Ζουμπανοφιλάκια!
Printable View
Ζουμπανοφιλάκια!
Κυριακοκαλημέρες!
Μελαγχολικές έντονα οι τελευταίες μέρες παρά τον ήλιο,που σπεύδει να λούσει με τις ακτίνες του διαθέσεις και χαμόγελα...
Αναλώνομαι στα πρακτικά,ένα σωρό εκκρεμότητες και δουλειές,που ενώ απασχολούν τις κινήσεις,το μυαλό τους γλυστρά
και θλίβεται στη δυσβάσταχτη απουσιά και σιωπή.Κάποτε θα το πιστέψουμε...ίσως και θα το συνηθίσουμε...προς το παρόν,φάρσα...
Όπου κι αν είστε ν'απολαυσετε την Κυριακή αυτή,παρέα με αγαπημένους!Στις βόλτες που χαράζουν όμορφες αναμνήσεις!
---.ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ : ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
Στιχοι: Οδυσσεας Ιωαννου
Μουσικη: Θανος Μικρουτσικος
Πάντα θα κλαις τις Κυριακές
που όλες οι σιωπές δε σε χωράνε
πάντα οι ίδιες αντοχές
θα φτάνουν ως την άκρη και θα σπάνε.
Πάντα θα χάνεις συλλαβές
τα λόγια σου ένας παλιός καθρέφτης
θα σε ζαλίζουν οι φωνές
δυο βήματα θα κάνεις και θα πέφτεις.
Κι αν σκοτεινιάσεις
κι άμα νομίζεις όλα πια τα έχεις χάσει
έλα, εγώ είμαι εδώ
σ' το ορκίζομαι κι αυτό πως θα περάσει.
Πάλι το βράδυ δε θα βγει
τα πόδια σου ξανά δε σε κρατάνε
πάλι στην ίδια φυλακή
τα μάτια σου τους τοίχους να μετράνε.
Κι αν σκοτεινιάσεις
κι άμα νομίζεις όλα πια τα έχεις χάσει
έλα, εγώ είμαι εδώ
σ' το ορκίζομαι κι αυτό πως θα περάσει.
Θα περάσει;
http://img804.imageshack.us/img804/3417/p1190782c.jpg
Καλημέρα σας... Είμαι πολύ άρρωστη εδώ και 2 μέρες.... Πήγα χτες στο φαρμακείο και το μόνο που δικαιούμαι να πιω είναι ένα σιροπάκι πολύ ελαφρύ.....
9 μήνες εγκυμοσύνη και δεν προπαθούν να βγάλουν φάρμακα που να μπορεί να τα πάρει μία έγκυος.... Και να πεις πως είναι σπάνειο φαινόμενο η εγκυμοσύνη, δεν είναι!!!!!
Την Παρασκευή πήρα και τις πρώτες μου αναλύσεις. Το ζάχαρο 65 με κατώτερο όριο το 70. Επίσεις οι πρωτείνες μου πάνω από το επιτρεπόμενο μέγιστο όριο!!! Υπάρχουν και κάπια άλλα που είναι χαμηλά. Η κοπελα εκεί μου λέει κόψε λίγο τις πρωτείνες και ξεκίνα υδατάνθρακες!!! Τώρα μπορεί κανείς να μου το εξηγήσει κανείς αυτό πως έγινε?
Αυριο απόγευμα έχω ρενταβού στον γυναικολόγο και θα του τις πάω να τις δει και θα μου πει εκείνος τί να κάνω.
Καλημέρα σου,Πωλίνα μου και περαστικά σου!Όλα αυτά είναι αστεία μπροστά στο θαύμα της ζωής που φέρεις μέσα σου!
Προσπάθησε να εστιάσεις στην ουσία και να πάρεις δύναμη απ'αυτήν για όσα ενίοτε φλερτάρουν τις αντοχές σου.
Είσαι ευλογημένη και τυχερή,μην το προσπερνάς!Κι είσαι πολύ πιο δυνατή από τους πειρασμούς που προσπαθούν
να σου κλέψουν το χαμόγελο!Να προσέχεις τον εαυτό σου,την υγεία τη δική σου και των παιδιών σου κι όλα θα πάνε μια χαρά!
Καλημέρα Ναταλίτσα μου!!!! Μου έχεις λύψει πολύ πολύ......
Κι εμένα μου λείπω,Πωλίνα μου... :)
Καλημέρα. Και είναι καλή η μέρα γιατί ξεκινάει με σένα Ναταλία στην παρέα μας. Yeaaaah! Πωλίνα περαστικά σου.
Α,ρε Ταπερτζινάκι...Κι εγώ που έλεγα να μη γράψω τίποτα να μη σας ψυχοπλακώσω...Μαζοχίνα μου εσύ!
Καλή μέρα με το "πάντα θα κλαις τις Κυριακές",τα υπόλοιπα που ακούω,τα δάκρυα μου όσο Ντουλιάζομαι;
Καλημέρα κορίτσια μου!
Πωλινάκι μου περαστικά σου! Πράγματι περίεργες οι εξετάσεις μωρέ μήπως μπέρδεψαν το αίμα :lol:
Ναταλία μου γλυκιά δύσκολες οι εκκρεμότητες αυτές τις ώρες και ενοχλητικές. Σύντομα ελπίζω να τελειώσουν και αυτές για να μπορέσεις να ηρεμήσεις.
Τρώω μία από τις χθεσινές μου κρέπες και επιτέλους την απολαμβάνω! Μιαμ μιαμ
Αρα γιναμε 2 που μας λειπει το ναταλακι! Αγκαλιτσα και φιλακια κουκλα μου!
Κοριτσια ποτε θα μου στειλετε τις φωτο απο την συναντηση μας? Μου λειπετε ολες τοσο μα τοσο πολυ.... Ιδικα τωρα που ολη μερα ειμαι σπιτι και δεν εχω 1 ατομο να πιω μια σοκολατα μαζι του.
Καλημερα τζινα μου, θενκς για τα περαστικα.
Ναταλία μου όλες οι διαθέσεις χωράνε εδώ μέσα και οι ανεβασμένες και οι μελαγχολικές έλα να τις μπερδέψουμε όλες μαζί να δούμε τι θα βγει ;)
Καλημερα ελη μου. Μπα δεν το νομιζω να μπερδεψαν το αιμα γιατι τα υπολοιπα ηταν ως συνηθως. Αυριο θα μαθω μια εξηγιση. Το πολυ πολυ να κοψω τους κιμαδες και τα κοτοπουλα και να αρχισω τα πιλαφια και τα μακαρονια!
Δεν μας ψυχοπλακώνεις Ναταλία μου. Δεν υπάρχει πρωτόκολλο καλημέρας!!! Ζουμπανίτσα βλέπω πιάσαμε νωρίς εργασία σήμερα, πρωϊνός καφές με κρέπα!! :lol:
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ!!!! Όχι που θα μου ξέφευγε!!! Χιχιχιχι δεν κάνω συχνά τέτοια κολαστικά φαγάκια και προτιμώ να τα τρώω το πρωί γιατί τα απολαμβάνω πιο πολύ και να έχω όλη τη μέρα μπροστά μου να τα κάψω :D