Γεια σου ria και eli.
eli ναι, ξεκινησα με την ψυχολόγο και ελπίζω να παει καλά.Ακόμη είμαστε στην αρχή όμως. Εγω προσωπικά δεν είμαι και τόσο καλά αλλά προσπαθώ. Σταμάτησες να γράφεις τι τρως;
Printable View
Γεια σου ria και eli.
eli ναι, ξεκινησα με την ψυχολόγο και ελπίζω να παει καλά.Ακόμη είμαστε στην αρχή όμως. Εγω προσωπικά δεν είμαι και τόσο καλά αλλά προσπαθώ. Σταμάτησες να γράφεις τι τρως;
Σημερινό μενού:
Πρωί ~ 1 1/2 ψωμάκι με φέτα, 3 μικρά βερίκοκα
Σνακ ~ 1 μπανάνα, 1 κριτσίνι πολύσπορο
Μεσημέρι ~ Φασολάκια γιαχνί με πατάτα, λίγη φέτα, αγγουροσαλάτα
Σνακ ~ 3 βερίκοκα-1 δαμάσκηνο αποξ. 1 1/2 κουτ. ξηρούς καρπούς
Βράδυ ~ 1 μέτριο παξιμάδι ολικής με μυζήθρα και μέλι, 15 κεράσια.
Μμμ ωραίο βραδινό Έρη :D
Και απλό και ελαφρύ και νόστιμο! Μου έδωσες ιδέα :eureka:
Σήμερα και για μένα ήταν μία καλή μέρα :)
Όντως πολυ γευστική η κρητική επιλογή του παξιμαδιου με το μελι κ τη μυζηθρα!!! :thumbup: ερη!
εμένα μου αρέσει πολύ κ φρυγανια με φιλαδελφια κ μέλι :smilegrin:
Είπα να τιμήσω την πατρίδα απόψε! :smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by ria
Όντως πολυ γευστική η κρητική επιλογή του παξιμαδιου με το μελι κ τη μυζηθρα!!! :thumbup: ερη!
καλημέρα!!!!!!!!!! καλο μήνα!!!!! καλό καλοκαίρι να έχουμε κορίτσια!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=3O6rT...eature=related
Καλημέρα τριαδοκόριτσα! Καλό μας μήνα και καλό μας καλοκαίρι! Εύχομαι παρ όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις να είναι έχουμε ένα υπέροχο, ζεστό, Ελληνικό καλοκαίρι :)
Καλό μήνα κοριτσάκια!! Καλό καλοκαίρι, δημιουργικό και ζουμερό!! Και με τη διάθεση στα ύψη, ε;;!
καλά εννοειται με διάθεση στα ύψη!!!!! :bouncy: ο ανθρώπινος νους εχει δυνατότητες που μπορούμε να φανταστούμε! θα τα καταφέρουμε κι αυτή τη φορά ,,, εγω το φωνάζω εδώ και καιρό. Κατάθλιψη δε θα επιτρέψω στον εαυτό μου να πάθει ακόμη κι αν δυσκολεψουν τα πραγματα πολύ.
για να μην ξεχνιόμαστε... σήμερα:
7:30------>1 τοστ με 2 φέτες τυρί κ μαρούλι
10:30----> μισή μπάρα ελληνική (την αλλη μιση μου την εφαγε μια φιλη που ζήλεψε χαχαχα)
13:30---->1 μικρή μπανάνα κ μια χούφτα καρύδια
16:30----> κοτόπουλο λεμονάτο με ρύζι κ μαρούλι
19:30---->1 χούφτα καρύδια + 2 αποξηραμένα βερύκοκα
22:30----> 1 καλαμάκι + 1 πίτα αλάδωτη κ μαρούλι
Καλό μήνα και από εμένα κορίτσια μου!
Εύχομαι το φετινό καλοκαίρι να μας μείνει αξέχαστο γι αυτά που πρόκειται να καταφέρουμε!:cool:
Καλό καλοκαίρι κ απο εμένα, εύχομαι αυτό το καλοκαίρι να είναι κ το τελευταίο που παλέυουμε με τα κιλά μας :wink2:
Κορίτσια έφτιαξα κ εγω τα ψωμάκια της Alexan αλλα δεν μου βγήκαν καλά:no: γιααααααααατιιιιιιι τι έκανα λάθος? Η ζύμη ήτανε πολύ υδαρής κ όταν τα έψησα κ εφόσον τα άφησα να κρυώσουν μέσα κρατούσαν υγρασία, έτσι πρέπει να είναι στη συκγεκριμένη συνταγή?
καλημέρα καλημέρα!!!!!
αχχχ break δεν εχω ιδέα για τα ψωμάκια που λες , δεν τα εχω δοκιμάσει ακόμη... εγω ψωμί ολικής ζύμωσα.
λοιπόν εχθέςςςς.... ολα πήγαν πάλι καλά... εκτος απο το βραδινό το οποίο δεν ήταν απλώς καλαμάκι με πιτα .... αλλα βρώμικο... μονο με μουστάρδα λαχανο μαρούλι κ 2 καλαμάκια.... παιδιααααααα ηταν το βρώμικο του μπίλη στο χαλανδριιιιι δε μπορεσα να αντισταθωωωωωω.... :duh:
δεν εχω όμως τύψεις... παει το έφαγα κ το ευχαριστήθηκα χαχαχα
αφηστε που δεν φουσκωσα σαν μπαλόνι μετά... οπως θα γινόταν σε αλλη περίπτωση...
σας τοπα??? δε σας τοπα.... αρχισα να ξεφουσκώνω :bouncy:
νιωθω ηδη πιο ανάλαφρη μολις 4 μερες μετα τη διαιτα! στον μήνα δηλαδη τι θα εχει γίνει αραγεε?:question:
ειδωμεν...
λοιπόν τα σημερινα μου:
9:00 (ξυπνησα αργά) ---->τοστ με ψωμι ολικης +2 φ. τυρι +μαρούλι
12:00---------------------> 1 ελληνική μπάρα
15:00--------------------->ψάρι+ ρύζι+σαλάτα
18:00--------------------->1 μπανάνα +καρυδια
21:00--------------------->150γρ γιαούρτι+2 αποξηραμένα βερύκοκα+ 1κ δημητριακα+1κ ξηρους καρπούς
Καλησπέρα κορίτσια, που χαθήκατε καλέ?
Ελπίζω να είστε όλες καλά.
Λοιπόν τα σημερινά μου:
Πρωί ~ Γάλα, 1 βρωμομπισκότο, 15 κεράσια
Σνακ ~ 4 φράουλες, 2 κουλουράκια σπανάκι
Μεσημέρι ~ 1 μπαγκέτα ολικής με φέτα, ντομάτα, κάπαρη και μπρόκολο βραστό
Σνακ ~ 1 μπανάνα, 1 μικρό παστέλι των 50 γρ.
Βράδυ ~ Γάλα με all bran flakes,digestive, λίγους τριμμένους ξηρούς καρπούς και 15 κεράσια.
Γεια σας κοριτσάκια, τι μου κάνετε; έλειπα διήμερο γι' αυτό εξαφανίστηκα, αλλά έκανα τα 2 πρώτα μου μπάνια και μαύρισα!!
Break, τα ψωμάκια όταν τα έψηνα σε φορμάκια μου γινόντουσαν εντάξει από μέσα. Αλλά την τελευταία φορά που έβαλα τη ζύμη σε μακρόστενη φόρμα ήταν όντως σχετικά υγρό μέσα. Ίσως θέλει περισσότερο ψήσιμο όταν το βάζεις όλο μαζί, δεν ξέρω, θα δοκιμάσω να το αφήσω περισσότερο για να δω. Εγώ πάντως αυτό που έκανα είναι ότι έκοψα τη φραντζολίτσα σε φέτες χοντρές, τις πασπάλισα με λίγη ζάχαρη και κανέλα και μετά τις έψησα στο φούρνο και έγιναν νόστιμα παξιμαδάκια (αν και λίγο σκληρά αλλά δεν με χαλάει, μ' αρέσει να τρώω και να σπάω τα δόντια μου :lol: ).
Λοιπόν, γράφω τα χθεσινά μου (όπου ξέφυγα λιγάκι αλλά δεν χαλιόμαστε, φυσικά):
-Πρωί: 2 digestive + 2 δαμάσκηνα αποξ. + λίγο έμενταλ
-Ενδιάμεσα: 1 μικρό ποτ. χυμό
-Μεσημέρι: ένα μικρό μπιφτέκι + 3-4 πατατούλες τηγανητές + 2 πηρουνιές μακαρόνια με έμενταλ + χόρτα βραστά
-Σνακ: 2 digestive + 1 δαμάσκηνο αποξ.
-Βράδυ: 1 μικρό κομμάτι πρασοτυρόπιτα + λίγο έμενταλ + 2 φύλλα μαρούλι
Λίγο αργότερα έφαγα κι λίγο ποπ κορν σπιτικό και 3 κουταλίτσες τούρτα (αλλά είχα βγάλει την πολλή σαντιγύ).
Σήμερα:
Πρωί: 2 digestive με μέλι και κανέλα + 2 δαμάσκηνα
Ενδιάμεσα δεν έφαγα γιατί ήμουν θάλασσα και είχα ξεχάσει να πάρω μαζί μου.
Μεσημέρι: γαύρο τηγανητό + 3 κουταλιές ρύζι + 1/2 κομμάτι πρασοτυρόπιτα + σαλάτα μαρούλι
Απόγευμα: 1 μπάρα δημητριακών + 2 φουντούκια
Βράδυ: Μάλλον θα πάω σε μεξικάνικο, αλλά ήδη δεν πεινάω ιδιαίτερα (και δεν έχω φάει ακόμα το απογευματινό μου) οπότε υπολογίζω καμμία περίεργη σαλάτα ή κάτι μικρό, πάντως σε λογικά πλάισια πιστεύω ότι θα κινηθώ (από άποψη φαγητού, γιατί για τις μαργαρίτες δεν υπόσχομαι τίποτα!! :wink1: :smilegrin: ).
Πάντως τώρα που με είδαν και η μητέρα και η αδελφή μου που είχαν καιρό να με δουν τρελαθήκανε με το πόσο φαίνεται ότι έχω χάσει, πράγμα που σημαίνει ότι χάνουμε λίπος κορίτσια!!! :thumbup::thumbup:
Μπράβο Ρία μου! Αυτά είναι που ανεβάζουν σε όλες μας το ηθικό!!Quote:
Originally posted by ria
σας τοπα??? δε σας τοπα.... αρχισα να ξεφουσκώνω :bouncy:
νιωθω ηδη πιο ανάλαφρη μολις 4 μερες μετα τη διαιτα! στον μήνα δηλαδη τι θα εχει γίνει αραγεε?:question:
ειδωμεν...
:thumbup:
Κοριτσάκια, κοριτσάκια που μου εξαφανιστήκατε; Ελπίζω να μαυρίζετε τις κορμάρες σας σε καμμία παραλία!!:smirk:
Εγώ είμαι καλά σήμερα, αλλά χθες πήγα στο μεξικάνικο που λέγαμε, έφαγα λίγο από διάφορα και στις 3 τη νύχτα ξύπνησα με τρομερή τάση για εμετό (τον οποίο δεν απέφυγα), οπότε ό,τι έφαγα το έβγαλα. Μάλλον έπαθα τροφικη δηλητηρίαση, ήπια ευτυχως. Οπότε σήμερα έχω ένα στομάχι χάλια και δεν είμαι καθόλου σίγουρη τι θα καταφέρω να φάω.
Καλή μέρα να έχουμε και καλή εβδομάδα!!
Καλημέρα κορίτσια!
Αλεξάνδρα περαστικά σου! Μην πιέζεσαι να φας σήμερα που το στομάχι σου είναι ευαίσθητο. Φάε ελαφριά και ότι κατεβαίνει με ευκολία απλά φρόντισε να τρως λίγο και συχνά γιατί μόλις συνέλθει το στομάχι θα σε πιάσουν υπογλυκαιμίες και τάση για υπερφαγία. Εγώ τουλάχιστον αυτό παθαίνω! Εμένα με βοηθάνε οι μπανάνες :) είναι βασικά και το μόνο φρέσκο που μπορώ να φάω μετά από εμετούς χωρίς να με πειράξει. Ελπίζω να νιώσεις σύντομα καλύτερα :)
Ριάκι μου πολυ χαίρομαι που μπαίνεις σε καλούς ρυθμούς. Είμαι σίγουρη ότι στο τέλος αυτού του μήνα θα έχουμε πάρτυ :)
Ελάκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής μονο μπανάνα μπορώ να κοιταζω χωρίς να μου έρχεται αναγούλα, οπότε θα ακούσω το σώμα μου που σε αυτές τις περιπτώσεις ξέρει καλύτερα και μας καθοδηγεί.
Quote:
Originally posted by alexan972
Κοριτσάκια, κοριτσάκια που μου εξαφανιστήκατε; Ελπίζω να μαυρίζετε τις κορμάρες σας σε καμμία παραλία!!:smirk:
Εγώ πάντως έλιωσα στην παραλία, χθες και σήμερα!!
Hi giiiirls!
Τι μου κάνετε? Μου λείψατε!:starhit:
Γεια σου βρε Έρι μου! Κι έλεγα ότι όλες εξαφανιστήκατε!! Μπράβο σου που ευχαριστήθηκες ήλιο κα θάλασσα, πρέπει να συνθέσουμε και λίγη βιταμίνη D να φτιάξει η διάθεσή μας, ε; :smirk:
Λοιπόν, σήμερα έχω φάει λίγα πράγματα, βασικά 1-2 κριτσίνια με σπανάκι και ηλιόσπορους, λίγη μπανάνα και 2 βερίκοκα. Είμαι καλύτερα όμως, οπότε λέω να φάω μία πιτούλα σουβλακιού ψημένη στο φούρνο με ζαμπόν και τυρί (σαν πιτσάκι) μαζί με λίγο μαρούλι για βράδυ.
Μαύρισες Εράκι μου;
Quote:
Originally posted by alexan972
Μαύρισες Εράκι μου;
Είμαι ολοκόκκινη και βράζω, σταδιακά θα γίνει μαύρισμα.
Το πιτσάκι σου μπορείς να το ψήσεις άνετα επάνω μου!! :P
Aλεξάνδρα μου περαστικά σου, εύχομαι να στρώσει η κατάσταση σύντομα και να τρως κανονικά.
Παιδιά εγώ έχω αρχίσει πια και τα τρώω όλα με το ζόρι, τι γίνεται?
Ωστόσο νιώθω ότι περνάει τόσο γρήγορα το τρίωρο, το παθαίνετε κι εσείς?
Ας γράψω τα σημερινά μου λοιπόν:
Πρωί ~ Γάλα με all bran flakes και κράνμπερυς
Σνακ ~ 2 αποξ. βερίκοκα, 1 αποξ. δαμάσκηνο, 1 κουτ. ξηρούς καρπούς
Μεσημέρι ~ Ψαρόσουπα, λίγα βλήτα, 1 1/2 φέτα ψωμί
Σνακ ~ 1 μπανάνα, 1 μαλακό παστέλι των 50 γρ.
Βράδυ ~ 1 ποτήρι γάλα, μπισκότο πολυδημητριακών, 2 μικρά νεκταρίνια.
Εγώ το παθαίνω. Τις περισσότερες φορές είμαι στη φάση "ωχ, πρέπει να φάω τώρα...". Ειδικά στη δουλειά που παλιότερα έτρωγα σε κάθε ευκαιρία δεν μου έρχεται καθόλου όρεξη, σε λίγο θα βάζω υπενθύμιση για να φάω το σνακ!Quote:
Originally posted by eri
Παιδιά εγώ έχω αρχίσει πια και τα τρώω όλα με το ζόρι, τι γίνεται?
Ωστόσο νιώθω ότι περνάει τόσο γρήγορα το τρίωρο, το παθαίνετε κι εσείς?
Πραγματικά δεν μου έχει ξανασυμβεί και είμαι πολύ χαρούμενη!
Καλό βράδυ σε όλες!
Καλημέρα τριαδοκόριτσα!
Εράκι ζήλεψα με τις βουτιές σου :D. Εγώ αδιαθέτησα και δεν είχαμε και πολύ όρεξη για βόλτες σε παραλίες, αν και κάναμε και τις βόλτες μας.
ʼλεξ πως νιώθεις; Ελπίζω το στομάχι σου να είναι καλύτερα σήμερα :)
Εγώ βρε κορίτσια τι να σας πω. Αν και κάνω την διατροφή αυτή καιρό τώρα, ακόμη και όταν την κάνω κατά γράμμα, τις περισσότερες φορές πεινάω ή έχω τάση να φάω παραπάνω. Φαντάζομαι σχετίζεται με την αδηφαγική μου διαταραχή, αλλά αν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα φαντάζομαι ότι δεν πεινάς ή δεν έχεις την τάση να φας παραπάνω. Έχω φτάσει και εγώ πάντως σε σημείο αρκετές φορές να τρώω μόνο και μόνο επειδή έχει περάσει το τρίωρο. Αλλά υπάρχουν και άλλες φορές που πάνω στην ώρα θέλω να ξαναφάω σαν απελπισμένη. Είναι ανάλογα στην φάση που είμαι τι να πω, παίζει ρόλο σίγουρα και η ψυχολογία μου που είναι πεσμένη τον τελευταίο καιρό λόγω οικονομικών και ανεργίας... :(
Καλημέρα κοριτσάκια!!
Έλι μου, σίγουρα αυτό σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση. Το γεγονός ότι ορισμένες φορές όντως δεν έχεις διάθεση να φας και τρως με το ζόρι νομίζω ότι δείχνει ότι το πρόγραμμα δουλεύει. Επομένως είναι μάλλον θέμα χρόνου το να μειωθούν σημαντικά αυτά τα σκαμπανεβάσματα, όταν αποσυνδέσεις το φαγητό από την ψυχολογία σου.
Παρόλο που δεν έχω μπει ποτέ στη φάση του τρώω και κάνω εμετούς μετά, υπήρχαν εποχές που συνέδεα τα πάντα με το φαγητό. Δηλαδή για να πάω κάπου και να διασκεδάσω έπρεπε να περιλαμβάνει και φαγητό με κάποιο τρόπο. Ήταν απόλυτα αδιανόητο να πάω, ας πούμε, σινεμά και να μην πάρω τον γνωστό κουβά με τα ποπ κορν. Και τώρα το κάνω τις περισσότερες φορές, αλλά τότε πήγαινα κυρίως για τον κουβά και λιγότερο για την ταινία. Για να πάω για ποτό επρεπε να ξέρω ότι πρώτα ή μετά θα πηγαίναμε να τσιμπήσουμε κάτι, αλλιώς αισθανόμουν ότι κατι λείπει απ' την διασκεδασή μου. Αυτό άρχισε να περνάει όταν, μεγαλώνοντας, άρχισα να είμαι πιο επιλεκτική με τους ανθρώπους γύρω μου (φίλους και συντρόφους) και όταν άρχισα να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου που με γέμιζαν. Καταλαβαίνω τώρα ότι αυτό που ένιωθα ήταν κυρίως συναισθηματική πείνα. Και φυσικά το πρόγραμμα αυτό που κάνω τώρα (να είστε καλά ολες σας που σας βρηκα) με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να μπω σε μία σειρά (γιατί πάντα το φαγητό κρατούσε μία ξεχωριστή θέση στη ζωή μου).
Οι Κινέζοι λένε πως η κατάκτηση του πιο ψηλού βουνού ξεκινάει με ένα βήμα.
Ένα βήμα τη φορά και θα βρούμε το δρόμο μας...
Να σας γράψω και τα σημερινά μου:
Πρωί: 2 digesive με μέλι + 2 καρύδια + 2 δαμάσκηνα αποξ.
Ενδιάμεσα: 1 φρυγανιά + 1 φέτα τυρί του τοστ + 1/2 ποτ. χυμό πορτοκάλι στιφτό
Μεσημέρι: κοτόπουλο στο φούρνο με ντομάτα και φέτα + 1 φλ. ριγκατόνι + σαλάτα μαρούλι
Σνακ: 1 μπάρα δημητριακών + 2 δαμάσκηνα αποξ.
Βράδυ: τοστ ζαμπόν - τυρί + 2-3 φύλλα μαρούλι
Τις τελευταίες δύο μέρες ξέσπασα και πάλι στο φαγητό...
Έχω αγχωθεί πολύ με τα οικονομικά μας και τι θα κάνουμε σε λίγους μήνες από τώρα. Είναι και ο άντρας μου πολύ προβληματισμένος και πραγματικά δεν ξέρουμε που θα βρισκόμαστε. Νιώθω όλα να είναι τόσο ρευστά και επειδή είμαι και χαρακτήρας που αποζητώ την σταθερότητα και την σιγουριά (Ταύρος γαρ) νιώθω εντελώς εκτός από τα νερά μου. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο να βρω μία δουλειά από τα 19 μου. Και τώρα βρίσκομαι να κάθομαι και να νιώθω και εξαντλημένη. Ειλικρινά αν δεν είχα και αυτή τη διατροφή να με επαναφέρει στα λογικά μου και σε μία τάξη θα το είχα χάσει κορίτσια! :crazy:
Καλησπέρα κορίτσια μου καλά!
Ελάκι μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά για σένα και το σπιτικό σου και να πάρεις και πάλι τα πάνω σου.
Δυστυχώς για όλους τα πράγματα είναι τόσο ρευστά και κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει τελικά σ' αυτή τη χώρα.
Αλεξανδράκι μου, πόσο δίκιο έχεις για την συναισθηματική πείνα! Κι εγώ τα ίδια έκανα μέχρι και πέρσι το καλοκαίρι, στις εξόδους μου.
Τι βλακεία τελικά! Απλά πρέπει να τα βάλεις κάτω με τον εαυτό σου, να τον ξαναγνωρίσεις μην σου πω, για να καταλάβεις τα λάθη σου και να κάνεις κάτι.
Εγώ την φλασιά την έπαθα απο το Πάσχα και μετά. Σαν κάποιος να μου άνοιξε τα μάτια και κατάλαβα γιατί έφτασα στο σημείο που έφτασα και για ποιούς λόγους έτρωγα τις περισσότερες φορές.
Και μετά για καλή μου τύχη βρήκα και εσάς. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ήθελα να ξεκινήσω από κάπου, αλλά δεν είχα ιδέα από που.
Με την διατροφή αυτή κατάλαβα ακόμη περισσότερα πράγματα για εμένα.
Το μόνο που εύχομαι είναι να μην ξαναγυρίσω ποτέ στα λάθη του παρελθόντος.
Καλησπέρα!
Έρη μου μην ανησυχείς όσο περισσότερο κάνεις αυτή τη διατροφή τόσο πιο πολύ θα απομακρύνεσαι από τον παλιό σου εαυτό. Και εγώ που ακόμη καταφεύγω σε υπερφαγικά δεν έχω καμία σχέση με το πως ήμουν. Ακόμη και τώρα που είμαι σε κακή ψυχολογία έχω απλά τις καλές και τις κακές μου μέρες και στο τέλος όλα ισοφαρίζουν οπότε δεν βάζω κιλά ή αν βάλω βάζω 1-2 και μετά τα χάνω. Το θέμα το δικό μου είναι πως θα καταφέρω να φτάσω σε κανονικό BMI με αυτά τα μπρος πίσω που κάνω....
Ωστόσο ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσω πίσω γνωρίζοντας πλέον αυτή τη διατροφή που την έχω κάνει κτήμα μου και καθημερινότητα μου.
Πάντως αυτές οι φλασιές που ξαφνικά ξεκαθαρίζουν όλα και βρίσκεις ξαφνικά νέα δύναμη να παλέψεις είναι πολύ όμορφες! Μία τέτοια φλασιά περιμένω και εγώ να μου έρθει για να μείνω πιστή στο πρόγραμμα μου αρκετά ώστε να χάσω το περιττό μου βάρος :)
Eλάκι σου εύχομαι να την πάθεις κι εσύ την φλασιά που θα σου δώσει δύναμη και ώθηση να αγγίξεις τον στόχο σου.Quote:
Originally posted by Eli
Πάντως αυτές οι φλασιές που ξαφνικά ξεκαθαρίζουν όλα και βρίσκεις ξαφνικά νέα δύναμη να παλέψεις είναι πολύ όμορφες! Μία τέτοια φλασιά περιμένω και εγώ να μου έρθει για να μείνω πιστή στο πρόγραμμα μου αρκετά ώστε να χάσω το περιττό μου βάρος :)
Να ΄ξέρες εγώ πόσα χρόνια την περίμενα. Διψούσα για αλλαγή, αλλά που κουράγιο.
Ακόμη βέβαια δεν έχω πιστέψει για τα καλά ότι μπορώ να το πάω μέχρι τέλους. Όμως θα το παλέψω. Η αρχή έγινε, με επιτυχία τολμώ να πω. :)
Σημερινό μενού:
Πρωί ~ Κρητικό τόστ, 2 νεκταρίνια
Σνακ ~ 1 μπανάνα, 2 κουλουράκια σπανάκι
Μεσημέρι ~ Φακές, φέτα, αγγουροσαλάτα, 2-3 ελίτσες, 1 φ. ψωμί
Σνακ ~ κεράσια, 1 βρωμομπισκότο
Βράδυ ~ 1 μικρό ψωμάκι -από τα γνωστά- με τυρί και γαλοπούλα, 2 νεκταρίνια.
Καλημέρα - Καλημέρα!!!!!!
Χαθηκα ξερω, αυτο το τριημερο που τελικα εγινε για εμενα 4 ημερο λογω του οτι αρρωστησε το βλαστάρι μου, ετρεχα σαν το Βεγγο !!! Που χρόνος για ημερολογια κ τα σχετικα... εκανα κ κανα δυο κουτσουκελες :) θα δειξει :)
Alexandra φανταζομαι τη χαρα σου οταν ειδαν τη διαφορα οι δικοι σου!!!! Χαιρομαι πολυ που αρχισες να εισπραττεις συγχαρητηρια!!! keep walking!!! ;)
eri.... τσιτσιριστη ερηηηη.... ποσο σε ζηλευωωωωω.... θέλω κι εγω τις ξαπλες μου στη παραλιαααα αλλα εδω εχει εναν τρελλο αεραααααα .... φφφφφ θελω να μπει δυναμικα το καλοκαιριιιιιιιιιιιι :)
Eli , ενα θα σου πω... το αγχος με τα οικονομικα ειναι τοσο εντονο που σημερα ξυπνησα κατα τις 4 το πρωι απο ενα ονειρο τραγικό.... εβλεπα οτι απεβιωσε ο αντρας μου κ οτι την επομενη μέρα δεν ειχα ουτε γαλα για τον μικρο.... Σήμερα τον ξεκιναω κι αυτον στεγνα σαλατες.... εχω αγχωθεί κ με τα κιλα που εχει κι εκεινος φφφφφ ....
Ζούμε στιγμες που ουτε φανταζομασταν... κ αυτο το πραγμα να μην ξεκαθαριζει το τοπιο να τελειωνουμε... μας εξουθενωνει ψυχικα .... ελπιζω ομως... τουλαχιστον να ξεκαθαρισει το τοπιο. Να αρχισουμε να κανουμε σκεψεις κ ονειρα για το πως θα κινηθούμε... γιατι αυτη τη στιγμη οι περισσοτεροι ειμαστε παγωμένοι.
Η διατροφή αυτη συμφωνω μαζι σου, βελτιώνει τα μέσα μας ....ελπιζω να βελτιωσει κ τα εξω μας.
Σήμερα λοιπόν τα δικα μου:
7:30------>2 κριθινα παξιμάδακια+2φ μιλνερ+χυμό απο 2 πορτοκαλια
10:30---->2 αποξηραμένα βερύκοκα+λιγα καρύδια
1:30------>1 μπαρα ελληνικη
4:30-----> ψάρι+ 2 κριθινα παξιμάδακια+ πρασινη σαλάτα
7:30-----> χυμό στο μπλέντερ
10:30----> μια σαλάτα με 50γρ μυζιθρα ανάλατη+ 1 παξιμαδακι κριθινο
καλαααααααααα εφτιαξα εναν σολομο... δεν υπάρχει!!!
σε λαδοκολα τυλιγουμε μια φετα σολομο την οποια εχουμε αλειψει με μουσταρδα λεμονι ανιθο λαδακι λιγο κ δυο φετες λεμόνι και ψηνουμε στους 180
σε 15' εχει γινει ενα φαιιιιι....
Τέλεια Ρία μου καλοφάγωτος ο σολομός! Εγώ έκανα μία μανιταρόπιτα σήμερα και τώρα περιμένω να πάει 5 για να την δοκιμάσω :roll:
Όσο για τα ψυχολογικά άστα όλοι τα ίδια τραβάμε. Πάντως χθες πολύς κόσμος έχασε τον ύπνο του και μάλλον έφταιγε και το φεγγάρι... τι να πω! Πόσο δίκιο έχεις για την ψυχική εξουθένωση, είναι η πρώτη φορά που αν και δεν κάνω τίποτα το ιδιαίτερο νιώθω τόσο κουρασμένη! Νιώθω να κρεμόμαστε όλοι από μία κλωστή έτοιμη να κοπεί, θυμώνω, απογοητεύομαι αλλά δεν βρίσκω την δύναμη να κάνω κάτι, και να κάνω τι;
μανοταροπιτα ε? μμμμμ... καλοφαγωτη επισης Ελλη μου!
Δεν ξέρω αν φταιει το φεγγαρι ή ο κοινωνικοοικονομικοπολιτι κός εφιαλτης που ζουμε στη χωρα μας... αλλα εχουμε χασει τον υπνο μας ναι... γιατι μας εχουν σκλαβωμενους κ εμεις νομιζαμε οτι ειμαστε ελευθεροι εως τωρα... που θα πάει θα σπασει το σπυρι...
Κορίτσιαααα ουουυυυ
Συνταγή μανιταρόπιτας :bigsmile: :
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=13#pid222423
νοστιμη εγινε????:D
Πολύ νόστιμη, ελαφριά και χορταστικότατη! :bigsmile:
:wow: Ουυυπς, τι ωραία πράγματα μυρίζουν εδω? :wow:
Μανιταρόπιτες, ψαράκι στη λαδόκολλα... φαντάσου να μην είχα φάει και το σνακ μου..τι θα πάθαινα με αυτά που γράφετε!
Είστε μεγάλες ξεμυαλίστρες!!!! :P
Οι τριάδες Έρη μου θέλουν και καλοπέραση! :lol: