ΤΖΙΝΑ όντως πολύ μεγάλη ποσότητα έπινες!!!!!!!
Εli γιατί οδηγούν στα υπερφαγικά? λόγω της γλυκιάς γεύσης?
Printable View
ΤΖΙΝΑ όντως πολύ μεγάλη ποσότητα έπινες!!!!!!!
Εli γιατί οδηγούν στα υπερφαγικά? λόγω της γλυκιάς γεύσης?
Ζουμπανίτσα θα σε ζουμπανίσω!:lol: Φόρεσα λουριά στα σκυλιά (τότε είχα 4 σκυλιά) έβαλα και τον γάτο στο κουτί του και τους άφησα να τα βγάλουν έξω μέχρι να πάρω ρούχα γιατί ήμουν με το νυχτικό στις 2 το βράδυ και την πορτοκαλάδα φυσικά. Τώρα που το σκέφτομαι ήρεμη και απεξαρτημένη καταλαβαίνω τη σοβαρότητα της κατάστασής μου!
Ήθελα να κόψω τις τεράστιες ποσότητες αναψυκτικού που έπινα αλλά μου άρεσε όμως και δεν ήξερα πως να το καταφέρω. Κι έγινε το θαύμα που ούτε το φανταζόμουνα ποτέ ότι θα γίνει και τα κατάφερα. Το ίδιο προσεύχομαι και για το κάπνισμα. Γιατί βεβαίως και ξέρω ότι πρέπει να το κόψω αλλά δεν θέλω όμως γιατί μου αρέσει. Οπότε είμαι σίγουρη ότι θα γίνει πάλι ένα θαύμα και θα καταφέρω να το κόψω χωρίς να με πειράζει όμως, απλά δεν θα μου αρέσει πια.
Ένταξη καλέ μαντάμ μη βαράτε! Ένα αστείο κάναμε και εμείς! :lol::lol:
Break μου δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά το άκουσα στο σεμινάριο διατροφής, δεν έχουν βρει νομίζω ακόμη τον λόγο αλλά στατιστικά έχει παρατηρηθεί ότι ενισχύουν πολύ τα υπερφαγικά επεισόδια.
http://www.sigmalive.com/lifestyle/health/339795
κοριτσάρες μου καληνύχτα :love:
Καληνύχτα break μου! Όνειρα γλυκά :love:
Σας αφήνω κι εγώ και εύχομαι να έχουμε μία καλή και ζεστή νύχτα. Τα λέμε αύριο. Φιλάκια.
Καληνύχτα Ταπερτζινάκι μου! Όνειρα γλυκά και σε σένα :kiss:
Ζουμπανίτσα δεν φαντάζεσαι πόσο κάνω κέφι το Ταπερτζίνα! :lol: Πριν φύγω θέλω να σε ρωτήσω τι γίνεται με την μις Πακοτίνι; Έχεις εξαφανιστεί ή μου φαίνεται; Να τάξω λες φανουρόπιτα μήπως και εμφανιστεί;;
Καληνυχτα Ταπερτζινα Ζουμπανιτσα κ σια.....
Καλέ έχεις δίκιο!!! Και δεν ρωτήσαμε και την Γλαύκη :puzzled::puzzled:
Δεν ξέρω δεν έχω μιλήσει και εγώ καθόλου μαζί της Ταπερτζίνα μου :lol:
Ελπίζω να είναι απασχολημένη με ευχάριστα πράγματα και να περνάει καλά και γι' αυτό να μας χάθηκε, τι να πω;
Καληνύχτα Γλαύκη, καλό ξημέρωμα.
Τάξε εσύ μία φανουρόπιτα καλού κακού και θα έρθω να την κάνουμε μαζί ;)
Γλαυκουλίνα μας παραπονίτσα μας καληνύχτα καλή μου και όνειρα γλυκά και σε σένα. Φιλάκια :kiss:
Μήπως είχες εσύ νέα από το Αβάκι μας Γλαύκη μου;
Πάω και εγώ να ξαπλώσω αγαπημένες μου. Σας φιλώ όλες γλυκά! Καληνύχτα μας.
Εντάξει. Αλλά πριν τη φτιάξουμε τη φανουρόπιτα λέω να κάνω αύριο μία προσπάθεια και να της τηλεφωνήσω πριν να δούμε που είναι. Αν και η ʼβα είναι ικανή να μου πει φτιάξτε εσείς τη φανουρόπιτα για μένα και στείλτε την μου κιόλας να την φάω!:lol: