Οκ Μάριε. :starhit:
Printable View
Έλα χθέ με πήρε ο ύπνος. Σχεδόν είχα τελειώσει με το σάιτ και το απλόουντ αλλα μετά την έπεσα.Quote:
Originally posted by Μαρία.
ορίστε το λίνκ για το έγχρωμο τράκερ της εβδομάδας. Απευθείας κάνε νταουνλόουντ και σέιβ...
μην σε μπερδευουνε τα ονόματα, μετανόμασε τες όπως θές εσύ!
http://s1188.photobucket.com/albums/...view=slideshow
Xa xa παιδιά κάτι τέτοια γράφετε κι εγώ τα χάνω όλο και περισσότερο, μπερδεύομαι με όλα αυτά
και θα ήθελα αν γίνεται να μου στειλει κάποιος τους τελικούς πίνακες, και τι από όλα να ακολουθήσω :punk:
Εχουν αλλάξει οι πόντοι, οι υπολογισμοί?
Ο Μάριος λέει 0 πόντους για την μπανανα πχ, η παλιά λίστα λέει πόντους,....
μήπως υπάρχουν κάπου να τα αγοράσω? βιβλιαράκια, ζυγαριές και δεν ξέρω τι άλλο?
σόρυ για την ενόχληση πάντως κι ευχαριστω πολύ:starhit:
Ο Μάριος αναφέρεται συνήθως για το ProPoints και κάνει τώρα μια εξυπηρέτηση σε μένα για το προηγούμενο πρόγραμμα το flexipoint. Αν θες να αγοράσεις το πακετάκι το καινούριο με το ProPoints θα το βρεις και στο άμαζον. Διάθεση για μετάφραση αρκεί να έχεις! ;)
Και Μάριε ευχαριστώ! Ανεβάζεις κατεβάζεις όποτε θες εσύ... Δεν υπάρχει πρόβλημα. Προηγούνται οι άλλες υποχρεώσεις σου! ;)
Σ ευχαριστώ Μαράκι :blush:
καλημέρα άρτοφσπέισ!Quote:
Originally posted by ArcOfSpace
Xa xa παιδιά κάτι τέτοια γράφετε κι εγώ τα χάνω όλο και περισσότερο, μπερδεύομαι με όλα αυτά
και θα ήθελα αν γίνεται να μου στειλει κάποιος τους τελικούς πίνακες, και τι από όλα να ακολουθήσω :punk:
Εχουν αλλάξει οι πόντοι, οι υπολογισμοί?
Ο Μάριος λέει 0 πόντους για την μπανανα πχ, η παλιά λίστα λέει πόντους,....
μήπως υπάρχουν κάπου να τα αγοράσω? βιβλιαράκια, ζυγαριές και δεν ξέρω τι άλλο?
σόρυ για την ενόχληση πάντως κι ευχαριστω πολύ:starhit:
Εξαρτάται απο ποιο πρόγραμμα θα ακολουθήσεις. Η εταιρία έχει βγάλει μπόλικα. Εσύ προφανώς θα ξέρεις το φλεξιποιντς, που υπολογίζει τους πόντους με μια εξίσωση με βάση θερμίδες, λίπος, ίνες. Το νέο σύστημα υπολογίζει μέσα και το ιμπακτ της αναλογίας πρωτείνη/υδατάνθρακα, οπως ανέλυσα παραπάνω...
Καθώς επίσης και τον τρόπο λήψεως της τροφής, διεργασίες κατα το μαγείρεμα κοκ
Γενικά εδώ μέσα θα βρείς αναρτημένο το φλεξιποιντς.
Αν θελεις να ακολουθήσεις το νέο πρόγραμμα πρέπει να το παραγγείλεις απο το εξωτερικο και να το μελετήσεις (δεν ειναι τπτ δύσκολο, μην αγχώνεσαι). Εγώ πήρα το αγγλικό. Για ζυγαριές, τράκς κι ότι ΄περιφερειακό' θέλεις, θα το βρείς στο σάιτ τους. Η Μαρία πάντως έχει δίκιο που μιλάει τόσο καλά για το Αυστραλιανό. Εκεί τα φαγητά τους πρέπει να είναι πολύ κοντά στα ελληνικά. ʼσε που το σύστημα μοιάζει πολύ με το αγγλικό, έχονε ακριβώς και την ίδια ονομασία. Μαρία αμα βρείς το τρακ και το ιτινγκ αουτ γκαιντ στο αμαζον της αυστραλίας, ρίξε κανα λίνκ!
Εγω κάποια στιγμή θα ανεβάσω ολα τα βιβλιαράκια σκαναρισμένα αλλά και πάλι χωρίς τον κομπιουτεράκι για να υπολογίζεις τους πρωπόντους των τροφών και τους σκορ των πρωπόντων σου δεν γινεται τπτ. ʼσε που έχουνε βγάλει και πεδόμετρο τώρα, για να υπολογίζει τους πρωπόντους της άσκησης. (εξτρά είνα αυτό βέβαια, ζείς και χωρίς αυτο, αλλά για μένα το πιο αναγκαίο εξτρά!). ʼσε μιλάμε το έχουνε τελειοποιήσει το σύστημα! έχει πολύ επιστήμη απο πίσω.
τώρα αν θες απλα να ακολοθήσεις το παλιό που είναι και το πιο ανέξοδο, δεν έχεις παρα να ξεκινήσεις απο την αρχή αρχή το τοπικ και να βρείς όλες τις πληροφορίες που θέλεις. Θα αναρτήσω κάποαι στιγμή και τον πρασινο μπλε πινακα για τους φλεξιποιντς και το κιτρινο χάρτη για τους ποντους της άσκησης(το ταξα και στην Μαρία :Ρ).
Διαλέγεις και παίρνεις, αν και συμβουλη μου είναι να ακολουθησεις το καινουριο.
Η μπανανα σο νεο συστημα, όπως και όλα σχεδον πλέον τα φρουτα, έχει 0 πρ.π. Το νέο σύστημα έχει ειδική κατηγορία Filling and Healthy Foods, τα πιο πολλά με 0 αξία, και η μπανανα πλεον ειναι εκεί. Γιατί μπορεί να έχει κάτι παραπάνω σε σάκχαρα (γι αυτό στο παλιό ήτανε συν ένα νομίζω η κάθε μπανάνα), αλλα η αισθηση πληρότητας που προσφέρει καθώς και το γεγονός οτι είναι υγιεινή οπως και ολα τα φρούτα με ελάχιστα λιπαρά την ρίξανε στους 0 ! Ναι! οπως το ακούς!
Καλημέρα Μαρία!Quote:
Ο Μάριος αναφέρεται συνήθως για το ProPoints και κάνει τώρα μια εξυπηρέτηση σε μένα για το προηγούμενο πρόγραμμα το flexipoint. Αν θες να αγοράσεις το πακετάκι το καινούριο με το ProPoints θα το βρεις και στο άμαζον. Διάθεση για μετάφραση αρκεί να έχεις! ;)
Και Μάριε ευχαριστώ! Ανεβάζεις κατεβάζεις όποτε θες εσύ... Δεν υπάρχει πρόβλημα. Προηγούνται οι άλλες υποχρεώσεις σου! ;)
Σου αρέσανε οι έγχρωμες μέρες; Νομίζω κλάσεις ανώτερες απο το κλασσικό μονότονο πράσινο :Ρ
Όπως ρώτησα, αν βρείς τα αντίστοιχα της Αυστραλίας στο άμαζον όπως μου έδωσες λίνκ παραπάνω για το αμερικάνικο, στείλε. Πιστεύω ακράδαντα όπως εσύ ότι τα φαγητά της Αυστραλίας είναι πολύ κοντά στα ελληνικά!
Υπομονή και θα σκανάρω και τον κίτρινο χάρτη. Σιγά υπόθεση δύο λεπτών είναι μωρέ :Ρ. Μπορεί και σήμερα να το ανεβάσω!
Μάριεεεεε... δες το τικεράκι μ'!!! ʼψογα πήγε η 'βδομάδα! :D
Έψαξα και δεν υπάρχει άμαζον στην Αυστραλία. Αλλά ρίξε μια ματιά εδώ: http://shop.weightwatchers.com.au/epages/shop.sf Βλέπω το τράκερ το πουλάνε και ξεχωριστά, φαντάζομαι μόνο για τα μέλη τους. Μιλάμε για την απόλυτη γκαντεμιά να μην μπορείς να έχεις αυτό που θες έστω κι απευθείας απ'τα μαγαζιά τους!
Χεχεχεχε!Quote:
Μάριεεεεε... δες το τικεράκι μ'!!! ʼψογα πήγε η 'βδομάδα! :D
Έψαξα και δεν υπάρχει άμαζον στην Αυστραλία. Αλλά ρίξε μια ματιά εδώ: http://shop.weightwatchers.com.au/epages/shop.sf Βλέπω το τράκερ το πουλάνε και ξεχωριστά, φαντάζομαι μόνο για τα μέλη τους. Μιλάμε για την απόλυτη γκαντεμιά να μην μπορείς να έχεις αυτό που θες έστω κι απευθείας απ'τα μαγαζιά τους!
Ναι αυτά τα βρήκα κι εγώ :Ρ
καλά θα τους στείλω ιμέιλ κι ίσως κάτι γίνει. Πάντα όλο και κάτι μπορεί να γίνει, ΠΑΝΤΑ!
μπράβο για την απώλεια! Αργά και σταθερά!
εγώ στα ίδια, αλλά δεν το βάζουμε κάτω!
καλημερα γουοτσερακια!!
δεν εφυγα!
ειμαι εδω και ΜΕΛΕΤΩ!!!
εχω παρει το υλικο της μαριας, τις σελιδουλες του μαριου, βρηκα και στα αρχεια μου τις πρωτες 4 εβδομαδες του αρχικου προγραμματος και ανασκουμπωνομαι...
μολις ειμαι ετοιμη, θα εκτυπωσω και θα ξεκινησω!! (φετος)
εστειλα κι εγω μειλ σε μια διευθυνση αμερικης αλλα με εγραψαν :Ρ
αλλα δεν το βρισκω σημαντικο να κανω το τελευταιο προγραμμα.
συμφωνω οτι οσο προχωρανε εχουν εξειδικευσει την αναλυση των τροφων, καμια αντιρρηση σε αυτο.
αλλα ας ερθει καπιοιος γνωστης των προγραμματων να μου πει, οτι υπαρχει εστω και ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην χασει καποιος βαρος με τα παλια προγραμματα, ενω θα χασει με το νεο...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
κι αυτο, για τον απλο λογο οτι το προγραμμα λειτουργει οχι λογω καποιων μαγικων συνδυασμων, αλλα λογω της φιλοσοφιας του, που ειναι η εξης απλη:
εκπαιδευεσαι να τρως ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ, απο τροφες που χρειαζεται ο οργανισμος, χωρις να πεινας.
ποσο πιο απλη θα μπορουσε να ειναι η λογικη?
αυτο που πουλανε , ειναι ακριβως η μεθοδολογια για να κανουν αυτην την (φαινομενικα) απλη εκπαιδευση.
ολα τα αλλα, μεζουριτσες, καταλογοι, σημειωσεις, ειναι οργανα που βοηθουν να μπεις ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ σε αυτη την απλη λογικη του προγραμματος.
δεν εχει λοιπον σημασια αν εχεις περισσοτερους ποντους , αλλα εχει περισσοτερους ποντους και η καθε τροφη, σημασια εχει οτι για να χασεις βαρος, παλι ιδια ποσοτητα θα τρως, απο τις ιδιες ομαδες, και θα κρατας λογαριασμο με τον ιδιο ακριβως τροπο.
αν εχετε κι αλλο πολυχρωμο υλικο απο την φαση αυτη του προγραμματος, θα ειναι πολυ καλοδεχουμενο!
νομιζω μια τετοια οργανωση της προσπαθειας, σε κραταει πιο ευχαριστα στο προγραμμα.
θα ενημερωσω και για την επισημη εκκινηση μου
(ΜΕΛΕΤΩ)
υ.γ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Π.Κ.??????
Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
καλημερα γουοτσερακια!!
δεν εφυγα!
ειμαι εδω και ΜΕΛΕΤΩ!!!
εχω παρει το υλικο της μαριας, τις σελιδουλες του μαριου, βρηκα και στα αρχεια μου τις πρωτες 4 εβδομαδες του αρχικου προγραμματος και ανασκουμπωνομαι...
μολις ειμαι ετοιμη, θα εκτυπωσω και θα ξεκινησω!! (φετος)
εστειλα κι εγω μειλ σε μια διευθυνση αμερικης αλλα με εγραψαν :Ρ
αλλα δεν το βρισκω σημαντικο να κανω το τελευταιο προγραμμα.
συμφωνω οτι οσο προχωρανε εχουν εξειδικευσει την αναλυση των τροφων, καμια αντιρρηση σε αυτο.
αλλα ας ερθει καπιοιος γνωστης των προγραμματων να μου πει, οτι υπαρχει εστω και ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην χασει καποιος βαρος με τα παλια προγραμματα, ενω θα χασει με το νεο...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
κι αυτο, για τον απλο λογο οτι το προγραμμα λειτουργει οχι λογω καποιων μαγικων συνδυασμων, αλλα λογω της φιλοσοφιας του, που ειναι η εξης απλη:
εκπαιδευεσαι να τρως ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ, απο τροφες που χρειαζεται ο οργανισμος, χωρις να πεινας.
ποσο πιο απλη θα μπορουσε να ειναι η λογικη?
αυτο που πουλανε , ειναι ακριβως η μεθοδολογια για να κανουν αυτην την (φαινομενικα) απλη εκπαιδευση.
ολα τα αλλα, μεζουριτσες, καταλογοι, σημειωσεις, ειναι οργανα που βοηθουν να μπεις ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ σε αυτη την απλη λογικη του προγραμματος.
δεν εχει λοιπον σημασια αν εχεις περισσοτερους ποντους , αλλα εχει περισσοτερους ποντους και η καθε τροφη, σημασια εχει οτι για να χασεις βαρος, παλι ιδια ποσοτητα θα τρως, απο τις ιδιες ομαδες, και θα κρατας λογαριασμο με τον ιδιο ακριβως τροπο.
αν εχετε κι αλλο πολυχρωμο υλικο απο την φαση αυτη του προγραμματος, θα ειναι πολυ καλοδεχουμενο!
νομιζω μια τετοια οργανωση της προσπαθειας, σε κραταει πιο ευχαριστα στο προγραμμα.
θα ενημερωσω και για την επισημη εκκινηση μου
(ΜΕΛΕΤΩ)
υ.γ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Π.Κ.??????
χμ ναι οκ, δεν είναι τόσο απλό όπως το λές. Σίγουρα τα ΓΓ είναι εταιρία και το κίνητρο είναι το κέρδος, αλλά ταυτόχρονα σου προσφέρουνε ποιότητα και επιστήμη. Το οριακό όφελος αυξάνεται κάθε φορά που βγάζουνε νέο πρόγραμμα ;-)
Το παλιο συστημα υπολογιζει γενικα τι τρώς, χωρις να υπολογιζει τι θα καταλήξει τελικά στον οργανισμό. Μπορεί πχ εσύ να υπολογίζεις παραπάνω θερμίδες κοκ αλλά τελικά να καταλήξει λιγότερο στον οργανισμό, γιατί λογω πολλής πρωτείνης ο οργανισμός σπαταλάει περισσότερη ενέργεια. Δεν ειναι και λίγο πχ να μπορείς να φας μια μεσαία μπριζόλα παραπάνω στο πιάτο.
Επίσης το νέο σύστημα έχει πολλά λαχανικά 0, οπως φασολάκια και αρακάς που στο παλιό έχουνε. Έχει αρκετές διαφορές που ουσιαστικά αντικατροπτίζουνε την νέα γνώση.
Θα χάσεις και με το παλίο, αλλά με τον καινούριο θα χάσεις πιο υγιεινά, ίσως πιο αργά, αλλά πιο σταθερά, πιο ευέλικτα και πιο σωστα, θα κάψεις πιο πολύ λίπος παρά απλά κιλά, κάτι που είναι ο βασικότερος στόχος ενος προγραμμάτος απώλειας. Ίσως να σου φαινεται ψιλά γράμματα αυτά που σου λέω τώρα, αλλά είναι σημαντικές λεπτομέρειες που εμένα προσωπικά με κάνουνε να θεωρώ το παλιό ελλιπές...
ναι στην αμερική κι εμένα έτσι μου ειπανε. δεν τα στέλνουνε σε άλλη ήπειρο. πάρε το αγγλικό αν είναι απο το σαιτ (co.uk) η κάποια αλλη γλώσσα ευρωπαική αν ξέρεις. ακόμα κι αν δεν το ακολουθήσεις, αξίζει να το έχεις σαν πρόγραμμα. Ϊσως κάπια σιγμή κολλησεις με το παλιό και το νέο σε κάνει να ξεκολλήσεις. Κάτι ξέρω και σου λέω ακουσε με ;-)
ʼσε που έχουνε κι ειδική κατηγορία μέσα, weight loss without tracking. Ουσιαστικά κρατάς τους 49 εβδομαδιαίους πόντους για να τρως οτι γεύμα θες έξω στο σπίτι κοκ και 2κγ καλο λιπος την ημερα, και καθημερινά τρως μονο κατι σημειωμενα πρασινα φαγητα (κυριως φρουτα και λαχανικα, αλλα και καλες πρωτείνες και γαλακτομικά γενικα τα φαγητα αυτά ειναι σημειωμένα με ένα ειδικό πράσινο φόντο και λέγονται filling and healthy foods) χωρίς να μετράς τι τρώς, απλά να ικανοποιείσαι χωρίς να πεινάς. (περα απο τις 2κγ λάδι την ημέρα που κι αυτό είναι στο πρόγραμμα). Έρευνες δείξανε οτι οι άνθρωποι που το κάνανε αυτό χάσανε κι αυτοί βάρος εξίσου όσο με τους άλλους και το διατηρήσανε συνεχίζοντας να θρέφονται με αυτό το συστημα. Ε πως να το κάνουμε, αν καμιά φορά δεν θες να μετράς, το ρίχνεις εκεί!
Α μαρία δεν σου ειπα η κοπελα του αδερφου μου ειχε καιρο να με δει (πάνω απο έξι μήνες) και γύρισε χθες απο ταξίδι. Με το που με είδε μου λέει: Μάριε, πως αδυνάτισες έτσι;;;;;; Οι άλλοι που σε βλέπουνε κάθε μέρα δεν το καταλαβαίνουνε, εγώ που είχα καιρο να σε δω έπαθα πλάκα!
ΕΕΕΕ αυτό κι αν είναι ανύψωση του ηθικού!
θα ανεβάσω όταν θα σκανάρω και το κίτρινο χάρτη για τους πόντους της άσκησης όπως προείπα. Υπομονή κάντε, σιγά σιγά :Ρ
χαίρομαι που σας αρέσανε οι έγχρωμες μέρες. Σου φτιάχνει η διάθεση. Το νεο τρακερ να δειτε τι γαματο ειναι, αλλα δυστυχως δεν αλλαζει το χρωμα κάθε μέρα. Είναι ένα χρώμα την εβδομάδα! Αυτό δεν μου άρεσε, αλλά και πάλι είναι ωραίο!
υγ περισσοτεροι πόντοι δεν σημαίνει οτι τρώς παραπάνω απο ότι πριν. τρώς πιο έξυπνα μάλλον!
μαριεQuote:
Originally posted by Μάριος
.......Το παλιο συστημα υπολογιζει γενικα τι τρώς, χωρις να υπολογιζει τι θα καταλήξει τελικά στον οργανισμό. Μπορεί πχ εσύ να υπολογίζεις παραπάνω θερμίδες κοκ αλλά τελικά να καταλήξει λιγότερο στον οργανισμό, γιατί λογω πολλής πρωτείνης ο οργανισμός σπαταλάει περισσότερη ενέργεια. Δεν ειναι και λίγο πχ να μπορείς να φας μια μεσαία μπριζόλα παραπάνω στο πιάτο.
Επίσης το νέο σύστημα έχει πολλά λαχανικά 0, οπως φασολάκια και αρακάς που στο παλιό έχουνε. Έχει αρκετές διαφορές που ουσιαστικά αντικατροπτίζουνε την νέα γνώση.
Θα χάσεις και με το παλίο, αλλά με τον καινούριο θα χάσεις πιο υγιεινά, ίσως πιο αργά, αλλά πιο σταθερά, πιο ευέλικτα και πιο σωστα, θα κάψεις πιο πολύ λίπος παρά απλά κιλά, κάτι που είναι ο βασικότερος στόχος ενος προγραμμάτος απώλειας. Ίσως να σου φαινεται ψιλά γράμματα αυτά που σου λέω τώρα, αλλά είναι σημαντικές λεπτομέρειες που εμένα προσωπικά με κάνουνε να θεωρώ το παλιό ελλιπές...
......
υγ περισσοτεροι πόντοι δεν σημαίνει οτι τρώς παραπάνω απο ότι πριν. τρώς πιο έξυπνα μάλλον!
ημουν μελος στο πρωτο ΓΓ που ιδρυθηκε στην ελλαδα.
τα φασολακια και τα περισσοτερα μαγειρεμενα και ωμα λαχανικα ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ
ηταν απο την αρχη του προγραμματος ΜΗΔΕΝ και επιτρεποντουσαν σε καθε ποσοτητα για να χορταινεις.
προσεθετες μονο μετρημενο το λαδι που σου αναλογουσε και μετρουσες μονο αυτο.
αυτο στο υπογραφω σαν αυτηκωος μαρτυς :):)
το οτι εχουν υπολογιζει καλυτερα την καυση των τροφων και σου επιτρεπουν ετσι ενδεχομενως περισσοτερη ποσοτητα τροφων που καιγονται καλυτερα (η μπριζολα που ελεγες) το δεχομαι.
οτι τωρα χανεις λιπος και οχι απλα κιλα ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΟΧΙ, δεν το δεχομαι σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΣΤΑ Γ Γ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΧΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΛΙΠΟΣ.
στο διασφαλιζει η ισορροπημενη διατροφη και η αργη απωλεια αυτο....
αρκει να μην κανεις του κεφαλιου σου φυσικα, οπως να μειωνεις τους ποντους σου κλπ
στο υστερογραφο σου συμφωνω. αυτο ειπα κι εγω. μπορει να εχεις περισσοτερους ποντους αλλα στο συνολο τρως περιπου ιδιες ποσοτητες (γιατι και οι τροφες εχουν περισσοτερους ποντους), δεν τρως περισσοτερο...
Όποιο πρόγραμμα ww και να επιλέξει κανείς θα χάσει στα σίγουρα. Απλά οι διαφορές είναι ότι τα προγράμματα τα προσαρμόζουν ανάλογα τις εποχές και τι τροφές κυκλοφορούν στην αγορά.
Μέχρι ο Μάριος να φορτώσει νέες εικόνες, πάρτε τον [http://s1086.photobucket.com/albums/...adunatismaWW/]"αναλογικό" υπολογιστή πόντων[/url], στην περίπτωση που πάτε κάπου και δεν κουβαλήσετε μαζί το πισί σας. Χαρτοκοπτική φαντάζομαι ότι γνωρίζεται, οπότε δεν θα είναι και δύσκολο να τον φτιάξεται ώστε να τον επεξεργαστείτε! :wink1:
συμφωνω απολυτα μαρια.Quote:
Όποιο πρόγραμμα ww και να επιλέξει κανείς θα χάσει στα σίγουρα. Απλά οι διαφορές είναι ότι τα προγράμματα τα προσαρμόζουν ανάλογα τις εποχές και τι τροφές κυκλοφορούν στην αγορά.
Μέχρι ο Μάριος να φορτώσει νέες εικόνες, πάρτε τον "αναλογικό" υπολογιστή πόντων, στην περίπτωση που πάτε κάπου και δεν κουβαλήσετε μαζί το πισί σας. Χαρτοκοπτική φαντάζομαι ότι γνωρίζεται, οπότε δεν θα είναι και δύσκολο να τον φτιάξεται ώστε να τον επεξεργαστείτε! :wink1:
κατι συμβαινει με το λινκ που εδωσες ομως. βγαζει σε αυτο το θρεντ παλι... :(
http://s1086.photobucket.com/albums/.../adunatismaWW/
Αν έκανα έντιτ στο ποστ επάνω, δοκίμασε κι εδώ.
μαριε ημουν μελος στο πρωτο ΓΓ που ιδρυθηκε στην ελλαδα. τα φασολακια και τα περισσοτερα μαγειρεμενα και ωμα λαχανικα ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ηταν απο την αρχη του προγραμματος ΜΗΔΕΝ και επιτρεποντουσαν σε καθε ποσοτητα για να χορταινεις. προσεθετες μονο μετρημενο το λαδι που σου αναλογουσε και μετρουσες μονο αυτο. αυτο στο υπογραφω σαν αυτηκωος μαρτυς :):)
Ναι βρε δεν αντιλέγω και στο φλεξιποιντς που ήμουνα εγώ πολλά ήτανε μηδέν. Στο νέο όλα πλέον (με εξαίρεση δύο τρία, το αβοκάντο, οι φακές κοκ) δεν έχουνε πρωπόντους. αυτό δηλάδή για κάποιον που κάνει το φλεξιποιντς είναι ένα σύν στο νέο πρόγραμμα ;-). Γιατί είμαι σίγουρος οτι ο αρακας εχει στο φλεξιποιντς, εγω τον μέτραγα. εδώ τώρα ΔΕΝ έχει!
το οτι εχουν υπολογιζει καλυτερα την καυση των τροφων και σου επιτρεπουν ετσι ενδεχομενως περισσοτερη ποσοτητα τροφων που καιγονται καλυτερα (η μπριζολα που ελεγες) το δεχομαι.
ακριβώς, η εξίσωση άλλαξε που αντικατροπτίζει καλύτερα τι καταλήγει στον οργανισμό, και στην τελική το ενεργειακό ίμπακτ της κάθε τροφής.
οτι τωρα χανεις λιπος και οχι απλα κιλα ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΟΧΙ, δεν το δεχομαι σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΣΤΑ Γ Γ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΧΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΛΙΠΟΣ. στο διασφαλιζει η ισορροπημενη διατροφη και η αργη απωλεια αυτο.... αρκει να μην κανεις του κεφαλιου σου φυσικα, οπως να μειωνεις τους ποντους σου κλπ
Ναι σίγουρα αλλά τώρα είναι πιο σίγουρο διότι σου τονίζουνε να τρώς πρωτεινούχα γεύματα, σε αναγκάζουνε μια φορά την ημέρα τουλάχιστον να τρως ψάρι η κοτόπουλο οπότε παίρνεις τα δομικά στοιχεία. Με το φλεξιποιντς σου εδινε την ελευθερία να φάς ότι θες φυσικά αλλά δεν σου τόνιζε ιδιαίτερα την σημασία της πρωτείνης. Θυμαμαι η αρχηγός μας έλεγε κτυπαμε τον οργανισμο με πρωτεινουχα γεύματα κοκ... αλλά τα βιβλιαράκια δεν το λέγανε όμως. Τώρα, το κοτόπουλο και το καλό ψάρι, και φύσικα και το γάλα είναι στα φιλινγκ εντ χελθι φουντς ;-). το πιασες έτσι;
στο υστερογραφο σου συμφωνω. αυτο ειπα κι εγω. μπορει να εχεις περισσοτερους ποντους αλλα στο συνολο τρως περιπου ιδιες ποσοτητες (γιατι και οι τροφες εχουν περισσοτερους ποντους), δεν τρως περισσοτερο...
αν όμως φτιάξεις ένα γλυκό με συστατικά που έχουνε πιο πολύ γάλα πχ και πρωτείνη, τότε μπορείς να φας και δύο κομμάτια γλυκό εκεί που θα έτρωγε ένα σε κάποο που έχει πολύ υδατάνθρακα. Δηλαδή ένα ωραίο παντ με φράουλα και γιαούρτι πω πω μιλάμε ένα μεσαίο κομμάτι έχει 5 πρ.π, και το τρως και χορταίνεις. Θες κάτι παραπάνω; Τρως και δεύτερο αλλά τρως και υγιεινά όμως. Σε αντίθεση με τις σοκολάτες κοκ (αν και οι συνταγες για σοκολατίνες και σοκολατοειδή μέσα στο βιβλίο το νέο είναι άφθονες και αυτές υγιεινές, αλλά γενικά με πιο πολλούς πόντους απο ότι τα άλλα).
Τεσπα, ότι βολεύει τον καθέναν. Εγώ έκανα το παλιό, έχασα αρκετά και τώρα συνεχίζω με το νεο που εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι πιο χορταστικό και πιο φουλ απο το παλιό :Ρ.Και πιστεύω θα μπορέσω να το τηρώ σε καθημερινή βάση ακόμα και στην συντήρηση. για κάποιον περίεργο λόγο, το παλιό δεν το μπορούσα. Δεν ξέρω, είναι το πεδόμετρο που εμπνέει, οι εβδομαδιαιοι πόντοι, δεν ξέρω!
εμπνέυστηκες απο την photobucket ενέργεια μου και είπες να κάνεις κι εσύ ακάουντ η το χες απο πιο πρίν; χεχε!Quote:
ο δικος μου κατάλογος δεν έχει πεταλουδίτσα πάντως :Ρ
Quote:
......
Ναι σίγουρα αλλά τώρα είναι πιο σίγουρο διότι σου τονίζουνε να τρώς πρωτεινούχα γεύματα, σε αναγκάζουνε μια φορά την ημέρα τουλάχιστον να τρως ψάρι η κοτόπουλο οπότε παίρνεις τα δομικά στοιχεία. Με το φλεξιποιντς σου εδινε την ελευθερία να φάς ότι θες φυσικά αλλά δεν σου τόνιζε ιδιαίτερα την σημασία της πρωτείνης. Θυμαμαι η αρχηγός μας έλεγε κτυπαμε τον οργανισμο με πρωτεινουχα γεύματα κοκ... αλλά τα βιβλιαράκια δεν το λέγανε όμως. Τώρα, το κοτόπουλο και το καλό ψάρι, και φύσικα και το γάλα είναι στα φιλινγκ εντ χελθι φουντς ;-). το πιασες έτσι;
.......
Τεσπα, ότι βολεύει τον καθέναν. Εγώ έκανα το παλιό, έχασα αρκετά και τώρα συνεχίζω με το νεο που εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι πιο χορταστικό και πιο φουλ απο το παλιό :Ρ.Και πιστεύω θα μπορέσω να το τηρώ σε καθημερινή βάση ακόμα και στην συντήρηση. για κάποιον περίεργο λόγο, το παλιό δεν το μπορούσα. Δεν ξέρω, είναι το πεδόμετρο που εμπνέει, οι εβδομαδιαιοι πόντοι, δεν ξέρω!
στο αρχικο προγραμμα ειχε υποχρεωτικες πρωτεινες και η δομη του προγραμματος σε υποχρεωνε να τις τρως, διοτι ειχες πχ, 2 ποντους απο δημητριακα, 2 ποντους απο γαλα, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙς ΛΙΠΟΣ(με λιγες εξαιρεσεις, πολυ λιγες),3 ποντους φρουτα και τουλαχιστον 6 πρωτεινες, και απο κει και περα αναλογα με τους ποντους του καθενα, προσεθετε το πολυ μια ακομα μεριδα δημητριακα και οτι παραπανω ποντους ειχε ΜΟΝΟ απο πρωτεινες, απο τις οποιες, κρεας κοκκινο 1 φορα τη βδομαδα και ολες τις αλλες κοτοπουλο- ψαρι αντε και μια συκωτι.
κι αν εβλεπες τα διαιτολογια ειχαν ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ πρωτεινη πρωι μεσημερι βραδυ. ποτε δεν σου ελεγαν οτι αρκει να εχεις το συνολο των ποντων. επρεπε να κανεις και επιλογη απο τις ομαδες τροφων.
συμφωνω να κανεις αυτο που σε βολευει καλυτερα, καμια αντιρρηση. ισα ισα...
δλδ, που λεει ο λογος, ακομα και ψυχολογικος να ειναι ο λογος (καινουργιο κοσκινακι μου δηλαδη) εφοσον λειτουργει, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
tinypic έχω λογαριασμό, αλλά ήθελα να κάνω καινούριο και με έβγαζε απ'ευθείας στο photobucket. Είναι το ίδιο και το αυτό όμως. Απλά το tinypic παραμένει για παλιούς χρήστες που έχουν άλμπουμς κλπ εκεί μέσα, για τους νέους στέλνει απ'ευθείας στο photobucket. Ένιγουέι! Ίδιος δεν είναι ο "υπολογιστής";
Όσον αφορά τις πρωτείνες κλπ.. στα αμερικάνικα βιβλιαράκια που έχω αναφέρει αναλυτικά κάποιες διατροφικές συνήθειες, οι οποίες στην ουσία αποτελούν περιληπτικά το πλάνο, στο οποίο περιλαμβάνει τις πρωτείνες σε καθημερινή βάση είτε είναι κρέας είτε ψάρι είτε όσπρια!
εγω εκανα τωρα λογαριασμο παντως για να τσιμπησω τις αναρτησεις σας, γιατι αρχικα εκανα ενα απλο paste απο τις εικονες και μου βγαινε μια αναλυση εικονας, οτι ναναι... :ΡQuote:
εμπνέυστηκες απο την photobucket ενέργεια μου και είπες να κάνεις κι εσύ ακάουντ η το χες απο πιο πρίν; χεχε!Quote:
ο δικος μου κατάλογος δεν έχει πεταλουδίτσα πάντως :Ρ
πολυ καλα τα εντυπακια παιδια, αν βρειτε και τπτ αλλο καλο, αναρτηστε!
θα σκαναρω καποια στιγμη το εντυπακι του quick start που ειναι η πρωτη εβδομαδα του αρχικου προγραμματος. εκει λεει απο ποιες ομαδες τροφων πρεπει να καταναλωνονται οι ποντοιη και απλα θα αντιγραψω αυτο το σημειο γιατι ολο το υπολοιπο ειναι απλοQuote:
tinypic έχω λογαριασμό, αλλά ήθελα να κάνω καινούριο και με έβγαζε απ'ευθείας στο photobucket. Είναι το ίδιο και το αυτό όμως. Απλά το tinypic παραμένει για παλιούς χρήστες που έχουν άλμπουμς κλπ εκεί μέσα, για τους νέους στέλνει απ'ευθείας στο photobucket. Ένιγουέι! Ίδιος δεν είναι ο "υπολογιστής";
Όσον αφορά τις πρωτείνες κλπ.. στα αμερικάνικα βιβλιαράκια που έχω αναφέρει αναλυτικά κάποιες διατροφικές συνήθειες, οι οποίες στην ουσία αποτελούν περιληπτικά το πλάνο, στο οποίο περιλαμβάνει τις πρωτείνες σε καθημερινή βάση είτε είναι κρέας είτε ψάρι είτε όσπρια!
Quote:
Quote:
......
.......
στο αρχικο προγραμμα ειχε υποχρεωτικες πρωτεινες και η δομη του προγραμματος σε υποχρεωνε να τις τρως, διοτι ειχες πχ, 2 ποντους απο δημητριακα, 2 ποντους απο γαλα, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙς ΛΙΠΟΣ(με λιγες εξαιρεσεις, πολυ λιγες),3 ποντους φρουτα και τουλαχιστον 6 πρωτεινες, και απο κει και περα αναλογα με τους ποντους του καθενα, προσεθετε το πολυ μια ακομα μεριδα δημητριακα και οτι παραπανω ποντους ειχε ΜΟΝΟ απο πρωτεινες, απο τις οποιες, κρεας κοκκινο 1 φορα τη βδομαδα και ολες τις αλλες κοτοπουλο- ψαρι αντε και μια συκωτι.
κι αν εβλεπες τα διαιτολογια ειχαν ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ πρωτεινη πρωι μεσημερι βραδυ. ποτε δεν σου ελεγαν οτι αρκει να εχεις το συνολο των ποντων. επρεπε να κανεις και επιλογη απο τις ομαδες τροφων.
συμφωνω να κανεις αυτο που σε βολευει καλυτερα, καμια αντιρρηση. ισα ισα...
δλδ, που λεει ο λογος, ακομα και ψυχολογικος να ειναι ο λογος (καινουργιο κοσκινακι μου δηλαδη) εφοσον λειτουργει, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
εσύ πρέπει να αναφέρεσαι στο πρώτο πρώτο, πρίν το φλεξιποιντς. Ναι οκ αυτό εγώ δεν το γνωρίζω οπότε οτι και να σου πώ θα είναι εικασίες. Ξέρω μόνο απο την Μαρία που έλεγε κάτι για μονάδες.
Βασικά φτιάξανε το φλέξι για να μην αισθάνεσαι τόσο αιχμάλωτος - και καλά κάνανε - αλλά δεν λάβανε υπόψιν τους τις ενεργειακές μετατροπές. ε αυτό κάνανε με το νέο ουσιαστικά... Δηλαδή το νέο είναι συνδυασμός αμα το σκεφτείς φλέξι και παλιου! Ουάου!
Πάλι έχει 5 μερίδες φρουτα/λαχανικά, τουλάχιστον 2 μερίδες γαλακτομικά. το νερό κοκ... αυτά δεν έχουνε αλλάξει απο τότε πιστεύω. Ε και γιατί να αλλάξουνε, βάση κάθε υγιεινής διατροφής είναι.
δεν ειναι τόσο πολύ οτι απλά είναι καινούριο το πρόγραμμα. Αισθάνεσαι οτι αυτό που τρώς και ο τρόπος που το μετράς αντικατροπτίζει καλύτερα τι συμβαινει στο σώμα σου. και επμένω το πεδόμετρο που το έχεις συνεχώς επάνω σου σε αναγκάζει να περπατάς και να γυμνάζεσαι! είναι και τα σύνεργα. το κλίκερ, το νέο τράκ, (αν και το παλιο το λατρεύω και κάνοντας κάποιες τροποιήσεις στον εβδομαδιαίο πίνακα συνεχίζω και το κάνω χρήση :Ρ), είναι όλα μαζί!
αρα μαριε μαλλον επανερχονται στο παλιο, απλα κανουν πιο μεγαλη αναλυση της περιεκτικοτητας...
δυστυχως εχω φωτοτυπιες των 4 πρωτων εβδομαδων που ειναι ασπρομαυρες και δεν βλεπω να εχει νοημα να τις σκαναρω. θα σας γραψω καποια στιγμη τις υποχρεωτικες μεριδες αλλα στις ειπα στο περιπου..
ποιο λες παλιο τρακ? ειναι στα εντυπα που σκαναρες?
ναι το παλιό έγχρωμο τράκ είναι αυτό που σας έδωσα στο φοτομπάκετ.Quote:
ποιο λες παλιο τρακ? ειναι στα εντυπα που σκαναρες?
βγάλανε νέο τώρα, προσαρμοσμένο στο νέο πρόγραμμα. Έχω σκανάρει μερικές σελίδες αλλά δεν το έχω τελειώσει ακόμα. δεν είναι οπως το παλιό, πρέπει να σκαναριστεί όλο. Καθε βδομάδα έχει διαφορετικό χρώμα και πάνω γράφει αριθμό εβδομάδας κοκ. Εχω κάνει τις 4 πρώτες εβδομάδες, ε σιγά σιγά θα το κάνω κι αυτό!
αμα πας καμιά 30 σελίδες πιο πίσω περίπου σε μερικά προηγούμενα πόστς μου απο τα πρώτα πρώτα είχα αναρτήσει και την βασική πράσινη εβδομάδα, απο το πράσινο που σου δίνανε σε εβδομαδιαία βάση. Αν δηλαδή προτιμάς το μουντό το μονότονο το πράσινο, κατεβασε τα. είναι καρφιτσωμένα μέσα στο ίδιο το φόρουμ!
30 σελιδες πιο πριν στο θρεντ που ειμαστε τωρα εννοεις?
ναι περίπου τόσο νομίζω. βασικά κάτσε να στο βρώ εγώ περίμενε!Quote:
30 σελιδες πιο πριν στο θρεντ που ειμαστε τωρα εννοεις?
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...=1122&page=115
ενταξει δεν ήτανε τόσο πίσω. έλα ρίξε μια ματιά! κάνε δεξί κλίκ και σέιβ!
Γενικά τώρα το κάθε πλάνο των ww λίγο πολύ είναι το ίδιο. Επαλαμβάνω ότι προσαρμόζεται ανάλογα την εποχή και τις συνήθειες που έχει κανείς. Εγώ είχα αρχίσει για παράδειγμα, το πρόγραμμά τους με τις ανταλλαγές. Μια χαρά ήταν, αλλά δεν γινόταν να το προχωρήσω λόγω οικονομικής στενότητας. Έτσι άρχισα το φλέξι. Είναι καλύτερα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθένα μας. Πάνω κάτω ξέρουμε τι πρέπει να τρώμε καθημερινά και βολεύει αφάνταστα, ειδικά αν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς ειδικά με την δική σου διατροφή, λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων (που όσα ποδόμετρα και να'χεις περπατάς θες δεν θες)!!!
ε φαντάσου όμως να έχεις το πεδόμετρο και να περπατάς και να υπολογίζεις ακριβώς πόσο περπάτησες, πόσους πρωπόντους κέρδισες κοκ! Είναι έμπνευση! το βλέπεις πάνω στο μηχανάκι το νούμερο και βλέπεις ποσα χιλιόμετρα έκανες και φτιάχνεσαι!Quote:
Γενικά τώρα το κάθε πλάνο των ww λίγο πολύ είναι το ίδιο. Επαλαμβάνω ότι προσαρμόζεται ανάλογα την εποχή και τις συνήθειες που έχει κανείς. Εγώ είχα αρχίσει για παράδειγμα, το πρόγραμμά τους με τις ανταλλαγές. Μια χαρά ήταν, αλλά δεν γινόταν να το προχωρήσω λόγω οικονομικής στενότητας. Έτσι άρχισα το φλέξι. Είναι καλύτερα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθένα μας. Πάνω κάτω ξέρουμε τι πρέπει να τρώμε καθημερινά και βολεύει αφάνταστα, ειδικά αν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς ειδικά με την δική σου διατροφή, λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων (που όσα ποδόμετρα και να'χεις περπατάς θες δεν θες)!!!
λοιπον
στο προγραμμα "γρηγορη επιτυχια"
οι ημερησιες μοναδες μοιραζονταν σε γυναικων-ανδρων-νεαρων ατομων
πχ
γυναικες: φρουτα 2-3 μον.
λαχανικα 3 μον. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
λιπη 3
πρωτεινες 5-6
ψωμι 2
γαλα 2
ανδρες : φρουτα 3-4
λαχανικα 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
λιπη 3
πρωτεινες 7-8
ψωμι 4
γαλα 2
ΟΜΩΣ
αυγα μεχρι 3 τη βδομαδα
τυρι μεχρι 4 τη βδομαδα
κοκκινο κρεας μεχρι 12 τη βδομαδα
συκωτι μεχρι 4 τη βδομαδα
προαιρετικες θερμιδες 150 τη βδομαδα (1η βδομαδα γραφω)
μεχρι την τεταρτη εβδομαδα, οι προαιρετικες θερμιδες αυξανονταν σταδιακα και εφταναν τις 400 και προστεθηκε αλλη μια μοναδα δημητριακων σε καθε φυλο (δλδ γυναικες:συνολο 3, ανδρες συνολο:5)
ο καταμερισμος αυτος σε οδηγουσε στην καταναλωση υγιεινων συνδυασμων με κυρια καταναλωση πρωτεινων, πολυ λιγο λιπος, λιγο ψωμι.
οι μοναδες σαν αντιστοιχια, σαν βαρος κλπ ειναι οι μοναδες για τις οποιες μιλαει και το φλεξιποιντ δλδ 1 ποντος ψωμι= 1 φετα του τοστ η 2 φρυγανιες μικρες, 1 μοναδα τυρι=30γρ κανονικο η 60 κοτατζ κλπ...
και τα διαιτολογια των 4 πρωτων εβδομαδων ηταν ετοιμα διαιτολογια ,αναλυτικα, οπου σε καθε επιλογη διπλα υπηρχε αδεια γραμμη για να συμπληρωσεις οποια αλλη ισοτιμη επιλογη ηθελες απο τους καταλογους τροφιμων ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΙΔΙΩΝ ΠΟΝΤΩΝ.
δλδ 3 μεριδες πρωτεινες κοτοπουλοου τις αλλαζες με πρωτεινες ψαριου η αυγου η οτιδηποτε..
παιδια, εγω μετα απο χρονο γνωριμιας με το ΓΓ το εκανα σε ελευθρη μεταφραση ως εξης.
ετρωγα υποχρεωτικα 2 κανονικες σαλατες και 1-2 φρουτα την ημερα . ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
και απο κει και περα 1 μικρη μεριδα οποιοδηποτε φαι,εκτος απο τηγανητο, κανενα κουλουρι για πρωινο η κατι αναλογο (τα ξερετε) και καπως ετσι ειχα χασει πολλα κιλα
αυτη ειναι η φιλοσοφια του προγραμματος
απλα το περιπου με το ακριβως, διαφερουν στο οτι με το περιπου , μπορεις ευκολα να ξεφυγεις.
γιαυτο θα επανερθω μεχρι να μου γινει συνηεθια, γιατι αλλιως δεν γινεται
Καλησπέρα και από μένα!
Πω πω, τι ευχάριστη έκπληξη να γυρνάς από μίνι τριήμερες διακοπές και να διαπιστώνεις ότι εν μέσω θέρους οι συζητήσεις στο τόπικ διεξάγονται κανονικά!
Έλειπα στην Αθήνα για την πιο λυτρωτική εμπειρία της ζωής μου, καθώς παρακολούθησα το συγκλονιστικό The Wall live, από τον Roger Waters...
Ό,τι και να γράψω για τη συναυλία δεν μπορεί να αποδόσει ούτε στο εκατομμυριοστό τα συναισθήματα, την ένταση, τα μηνύματα, την παρουσίαση, τα εφέ, την ενέργεια αυτού που είδα.
Στο διάλειμμα και στο τέλος κοιταζόμασταν μεταξύ μας, το μισό γήπεδο έκλαιγε, δεν είναι υπερβολή... Όποιος νωρίζει το Wall καταλαβαίνει πώς ένιωσε ένας άνθρωπος που το ακούει 30 χρόνια...
Ο δε ήχος ήταν σοκαριστικός...
Κλείνει εδώ η παρένθεση και πάμε στα των προγραμμάτων... Πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις και η προβληματική που αναπτύσσεται. Εγώ θα πω το εξής ως παλιό μέλος: όποιο πρόγραμα και να εφαρμόσεις, εάν το εφαρμόσεις πιστά, θα αδυνατίσεις. Θέλει προγραμματισμό σκέψης και πιστή εφαρμογή.
Συμφωνώ με το Μάριο ότι το τελευταίο προγραμμα είναι η τελειοποίηση θα λέγαμε όλων και συμβαδίζει με τις σύγχρονες αντιλήψεις περί διατροφής.
Και τα προηγούμενα όμως είχαν κανόνες και στα ww ισχύει η αρχή του μέτρου, όπως λέει και η 2sweet2b4go10.
Λατρεύω το πρόγραμμα και η φιλοσοφία τους, είναι τρόπος ζωής και όχι μια δίαιτα που θα την κάνεις για να χάσεις τα κιλά και μετά να επιστρέψεις στις παλιές σου συνήθειες, τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές αυτά.
Δυστυχώς, μετά από μια καλή πορεία τριών εβδομαδων, το τριήμερο στην Αθήνα έκανα πολλές παρασπονδίες, με αποτέλεσμα αύριο η ζυγαριά να δείξει το αναμενόμενο.
Κάνω λοιπόν μια νέα αρχή από αύριο και από τώρα και στο εξής θα είμαι υπόδειγμα συνέπειας. Το υπογράφω.
Να είστε καλά και συγχαρητήρια Μαρία για τη νέα απώλεια βάρους.
Μάριε, συνέχισε κανονικά και δυνατά!
2sweet, σου εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!
Όλα να πάνε κατ' ευχήν σε όλους και όλες!
Quote:
παιδια, εγω μετα απο χρονο γνωριμιας με το ΓΓ το εκανα σε ελευθρη μεταφραση ως εξης.
ετρωγα υποχρεωτικα 2 κανονικες σαλατες και 1-2 φρουτα την ημερα . ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
και απο κει και περα 1 μικρη μεριδα οποιοδηποτε φαι,εκτος απο τηγανητο, κανενα κουλουρι για πρωινο η κατι αναλογο (τα ξερετε) και καπως ετσι ειχα χασει πολλα κιλα
αυτη ειναι η φιλοσοφια του προγραμματος
απλα το περιπου με το ακριβως, διαφερουν στο οτι με το περιπου , μπορεις ευκολα να ξεφυγεις.
γιαυτο θα επανερθω μεχρι να μου γινει συνηεθια, γιατι αλλιως δεν γινεται
ε κάπως έτσι, κι αυτό σωστο είναι που λές
Βασικά ο κάθε άνθρωπος το εξατομικεύει επάνω του. Κυριολεκτικά. Εμένα μου αρέσει που μπορώ να τρώω ότι θέλω στην σωστή βέβαια ποσότητα. δεν νιώθω πιεσμένος!
p_k δεν πειράζει αν έκανες παρασπονδίες. Μίνι διακοπούλες πήγες, απόλαυσες Pink Floyd... Τι άλλο πια να θες; Ότι κιλό κι αν έβαλες εσύ θα το χάσεις, όπως και να'χει. Πάντα ήσουν συνεπής! :D
Σ' ευχαριστώ Μαρία!Quote:
p_k δεν πειράζει αν έκανες παρασπονδίες. Μίνι διακοπούλες πήγες, απόλαυσες Pink Floyd... Τι άλλο πια να θες; Ότι κιλό κι αν έβαλες εσύ θα το χάσεις, όπως και να'χει. Πάντα ήσουν συνεπής! :D
Μου δίνεις κουράγιο να ξεκινήσω!
5/7 .......... 93,4
12/7 .......... 94,4
1 κιλό επάνω
Νέα αρχή από σήμερα, με ημέρα ζυγίσματος την Τρίτη.
Αυτήν τη φορά, όλα θα γίνουν σωστά.
Καλημέρα!
καλή επιτυχία σε όλους σας! πως πάει το καλοκαίρι; εμένα πριν λίγες μέρες ήρθε στον κόσμο ο βαπτιστικός μου :) ο οποίος μας έκανε όλους να πετάμε απ'την χαρά μας! τον οκτώβριο με το καλό θα γίνει πνευματικό μου παιδί. Μαζί με όλες τις χαρές, εντατικοποιώ και τις προσπάθειες για απώλεια κιλών.
Σας παρακολουθώ αλλά δεν σας προλαβαίνω πλεον με τόσες πληροφορίες, τόσες αγορές και τόσους πόντους! εγώ συνεχίζω με το πρόγραμμα των ww από τα βιβλιαράκια που έχω από αγγλία, τους πόντους δλδ οι οποίοι αντιστοιχούν σε τροφές που έχουμε αναρτήσει κι εδώ στο weight watchers points. Δεν έχω χρόνο για αλλαγές και προσαρμογές για την ώρα γι αυτό και δεν μπαίνω καν στην διαδικασία. Κάθε πρόοδος όμως είναι πρόοδος γι αυτό καλά κάνετε κι ενημερώνεστε. Όπως και να'χει ξερω από την εμπειρία μου ότι και τα προηγούμενα προγράμματα λειτουργούν, πολύ απλά γιατί σου δίνει το μέτρο!
σας χαιρετώ όλους!
Νομίζω όμως οτι απο Αυστραλία δεν μπορούμε να παραγγείλουμε για να τα στείλουν Ελλάδα...:sniff:Quote:
Μήπως να κοιτάζατε και της Αυστραλίας; Εγώ που έχω σε δισκάκι το πρώτο πρώτο πρόγραμμα των πόντων (που έχουν βγάλει τα ww Αυστραλίας & Ν. Ζηλανδίας) περιλαμβάνει και ελληνικά φαγητά. Το προτείνω μιας και στην Αυστραλία έχουμε αρκετά πατριωτάκια μήπως τα εκεί ww έχουν προσθέσει και πάλι ελληνικά φαγητά στο νέο πρόγραμμα των πόντων.
p_k ζηλεύω απίστευτα που πήγες στη συγκεκριμένη συναυλία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!