εγωδε σιδερωνω αυτες τις μερες μονο πλενω !
οποιος θελει ασ βαλει σιδερο!
Printable View
εγωδε σιδερωνω αυτες τις μερες μονο πλενω !
οποιος θελει ασ βαλει σιδερο!
Καλησπέρα τσούπρες. Λιλάκιον cool baby, όλα θα φτιάξουν.
Τζινακο καλα εισαι???
Το κανετε; Τωρα τελειωσαμε την βολτα με τον ξαδερφο, περασαμε πολυ ωραια, πηγαμε και φαγαμε σε μια παμπ, πηρα ενα μοσχαρισιο μπιφτεκι και το εφαγα σε ενα 3ωρο!! Χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο
Κοριτσια δεν ξερω τι γινεται ποτε μα ΠΟΤΕ στη ζωη μου δεν ειχα τοση περιοδο! Ευτυχως δεν ποναω, μονο η πλατη μου, αλλα πραγματικα νομιζα οτι θα λιποθυμισω μολις ειδα ολο αυτο το αιμα! Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο!! Ο.ο
Παντα ειχα πολυ λιγη και τωρα Παναγια μουυυ!!!!
Καλά είμαι Λιλάκιον, το χέρι μου πονάει πάλι και θα κάνω από αύριο 3 φυσιοθεραπείες που έχει γραμμένες η μητέρα μου.
Καλησπέρα κόρες, Eli is back! :D
Καλωσήρθες κουκλίτσα! Μου έλειψες ταξιδEli! Ολα καλά; Χαρές που θα κάνει ο αντρούλης σου, τον βλέπω που κουνάει την ουρά του! :lol:
και φέρνω μαζί μου καλοκαιρινή διάθεση ....
http://www.youtube.com/watch?v=epqfUiF6fro
Καλώς σας βρήκα Τζινάκιον!!!! Μου λείψατε βρε παλικόριτσα!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλωσήρθες κουκλίτσα! Μου έλειψες ταξιδEli! Ολα καλά; Χαρές που θα κάνει ο αντρούλης σου, τον βλέπω που κουνάει την ουρά του! :lol:
Ο Γιώργος έκανε πράγματι πολλές χαρουλες χιχιχιχιχιχι
Σας διάβαζα στα κλεφτά όποτε προλάβαινα αλλά δεν είχα και πολύ ελεύθερο χρόνο μιας και είχαμε Μαριλενοκυνηγητό :lol: και όταν δεν είχαμε αράζαμε να χαλαρώσουμε :lol:
Τελικά την Ιωάννα μας πάλι δεν την είδαμε, ούτε τηλέφωνο δεν προλάβαμε να πάρουμε. Η εκπαίδευση της Μαριλούς με το γιογιο μας έτρωγε πολυ χρόνο και ενέργεια....αν και από τι διάβασα το κορίτσι μας δεν ήταν και στα καλύτερα του. Περαστικά Ιωάννα μου εύχομαι τώρα πια να σου έχει περάσει ο πόνος στο εντεράκι σου.
Λίλα όταν είχα χωρίσει παλιότερα με έναν γκόμενο μου με είχε πιάσει από τα νεύρα μου να κάνω γενική καθαριότητα στο σπίτι μου και έπλυνα μέχρι και τους τοίχους! :lol:
ʼσε τις δουλειές γιατί πειράζουν την μέση και πήγαινε για κάνα μπανιο στην θάλασσα ή για κάνα καφέ!
Καλως το ελακιον.ναταλακι μου χαιρομαι που περασες ομορφα.τζινακο μακαρι να βοηθησουν οι φυσικοθεραπειες.
Οχι εξω να βγω δεν θελω αν γινοταν να μην βγω ουτε μεχρι το μπαλκονι καλα θα ηταν.μην ασχολειστε θα επανελθω.
Ελπιζω να σε βοηθήσουν Τζίνα μου. Επίσης πες στον φυσικοθεραπευτή να σου δείξει ασκήσεις να κάνεις στην θάλασσα μιας και θα είσαι στο Δήλεσι για καιρό, να το εκμεταλλευθείς. Εμένα με βοήθησε αρκετά η θάλασσα με το χέρι μου, όχι ότι έχει περάσει αλλά έχω μία βελτίωση, γενικά όσο πιο πολύ το ασκώ τόσο πιο λίγο με πονάει. Τα χάπια τα συνεχίζεις;Quote:
το χέρι μου πονάει πάλι και θα κάνω από αύριο 3 φυσιοθεραπείες που έχει γραμμένες η μητέρα μου.
Eli τα χάπια τα σταμάτησα και δεν τα πήρα κανονικά και μάλλον γι'αυτό με ξανάπιασε. Τώρα τα ξεκίνησα από χθες πάλι. Θα της πω να μου δείξει ασκήσεις για το χέρι αλλά και για το πόδι, ευκαιρία είναι χιχιχι.
Ναταλονι μου δεν θα τις βαλεις τις φωτο στο φβ????
Tzina????????????
πες μου πως είσαι από Δήλεσι να πεθάνω..η ότι πηγαίνεις συχνά πυκνά...τραγουδούσα στο Δήλεσι για 3 χρονια. Στο Διόνυσο κάτω στην παραλια...
αχ αυτές οι φυσιοθεραπείες ...έκανα για τον γοφό μου και την μέση μου...πρώτη φορα στη ζωή μου έβαλα τα κλάματα από τον πόνο ούτε με παυσίπονα περνούσε ούτε με τίποτα..με τις άσκησις μονο είδα λίγο ουρανό...πρωί /βραδυ άσκησις :(
Τζινάκο μου ελπίζω να δεις και σου ουρανό κούκλα μου ξέρω τι πόνος είναι αυτός αβάσταχτος
Lilakion εδω θα βαλω τις φωτο αλλα μολις παω στο ξενοδοχειο! Αποντο κινητο δεν μπαινουν!! :(
Τζιναρα τι κανεις με το χερι σου και σου ποναει παλιιιιιι!!! Πονηρουλαααα!! Χαχαχαχαχαχαχ
Eli welcome back!! Ελπιζω να ξεκουραστικατε και να περασατε τελεια!!! :)
Ninap δεν είμαι από το Δήλεσι αλλά εκεί κάνουμε κάθε καλοκαίρι τις διακοπές μας. Δεν ξέρω τα μαγαζιά γιατί συνήθως είμαι σπίτι-παραλία-σπίτι χιχι αλλά αυτό το μαγαζί θα το ξέρει σίγουρα η μητέρα μου ή η αδερφή μου, θα τις ρωτήσω.
Ναταλονι οταν τις βαλεις τις φωτο αστες μεχρι αυριο να τις δω και εγω γιατι τωρα ειμαι απο το κινητο.
Καλώς σας βρήκα βαμπιράκι μου! Όμορφα περάσαμε και κάναμε και τα μπάνια μας. Έχω κάνει ήδη 11 μπάνια που είναι νούμερο ρεκόρ για μένα για αυτή την εποχή, συνήθως μέχρι τώρα είχα κάνει 2-3 μπάνια Max!
Πότε με το καλό η μετακόμιση;
Το pc μου τρώει κολλήματα.... μάλλον τα έπαιξε από την ζέστη!
στην παραλια είναι το μαγαζί Τζινάκο, και το καλοκαίρι ανοιχτό ήταν με τραπέζια στο κύμα, ψαράκια κλπ ο πατέρας είχε αυτό και ο γιος διπλα ένα μαγαζί πάλι με τραπέζια σαν καφέ ...που σέρβιρε και παγωτό και τέτοια ωραία...ερχόμουν για 3 χρονια τον χειμώνα όμως...μα τι μου θύμισες τώρα....έχω φωτογραφία στο fb από το μαγαζί :D να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν είναι ανοιχτό τώρα πια με την οικονομική κρίση....Θοδώρα* τον λέγανε αυτόν που το είχε και την γυναικα του Ελένη και τον γιο του Μπάμπη ρωτα τι μαμά σου..που ξέρεις? μπορείς να με ξέρουνε :DQuote:
Ninap δεν είμαι από το Δήλεσι αλλά εκεί κάνουμε κάθε καλοκαίρι τις διακοπές μας. Δεν ξέρω τα μαγαζιά γιατί συνήθως είμαι σπίτι-παραλία-σπίτι χιχι αλλά αυτό το μαγαζί θα το ξέρει σίγουρα η μητέρα μου ή η αδερφή μου, θα τις ρωτήσω.
Thodora oxi gunaika ...me ton tono sto proto O :D
Ελακι μου καλως μας ηρθες παλι!Κ εσυ κ το Κατερινακι!Ελπιζω να ανανεωθηκατε να ξεκουραστηκατε κ γενικως να περασατε καλα!Η Μαριλου εμαθε να λεει τα τσισα τελικα?
Καλησπέρα Φτουτάτη μου! Πόσες και σήμερα;;; :D
Η Μαριλού αρνείται πεισματικά να πει την λέξη τσίσα, μάλλον δεν την συμπαθεί :lol:, λέει μόνο γιογιο και κακά εννοώντας τα τσίσα βέβαια! Ωστόσο έχει μεγάλη βελτίωση και περισσότερες φορές καταφέρνει πλέον να κρατηθεί και να κάνει την ανάγκη της στο γιογιο. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, σιγά σιγά όμως παίρνει το κολάι το μανάρι μου, είναι εγωίστρια και περήφανη και είμαι σίγουρη ότι θα μάθει πολύ σύντομα!
15 και σήμερα χιχι.
Τα περάσαμε όμορφα Γλαύκη μου. Πηγαίναμε κάθε μέρα στην παραλία και κάναμε το μπάνιο μας, το μεσημέρι ή μέναμε στην παραλία ή πηγαίναμε να ξαπλώσουμε και το απόγευμα κούνιες ή παιδότοπο με την Μαριλού. Το βραδάκι αν είχαμε κουράγιο κατεβαίναμε στην παραλία για ένα ποτάκι χαλαρό και επιστροφή για νάνι. Ήταν ήρεμα και οικογενειακά, και αλλάξαμε παραστάσεις. Το καλύτερο από όλα βέβαια ήταν που είχαμε την θάλασσα στα 5 λεπτά από το σπίτι και έτσι χαρήκαμε τα μπανάκια μας.
΄Quote:
15 και σήμερα χιχι.
Πω πωωω πως περνάνε οι μέρες!!! :wow:
H ʼβα που είναι; Πάλι στα πανηγύρια τρέχει; :lol:
Πραγματι!κ εγω δεν το πιστευω!Ευτυχως το Τζινοημερολογιο μετρα!Καθησα κ μετρησα με τα δαχτυλα τις μερες τωρα γιατι μου φανηκανε λιγες αλλα ειναι ακριβως τοσες για την επεμβαση.Αν πιασουμε κ την ημερα της εισαγωγης ειναι 14 κ σημερα μεχρι της 23 του μηνα.
Ωωωω Ελι ευχομαι να πληθυνουν και αλλο τα μπανακια σας και να σπασετε το ρεκορ σας!!
Το μικρουλι σου πηγαινει στο γιογιο τωρα; Δινεται της ενα βιβλιαρακι και καλα να διαβαζει η μαθε της ενα τραγουδακι να λεει οποτε πηγαινει! Και καλα οπως κανει και η μαμα οταν πηγαινει τουαλετα! Μετα καθετε περισσοτερο (με το βιβλιαρακι ειδικα!) και τα κανουν ολα εκει!
15 και σημεραααα!! Γλαυκη σε 2 εβδομαδες νταρνιν!! Μα τετοιο countdown δεν εχουμε κανει σε καμια αλλη!!! :p
Φτουτάτη εγώ μετράω μέχρι τις 23 Ιουλίου που κάνεις εισαγωγή και προσθέτω και αυτήν την ημέρα, ήτοι 15 μέρες και σήμερα μαζί με την ημέρα της εισαγωγής σου. Αλήθεια μετά την επέμβαση τι θα λέμε; 15 και αύριο; :lol:
Μόλις έκλεισα μπαλκονόπορτες και μπουμπούνισα τα κλιματιστικά! εεεεε δεν παλεύεται αυτή η ζέστη!!! Απόψε θα κοιμηθούμε με κλιματιστικό ανοιχτό και πόρτες κλειστές! Έχω βαρεθεί να ιδρώνω όλη την ώρα ε μαααα!
Την καλύτερη δουλειά έκανες Eli, δεν παλεύεται αλλιώς αυτή η ζέστη.
Μία Φτουτάτη είναι ευνόητο πως θα έχει μία ειδική μεταχείριση σεQuote:
Originally posted by -wow-
Μα τετοιο countdown δεν εχουμε κανει σε καμια αλλη!!! :p
αγαπητή μου!
Τζίνααααα μετά την εισαγωγή δεν θα μετράμε μέρες αλλά τα κιλά που θα πέφτουν!!!!
Εγω με τον ανεμιστηρα και το τζαμι ανοιχτο το εξωφυλλο κλειστο ομως ειμαι οκ.ισως προς το πρωι να βαλω και λιγο σεντονακι πανω μου.
Ναλάκι μου η μικρούλα είναι η ανιψιά μου, αλλά την λατρεύω και ασχολούμαι και εγώ πολυ μαζί της :DQuote:
Originally posted by -wow-
Ωωωω Ελι ευχομαι να πληθυνουν και αλλο τα μπανακια σας και να σπασετε το ρεκορ σας!!
Το μικρουλι σου πηγαινει στο γιογιο τωρα; Δινεται της ενα βιβλιαρακι και καλα να διαβαζει η μαθε της ενα τραγουδακι να λεει οποτε πηγαινει! Και καλα οπως κανει και η μαμα οταν πηγαινει τουαλετα! Μετα καθετε περισσοτερο (με το βιβλιαρακι ειδικα!) και τα κανουν ολα εκει!
Σε ευχαριστώ για την ευχούλα σου, αφού δεν έχω που δεν έχω δουλειά, είπα να πάω να κάνω κάνα μπάνιο. Τόσα χρόνια τα έχω στερηθεί, φέτος είπα να τα χαρώ παραπάνω!
κορίτσια σας δίνω από ένα πεταχτό φιλάκι κ πάω για νανάκια καθώς τα τσαχπίνικα :lol::lol: ματάκια μου κλείνουν,καλή συνέχεια
Καληνύχτα Ιωάννα μου, και εύχομαι αύριο να νιώθεις καλύτερα :)
Λίλα μου και εμείς στην Ναύπακτο μέχρι σήμερα με έναν ανεμιστήρα την βγάζαμε το πολύ. Στην Αθήνα όμως δεν παλεύεται, εδώ καίνε τα ντουβάρια! Βγήκα και έπλυνα και την βεράντα για να δροσίσει αλλά τζίφος, δεν έκανε καμία διαφορά :crazy:
Καληνύχτα τσαχπίνα Ιωάννα και καλή ξεκούραση. Κοριτσάκια πάω να ξαπλώσω κι εγώ η κουλή :lol: καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
Καληνύχτα Τζινάκι και περαστικά στο χεράκι για πολλοστή φορά :crazy:... που θα πάει θα βαρεθεί να ασχολούμαστε μαζί του και θα γίνει καλά! :lol: