad μου να το και το 81, γιαυτο δεν πρεπει να απογοητευεσαι με τιποτα, θα τα χασεις.:D
Σε λιγο θα ζυγιστω εγω γιατι ξερω οτι αμα το κανω τωρα μετα θα παω τουαλετα και θα ερχομαι να κανω edit to post μου.:P
kalhmeraaaaaaaaaaaaaaa εδω ειστε οεοεοεο
παιδια τοσο σκατα βρδυ κ τετοια ανταμοιβη το πρωι!
νιωθω υπεροχα εστω κ με πρησμενα ματια!
81 ακριβως δεν ημουν ποτε!
λογικα θα χρειαστει κ γω να το κανω εντιτ ελπιζω! καθολου δε μεκουραζει! χεχεχεχε
bad μου πειναγες χθες βραδυ ε?λογικο αφου ειχες ξεσυνηθισει τη διαιτα.Μπραβο σου που κρατηθηκες.Νομιζω τερμα πια τα περασες τα δυσκολα και τωρα θα τα πας καλα.:)
δεν πειναγα, ημουν σκασμενη γιατι ακομα δεν εχω καταφερει να τη κανω σωστα κ φουσκωνω...
ειχα φαει 2 γιαουρτια με γλυκο κουταλιου (καμμια σχεση με το προγραμμα)
αλλα μετα ηρθα σπιτι κ ειχα λυσσαξει με γεματο στομαχι...
γιατι εχω συνδιασει το σπιτι με ξεκουραση κ φαγητο...
κ λεω οχι ρε πουστη μου, νηστεια απο τις 8μιση κανεις, δε θα τη χαλασεις!
τι ντολμαδες εφαγε ο αλλος τι σοκολατες εγω τιποτα, κ μετα τσακωθηκαμε ασχημα κ εγω ξαγρυπνησα κ παρολαυτα κρατηθηκα κ δεν εκανα επιδρομη στο ψυγειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
δεν εχει ξαναγινει
αγαλμα στην φορτυ αγαλμα
ε θα ερχοταν αυτη η στιγμη που θα ελεγες φτανει θα κρατηθω.;)Quote:
Originally posted by badgirl11
δεν πειναγα, ημουν σκασμενη γιατι ακομα δεν εχω καταφερει να τη κανω σωστα κ φουσκωνω...
ειχα φαει 2 γιαουρτια με γλυκο κουταλιου (καμμια σχεση με το προγραμμα)
αλλα μετα ηρθα σπιτι κ ειχα λυσσαξει με γεματο στομαχι...
γιατι εχω συνδιασει το σπιτι με ξεκουραση κ φαγητο...
κ λεω οχι ρε πουστη μου, νηστεια απο τις 8μιση κανεις, δε θα τη χαλασεις!
τι ντολμαδες εφαγε ο αλλος τι σοκολατες εγω τιποτα, κ μετα τσακωθηκαμε ασχημα κ εγω ξαγρυπνησα κ παρολαυτα κρατηθηκα κ δεν εκανα επιδρομη στο ψυγειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
δεν εχει ξαναγινει
αγαλμα στην φορτυ αγαλμα
ρε σύντροφοι και συντρόφισσες να ρωτήσω κάτι;; τις προηγούμενες 20 μέρες έχασα 4 κιλά. ζυγιζόμουν μέρα παρά μέρα και παρακολουθούσα τη ζυγαριά που λίγο λίγο κατέβαινε. εδώ και 3 μέρες όμως αμετακίνητη!! παρά την αεροβική και την διατροφή... και να πώ ότι μποκάρησε ο οργανισμός, είμαι στην αρχή δεν έχω χάσει και 15 κιλά!ούτε με περίοδο παίζει κάτι για να πώ ότι πρήστηκα.
γίνεται να καίμε λίπος χωρίς να φαίνεται στη ζυγαριά και να φανεί μαζεμένο τις επόμενες μέρες; τί λέτε;