Να την ακούς την ονειροκρίτρια :D
Printable View
Να την ακούς την ονειροκρίτρια :D
Πρεπει να το βαλω στην περιγραφη μου :P
ΚΕΝΟ αμα μας το πεις πιο αναλυτικα πως ενιωσες και με οτι λεπτομερεια θυμασαι μπορω να σου δωσω κι αλλη εκδοχη αν ενδιαφερεσαι, γιατι η λεπτομερεια εχει σημασια. Π.χ. μια αλλαγη στη ζωη σου θετικη για σενα, θα σε εφερνε σε ακομα μεγαλυτερη αποσταση απο τους γονεις σου, κατι που το παιδι μεσα σου ισως ασυνειδητα θεωρει μη θεμιτο..
ονειροκρίτη....όταν βλέπεις να έρχονται από ψηλά δεκάδες κομμάτια αυτοκινήτων σαν βροχή, φλεγόμενα κιόλας κ εσύ να τρέχεις να βρεις κάτι να μπεις από κάτω, αλλά να ξυπνάς τελικά...
τί σημαίνει....?
καταρράκτες........
Οτι ειδες προσφατα καποιο εργο επιστημονικης φαντασιας :P
Θα μπορουσε να ειναι η εξηγηση πολυ ανετα, καθως επηρεαζομαστε απο ταινιες, βιβλια, πραγματα που ακουμε κτλ κτλ. Αλλιως νομιζω οτι ειναι αρκετα προφανες, μαλλον αντιμετωπιζεις μια πολυ δυσκολη κατασταση, ειτε χρονια ειτε προσφατη, που ισως δεν μπορεις να αποδοσεις καπου την αιτια, γιαυτο ερχονται "εξ ουρανου" τα κομματια, και ψαχνεις να βρεις καταφυγιο..
edit πολλα εγραψα...
Παντως εγω θα ελεγα οτι για να τρυπωσε στο ονειρο ο πατερας σου δεν ειναι και τοσο χεσμενος.. ;)
A και επισης οι ερμηνειες μου ειναι γενικολογικες, οσο περισσοτερο ξερει κανεις καποιον τοσο πιο μεσα θα πεσει, καθως ειναι σαν τους χρησμους μερικες φορες επιδεχονται πολλαπλων ερμηνειων. Οπως π.χ. σε αυτο της αρκτου, η φωτια απο ψηλα θα μπορουσε να νοηθει και ως θεια τιμωρια, η μια ξαφνικη μη αναμενομενη απειλη!
edited κι εδω.
.........................................
Σκεφτομαι.. οτι μερικοι ανθρωποι προσαρμοζονται πολυ ευκολα στη ζωη που εχουν.. και οτι σε αλλους μπορει να παρει μια ζωη ολοκληρη και ισως να μην προσαρμοστουν ποτε...
.................................................. ....
Σκέφτομαι την αρένα. Όχι εκείνη με την άμμο, εκείνη με τη στάχτη. Στα μάτια. Στο τασάκι μόνο γόπες.
Κι άντε μετά να πεις ότι φταίει η Κασσάνδρα. Αφού δε θέλει μόνο μάτια.. θέλει και αυτιά.
Σκέφτομαι ότι πολύ κόσμος είναι υποταγμένος και ανύμπορος να αντιδράσει σε όλα αυτά που του στερούν μια καλύτερη ζωή.
Σκέφτομια ακόμα αυτό που λέει ένα τραγούδι.. dying is so easy
....δν θέλει κ πολύ να τα τινάξεις όλα στον αέρα....
...............................................