Eli κι εγώ σε αυτό ποντάρω, και με το πόδι το ίδιο δεν έγινε; :lol:
Printable View
Eli κι εγώ σε αυτό ποντάρω, και με το πόδι το ίδιο δεν έγινε; :lol:
Πρεπει να κατεβω για δουλειες αυριο και δεν θελω καθολου.κατι η ζεστη κατι που ο γιωργος με εχει ξεφωνησει σε γνωστους και φιλους κατι που φοβαμαι μην πεσω πανω του με κανουν να θελω να το παιξω αρρωστη και να κλειστω στο σπιτι μεχρι να παγωσει η κολαση.
Καληνυχτα στα κοριτσακια που πανε για υπνο.
Ναι Τζίνα μου έτσι έγινε και έτσι θα γίνει και με το χεράκι! Μόνο να μην αρχίσει να πονάει ο κ@λος σου μετά! :lol:
Αυτός ο πόνος έχει μεταστάτικες διαθέσεις :grind:
Καληντχτα κοριυσια κ ονειρα γλυκα....Εξω ειναι καλα να κοιμηθουμε αποψε.Δανεισα το ρατζο κ δεν μου το ξαναεφεραν αλλιως...
Λίλα μου αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την κατάσταση. Θα πρέπει να υποστηρίξεις τις αποφάσεις σου και να συνεχίσεις την ζωή σου όπως εσύ επιθυμείς. Είναι νωπή η κατάσταση ακόμη και πονάει αλλά δεν είναι λύση να είσαι ταμπουρωμένη στο σπίτι με τα τουρσιά και τις κέτσαπ :lol:
Τον Σεπτέμβριο δεν μπορείς να φύγεις στο Αμέρικα για σπουδές τελικά;
Λιλα τι εννοεις σε εχει ξεφωνισει?Τι εχει πει?
Εχω χασει την προθεσμια εγγραφης για αυτο το εξαμηνο ελακι.πρεπει να περιμενω το εαρινο τωρα.
Γλαύκη μου ωραία η ιδέα σου για νανάκια στο μπαλκόνι, αν είχαμε όμως και την ανάλογη θέα ;)
Τη θεα την εχω Ελακι,το ρατζο δεν εχω!;););)
Κρίμα Λίλα μου, αν και μου κάνει εντύπωση που ήταν τόσο νωρίς η καταληκτική ημερομηνία. Φαντάζομαι πλέον με όσα έχουν συμβεί θα ήθελες να φυγεις όσο πιο σύντομα γίνεται... υπομονή...
Βάλε την θέα Γλαύκη μου και θα φέρω εγώ το ράντζο! :lol:
Με πηρε μια κοινη μας φιλη και μου ειπε οτι πουτ@να με ανεβαζει πουτ@να με κατεβαζει.ειχε βγει χτες αυτος με το αγορι της και του ελεγε τον πονο του.της εξηγησα και μου εδωσε δικιο.της ειπα να μην πει τιποτα σε κανεναν και να τον αφησει να λεει οτι θελει.
Λυπάμαι Λίλα μου που ο Γ. αντέδρασε με αυτον τον τρόπο. Ότι και να ειπώθηκε μεταξύ σας δεν θα έπρεπε να εκφράζεται έτσι σε τρίτους. Η μαμά σου τι άποψη έχει για όλα όσα συνέβησαν;
Οι ημερομηνιες για τους διεθνεις φοιτητες ειναι νωρις γιατι ειναι μεγαλη η διαδικασια με τη βιζα και τα χαρτια που χρειαζεται το πανεπιστημιο πριν ξεκινησουν τα μαθηματα.οσο για το γιωργο ας πει οτι θελει.
Λιλα καλα κανεισνκαι δεν λες εσυ τιποτα γι'αυτον.. Αστον να λεει οτι μαλακια θελει και εσυ κυρια! Ακους εκει πουτ@να!! Βρε αι απο εκει που ηρθες!!!
Ελι καλα το εχω ξαναπει, μπερδευομαι με καταστασεις και προσωπα εδω αλλα ανηψουλα=κορουλα αρα ολα καλα!! :)
Καληνυχτα σε οσες πανε για νανι, εγω βλεπω criminal minds, Matthew Gray Gubler sit on me face!! Hahahahahahha!!
Ακομα να μετακομισουμε! Τωρα η αφη ειναι σε viewing και τωρα ερχετε πισω! Ελπιζω να πανε ολα καλα αυτη την φορα!!!!
Λίλα μου λυπάμαι που έχασες την προθεσμία σου. Υποθέτω ότι μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις θα ήθελες να φύγεις το συντομότερο δυνατόν...
Όσο για τον Γ. ελπίζω κάποια στιγμή να βρεις την ψυχραιμία να μας πεις τι συνέβη.
Σας καληνυχτίζω τσούπρες, πάω να ξαπλώσω. Όνειρα γλυκά και ανάλαφρα σε όλες μας :)
Λίλα μου, δεν εκφράζομαι εύκολα, αν δε γνωρίζω τους ανθρώπους.. Υπομονή σου λέω μόνο, χωρίς να σχολιάσω περαιτέρω.. Εσύ ξέρεις τι ακριβώς μεσολάβησε..
Κορίτσια μου, πέρασα τέλεια! Πήγα σε κήπο, όπου είχαν ψησίματα.. Φοβόμουν, μήπως και πνιγώ, αλλά τίποτα τέτοιο δε συνέβη. Έφαγα σουτζουκάκι, λουκάνικο, σαλάτα, κολοκυθάκια, παγωτό με σπιτικό γλυκό κεράσι. Ήπια τσίπουρο. Απέφυγα τις πίτες. Τι ωραία που είναι τα χωριά! Όλα ήταν από τον κήπο, όλα δικά τους, τα γλυκά σπιτικά, τέλεια!
Από τη στιγμή που αποδέχτηκα (επιτέλους) ότι ζω στο χωριό, άρχισα να χαίρομαι τα καλά εδώ. Και δεν είναι λίγα! Σκεφτείτε ότι πριν από λίγα λεπτά ήμουν παγωμένη, από τη δροσερή ατμόσφαιρα στο χωριό!
Πάω για ύπνο κοπέλες μου, όσες είδατε πώς πάω, είστε τυχερές.. Καινούρια μέρα αύριο, νέα εβδομάδα, καλά να είμαστε και κυρίως καλά να περάσουμε! Καληνύχτα!
καλημέρα,καλή εβδομάδα
καλη εβδομάδα κοριτσάκια μου..
Καλημερούδιααααααααααα
Ακόμα κοιμάσαι,Μακ,να στανιάρεις για τις μέρες της μεσημεριανής αϋπνίας σου,ταλαίπωρο μου;
έχω στανιάρει ήδη και είμαι έτοιμη για νέες ταλαιπωρίες , αρκεί να προέρχονται από σένα! :tumble:
καλημερα!
Ουυυυ! Δηλώσεις!Quote:
Originally posted by Mak
έχω στανιάρει ήδη και είμαι έτοιμη για νέες ταλαιπωρίες , αρκεί να προέρχονται από σένα! :tumble:
--->Έρωτας τάχα να'ναι αυτό;
Καλημέρα γοργόνα μου,καλημέρα ομορφόκοσμε!Μία ερώτηση μόνο:έληξε το Λιλάρλεκιν μου;Καλά κατάλαβα;
Και δε με ενημέρωσε κανείς;Το πρώτο που σας ρωτούσα ρουφιάνους,αυτό ήταν αφού(μετά τα της υγείας φυσικά)
Να στεναχωρηθώ ή είναι σαν τους δικούς μου χωρισμούς με τον Τήρη;Κατατοπίστε με την απούσα...Λιλάκι μου,είσαι καλά;
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ναταλία το Λιλάκι δεν είναι πολύ καλά γιατί ο χωρισμός της είναι μάλλον οριστικός. Πάμε γι'άλλα τώρα, να παίζει το τρανζίστορ τ'αμερικάνικα......
:(
Καλημέρα,άντρα μου!Μου λείπεις... :love:
καλημερα καλη βδομαδα σε ολες.
σημερα ξυπνησα πρωι πρωι(αν λες υπνο τις 2 ωρες που κοιμηθηκα μετα το κλαμα που εκανα ολο το βραδυ) και πηρα τις αποφασεις μου.με λενε λιλα και ειμαι καλα.δεν θα ασχολειθω αλλο με οτι με τραβαει πισω και θα κοιταω μονο μπροστα.εχω ενα ολοκληρο καλοκαιρι μπροστα μου η βαπτιση του ανηψιου εξ αμερικης να με περιμενει και μια τεραστια ευκαιρια στην αμερικη να με περιμενει απο τη νεα χρονια.αντιο λυπημενη λιλα τον τελευταιων ημερων αντιο γιωργο αντιο ολα.στο καλο και να μου γραφετε.πηρα καινουργια ζυγαρια γιατι βαριομουν να πηγαινω στο φαρμακειο και αυριο λεω να παω να λιαστω μπας και ζαβλακωθω απο τον ηλιο.αυτα τα ολιγα.αααα και δεν θελω αλλα λογια συμπαραστασης.μας τελειωσε αυτη η φαση.
Και μένα μου λείπεις Ναταλία.
μασουλάω ένα καρότο κ βαριέμαι να κάνω το οτιδήποτε,ακόμα κ να πάω από το ένα δωμάτιο του σπιτιού στο άλλο!Για να μην σχολιάσω πόοοοοοοοοοσο ζεσταίνομαι!
Καλημέρα Λίλα, χαίρομαι για τις αποφάσεις που πήρες και εύχομαι να σου πάνε όλα καλά. Νόμιζα ότι είχες πάρει καινούρια ζυγαριά πριν λίγο καιρό που την είχες παραγγείλει στο κατάστημα, πάλι χάλασε; Τώρα χαλάνε που είσαι αδύνατη; χιχιχι
Καλημέρα Μπάγκς Μπάνι. :lol:
την ειχα παραγγειλει μου την ειχαν φερει ομως δεν ηταν καλη και τη γυρισα πισω.σημερα ειχε το λιντλ με 12 ευρω και πηγα και την πηρα.
καλημερα κ καλη εβδομαδα τσουπρες...
Καλημέρα ονειρόκοσμε και καλή μας εβδομάδα!
Θα ψηθούμε αυτή την εβδομάδα οπότε ας προμηθευτούμε μπόλικο δροσερό νεράκι και φρουτάκια για να αντέξουμε τον καύσωνα!
Καλώς την γυριστρούλα Ναταλία μας!
σε οποια αρεσει ο χυμος κρανμπερυ και ρασμπερυ να κανει βολτα απο λιντλ.πηρα αυτον που εχει αυτη τη βδομαδα στις αμερικανικες λιχουδιες και ειναι τελειος.και παμφθηνος σε σχεση με αυτον που φερνει ο βασιλοπουλος
Καλημέρα Eli, καλημέρα Μαράκι. Λίλα καλά έκανες και την πήρες τη ζυγαριά γιατί είναι πολύ φθηνή.
Κανόνισα τις φυσιοθεραπείες για Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή στις 9.30 το πρωί, είχε και μεσημέρι αλλά που να τρέχω μέσα στη ζέστη. Χθες το βράδυ μιλούσα με τη μητέρα μου στο τηλ. και εκείνη την ώρα πήγε ο γείτονας και της έδωσε τους νέους κωδικούς για το ίντερνετ, οπότε η σύνδεση είναι εκεί και με περιμένει χιχιχι.