Καπως αβολα να το πω? Σκεπτικη? Προβληματισμενη? Διχασμενη?
Το σιγουρο ειναι παντως οτι σκουντουφλαω παλι!! Ουφφφ...
Printable View
Καπως αβολα να το πω? Σκεπτικη? Προβληματισμενη? Διχασμενη?
Το σιγουρο ειναι παντως οτι σκουντουφλαω παλι!! Ουφφφ...
νιωθω λες και πλησιαζουν τα χριστουγεννα σε κανα δυο μερες, και ειναι μια μαγικη ατμοσφαιρα η οποια γεμιζει ζεστασια τη ψυχουλα μου. να δουμε πως θα γεμισουν και οι μηνες μεχρι να ερθουν κανονικα, και να ξαναγεμισει λαμπιονια ολη η Αθηνα. οχι πως θα αλλαξει και τπτ τοτε, αλλα anyway ειπαμε ολα μια ψευδαισθηση ειναι. αυτα και την αγαπη μου μεχρι να ξαναγραφω καθημερινα εδω, κι οποιος με χρειαστει μεχρι τοτε σφυρατε. :)
Αισθανομαι υπεροχα επιτελους ειμαι Σουηδια , κλεινω τις δουλειες και φευγω μια και καλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπερδεμένη όπως παντα..
μια ομορφη ηρεμια
Φοβάμαι μήπως γίνω ξανά όπως χθες...αλλά αυτήν ακριβώς τη στιγμή νιώθω γαλήνη κι ένα ξαλάφρωμα...μακάρι να κρατήσει...
Μετα απο ένα διάστημα πολυ καλής κ ανεβασμενης ψυχολογιας σήμερα νιώθω περίεργα, πεσμένη..
Δεν ξέρω αν φταίει μόνο η κούραση,οι ορμονες, η αϋπνία, η δυσφορία, ο καιροs η' η περίοδος " προσαρμογής" ..( μπορω να πω ότι προσαρμοστηκα μια χαρα)..
Βασικα ποιον κοροϊδεύω;; Μπορω να ξεγελασω τους πάντες αλλα δυστυχώς δεν μπορω να ξεγελάσω τον εαυτο μου..
Μου λείπει.. Κ μου λείπει αφάνταστα....
γαμωτο...ειμαι πεσμενοσ παλι......και χωρισ ουσια βασικα...:(
Αισθάνομαι μια περίεργη ανησυχία...
Φοβάμαι και πονάω και δεν μπορώ να κοιμηθώ...κι εσύ δεν είσαι εδώ να το σταματήσεις όπως παλιά...
Θα ελεγα οτι αισθανομαι μια γλυκια κουραση.
νιωθω μια γλυκια μοναξια ,εχω κλειστό το φως κ μονο ο υπολογιστης φεγγοβολά ,εχω ανοιχτη μπαλκονόπορτα κ ενας χαλαρωτικο αερακι έρχεται να συμπληρώσει τη ρομαντζαδα μου...νιώθω ομορφα κ ηρεμα
Αγχωμένη και σε υπερένταση...
Και μελαγχολική... :(
Είμαι μεσ την καλή χαρά και δεν ξέρω τον λόγο... χμμμμ μάλλον θα φταίνε οι ορμόνες μου! :D Όοοοοοολα είναι υπέροχα! Όοοοοολα είναι τέλεια! Τραλαλαλαλα τραλα λα! :D
Νιώθω εγκλωβισμένη...και πολύ αδύναμη... :(
Χάλια... :( Τρέμω, κλαίω...δεν γίνεται χειρότερα...
Οταν βαραω 12ωρα αισθανομαι τοσο μα τοσο απελπισμενος που θελω να αρχισω να τρεχω εξω στο δρομο χωρις μπλουζα και να φωναζω ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειχε συμβει και παλαιοτερα , κατω απο αλλες καταστασεις .... Ηταν καλοκαιρι και εβαφα ενα σχολειο λιγο πριν την Ναυαρινου στη θεσσαλονικη (πιτσιρικας τοτε)και εκαναν πεσιμο τρελο οι μπατσοι με αποτελεσμα οχι μπλουζα δε φορεσα με το ενα χερι κρατουσα την τσαντα και με το αλλο το παντελονακι γιατι ηταν ετοιμο να πεσει .... Φραπερ της κακιας ωρας + το οτι ετρεχα πανικοβλητος στην ναυαρινου χωρις μπλουζα
σε φαντάζομαι... :)
Αφου να φανταστεις φετος , επειδη μου εχει λειψει αυτου του ειδους η περιπετεια σκεφτομουν να κανω κανα μπομπινγκ αλλα λεω που πας ρε κωλογερα τωρα ..... Πρωτον θα γινεις ρεζιλι , 2ον θα σε πιασουν γιατι δε θα τρεχεις οπως ετρεχες τοτε και 3ον θα φας και ξυλο
τι εννοείς μπομπινγκ? και τι εννοείς κωλογερα? :)
Μπομπινγκ ηταν τουλαχιστον τοτε που εκανα εγω γκραφιτι . Οταν εβγαινες το βραδυ και εβαφες .... Και κωλογερα λεω εμενα που νομιζω οτι ειμαι το ιδιο που ημουν πριν απο 15 χρονια
Καλα ναι ..... Χωρις τα ιδια πνευμονια οπως τοτε ενα και σιγουρο ..... Αλλα τα μυαλα σχεδον τα ιδια .... Απο σοφια δε κυλαει οπως το νερο μεσα απο το πυθαρι ,σαν κατι αγγειογραφιες του Π.Χ
βρε σε ακουω που με λες αλλα ο χρονος κυλαει και η αληθεια φαινεται στο περασμα των ημερων
πονοκεφαλιασμενη..κουρασμε νη...κουρελι
Εξαντλημένη...
Δεν ξέρω! Την μια είμαι χαρούμενη και την άλλη λυπημένη. Μόλις έμαθα οτί παντρεύεται σε ένα χρόνο η μικρή μου ξαδερφούλα και μου έκατσε κάπως, σοκαρίστηκα! :) :( Ανάμικτα συναισθήματα!
ξεκολα χριστινακι...ο γαμος δεν εχει σημασια ποτε και σε ποια ηλικια γινεται...εχει σημασια μονο αν προκειτε να κανει τους ανθρωπους ευτυχισμενους...
αν το θες...θα ρθει και η δικη σου ωρα...αλλωστε εισαι ακομα μικρη...το οτι καποια κοπελα επιλεγει να παντρευτει ακομα πιο μικρη ...δεν σημαινει τιποτα....