Εγώ είχα τη δουλίτσα μου τα λεφτακια μου όλα καλά εσείς τι ζόρι τραβάτε με μένα δεν ξέρω
Printable View
Εγώ είχα τη δουλίτσα μου τα λεφτακια μου όλα καλά εσείς τι ζόρι τραβάτε με μένα δεν ξέρω
Nightjars. My only loooveee (κατά το γνωστό παλιό τραγούδι, χα χα). Το πουλί αυτό είναι ο έρωτάς μου και το όνειρό μου είναι κάποτε να το δω. Που δεν πρόκειται λόγω της σπανιότητας, του εποχιακού του περάσματος από τη χώρα, της νυχτερινής του φύσης, κτλ. Αλλά το αγαπώ, το μελετώ και το ζωγραφίζω διαρκώς. Caprimulgus europaeus, omg!
https://ebird.org/species/eurnig1/
ακου πως κανει.. το εχεις ακουσει σιγουραααα καποια στιγμη στη ζωη σου!
Χεχε, συνέχεια το ακούω. Στο ριπίτ.
Mixedgirl, δεν μπορώ να σου στείλω πμ, γι αυτό στο γράφω εδώ. Μου λείπει η μητέρα μου με έναν κούκου τρόπο, αφού ήταν χάλια ως μητέρα. Μια γνωστή είπε μια φράση που με έκανε για λίγο να σταθώ να το σκεφτώ "δε σου λείπει η μητέρα σου, σου λείπει η σκιά της". Φυσικά ήθελε σκέψη, γιατί σκιά, χα χα, αλλά νομίζω πως καταλαβαίνω τι ήθελε να πει, μου λείπει όχι η ίδια εκείνη, αλλά το ιδεατό που πλέον δεν έχει τρόπο να υπάρξει, να διορθωθεί. Καταλαβαίνεις; Όσο κάποιος ζει, υπάρχει η δυνατότητα για οτιδήποτε, μετά παύει. Από την άλλη, παύει και να προστατεύω τα άλλα μέλη της οικογένειας από τις συμπεριφορές της, παύει η κακοποίηση με διάφορες μορφές και τρόπους, αλλά το δουλεύω και νιώθω καλύτερα και πιο δυνατή όλο και περισσότερο. Μου λείπει πολύ ο πατέρας μου, είχαμε διάφορα κοινά και μπορούσαμε να λέμε γι αυτά με τις ώρες, τη φύση, επιστήμη, κτλ. Και ο θάνατός του ήταν πολύ τραυματικός για μένα, καθώς εγώ ήμουν εκεί την ώρα που πέθανε, πέθανε στα χέρια μου, κι εγώ είχα το καθήκον να τον ηρεμήσω και να νιώσει πως ήμουν εκεί και όλα θα πάνε καλά για όσους αφήνει. Ήταν δύσκολο πολύ το ταξίδι για το τέλος. Επώδυνο, φριχτό. Η ευθανασία θα έπρεπε να νομιμοποιηθεί, είναι έγκλημα που δεν είναι ακόμη επιλογή του ανθρώπου.
Καλά συνεχίστε εσείς με τα μοντέρνα κοιτάξτε μη σασ πουν την αλήθεια
Να μας πείτε τι κάνουν οι άλλοι
Και τι να τα κάνουν τα λεφτά οι άντρες με οικογένεια
Πάμε πάλι που δούλεψα
Αγροτησ
Τηλεφωνητής
Στοχοφορος
Ανταλλακτικά μηχανών
Ηλεκτρολόγος σε έργο
Ηλεκτρονικός σε ζυγαριές
Στρατός
Ανώτερη τεχνική σχολή
Πάλι Αγρότης επαγγελματικά
Θα σταματήσετε τις μαλακιες να πάω κι εγώ στη δουλίτσα μου η θα το συνεχίσουμε το θέατρο του παραλογισμου
Να με δουλεύουν κανονικά μπρος στα μάτια μου. Σε κατ ιδίαν συναντήσεις να μου δίνουν διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις. Όταν κάνω τέτοια συνομιλία να μην αφήνεται ο εαυτός μου να εκφραστεί στα άκρα δηλαδή σ' αυτό που είναι βυθισμένη - κατασταλαγμένη η σκεψη και τα νεύρα μου. Ότι υφίσταμαι όλο αυτό το δούλεμα να το αντιλαμβάνομαι. Κάποτε ξεσπώ έστω σε μέτριο συν βαθμό και παίρνουν το νόημα. Όμως πολύ συχνά ιδίως αν δείξω λίγη χαλαρότητα ξεκινάνε τα ίδια.
Η ζωή μου έχει εγκλωβιστεί σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και τώρα που το γράφω θλίβομαι. Είναι στιγμές που θέλω να τα αναποδογυρίσω όλα σε χώρους που είμαι, να τους ρίξω στάχτη και να φύγω. Όμως δεν υπάρχει η καλή εναλλακτική κι όσο περνάνε τα χρόνια η πιθανότητα αυτή όλο και απομακρύνεται.
Σαν αυτοματοποιημένη κίνηση έμαθα σχεδόν πάντα να μην λέω όχι. Κι έτσι συχνά αντιλαμβάνομαι πως με εκμεταλλεύονται με κάποιο τρόπο ή ιδιως παλιά με είχαν για καβάντζα. Κι όλα αυτά τελειώνουν με το να ξεκόψω κυρίως μετα από μια σύντομη παρεξήγηση.
Κάποιος εδώ κάποτε με βαθμολόγησε με 40%. Θεωρώ τον εαυτό μου κάτω από το 40%.
Όλα ξεκίνησαν στραβά από την πρώιμη παιδική μου ηλικία κι όσες προσπάθειες κι αν κατέβαλα από τότε, ιδίως πριν μερικά χρόνια με τη βοήθεια ψυχολόγου, δεν είδα ιδιαίτερη βελτίωση. Το κακό είναι καλά ριζωμένο μέσα μου.
Οι περισσότεροι που με ξέρουν είναι απλά γνωστοί και σχεδόν όσους κατέταξα στους φίλους αν δεν τους πάρω τηλέφωνο αυτοί δεν με παίρνουν ποτε.
Με τους κόπους που κατέβαλα στη ζωή μου τώρα θα πρεπε να μαι είτε εκατομμυριούχος είτε καθηγητής πανεπιστημίου. Απλά ειμαι λίγο πιο πάνω από το μέσο όρο στα προς το ζην.
Με πιάνει έντονη ζήλια για τους άλλους όχι από κακία ή φθόνο αλλά επειδή δεν κατόρθωσα να έχω αυτό που έχουν ή, για τον ίδιο λόγο, να μαι κατά βάθος χαιρέκακος αμά τους συμβαίνει κάτι κακό.
Βλεπω τα περιθώρια να στενεύουν είτε για δουλειά της προκοπής είτε για ωραία κοπέλα που να καταλήξει σε οικογένεια. Είχα τα προσόντα και για τα δυο μα μου έλειπε ο χαρακτήρας. Το θέμα φίλοι να το βγάλω έξω διότι άτομα που κατέτασσα από ψευδαίσθηση ως φίλους τώρα νιώθω οίκτο και μίσος γι αυτούς.
Όλο και περισσότερο ψάχνω για διεξόδους αντί για καινούργια ξεκινήματα.
Ioannis, αν χρησιμοποιούσες το ένα δέκατο της ενέργειας που ξοδεύεις σε όλες αυτές τις εμμονικές ηττοπάθειες, θα είχες και ελπίδα βρει και έναν δρόμο έξω από το τέλμα. Και δε στο λέω γιατί θεωρώ ότι έχω ανακαλύψει τον τροχό, αλλά γιατί πραγματικά ξοδεύεις απίστευτο χρόνο στην αναμάσηση όσων θεωρείς άδικα. Μπορεί και να είναι, οκ. Αλλά το γεγονός ότι τα αναμασάς και τους δίνεις δύναμη και τροφή, το κάνεις imo. E, οκ, κάποιοι σε θεωρούν οτιδήποτε. Τι να κάνουμε τώρα, άντε να πέσεις να πεθάνεις και πώς το τρίβουν το πιπέρι. Λούπα αυτολύπησης λέγεται.
Γιάννη φιλικά τελείως θα τους κάνεις τη χάρη να πέσεις άμα θες κανε την εγώ τέτοιες μαλακιες ΤΙΣ έκοψα
"Those gargoyles" George Carlin. xD
Τατιαναρες τι χαμπάρια ΠΩΣ πάνε τα κέφια
Παίρνω κάτι φάρμακα αλλά μάλλον δεν είναι ψυχοκουκου
Η το πέτυχα η μας δουλεύουνε
Τι να υποτιμήσω ρε χαρλευ εμένα θα με στείλουν στο νοσοκομείο χωρισ να έχω τίποτα γιατί είμαι κακός λέει εν τω μεταξύ έχει καμία 15ετια με βρίζουν όλοι οι άλλοι θέλουν να πεθάνω από την πείνα είστε όλοι για τον πουτσο επειδή το δικό μου το καλά είναι το πραγματικό καλά με φουλ γυμναστική κ στρατό αν με δεις κανονικά ΠΩΣ είμαι σαν λοχαγός του νάτο είμαι κ με βρίζουν όλοι 30 χρόνια με βλέπουν να δουλεύω κ ζούσα κανονικά είχα τη δουλίτσα μου όλα καλά με το που πήγα στρατό δε με πήραν με καλό μάτι κι άρχισαν να με εξετάζουν κ τι περιμένεις να γίνει τίποτα καλό ο άλλος ο στρατηγός λέει παίζουμε πόλεμο κ βγαίνουν θεραπείες εγώ δεν έχω επιλογή άλλοι λένε ότι είμαι γκευ βαρέθηκα και να δουλεύω το σόι μου δε με αφήνει να παντρευτώ ούτε τα μισά δεν σου είπα
Ξαναλέω που δούλεψα
Αγρότης
Στοχοφορος
Τηλεφωνητής
Ηλεκτρολόγος σε έργο
Ηλεκτρονικός σε ζυγαριές
Στρατός
Σχολή πτυχίο
Ξανά Αγρότης επαγγελματικά
Δικαιούμαι σύνταξη 2.000 ευρώ
Δεν βλέπω να τα παίρνω γτ δεν ξέρετε τι είναι το είμαι καλά το δικό σασ το καλά είναι να είστε τέρατα το δικό μου το καλά είναι κάτι άλλο δεν ξέρετε να οδηγείται μηχανήματα δεν πάτε σχολείο δεν πάτε σε σχολή ήθελα να ήξερα ΠΩΣ τι βγάζετε όλο μαλακιες είστε γίνεστε κ έμποροι κ δένει το γλυκό δεν την παλεύετε να ξέρετε εμένα η ηθική μου μια χαρά είναι η δική σασ έχει θέμα γτ σασ δίνει το κρατοσ τα πάντα εν τω μεταξύ αυτό που έχετε πρέπει να είναι μικρόβιο από το έδαφος εγώ κινούμαι κ δυναμώνει το ανοσοποιητικο εσεισ κάθεστε κ κάθε χρόνο πέφτετε δεν μπορώ να καταλάβω τι μαλάκια είναι αυτή στο κράτος αυτό εδώ θέλω να μείνω αλλά να καταλάβουμε όλοι τι ζούμε
Πρέπει να έχετε εγκεφαλιτιδα μικρόβιο στον εγκέφαλο κ φυματίωση μικρόβιο στον πνεύμονα αλλά οι γιατροί δεν τα φτιάχνουν όλα να ξέρετε
Νευρολογικο είναι αυτό που έχουμε όλοι
Για τουσ αντρεσ μιλάω ότι είναι νευρολογικο αφού όλοι είμαστε λογικοί οι γυναίκες στα 20 έχουν ΤΗΣ Παναγίας τα μάτια εξ αιτίας της πατριαρχιας οι νέοι όλοι είναι μέσ τη μαλάκια έτσι πρέπει αλλά γαμηστε την πατριαρχια κάνει μεγάλο κακό στα κορίτσια οι νέοι τι βλέπουν αντρεσ κ γίνεται το μαλιοβρασι δεν πάει έτσι παιδιά κάντε κάτι είστε όλα τραυματισμενα να κάνει το κράτος κάτι δεν γίνετε έτσι να συνεχίσουμε να ξέρετε
Ξαναλέω είμαι ο στρατιώτης που ανέλαβε το έργο φτιάξιμο τα κορμιά οδήγηση κοινωνικοτητα κ φαγητό ότι θέτε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ
Πιστεύω να καταλάβατε ποιο είναι το καλά οι πρωθυπουργοι δεν πάνε καλά να ξέρετε γτ δεν είναι όλοι κανονικά καλά
Ποιοι σκοτώνουν ο πρωθυπουργός οι μπάτσοι οι γιατροί ο πρωθυπουργός με μια λάθος απόφαση οι μπάτσοι τα στήνουν κ οι γιατροί με ΤΙΣ διαγνώσεις αυτά δείξανε έως τώρα καλά οι στρατιωτικοί τα παραδέχονται
Δουλεύω 30 χρόνια θα λάβω σύνταξη κάτω από επίδομα είμαι υγιεστατος με καλό DNA κ μου βάζουν στον καφέ έτσι τα στήνουν κι οι γιατροί με δίνουν φάρμακα για να διορθώσουν το στήσιμο των μπάτσων ρουφιάνοι με βρίζουν καλά πάει το κράτος θα σασ συγχωρήσει ο Θεός
Εν τω μεταξύ γίνανε όλοι εμπορες κ πουτανεσ είναι η 11η εντολή είστε καλά πάτε καλά
Σκέφτομαι να μην ξαναπατήσω θάλασσα.
Εκεί που υποτίθεται κολυμπούσα, με το ελάχιστο κολυμπι που ξέρω, προς στιγμή αφεθηκα να πατήσω στον πάτο, αλλα δεν πατουσα. Φοβηθηκα πως θα πνιγω και ουσιαστικά ερποντασ με τα χέρια έως ενα σημείο με αρπαξε κάποιος αφού φωναξα βιηθεια κι έτσι βγήκα εξω. Κι υποτίθεται η θάλασσα εκεί μου ειναι γνωστή. Τέτοιο ειχα παθει και πριν μερικά χρόνια οπως μετα απο λιγο κίνηση, υποτίθεται κολυμποντας, προς τη στεριά δεν χρειάστηκα βοήθεια.
Σήμερα ομως δεν ηταν τόσο απλο το πραγμα. Έγινα και ρεζίλι στον λιγο κοσμο εκεί. Σκέφτομαι να μην ξαναπαω ή να κολυμπω στο μισό μετρο. Και θα πρέπει ν αλλαξω και τόπο, άγνωστα ατομα μα και αγνωστο το βάθος. Ισως δεν θα ξαναπαω να κολυπησω ξανά.
Σωστα μου τα λετε όπως μου τα χουν πει πολλές φορες με αλλους τρόπους σε πολλές και διάφορες περιστασεις. Το διδαγμα απλα να μαι ανα πασα στιγμή προσγειωμένος κι έτοιμος, όπως καποιον που με τα ματια 400 και εχοντας το νου ξουραφι αντιμετωπιζει την επιθεση επιτυχώς τη στιγμή που γινεται. Τοτε ξεχνάει τι συνέβη κι αν του ερθει καποτε στη σκέψη είναι απλα μια θετική αναμνηση.
Τουλάχιστον με βρισκω έστω λιγακι πιο αντιδραστικό σε σχέση με παλιά, κι αυτο μπορεί να ναι διεκδίκηση.
σκεφτομαι οτι χρονια απελπιζομουν για να μην απελπιστω, αλλα τι πιο ομορφο συναισθημα.
Η κενοτητα του εγω μου γεμιζει με απελπισια.
Τωρα που το σκεφτομαι σιγουρα δεν εχω κεντρο, δεν εχω εγω, ειμαστε εμεις αρα, αυτο τι με κανει?
Οταν λεω εμεις εννοω εμενα και τους αλλους ανθρωπους(υπαρκτους) γυρω μου.
τρελο ειναι που χωρις το εμεις δεν μπορω αλλα και μονο με το εμεις πλημυρριζω με σωτηρια, θελω να τους σωσω ολους κι εκει χανετε το εμεις και ειστε εσεις, εμεις δεν θα ειμαστε ποτε?
γιατι ετσι?
αντε εγω ειμαι μυστικοπαθης(χαχα, κανεις δε με ρωταει) εσενα δεν σε ενοιαξε ποτε να μαθεις για μενα απο εμενα και οχι απο τα συμπερασματα σου για μενα?
Ανθρωπος χωρις εγω τι ειναι??
παντως ποτε δεν ζηλεψα στη ζωη μου, ποτε δεν ενιωσα φθονο για τον διπλανο μου, ποτε δεν ενιωσα χαιρεκακια για καποιον αλλα ποτε δεν ενιωσα και υποδουλη κανενος θεου, αυτο τι με κανει?
Καλα καλα, καμια φορα θα πω κατι για μενα στο συντροφο μου και θα μου κανει humbling, μια φορα θα πω κατι για μενα!!!!! Τοσο πολυ φοβαται ο κοσμος τα potential μου?
παντως κι εγω η ιδια, μου κανω humbling συχνα, με φερνω σε αμηχανια συχνα γιατι ετσι αισθανομαι κ κατι περα απο κενο.
επισης δεν εννοω δεν με ρωτατε εδω στο φορουμ, δεν ειμαι του τσατ οπως ειπε και η harley, μιλαω για την πραγματικη ζωη
Έχει από το 09 ότι βλέπετε είναι ψέμματα στο στρατό θα με σκότωναν κι αφού βγήκα συνέχισαν ΤΙΣ μαλακιεσ τουσ ο στρατηγοσ ο προηγούμενος είναι ο νασιοσ ροβασ στο γιουτουμπ
Γιατί λέει εγώ δεν πάω καλά κ ζω κανονικά κ νομίζετε ότι εσεισ πάτε καλά χαχαχα
Ανθρωπος που στην αντίληψη των αλλων είναι κατώτερος της πραγματικής του αξίας βιώνει απελπισία. Αν η εικόνα αυτή καταχωρήθηκε ήδη ανεξίτηλα στη συνείδηση των άλλων τότε η ζωή παύει να έχει γι αυτόν νόημα και πρέπει για να μην τρέφει πλέον ψευδαισθήσεις να ψάξει να βρει το νόημα αλλού.
Το να μην ζήλεψες, να μην φθόνησες, να μην έννιωσες χαιρεκακία είναι ευτυχία. Κάποιος θα λεγε πως είσαι καλός άνθρωπος κι ευχαριστημένη με τη ζωή σου, συνάμα.
Υπόδουλους στο Θεό μας κάνουν αυτοί που μας τον διδάσκουν, διότι ο Θεός, μας θέλει πραγματικά ελεύθερους. Έχω δει ανθρώπους να υπακούνε και να κανουν ότι τους λένε παπάδες, οι οποίοι αυτά που βίωναν οι άνθρωποι αυτοί δεν τα βίωναν κι αν τα βιωναν κάπως, αντιδρούσαν με πολύ αλλιωτικο τρόπο απ ότι συμβούλευαν. Οι άνθρωποι αυτοί κατάντησαν θύματα, αποδιοπομπαίοι και αυτό που τους έμεινε είναι η θρησκεία ως καταφύγιο γαλήνης μέσα στη δυστυχία που φορτώθηκαν.
Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος εκεί έξω που δεν είναι βιντεοπαιχνίδι κι εσεισ κάνετε μαλακιες μην το κάνετε αυτό κάνεις δεν έβγαλε λεφτά από το ίντερνετ να ξέρετε άμα ήταν θα με πλήρωναν κι εμένα άμα σασ πω την αλήθεια μετά δε θα σασ αρέσει να ξέρετε θα σασ πω μόνο ότι το λάδι πάει χοντρικη 5 ευρώ το κιλό κ με τα δικά σασ δεδομένα 50 ευρώ
Βγάζαμε κ 10 τόνους καρπό κ 20 τόνους καρπό κι οι γυναίκες δε με θενε κ κοροϊδεύουν πριν παντρευτούν λένε στους αντρεσ να κλέψουν λεφτά
Οποιοσ τα βλέπει να ξεστραβωθει να υπολογίσει τώρα κάνω άλλη δουλειά κοινωνικού περιεχομένου αλλά πάλι δε θα σασ αρέσει δεν με πειράζει εμένα αυτό αρκεί να μην το παρακάνετε στις αντιδράσεις έχω πετύχει γυμναστική 40 χρόνια οδήγηση 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα κοινωνικοτητα κ φαγητό όλα αυτά δεν είναι οι δυνάμεις μου κάναμε πατέντες κ βγήκε αυτό να ξέρετε όλη την τεχνολογία που υπάρχει βάλανε να ξέρετε
Κι όλα αυτά γιατί το δικό σασ το καλά δεν είναι το κανονικό καλά εγώ όπου κ να πάω εκτός από εδώ κ δουλέψω αν δουλέψω θα με δεχθουνε εσεισ δεν μπορείτε χωρίς διαφθορά να ξέρετε εγώ καλά είμαι