καλησπέρα
σε φάση ανάρρωσης μετά από 5 ημέρες αποχή (πάλι αρώστησα)
χθες 30 λεπτά ελλειπτικο 330 kcal συμφωνα με το μηχανημα
σημερα 40 λεπτά ελλειπτικο 425 kcal συμφωνα με το μηχανημα
Printable View
καλησπέρα
σε φάση ανάρρωσης μετά από 5 ημέρες αποχή (πάλι αρώστησα)
χθες 30 λεπτά ελλειπτικο 330 kcal συμφωνα με το μηχανημα
σημερα 40 λεπτά ελλειπτικο 425 kcal συμφωνα με το μηχανημα
Πέμπτη και Παρασκευή από 1.30 ώρα αερόβια...
σημερα 40 λεπτά ελλειπτικο και 430 kcal συμφωνα με το μηχανημα
και επειδη πλησιάζουν birthday
πήρα το micoach pacer καινουργιο gadget της adidas , θα το δω και θα γραψω εντυπώσεις . Συνδέεται μέσω ιστοσελίδας και καταγράφεις την πρόοδό σου , ειναι συμβατό και με εφαρμογη android.
1...2... kόλλησε στην προηγούμεν σελίδα :P
edit: Εverything is under control ;)
καλημερα
50 λεπτά ελλειπτικο , 630kcal συμφωνα με το μηχανημα .
καλησπέρα....κοίμησα τη μικρή κ πάω για διάδρομο...θα κάνω 45 λεπτα αφου πήρα τα πάνω μου με τις επιδόσεις σας!!!!!!!!!
Παιδιά να ρωτήσω κάτι και όποιος ξέρει μου απαντά γιατί έχω μπερδευτεί. Αν κάνεις δίαιτα με 1300 θερμίδες την ημέρα και γυμνάζεσαι και χάνεις π.χ. 500 θερμίδες, τι υπολογίζεις για να καταναλώσεις ημερησίως 1300 + τις 500 θερμίδες που θα χάσεις από την άσκηση = 1800 θερμίδες/ημέρα ή τρως τις 1300 και ότι έκαψες, έκαψες, θα ζήσεις με τις 800?
καλησπερα
50 λεπτά ελλειπτικο 675 kcal συμφωνα με το μηχανημα , το micoach έγραψε 677 θερμίδες . Είναι ένα gismo (γκατζετακι) που παίρνει δεδομένα από δύο αισθητηρες ένα που φοράς στο παπούτσι και μετράει τον διασκελισμό και μία ζωνη που καταγράφει καρδιακή συχνότητα. Μετά κάνεις upload στην ιστοσελίδα της adidas και βλέπεις την προπόνηση και τα δεδομένα .
ενδιαφέρον το γκατζεετάκι!! πόσο το πήρες και απο που? αν δε σου κανει κοπο στειλε με ενα u2u οτααααααν μπορείς!
μολις εκανα 40 λεπτα διαδρομο/6χιλ/ωρα
Πολύ ενδιαφέρον το γκατζετάκι pagkratie, πόσο κοστίζει περίπου;
Εγώ σήμερα 40' διάδρομο, 6χλμ, ~550 θερμίδες
σου έστειλα u2uQuote:
Originally posted by filipparas
Πολύ ενδιαφέρον το γκατζετάκι pagkratie, πόσο κοστίζει περίπου;
Εγώ σήμερα 40' διάδρομο, 6χλμ, ~550 θερμίδες
σημερα 4,5 χλμ γρηγορο περπάτημα σε δρομο 50 λεπτά και κάπου 500+ θερμίδες συμφωνα με το micoach καθολου άσχημα.
Εγω τελευταία, δλδ απο το χειμώνα θα ελεγα, δε μπορω να κανω γυμναστικη, ενώ δλδ εχουμε διαδρομο δεν εχω καθολου ορεξη να κανω..
βρισκω δικαιολογίες οτι είμαι κουρασμένη επειδη ημουν ολη μερα στη σχολη, τα σ/κα που ειμαι ελευθερη βρισκω αφορμη να ξεκουραστώ (όχι τοσο σωματικά, αλλα πνευματικα νομίζω), ή αλλη φορα θα εχω φαει κ πρεπει να περασει πολυ ωρα για να χονεψω, ώρες ή οτι εχει κρυο για γυμναστικη .
κ το μονο που κανω είναι περιπου 1 φορα τη βδομ στο δωματιο μου βαρακια, κοιλιακους, και τετοιες ασκησεις που δε θελουν να βγω εξω ή να κουραστω πολύ..
Αυτην την εβδομάδα 4 φορές πήγα γυμναστήριο.. σ-κ ρεπο!
σήμερα 1 ώρα διάδρομο
καλησπερα
τα συνηθισμενα 50 λεπτά ελλειπτικο και 650 θερμιδες συμφωνα με το μηχανημα και 667 θερμίδες σύμφωνα με micoach αυτή την εβδομαδα του εδωσα και καταλαβε .
με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
P.S. αύριο λιγο χαλαρο τρεξιμο στο στιβο (μαλλον)
60 λεπτά διάδρομο με 6χμ/ώρα gogogogogo!!!!!!!!!!!!!
καλημερα
χθες , στοιβος , 44 λεπτά 5,5χλμ , χαλαρό τρέξιμο (ειχα να πατησω το ποδι μου σε στοιβο 10 χρόνια)
σήμερα βάρη, cross training , κοιλιακους , ραχιαιους , πόδια , στηθος , πλάτη , δικεφαλα, τρικεφαλα
και 10 λεπτά ελλειπτικο
με αγωνιστικούς χαιρετισμους
45λεπτά διάδρομο κ όλη μέρα δουλειά σήκωμα τράβηγμα καθάρισμα ΧΑΜΟΣ!αλήθεια οι δουλειές κάνουν 2κέφαλους κ 3κέφαλους αν όχι κρίμα τόσο ζόρι!
1 ωρα κ 15 λεπτά διάδρομο... 940 θερμίδες λέει αλλά καμια 500αρια να καψα ευχαριστημένη θα μαι, 7+ χιλιόμετρα γύρω στο 6.0-6.5 πάω
κοιλιακοι ραχιαιοι πλάτη-δικέφαλοι
\\Quote:
Originally posted by karen1985
1 ωρα κ 15 λεπτά διάδρομο... 940 θερμίδες λέει αλλά καμια 500αρια να καψα ευχαριστημένη θα μαι, 7+ χιλιόμετρα γύρω στο 6.0-6.5 πάω
κοιλιακοι ραχιαιοι πλάτη-δικέφαλοι
bravo, bravo bravissimo
σήμερα διπλή προπόνηση
40 λεπτά ελλειπτικό πριν από την δουλειά 507 θερμιδες
και το απόγευμα στοιβο χαλαρό 5άρι 562 θερμίδες
αχ, μακαρι να ηταν ετσι ολες οι μερες λολ
με αγωνιστικους χαιρετισμους
χθες το βράδυ(20-03)45 λεπτά διάδρομο 6χιλ/ωρα
Γεια σας συν-γυμναζόμενοι φίλοι μου!
2η μερα που αύξησα την αεροβική μου, ελπιζω σιγα σιγα να γινει αυτη η ρουτινα μου
1.15 διάδρομο, και πόδια σήμερα πε-θα-να... χαχα! χαιρετώ!
1 ώρα κ 5 λεπτά σήμερα διάδρομο, δεν άντεχα αλλο και κανονικα το υπόλοιπο πρόγραμμα στα όργανα!
αλλη μια προπόνηση, κ ξεκούραση το σ-κ!
46 min 25 sec στίβος
632 kcal
5.83 km
155 μέση καρδιακή συχνότητα
7,55 km/h
165 step/min
o distance runner επέστρεψε λολ:yes::bouncy:
1 ώρα διάδρομο κ ώμοι-τρικέφαλοι today
τελος πάει κ αυτή η εβδομάδα στο τζιμ... θελω 2 μέρες πλήρους ξεκούρασης!!
ζηλεύω το γκατζετάκι σου παγκράτιε χαχα!!
Καλό μας Σαββατοκύριακο!
50 λεπτα ελλειπτικο
150 κοιλιακοι
μήπως γνωρίζει κανείς τι γυμναστική πρέπει να κάνω, για να φύγει αυτό το στρώμα λίπους που έχεις κάτσει στην κοιλιά μου και δεν φεύγει??Εκείνη τη μεγάλη δίπλα..Μειώνεται βέβαια αλλά θέλω να φύγει και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πέρα από διάδρομο και τα υπόλοιπα που κάνω στο γυμναστήριο...
Θέλει διατροφή και θα φύγει σε συνδυασμό με τον διάδρομο! αλλά πάνω απ ολα διατροφη!
σου μιλαω απο προσωπικη εμπειρια γιατι ημουν 120 κιλα πριν 2 χρονια κ είχα πραγματικά τεράστια κοιλιά, θα φυγει! απλα θελει υπομονη και επιμονη!
στο γυμναστήριο, πες τον γυμναστή/στρια σου για το θέμα σου! ειμαι σιγουρη κατι θα ξερει παραπανω να σου δειξει!
καλησπέρα
χθες ρεπό λόγω δουλειάς
σήμερα 30 λεπτά ελλειπτικό , 20 λεπτά διάδρομο
stats
629 kcal
1.78 km
144 average heart rate
46 steps/min
με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Καλημέρα καλή βδομάδα...
λόγο μέσης κλπ η μόνη γυμναστική που κάνω αυτό το διάστημα είναι το κολύμπι. Δεν μπορώ να πω ότι το φχαριστιέμαι... αλλά παρά το καθόλου...
Οπότε.... ναι, σήμερα έκανα 1 ώρα κολύμπι
Καλή μας εβδομάδα!!
1.15' διάδρομο
κοιλιακοί-ραχιαίοι
πλάτη-δικέφαλοι
καλησπέρα και απο εμενα
σήμερα 30 λεπτά ελλειπτικο , χαραματα πηγα πριν την δουλειά και λογω αλλαγης ωρας 7 το πρωι ηταν νυχτα , ευτυχως ηταν και αλλα 3 ατομα και δεν γιναμε ρόμπες στην γυμναστρια χαχαχαχα
στατιστικς
385 kcal
30 min
145 average heart rate
αυτααααα
καλο βραδυ , σημερα η ανιψουλα μου κλεινει 1 χρονο
χρονια πολλα βασιλικη
Για σήμερα δεν προβλέπετε να γυμναστώ... δεν ξύπνησα το πρωί να πάω οπότε.... από αύριο
1.10' διάδρομο
πόδια
κοιλιακοί-ραχιαίοι
σημερα θα παω για χορο 1 ωριτσα!
καλησπέρα
40 λεπτά ελλειπτικο, η πιο άνετη προπόνηση καθως το πρωί οι παλμοί είναι πεσμένοι σε σχεση με την υπόλοιπη ημέρα
statistics
40min
490 kcal
140 average heart rate
με αγωνιστικους χαιρετισμους
1 βδομάδα δεν έκανα γυμναστική για πολλούς κ διάφορους λόγους σήμερα αισθάνομαι καλύτερα οπότε 1 ώρα διαλειματική άσκηση δε με χάλασε καθόλου!
μπορώ να σε ρωτήσω κάτι ???Quote:
Originally posted by eadi
1 βδομάδα δεν έκανα γυμναστική για πολλούς κ διάφορους λόγους σήμερα αισθάνομαι καλύτερα οπότε 1 ώρα διαλειματική άσκηση δε με χάλασε καθόλου!
πως κάνεις την διαλειματική προπόνηση ??? σε διάδρομο κάνεις??? , πως κανεις τις εναλλαγές σε ρυθμό ή ταχύτητα ??? με ενδιαφέρει να μάθω διότι θέλω να το εντάξω στο πρόγραμμά μου . Σε στίβο λέω να κάνω 400 μέτρα τρέξιμο και 400 μέτρα γρήγορο περπάτημα.
28/03
11,2 km (γρήγορο περπάτημα εναλλαγή με jogging)
100min
675Kcal
Τετάρτη ρεπό λόγων υποχρεώσεων...
σήμερα: 1 ώρα και 15 λεπτά διάδρομο
κοιλιακοι-ραχιαίοι-στήθος
αλλη μια προπόνηση θα κανω γι' αυτην την εβδομάδα