Πανω που πηγαιναν καλυτερα τα ποδια μου τα γαμησα με τη βολτα που πηγα.. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
Printable View
Πανω που πηγαιναν καλυτερα τα ποδια μου τα γαμησα με τη βολτα που πηγα.. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
απ τη τηλεοραση πειτε καλυτερα οτι μεταδωσατε ενα κοινωνικο μυνημα που πληρωθηκε 11.000.000 ευρω για να σωσετε τους ομοιους σας στη χλιδη γιατι οπως ελεγε ο Χριστος ειναι πιο πιθανο μια καμηλα να περασει απο μια βελωνα παρα ενας πλουσιος να περασει στο παραδεισο γι αυτο ξαφνικα σας επιασαν οι καλοσυνες με τα κοινωνικα μυνηματα και τωρα αφου τα πηρατε χοντρα το κανατε δωρεαν ενω εχετε βγαινει λεφτα για τις επωμενες 500 ζωες ακομα οτι προλαβετε λοιπον και οτι ζησετε απ τη ζωη αυτη που τη φυλατε ως οτι πολυτιμοτερο εχετε γιατι σας συμφαιρει γι αυτο κοιτατε να τη σωσετε με οτι τροπο μπορειτε
πιστευω οτι δεν θα εισαι ηρεμος αν του μιλησεις.φοβαμαι οτι θα του επιτεθεις.
μπορεις ομως αντι να του μιλησεις ανοιχτα, να τον τρομοκρατησεις, οπως σε τρομοκρατει αυτος τοσα χρονια.
μπορεις οταν τον δεις να του πεις να φροντισει να μην τον βλεπεις μπροστα σου, ουτε να ακους την φωνη του καθε πρωι να χαριεντιζεται με τον πατερα σου, γιατι εισαι ετοιμος να ενημερωσεις τους παντες.
αν κανει τον ανηξερο, πες του μονο οτι ξερει πολυ καλα για τι πραγμα μιλας. και αστο εκει. συγνωμη δεν προκειται να σου ζητησει, ουτε θα εχεις την αυτοσυγκρατηση να μην τον δειρεις. αντι να μιλησεις εφ ολης της υλης λοιπον, κανε τον να εξαφανιστει απο μπροστα σου.
αν σου απαντησει με θρασσος νομιζοντας οτι θα κωλωσεις, πες του "περιμενε και θα δεις" κι ασε τον να περιμενει για παντα... δεν υπαρχει χειροτερος φοβος απο την αναμονη για την καταστροφη που δεν ερχεται..
Δεν ξέρω τι εννοείς με την φράση "με τρομοκρατεί".. Θα σου πω πως τον βλέπω εγώ.. Είναι σαν και δεν έγινε τίποτα ποτέ, έτσι συμπεριφερεται.. Η διαφορα είναι ότι δεν μου απευθύνει τον λόγο αλλά ούτε κι εγώ.. Γενικά αποφεύγω να τον βλέπω.
Αν αρχίσω συζήτηση δεν θα μείνω στα λόγια είμαι σίγουρος.. Αυτό που με νευριάζει περισσότερο είναι το γέλιο του, όταν ακούω να γελά θέλω να του σπάσω τα δόντια να μην ανοίγει καθόλου το στόμα του.
αν δεν το γνωριζεις, ο γυναικολογος βρισκει μια εγκυμοσυνη με ψηλαφηση την ωρα της εξεταξης και το ανακοινωνει μεσα στο εξεταστηριο κατ ιδιαν. δεν βγαινει στους διαδρομους να φωναζει it s a boy, ουτε το μαθαινει απο predictor...
ξερεις κανεναν που να μην εχει παρει ναρκωτικα και να τα ξεκιναει τον καιρο της καραντινας; με τι κωδικο μετακινησης; 2 παω για ψωνια; ξερεις πολλους να κανουν παρτυ με αγνωστους τον καιρο της καραντινας;
Γιώργο κι' εγώ αυτό που λέει η Remedy εννοούσα. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς από κοντά γιατί δεν θα είσαι ήρεμος, τότε είτε με sms είτε με τηλέφωνο. Πιο ιδανικά στο σπίτι του, για να το σηκώσουν οι δικοί του, να τον ζητήσεις και να φοβηθεί περισσότερο. Δεν ξέρουμε τις αντιδράσεις του αλλά πιστεύω πως ο οποιοσδήποτε θα φοβόταν τις συνέπειες.
δεν θα αρχισεις καμια συζητηση. θα του δωσεις ενα τελεσιγραφο. ακομα κι αν το επιδιωξει, μην το συζητησεις. λεγε μισολογα με αυτοπεποιθηση. τυπου "ξερεις πολυ καλα".
δεν σε τρομοκρατει επιδιωκοντας το. σε τρομοκρατει η ιδια του η παρουσια στην ζωη σου. καιρος να εξαφανιστει...
Έγιναν και συζητήσεις μέσω μηνυμάτων.. Είναι πολλά και αν αρχίσω να λέω δημόσια θα γίνει χαμός... Με ενόχλησε που πήρε ένα τοσο λεπτό θέμα για να κερδίσει κάτι... Δεν έχω το τηλέφωνο του.. Αν πάρω τηλέφωνο σπίτι του και τον ζητήσω ούτε καν θα πάει το μυαλό του σε αυτό.. Νομιζει ότι δεν θυμάμαι, ότι ήμουν μικρός όταν έγινε ότι έγινε και τώρα δεν θυμάμαι.. Δεν ξέρω γιατί δεν μου απευθύνει τον λόγο όμως. Αν πιστεύει ότι δεν θυμάμαι γιατί δεν μου μιλά?
Το άλλο που σκέφτομαι, αντε τον παίρνω τηλέφωνο, αντε το σηκώνει και του λέω ότι του λέω, νομίζω ότι μετά θα είμαι χάλια εγώ. Αν κάνω αυτή την κίνηση νομίζω ότι ανοίγω μια πόρτα που δεν ξέρω τι θα αντικρυσω.. Θα παραδεχτώ σε αυτόν ότι "με βίασε" αλλά και σε εμένα.. Είναι σαν και παλεύουν μέσα στο μυαλό μου 2 άνθρωποι ο ένας είναι η πραγματικότητα και ο άλλος αυτός που δεν θέλει να την δει.. Έχω ανάγκη όμως να ξεπεράσω όλο αυτό που έγινε αλλά το φοβάμαι.
Άλλο εννοώ. Θα αναρωτηθούν οι γονείς του γιατί τον ζητάς και μετά θα αναγκαστεί να τους πει δικαιολογίες. Και όταν του πεις πως θυμάσαι, χωρίς λεπτομέρειες, και να σταματήσει τα πάρε δώσε και τα γέλια με τον πατέρα σου τότε θα καταλάβει. Δεν θα αναλύσεις τίποτα. Απλά θα τον κάνεις να καταλάβει πως θυμάσαι πολύ καλά τι έγινε για να φοβηθεί και να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα και έρχεσαι σε δύσκολη θέση. Καταλαβαίνω τι εννοείς με το πώς θα νιώσεις κτλ, απλά αυτή η λύση είναι για όταν νιώθεις πως δεν πάει άλλο. Ήδη όταν τον ακούς λες πως θες να τον χτυπήσεις.
Μάλλον ο ίδιος δεν έχει τα μούτρα ή δεν είναι σίγουρος ότι δεν θυμάσαι και δεν θέλει να το ρισκάρει, γι' αυτό δεν σου μιλάει.
Delete
Θεωρώ πως όσο περισσότερο αναλύουμε τις καταστάσεις τόσο χειρότερα γινόμαστε. Όταν ηρέμησα και αποδέχτηκα την διαταραχή μου τότε αυτόματα οι εμμονές μειώθηκαν και ήταν πιο εύκολες στην διαχείριση. Μπορεί ναι μεν να έχεις ζήσει κάτι σοβαρό, αλλά όσο το αναλύεις το κάνεις στο μυαλό σου ακόμη πιο τεράστιο. Πρέπει να βάλεις κάτω όλα σου τα δεδομένα και να αναλύσεις ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τον εαυτό σου, γιατί συμπεριφέρεσαι έτσι, τι ακριβώς φοβάσαι κτλ. Όχι συνέχεια γιατί τότε θα χειροτερεύεις. Επίσης μπορεί να λες δεν μπορώ και ότι είσαι αδύναμος επειδή στο μυαλό τρέχουν χίλιες σκέψεις και σενάρια, αλλά όταν έρχεται μια στιγμή που πρέπει να δείξεις δύναμη και ψυχραιμία, ξαφνικά την βρίσκεις και δεν καταλαβαίνεις καν που υπήρξε κρυμμένη. Νιώθεις αδύναμος λόγω των σκέψεων και της φοβίας αλλά δεν είσαι. Δεν έχεις κάνει το βήμα και δεν ξέρεις τα όριά σου. Κανείς δεν είναι αδύναμος. Απλά πρέπει να δουλευτούν πολύ στο μυαλό μας κάποια πράγματα και αντιδράσεις μας για να βουτήξουμε στα βαθιά. Γι' αυτό δεν σου πρότεινε κανείς να βουτήξεις κατευθείαν. Πας απ' τα ρηχά, βλέπεις πού βρίσκεσαι και τι αντέχεις. Αλλά πρέπει να το αποδεχτείς πρώτα. Δεν είσαι για λύπηση επειδή σου συνέβη κάτι άσχημο. Δες γύρω σου. Υπάρχουν τόσα θύματα που δεν μιλάνε, μπορεί να βρίσκονται και στο απέναντι σπίτι και εσύ να μην έχεις ιδέα. Δεν είσαι μόνος σου. Απλά φρόντισε όλο αυτό (με την ανάλυση) να μην λειτουργήσει αντίστροφα. Πάντως πιστεύω πως σου έκανε καλό που τα είπες γιατί τόσο καιρό τα είχες θαμμένα. Είναι το πρώτο βήμα της αποδοχής.