απλα τρωω υπερβολικες ποσοτητες!!! Πρεπει να σταματησω και κυριως πρεπει να χαλαρωσω
Printable View
απλα τρωω υπερβολικες ποσοτητες!!! Πρεπει να σταματησω και κυριως πρεπει να χαλαρωσω
και εγω το ιδιο!!!!! μπορει να τις θελει ο οργανισμος σου, μην τρελενεσαι, καποια στιγμη θα σταματησει!!! και εγω τρωω κανα 2-3 μερες κι μετα σταματαω και τρωω φυσιολογικες ποσοτηες, μην αγχωνεσαι!:smilegrin:
Δεν το θελει ο οργανισμος μου. Το καταλαβαινω. Νιωθω φουσκωμενη αλλα δε σταματαω
και η ιστορία ευρωπαϊκής λογοτεχνίας ακούγεται ωραίο! Εμείς κάνουμε και παιδαγωγικά , διδακτική της ιστορίας της τέχνης , έχουμε κάνει δημιουργική γραφή , καλλιτεχνική Ορολογία , Ιστορία του βιβλίου , θεατρική αγωγή (αν και ο καθηγητής σε αυτό το μάθημα ήταν ο μεγαλύτερος μ*****ς που έχω συναντήσει σε καθηγητή , δεν θεωρω οτι έμαθα τίποτα απ αυτον) . Πέρα από τα διδακτικά δηλαδή που είναι υποχρεωτικά είναι και διάφορα επιλογής ενδιαφέροντα που μπορούμε να πάρουμε σε κάθε εξάμηνο...Quote:
Originally posted by need2loose
Istoria texnhs! Latreia! Didaxtika otan hmoun sthn sxolh diakosmisis kai einai enas apo tous vasikous logous pou epeleksa tora sto panepistimio ton europaiko politismo! Anipomono na ftaso sto etos pou tha exo to dikaioma na th paro! Auto kai h istoria europaikis logotexnias mou kentrisan idiaitera to endiaferon!Quote:
Originally posted by stellou1989
5 mathimata dinoume emeis. ta perissotera vevea einai ergasthriaka logw antikeimenou opote ousiastika deixnoume ston daskalo oti douleia exoume kanei olo to eksamino. parola auta exoume kai kati thewritika (istoria texnis px) pou mia xara mas tsouzoun stis eksetastikes :starhit:Quote:
Originally posted by need2loose
Bravooooo! Posa mathimata dineis sthn eksetastiki? Ego ena mono eixa kai frikara apo to diavasma, fantazomai esu!Quote:
ki egw teleiwsa eksetastiki simera!!!!! Tromeri aisthisi etsi ??? Ayrio paw Athinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :yes::yes::yes:
Ti oraia pas spitaki sou Athina e? Euxomai otan knananeveis sta Boreia na eisai eisai poly poly anala-free!
Kalo taksidi!!!!
Ti alla kanete pou exoun diavasma; Prepei na einai poly endiaferon!
παιδιά εγώ εν τω μεταξ'υ τ'ωρα 'εφτιαξα αυτό με την κωδικοποίηση και βλέπω επιτέλους τι γράφετε :)
καλησπερα !!!
επιτελους σας διαβαζω !!
χθες και προχθες εφαγα λιγο παραπανω ( οπως συμβαινει σχεδον καθε σκ )
αλλα σκ δεν μαζευομαστε σπιτι + οτι περιμενω να αδιαθετησω .
ευτυχως ακομα και οταν μασαμπουκιαζω υπαρχει στοπ .
σουιτ υπνηλια και εμετος ?γνωριμα και τα δυο .
Το πρωτο τριμηνο που ημουν εγκυος στην πρωτη μου κορη ειχα χασει 4 κιλα ενω μεχρι να γεννησω ειχα βαλει συνολικα 7 στη δευτερη ειχα βαλει μονο 4 .
Ωραιες εποχες αλλα ευτυχως για μενα εχουν περασει πια
κι εγώ σας διαβάζω επιτέλους! τι είχε συμβεί;
αυτές οι μέρεις πήγαν σχετικά καλά. έφαγα πολύ αλλά θεωρώ θρεπτικά πράγματα οπότε δε στενοχωριέμαι καθόλου.
τώρα είμαι σπίτι, έχω ραντεβού με την καθηγήτρια για το ερευνητικό αύριο και ευτυχώς είμαι μόνη. λόγω προβλημάτων με τη συγκάτοικο δεν έχω καθόλου διάθεση να δουλέψω και σκέφτομαι τι να φτιάξω να φάω για να μου δώσω μια ευχαρίστηση και ίσως μια αναταμοιβή αν προχωρήσω την εργασία. αυτό δεν είναι η συναισθηματική υπερφαγία; δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να φάω, με ενοχλεί που προσπαθώ να αντλήσω ευχαρίστηση από αυτό, ενώ νιώθω φουσκωμένη από το δείπνο ακόμα. σαν μια κίνηση απελπισίας.
γλυκε μου οκτωβρη, χαιρομαι πολυ που ολα πανε καλα!!!
Οσο για το τι συμβαινει ειναι πολλα και τιποτα. Εκ φυσεως πεσιμιστικο ατομο και με οικογενειακα προβληματα αυτη την περιοδο, χανω τον ελεγχο.
Αλλα κυριως με τρομαζει η αποδοχη που εχω απο το αντιθετο φυλο αυτη την περιοδο. Ξερω οτι δεν οφειλεται μονο στην αλλαγη της εικονας μου, αλλα και στο γεγονος οτι εγινα πιο ανοιχτη ως ανθρωπος τον τελευταιο καιρο (προσπαθω και δουλευω πολυ την αντικοινωνικη μου ταση). Ομως ολη αυτη η κατασταση με αποδιοργανωνει. Συνεχως αναρωτιεμαι τι σκεφτονται οι αλλοι για μενα και αυτο με αγχωνει. Στο κατω κατω ειμαι πολυ σκληρος κριτης για ολους και κυριως για τον εαυτο μου
δημητρουλα με το καλο το μωρακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11αργησ α να σου γραψω τις ευχες μου αλλα δεν μπορουσα!!!!
Σε ευχαριστω για τα λογια σου Δημητρα! Χαιρομαι πραγματικα για σενα κι ελπιζω να εχεις μια γλυκια γλυκια εγκυμοσυνη κι με το καλο το νεο μελος της οικογενειας!!!Quote:
Originally posted by sweetOctober
νομιζω οι περισσοτερες κοπελες που πασχουμε απο βουλιμια καποιας μορφης εχουμε αυτα τα...συμπτωματα. Μπραβο σου που το παλευεις! Μπραβο Σαρα μου! Ολα καλα θα ελθουν ειμαι σιγουρη! Οι πιο σκληρες μαχες ειναι με τον ιδιο μας τον εαυτο, αξιζει ομως!
Ο βουλιμικος εαυτος μου στην πρωτη εγγυμοσυνη θαφτηκε καπου βαθυα. Ειχα υποχρεωση προς το μωρο που κυοφορουσα να ειμαι ρομποτακι στη διατροφη μου. Οταν οφειλουμε να κανουμε κατι για αλλον συνηθως ειναι πιο ευκολο και τελειωτικο. Οταν οφειλουμε να κανουμε κατι προς τον εαυτο μας, να τον κανακεψουμε, θρεψουμε, αγαπησουμε, τοτε ειναι το δυσκολο.
Η λυση που βλεπω λοιπον, μεσα απο την εμπειρια μου ως τωρα, ειναι οτι το μονο που μας λειπει ειναι ΑΓΑΠΗ για τον εαυτο μας πρωτα απο ολα!
Συγχαρητήρια sweet και καλή λευτεριά!!! :thumbup:Quote:
Μολις εμαθα οτι ειμαι εγγυος
Ωραία μαθήματα! Το θέμα του καθηγητή είναι πολύ σημαντικό! Εγώ την είδα μόνο 5 φορές την δική μου(τόσες φορές είναι η συναντήσεις στο ανοιχτό πανεπιστήμιο) αλλά η θετική της στάση και τα εμψυχωτικά της λόγια μου έκαναν πολύ καλό! Είναι ωραίο που μπορείς να παρακολουθείς μαθήματα πιο συχνά, το κακό είναι ότι στο ανοιχτό πανεπιστήμιο έχεις πολύ σπάνια την δυνατότητα να παρακολουθήσεις μάθημα και είναι τόσο πολύ η ύλη που πρέπει να καλυφθεί που στην ουσία γίνεται μια παρουσίαση επί τροχάδην.Quote:
και η ιστορία ευρωπαϊκής λογοτεχνίας ακούγεται ωραίο! Εμείς κάνουμε και παιδαγωγικά , διδακτική της ιστορίας της τέχνης , έχουμε κάνει δημιουργική γραφή , καλλιτεχνική Ορολογία , Ιστορία του βιβλίου , θεατρική αγωγή (αν και ο καθηγητής σε αυτό το μάθημα ήταν ο μεγαλύτερος μ*****ς που έχω συναντήσει σε καθηγητή , δεν θεωρω οτι έμαθα τίποτα απ αυτον) . Πέρα από τα διδακτικά δηλαδή που είναι υποχρεωτικά είναι και διάφορα επιλογής ενδιαφέροντα που μπορούμε να πάρουμε σε κάθε εξάμηνο...
Θα μπορείς να διδάσκεις δλδ κιόλας; Φανταστικό καθηγήτριας Ιστορίας τέχνης!!!!
Βέβαια εσύ έχεις τόσο έντονο το καλλιτεχνικό κομμάτι μέσα σου που φαντάζομαι ότι αυτό που σε εξιτάρει περισσότερο είναι η δημιουργία.
Πόσος καιρός ακόμη χρειάζεται για να τελειώσουν οι σπουδές σου;
Δήμητρα σήμερα κατάφερα και έκανα τη δεύτερη ημέρα διατροφής. Από όσο καταλαβαίνω από τα ρούχα τσίμπησα σίγουρα 3-4 κιλά άρα τώρα πρέπει να παίζω στα 68-69 όπως καταλαβαίνεις για ψυχολογικούς λόγους προτιμώ να μην ανέβω στη ζυγαριά!!!Quote:
Μάγδα έχεις επανέλθει σε διατροφή? Πότε δίνεις? Κορίτσια πως πάτε οι άλλες? Σήμερα εχω γιαρμαδομανία. Βγήκαν τέλειοι γιαρμάδες! Εχω σκασει απο τα φρουτα! Περιμενω πως και πως να ξυπνησω να ξαναφαω. Μανια! Ελπιζω αυριο να το γυρισω σε κατι πιο ελαφρυ πχ καρπουζι :D
Μάθημα έδωσα και πέρασα :)
Πωπω βρε παιδάκι μου τι αρνητισμός είναι αυτός! Μάλλον είσαι στις μαύρες σου, δεν πιστεύω να σκέφτεσαι πάντα έτσι!!!! Με πιάνει κατά καιρούς και εμένα τέτοια μαυρίλα αλλά ευτυχώς μετά από κάποιο διάστημα* συνέρχομαι. Μου φαίνεται και εσύ έχεις κάποιο θέμα με την τελειότητα! Λες τι νόημα έχει; "Θα είμαι μια μέτρια κοπέλα σε κανονικά κιλά". Ακόμη και αν είναι έτσι ακούγεται πολύ καλύτερο από το "είμαι μια μέτρια κοπέλα με περιττά κιλά"!Quote:
Originally posted by sarah1989
δυστυχως (οπως μου λενε ολοι τουλαχιστον) εχω χαμηλη αυτοπεποιθηση. Δε θεωρω τον εαυτο μου ομορφη και πιστευω οτι ακομη κι αν φτασω στα κιλα που θελω θα ειμαι απλως μια μετρια κοπελα σε κανονικα κιλα. Το τελευταιο διαστημα περιποιουμαι αρκετα την εμφανιση μου αλλα και παλι μου φαινεται ασκοπο. Το μακιγιαζ δεν κανει θαυματα. Δεν αλλαζει τα χαρακτηριστικα απλα τα βελτιωνει. Οποτε η φιλαρεσκεια μου εχει παει περιπατο. Βεβαια, προσπαθω να τονωσω την αυτοεκτιμηση μου κι ελπιζω να εχω κανει σημαντικες προοδους. Οσο για το παγωτο...παει αυτο φαγωθηκε μαζι με 5 πτι μπερ, 5 κριτσινια κι ενα τοστ
Το ίδιο παθαίνω και εγώ στις μαυρίλες μου, λέω τ θα είμαι μια 35+ σε κανονικά κιλά και ποτέ δεν θα είμαι μια 20αρα ξανά άρα τι νόημα έχει; Όταν συνέρχομαι καταλαβαίνω το αυτονόητο: είναι πολύ προτιμότερο να είμαι μια 36αρα σε φυσιολογικά κιλά με τη δυνατότητα να φοράω τα ρούχα που μου αρέσουν και να δείχνω προσεγμένη και περιποιημένη παρά μια 36αρα παρατημένη και χοντρή! 20αρα και αδύνατη αποκλείεται να ξαναγίνω, άρα πρέπει να κάνω το καλύτερο δυνατό με αυτά που έχω! Αν πράγματι είσαι μέτρια κάνε το καλύτερο δυνατό με αυτό που έχεις! Αν δεν μπορείς να είσαι κουκλάρα, τότε γίνει μια περιποιημένη και προσεγμένη χαρούμενη κοπέλα, το μέτρια θα το ξέρεις μόνο εσύ! Έπειτα τι νομίζεις ότι θα γινόταν αν ήσουν αν ήσουν μια καρακουκλάρα; Πόσο πιο ωραία θα γινόταν η ζωή σου; Τι πιστεύεις ότι θα άλλαζε; Όσο ωραία και αν είσαι, το ωραίο κάποτε τελειώνει, αυτό που μένει είναι οι εμπειρίες που θα έχεις κερδίσει, οι όμορφες στιγμές που έζησες, οι φίλοι που έκανες, τα όμορφα μέρη που γνώρισες! Όλα αυτά που έχουν δηλαδή αξία και μένουν στο τέλος τέλος είναι καταστάσεις που μπορείς να βιώσεις είτε είσαι όμορφος, είτε είσαι άσχημος,είτε είσαι μέτριος όπως εσύ λες!
Think possitive!
* Τα διάστηματα που κρατούσε πολύ αυτή η μαυρίλα έβαζα και τα περισσότερα κιλά! Γλιστρούσα μετά από ένα διάστημα δίαιτας μέσα στις μαύρες σκέψεις και μετά μέχρι να βρω και πάλι λιγάκι φως έβαζα όλα τα κιλά που είχα χάσει και παραπάνω. Έτσι κατάφερα να φτάσω από τα 53 στα 76 σταδιακά! Βοηθάει πολύ να βρεις όλες τις σωστές απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτεις στον εαυτό σου όταν είσαι στις μαύρες σου!
Εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω, ελπίζω να το καταφέρω!
Το κακο με μενα ειναι οτι ποτε μα ποτε δεν εχω υπαρξει αδυνατη για να εχω ενα στοχο στο μυαλο μου. Ασε που γενικα εχω ανοιχτο σκελετο κι αυτο δεν αλλαζει. Επιπλεον, νομιζω γενικα ειμαι της αποψης η ολα η τιποτα στη ζωη μου κι αν και προσπαθω να το περιορισω εχω δρομο μπροστα μου. Κανω πολυ εσωτερικο διαλογο και θελω να δουλεψω τα κομπλεξ μου. Ελπιζω να τα καταφερω μια μερα