Μπράβο ρε κορίτσια σε όλες, ειναι πολύ θετικό που παλεύουμε με καλη ψυχολογία ;)
Printable View
Μπράβο ρε κορίτσια σε όλες, ειναι πολύ θετικό που παλεύουμε με καλη ψυχολογία ;)
Ξέρεις κανέναν να παίρνει βάρος από το καλό του? Οι προσωπικές μου δυσκολίες υπάρχουν εδώ και τέσσερα χρόνια. Τα τελευταία δύο πήρα είκοσι τέσσερα κιλά και δεν είμαι καθόλου περήφανη γι' αυτό. Έπρεπε κάποιος να με σταματήσει. Οι δυσκολίες δε σταματούν, τα κιλά όμως ναι.
Έστω και με όσα περνάμε πρέπει να βρούμε το χρόνο και τη δύναμη να στραφούμε σε μας. Οι γύρω μας παίρνουν, παίρνουν, όσο δίνουμε τόσο παραπάνω ζητάνε. Πρέπει να βρούμε αποθέματα και για μας, πριν μας καταστρέψουμε ανεπανόρθωτα.
ετσι :)Quote:
Originally posted by karamela
ʼστο Αβα μου σε καταλαβαίνω σε 3 μήνες πήρα 30 κιλα, αν αυτο σου λεει κατι :( όμως τωρα το παλεύω ;)Quote:
Originally posted by Ava
Ξέρεις κανέναν να παίρνει βάρος από το καλό του? Οι προσωπικές μου δυσκολίες υπάρχουν εδώ και τέσσερα χρόνια. Τα τελευταία δύο πήρα είκοσι τέσσερα κιλά και δεν είμαι καθόλου περήφανη γι' αυτό. Έπρεπε κάποιος να με σταματήσει. Οι δυσκολίες δε σταματούν, τα κιλά όμως ναι.
Έστω και με όσα περνάμε πρέπει να βρούμε το χρόνο και τη δύναμη να στραφούμε σε μας. Οι γύρω μας παίρνουν, παίρνουν, όσο δίνουμε τόσο παραπάνω ζητάνε. Πρέπει να βρούμε αποθέματα και για μας, πριν μας καταστρέψουμε ανεπανόρθωτα.
Αν μου λέει, λέει? Καμπάνες ακούω!
Ποιος ξέρεις τι τράβηξες κι εσύ κοριτσάκι μου. Κουράγιο και καλές κατηφόρες! Θα τα καταφέρουμε!
Το παν ειναι να πιστέψουμε σε εμας και να μην επηρεαζόμαστε απο αλλους παραγοντες, τουλάχιστον όσο μπορούμε
Απο 12/4 σε 19/4Quote:
Originally posted by penelope1985Aπο 5/4 σε 12/4 και μετα απο αρρωστιες
απο 66.5 σε 64.9 -1.6 κιλα
Ελιωσα!
απο 64.9 σε 64.3 -600γρ
Μια χαρουλα
+100, 55,3 Κολλήσαμε μου φαίνεται....
81 κιλα σημερα!Τουτεστιν :P εχασα 1.5 κιλο απο τη δευτερα του πασχα μεχρι σημερα.Αλλο εναμιση μεχρι την πρωτομηνια.Μπορω.:)
Kalimera ki apo mena!
Sorry gia ta greeklish alla kati epathe o upologistis mou kai den mporw na grapsw simera!
Mou fainetai tha arxisw ki egw to ebdomadiaio zugisma, giati apogoiteutomai otan zugizomai kathimerina...
Opote simera Deutera 19/4 xupnisa 83,8...
Mexri tin alli Deutera loipon stoxos 82,5!!!!!! Elpizw!
Γεια σας κοριτσαρες,
82.6 κιλα σημερα, ελπιζω μολις περασει ο γαμος μου να εχει φυγει κι ενα δικιλο,
να δω 80+ που δεν εχω δει ποτε...προσφατα!
Αρχιζω ομως κ προσπαθεια γιατι τοχω παρακανει. Φιλουπες κ στα δικα σας!
Κονστανς μπραβο!!!!!!!!!! μπορεις ω ναι μπορεις!
badgirl μου σε ευχαριστω.:)
Να μαι και παλι!!!!!!!!!!!!
87 και παλι!
εφαγα καλαααααααααα
Πρεπει να μαζευτω επιτελους.....ολο κρεπαλες!!
Καλησπέρα γυναικάρες μου όμορφες
Σήμερα ολοκληρώθηκε και η 2 εβδομαδα προσπάθειας και είμαι -1900, πολύ καλα,
Συνεχίζουμε ακάθεκτες, μπράβο σε όλες και σε αυτές που δεν εχασαν γιατι και παλι προσπαθησαν
Κaramelitsa μπραβο!Η προσπαθεια σου εφερε πολυ καλα αποτελεσματα!Παντα τετοια απο δω και περα σου ευχομαι.:):)
Mπραβο Καραμελιτσα!Quote:
Συνεχίζουμε ακάθεκτες, μπράβο σε όλες και σε αυτές που δεν εχασαν γιατι και παλι προσπαθησαν
πας τελεια!σου ευχομαι να συνεχεισεις ετσι!!!!!Quote:
Σας ευαριστώ πολύ κοριτσακια μου γλυκά
Μπραβο καραμελίτσα γλυκια!!! :)
Ετσι... ετσι παμε γερα!!!!
(εγω κολλησα στα 88 αλλα φυσιολογικο...δε με πτοει καθολου...συνεχιζω την διατροφη μου!!)
Καλη δυναμη σε ολους!!!
Μπορουμε ειναι στο χερι μας!! :)
Quote:
Originally posted by sofia68
Μπραβο καραμελίτσα γλυκια!!! :)
Ετσι... ετσι παμε γερα!!!!
(εγω κολλησα στα 88 αλλα φυσιολογικο...δε με πτοει καθολου...συνεχιζω την διατροφη μου!!)
Καλη δυναμη σε ολους!!!
Μπορουμε ειναι στο χερι μας!! :)
Σε ευχαριστώ Σοφία μου, και βεβαια να μην πτοείσαι 3 κιλα εχεις ακόμα να χασεις και εχεις χασει τοοοοοοσα πολλά, ελπίζω να τα καταφερω κι εγω να πεσω στα κιλά που θελω, πιστευω πολύ αυτη την φορα πως θα τα καταφερω
[Url =] http://www.ticker.7910.org/eng [img] http://www.ticker.7910.org/an1cHl50g...3VyIHRleHQ.gif [/ img] [/ url]
καλημερα σε ολες τιε παχουλοκομψουλες σαν και εμενα θαυμαζω ολες που κανετε αυτη την προσπαθια και λεω να παρω μερος και εγω. καραμελα κανεισ μονο διαιτα η εχεις κανει σλιβ?
τα εκανα θαλασσα με την καταχωριση μου ουπςςςςςςς θα ξαναπροσπαθησω.ειμαι 127κ και ξεκιναω τωρα.
Καλως ηρθες Φανιζα,Quote:
Originally posted by FANIZA
[Url =] http://www.ticker.7910.org/eng [img] http://www.ticker.7910.org/an1cHl50g...3VyIHRleHQ.gif [/ img] [/ url]
καλημερα σε ολες τιε παχουλοκομψουλες σαν και εμενα θαυμαζω ολες που κανετε αυτη την προσπαθια και λεω να παρω μερος και εγω. καραμελα κανεισ μονο διαιτα η εχεις κανει σλιβ?
Κάνω μονο διαιτα με διαιτολόγο, δεν εχω κανει καμια επέμβαση για τον λογο οτι 1 μπορω να τα χασω τα κιλα μονη μου το πηρα αποφαση και 2 δεν τρωω καθολου μα καθόλου ποσοτητα στο φαγητο μου ισα ισα τρωω πιο λιγο και απο το φυσιολογικό, οποτε δεν υπάρχει για εμενα λογος να μπω σε αυτη την διαδικασια ;)
Πες μας λίγο πόσα κιλα εισαι και ποσο θες να φτασεις
Με διαιτολόγο? ή μονη σου?εσυ εχεις κανει χειρουργειο?Quote:
τα εκανα θαλασσα με την καταχωριση μου ουπςςςςςςς θα ξαναπροσπαθησω.ειμαι 127κ και ξεκιναω τωρα.
ειμαι 127 και θελω να φτασω τα 60 τοσο ειμουν μεχρι πριν 10 χρονια.τρωω μονο δημητριακα με γαλα το πρωι και κοτοπυλο η τονο με μαρουλι το μεσημερι και 2 φρουτα.μου το ειπε γιατρος για να αποφυγουμε το σλιβ. ξεκινησα την δευτερα .
μονο αυτα τρως?λιγα δεν ειναι??
Πήγαινε καλύτερα σε εναν διαιτολόγο ειναι πολυ λιγα αυτα και θα παθεις τιποτα με τοσα λιγα εκτος οτι θα βαρεθεις συνεχεια τα ιδια και τα ιδια,Quote:
ειμαι 127 και θελω να φτασω τα 60 τοσο ειμουν μεχρι πριν 10 χρονια.τρωω μονο δημητριακα με γαλα το πρωι και κοτοπυλο η τονο με μαρουλι το μεσημερι και 2 φρουτα.μου το ειπε γιατρος για να αποφυγουμε το σλιβ. ξεκινησα την δευτερα .
Εγω έψαξα τις ορμόνες μου σε εναν μαλακα για εμενα ενδοκρινολόγο, βγηκαν όλες ολες καθαρές, μονο ενα θεματακι ειχα με το αιμα μου το οποιο θα ψάξω αν και ηταν επειδη ειχα περιοδο αλλα τεσπα, αμεσως μου μιλησε να κανουμε δαχτυλίδι γιατι μονη μου δεν θα μπορω να χασω και να παρω και glucoplus πως σκατα λεγεται δεν θυμάμαι το οποιο εχει σχεση με ζακχαρο το παιρνει η γιαγια μου αυτο, εγω βεβαια του ειπα πως μπορω να χασω κιλα μονη μου δεν εχω καποιο προβλημα ειμαι συνεπης οταν κανω διατροφή, αυτος μου ελεγε οτι δεν προκειται να χασω και να βαλω τον Σεπτεμβτρη δαχτυλίδι, εγω τον ρωτησα το δαχτυλίδι δεν ειναι για ατομα τα οποια τρωνε ποσοτητα? μου λεει ναι, οπως εσυ, του απαντησα πως εγω ΔΕΝ τρωω ποσοτητα και οτι δεν κανω χειρουργειο, και η απαντηση του ηταν οτι καλα κανε οτι προσπαθεια νομιζεις με την διαιτολογο σου και ελα τον Σεπτεμβρη να σε δω τι θα εχεις καταφερει και θα δω αν πρεπει να κανεις δαχτυλιδι η όχι, γιατι ειπε οτι δεν ειναι για εμενα η Sleeve,
Η κορυφαία ατακα που μου πεταξε α και μην νομιζεις και δαχτυλίδι να βαλεις πως θα γινεις μοντελο, παντα παχουλη θα εισαι και πρεπει να το χωνεψεις αυτο.
Συγνωμη ρε παιδια αυτα δεν τα λες σε ενα ατομο που θελει και πρεπει να χασει κιλά, μετα εκλαιγα βεβαια γιατι δυστυχως ψυχολογικα με γαμ...., και απογοητευτηκα γιατι παντα αδυνατη ημουν αλλα για αλλους λογους πηρα κιλά.
Ρε παιδια θελω να μου πειτε δεν σας τα ειχα πει αυτα και εβραζα μεσα μου, θελω να μου πειτε την αληθεια ειμαι καπου παραλογη σε αυτα?Είναι σωστη συμπεριφορα γιατρου αυτη?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ!Κ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως μπορεις να χασεις μονη σου!εμενα φιλη μου απο 110 πηγε 70 χωρις να κανει εγχειρηση απλα με προσπαθεια και υπομονη και πιστεψε με αυτη ετρωγε παρα πολλες ποσοτητες παλιά. Ουτε δακρυ για τετοιους "γιατρους" που δε φερονται σαν ανθρωποι.
Εσυ κανε τη προσπαθεια σου και μην ακους κανεναν!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΝΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΚΟΛΑΝΕ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΔΙΝΕΥΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
και η σοφια απο εδω στα κιλα μου ηταν και εχει φτασει δεν θυμαμαι κοντα στα 70 νομιζω μονη της, εγω γιατι να μην τα καταφερω, τον Σεπτέμβρη δεν παω να με δει , απο την στιγμη που ολα ηταν οκ μ ετις ορμονες.
Εγω απλα φοβάμαι μηπως βαρεθεις καθε μερα αυτο το προγρμμα για τοσο καιροQuote:
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΝΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΚΟΛΑΝΕ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΔΙΝΕΥΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
και εγω το φοβαμε. γιαυτο μου ειπε οτι οταν πιεζομε να τρωω κατι αλα οχι συνεχια. το εχω ξανακανει να χασω 20 κιλα αλα τα ξαναπειρα αυτο που φοβαμε ειναι το μετα. γιατι τι διαιτα την καταφερνω μολισ χασω με πιανει λυσα τρωω και τα ξαναπερνω. ελπιζω απλα αυτη να ειναι η τελαιυταια φορα.
ειμαι συγουρεσ αφου το θελουμε θα τα καταφερουμε και μην ακουτε μαλακες κομπλεξικους!!!!!!!!!!!!!! θα τα καταφερεις σιγουρα η αρχη ειναι το παν.
Φυσικα και το θελεις , αλλα αυτη η διατροφη θα σου γ*μησει κανονικα τον μεταβολισμο και δε μπορω να καταλαβω ποιος ΑΣΧΕΤΟΣ γιατρος σε παροτρυνε να το κανεις.Ειλικρινα ειναι να τρελαινεσαι ωρες ωρες με αυτα που ακους :OQuote:
ειμαι συγουρεσ αφου το θελουμε θα τα καταφερουμε και μην ακουτε μαλακες κομπλεξικους!!!!!!!!!!!!!! θα τα καταφερεις σιγουρα η αρχη ειναι το παν.
Να σου πω κατι απλο;Ενας ανθρωπος 120 κιλων εχει περισσοτερες ενεργειακες αναγκες απο εναν 70κιλο.Οσο χανουμε κιλα , οι ενεργειακες αναγκες πεφτουν.Ειναι δυνατον λοιπον να τρεφεσαι απο τωρα με 700-800 θερμιδες;;;!!Δηλαδη αν χασεις 10 κιλα με ποσες θα τρεφεσαι; Με 500; Και μετα; Με αερα κοπανιστο;;;!!Γι'αυτο ακριβως ξαναπηρες τα κιλα που ειχες χασει...Ασε που θα χασεις μυικο ιστο και θα πλαδαρεψεις.
Ασχετοι γιατροι!!
Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να ξεκινησεις με μια δοατροφη τουλαχιστον 1600-1700 θερμιδων.
Πρωι δημητριακα με γαλα ή ενα τοστακι με φρουτο,Το μεσημερι μια μεγαλη σαλατα με μιση μεριδα απο ο,τι φαγητο εχεις και 1-2 φετες ψωμι ολικης ,το απογευμα φαε 1-2 φρουτα ή γιαουρτι με φρουτο , ή μπαρα δημητριακων με φρουτο , ή 2-3 φρυγανιες με μελι και το βραδυ φαε ο,τι και το μεσημερι , ή μια ομελετα με σαλατα , ή τοστ με σαλατα ή 1-2 ψητες πατατες με μανιταρια, ή τονοσαλατα...
Αυτη ειναι μια αξιοπρεπεστατη διατροφη που θα σε βοηθησει να μαθεις να τρως και δε θα σου καταστρεψει τον οργανισμο.
Να τρως ψαρι ,ασπρο κρεας, οσπρια , λαχανικα , φρουτα ..
2-3 κουταλιες λαδι την ημερα στις σαλατες σου και πολυ νερο.
Καμια φορα την εβδομαδα να τρως και ενα γλυκακι.
Σε φιλω.
Η κατακράτηση από τα χάπια και την περίοδο, το έκανε το θαύμα της.
Ο δείκτης εκτινάχτηκε: 57,8 σήμερα?
Μην απογοητευεσαι αφου ξερεις γιατι εγινε αυτό, συνεχισε και η ζυγαρια θα σε ανταμείψει σύντομα ;)Quote:
Originally posted by irenevaladia
Η κατακράτηση από τα χάπια και την περίοδο, το έκανε το θαύμα της.
Ο δείκτης εκτινάχτηκε: 57,8 σήμερα?
Quote:
Originally posted by penelope1985
Απο 12/4 σε 19/4
απο 64.9 σε 64.3 -600γρ
Μια χαρουλα
Απο 19/4 σε 26/4
απο 64,3 σε 63,6 -700 γρ
εχω ξεκινήσει διατροφή από την πέμπτη 22/4,και το σκ έκανα τη διήμερη αποτοξίνωση του λιποτοξ. σήμερα 26/4, ζυγίστηκα και είμαι -3 κιλά,παρόλο που δεν έχω να χάσω πάρα πολλά κιλά... μου φαίνεται πλασματικό,αλλά σίγουρα νιώθω πολύ πιο ξεφούσκωτη (κι ας περιμένω περίοδο από στιγμή σε στιγμή)...συνεχίζω κι ελπίζω να μην θα ξαναπάρω!
ναι ειναι λογικο... ειναι τα υγρα που φευγουν... δεν προκειται για λιπος...
Γεια σας και παλι!
Την προηγουμενη Δευτερα ήμουν 83,8 και σημερα ξυπνησα 83,4. Δηλαδη -400γρ. Μπορουσα και καλυτερα νομιζω... Αχ αυτο το Σαββατοκυριακο με κατεστρεψε. Στοχος επομενης Δευτερας ειναι τα 82. Ελπιζω!