Σε βρισκω ετοιμη και οργανωμενη! Μ' αρεσεις! :D
Printable View
Σε βρισκω ετοιμη και οργανωμενη! Μ' αρεσεις! :D
πάντα!!! :P
πιτζα χατ και μαλακιες!
ΠΙΤΣΑ ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ !!! με 3 φτυαριες τηγανιτο μπεικον πανω στην πιτσα!κανεις και μπρατσα με καθε αρση του κομματιου! :lol: :lol: :lol: :lol:
αγαπημενε αμα ερθεις κατα δω θα σε βγαλω ΣΠΥΡΟ! τελος! :lol: :lol: :lol:
Καλημέρααα....σκέφτομαι τον εαυτό μου με 19 κιλά λιγότερα....μμμμ...τούμπανο... χαχαχα
Θα αφεθω στα χερια σου αγαπημενη και οτι προκυψει! :)
να αφεθεις να αφεθεις! :saint:
φωτεινουλα μια χαρα σε βρσκω! τουμπανο! :lol:
χαχαχαχαχαχαχα....θα το παλέψω για να γίνω...:tumble::tumble::tumble:
ολος ο καλος ο κοσμος ονλαιν...
μητσο μου μη το διαβασεις αυτο κ στεναχωρηθεις...αλλα νιωθω την αναγκη να το πω...Ρια μου απεβαλα...@@
ταχω ελαφρως χαμενα. τελικα το κλαμα δεν κανει καλο στο μωρΑΚΙ. ΜΗτσοκολο χαμογελΑ πλιζζζζ ευχομαι να σου πανε ολα πολυ πολυ καλα να χαρω μεσα απο σενα καλο μου...
σκεφτομαι οτι μεχρι τελος βδομαδας δε θα πιεστω, θα κανω ο,τι μου κατεβαινει.
θα τρωω ο,τι ναναι, θα κανω ή δε θα κανω δουλειες,
θα δουλευω ή δε θα δουλευω, θα κλαιω ή δε θα κλαιω. μου δινω μερες να τις κανω ο,τι θελω. μετα ορκιζομαι στον εαυτο μου θα συνελθω. Μετα τον αυγουστο θα κυνηγησουμε ξανα το μωρακι μας...
κοριτσια το τι εχω καπνισει απο χθες δεν λεγεται. θα πεθανω απο το τσιγαρο ή τη στεναχωρια τελικα? τα νευρα μου :( συνγωμη που σας βαρυνα, πνιγομουννννννννννννννννν ννννννννννννννννννννννννν ννννννννννννννννννν
τι λες τωρα??????????? ποτε εγινε αυτο??? γιατι? σε ειδε ο γιατρος? πηγες για αποξεση? τι πηγα στραβα? λυπαμε πολυ! :( :( :(
badgirl11 μου σήμερα σε σκεφτόμουνα ηληκρινά.... πολύ στεναχωρέθηκα για τα νέα σου..... Ομως μην σε παίρνει από κάτω καλή μου. Συμβαίνει συχνά αυτό, ειδικά στην πρώτη εγκυμοσύνη. ΄Προσπάθα να ηρεμίσεις και δες το σαν ευκαιρία να φτιάξεις τον οργανισμό σου πριν κάνεις ένα μωράκι.
ειδα στην τουαλεττα ενα...αυγουλακι. μεγεθος που θα χωρουσε σε ενα κουταλι...κοριτσια ας μη λεμε γιαυτα δεν μπορω, μητσοκολο σκεφτομαι κ εσενα στην κατασταση σου και καθολου δε θελω να σε στεναχωρω. θα λεμε μονο ευχαριστα ενταξει?
πωλινα μου ναι ακριβως αυτο. ακριβως. αν δε παω παλι 100 κιλα απτη βουλιμια θα φτιακσω το σωμα μου να υποδεχτει νεο μωρακι. αλλα και 100 να παω θα τα χασω. α στο καλο! απλα τρωω ο,τι ναναι απο χθες, δεν επικοινωνω.δεν νιωθω γενικα.κσαφνικα ειμαι μια αλλη που τρωει ο,τι βρει, καπνιζει ασταματητα. ελπιζω κ γω να ηρεμησω συντιμα απλα δε θελω να πιεστω να το κανω...θα βγει φυσικα πωλινα?
με ειδε ο εδω γιατρος οχι ο δικος μου. καταραμμενη θαλασσα που τοσο σε λατρευω
σκευτομαι? δεν ξερω τι να σκευτω εδω μεσα ωρες ωρες , και δεν ξερω ποιος δουλευει ποιον
λιγο σεβασμο πια
Κι εγώ δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ.. Μόνο να αναρωτηθώ μπορώ πλέον: Ποια η σκοπιμότητα του να δουλευόμαστε μεταξύ μας? Τι ευχαρίστηση αντλούμε λέγοντας ψέμματα? Γιατί να συμβαίνει αυτό, τη στιγμή που μπορούμε απλώς να σιωπήσουμε?
Δεν ξέρω πια αν πρέπει να ευχηθώ κάπου, αν πρέπει να συλληπηθώ κάποιον, γιατί απλώς μπήκα στη διαδικασία να αμφισβητώ τα πάντα. Και δεν το ήθελα αυτό, πιστέψτε με. ʼρχισε να με κουράζει πολύ το φόρουμ, με λύπη μου διαπιστώνω ότι όσο πάει ο καιρός, γίνεται όλο και χειρότερο.
People are strange Ava, ποσο μαλλον οταν καλυπτονται απο την ανωνυμια που τους προσφερει το μεσο. Αν κατι δε σου καθεται καλα, προσπερνας και τελειωνει η υποθεση.
Αυτό σκοπεύω να κάνω. Παρεπιπτόντως ωραίο τραγούδι μου θύμισες:
http://www.youtube.com/watch?v=GJY8jJkDoMY
:dork:
Φοβερο κομματι! :)
Να συμπληρωσω σε αυτο που εγραψα παραπανω, οτι ειναι πολυ ωραιο να βλεπω εσενα για παραδειγμα πριν λιγο, να ρωτας πως παει η μετεγχειρητικη κατασταση ενος ανθρωπου που δεν ξερεις και μαλλον δεν θα μαθεις ποτε. Μου αρεσει που εχω αγωνια για το τι θα δειξει ο υπερηχος της mitsokolo, μιας κοπελας που μενει στην αλλη ακρη της Ελλαδας και δεν ξερω καν το μικρο της ονομα :) Υπαρχει πολυ θετικη ενεργεια και ειναι κριμα να αφηνουμε να μας επηρεαζουν αρνητικα καποιες αλλοκοτες συμπεριφορες. :) Προσωπικα ακομα και για αυτους τους συμμφορουμιτες τρεφω μια συμπαθεια γιατι νομιζω μπορω να καταλαβω "απο που ερχονται"...
:thumbup:Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Φοβερο κομματι! :)
Να συμπληρωσω σε αυτο που εγραψα παραπανω, οτι ειναι πολυ ωραιο να βλεπω εσενα για παραδειγμα πριν λιγο, να ρωτας πως παει η μετεγχειρητικη κατασταση ενος ανθρωπου που δεν ξερεις και μαλλον δεν θα μαθεις ποτε. Μου αρεσει που εχω αγωνια για το τι θα δειξει ο υπερηχος της mitsokolo, μιας κοπελας που μενει στην αλλη ακρη της Ελλαδας και δεν ξερω καν το μικρο της ονομα :) Υπαρχει πολυ θετικη ενεργεια και ειναι κριμα να αφηνουμε να μας επηρεαζουν αρνητικα καποιες αλλοκοτες συμπεριφορες. :) Προσωπικα ακομα και για αυτους τους συμμφορουμιτες τρεφω μια συμπαθεια γιατι νομιζω μπορω να καταλαβω "απο που ερχονται"...
bad ....ειλικρινα λυπάμαι για όσα περνάς... και ευχομαι απο εδω και πέρα τα πράγματα να πάνε καλύτερα... όμως μόνα τους δεν πάνε καλύτερα... ο χρόνος δεν είναι γιατρος... μας κάνει να βάζουμε στο χρονοντούλαπο τα θέματά μας αλλα δεν τα λύνει κιόλας. Ελπίζω να πάρεις βοήθεια απο τους γύρω τόση όσο θα χρειαστεί να κλείσει η ''πληγή'' .
mitsokolo μη μασάς ...
http://www.youtube.com/watch?v=yfW79LMk0PI
ευχαριστω Ριακι ! χεχεχεεχ :bouncing:
μα τι γλυκος που ειναι ο αγαπημενος! :spin:
εγω και το ραβανι αγαπημενη :D:D:D
χαχαχαχαχαχαχ το διαβασες? :P :P :P :love:
Σιγα μη το χανα! Τα βλεφαρα και η 090 φωνη ηταν ολα τα λεφτα! :D:D:D
:blush: :blush: :blush: :blush: χαχαχαχαχαχαχαχ :saint2:
Βadgirl μας καλη δυναμη σου ευχομαι και μην ξεχνας καθε εμποδιο για καλο και με το καλο τον Αυγουστο να βαλετε μπροστα για το ζουζουνακι σας!
Εβγαλα σημερα απο το παταρι καποια πραγματα που εχω απο την μικρη οταν ηταν μωρακι για να τα παρουνε 2 φιλες μου που θα γινουνε μανουλεςτα βλεπω και σκεφτομαι θα ξαναγυρισουν ααγε εδω?Οχι αν θα χαλασουν,αλλααν θα κανουμε κι αλλο παιδακι?:no:Γιατι εγω θελω σαν τρελει σε κανεναδυο χρονια Πρωτα ο Θεος,αλλα τον αντρουλη μου δεν τον βλεπω και πολυ ζεστο.
Oταν καποιος δεν εχει ζωη περα απο το φορουμ και θελει παση θυσια να γινεται το επικεντρο κανει οτιδηποτε.Θα κανει κατι μια φορα δε θα πετυχει,θα κανει κατι δευτερη δε θα πετυχει...ε μερικοι δε το βαζουν κατω ουτε στην εκατοστη φορα απο οτι φαινεται.Μονο που απο οτι βλεπω πλεον εχουν ξυπνησει σχεδον ολοι.Υπαρχουν και λιγοι που δεν εχουν ξυπνησει ή μαλλον υπαρχουν και καποιοι που το "παιζουν" οτι δεν εχουν ξυπνησει μαλλον απο τυψεις και συμπονια.Μονο που στην πορεια ελπιζω να δουν οτι ο καλυτερος τροπος να βοηθας καποιον ειναι να μη του χαιδευεις τα αυτια οταν μαλιστα θες να αποκαλεισαι φιλος του.Quote:
Originally posted by Ava
Ποια η σκοπιμότητα του να δουλευόμαστε μεταξύ μας? Τι ευχαρίστηση αντλούμε λέγοντας ψέμματα? Γιατί να συμβαίνει αυτό, τη στιγμή που μπορούμε απλώς να σιωπήσουμε?
Δεν ξέρω πια αν πρέπει να ευχηθώ κάπου, αν πρέπει να συλληπηθώ κάποιον, γιατί απλώς μπήκα στη διαδικασία να αμφισβητώ τα πάντα. Και δεν το ήθελα αυτό, πιστέψτε με. ʼρχισε να με κουράζει πολύ το φόρουμ, με λύπη μου διαπιστώνω ότι όσο πάει ο καιρός, γίνεται όλο και χειρότερο.
Λιγος σεβασμος οντως!Quote:
Originally posted by mitsokolo
σκευτομαι? δεν ξερω τι να σκευτω εδω μεσα ωρες ωρες , και δεν ξερω ποιος δουλευει ποιον
λιγο σεβασμο πια
Επιτελους Αβα! Καλως ηρθες στον κοσμο της λογικης....Quote:
Originally posted by Ava
Κι εγώ δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ.. Μόνο να αναρωτηθώ μπορώ πλέον: Ποια η σκοπιμότητα του να δουλευόμαστε μεταξύ μας? Τι ευχαρίστηση αντλούμε λέγοντας ψέμματα? Γιατί να συμβαίνει αυτό, τη στιγμή που μπορούμε απλώς να σιωπήσουμε?
Ρε παιδιά, το τόπικ με τις φωτογραφίες του πριν και του μετά που πήγε?
το ρινγκτοουν μου τα σπαει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=Q4-rEpGPT_I
:lol: mitsokolo μόνο τα σπάει...
κοιμήθηκα μετα απο τόσες μέρες 12 ωρες περίπου !
σισακι ελιωσες ε? αντε σιγα σιγα θα βρεις τους ρυθμους σου~ :kiss:
έλιωσα... αφου ειχα απ'το πασχα που κοιμωμουν 2 με 4 ωρες τη μερα, άντε κ 5.
αν και είδα πολυ άσχημο όνειρο, οτι είμασταν σε μια εποχη σαν περίοδος πολεμου και είχαν μαζέψει μερικά κορίτσια σε ενα σπίτι μέσα κάτι ανθρωποι του στρατού και τους έβαζαν να τρώνε πολυ με το ζόρι, κάτι φαγητά τεράστια, και γενικά τους είχαν αποκομένες απο τον κοσμο και τους φέρονταν άσχημα :\
στρατιωτικος δεν ειναι ο φιλος σου cici?
alexandrita, ναι, που το θυμήθηκες !
λες να παιζει καποιο ρολο? :\
ειδες?εχω μνημη ελεφαντα!
νομιζω οτι καποιο ρολο παιζει.
μπορεί κ να παίζει γιατι τελευταία δεν είμαστε κ πολυ καλα, δλδ σκέφτομαι να χωρίσω, απλα δεν εχω πει τίποτα ακόμη...
με εκπλησεις.... δεν περιμενα τετοια εξελιξη :(
οντως, ουτε κι εγω περίμενα να εξελιχθει έτσι, αλλα απ'οτι φαίνεται άλλα πράγματα θέλει αυτός κι άλλα εγω :\
τωρα όλο το πασχα δε κοιμωμουν, δε διάβαζα (μην ανησυχείτε έτρωγα :) ) και τον σκεφτομουν συνεχεια, αυτός έχει καταντήσει να έρχεται να με βλεπει 1 φορα το μηνα, και εγω να τρέχω απο πίσω του ξεροσταλιάζοντας να ακούσω μια γλυκια κουβεντα. τεσπα.. θα έλεγα πολλά, αλλα τα σκέφτηκα όλα κ δε πιστευω πως αξίζει τόσες θυσίες.
αυτον δεν τον ειδα να ξαγρυπνησε ποτε για χαρη μου.