Μις Πακοτίνι is BACK!!!
Επιτέλους ʼβα μου και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε, μας έλειψες :bigsmile:
Printable View
Μις Πακοτίνι is BACK!!!
Επιτέλους ʼβα μου και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε, μας έλειψες :bigsmile:
Βρε ʼβα τι να σου πω; Στο τσακ με πρόλαβες, ότι άρχιζα να φτιάχνω τη φανουρόπιτα μπας και μας φανερωθείς!:lol: Χαίρομαι που είσαι καλά και που θα περάσεις ακόμα καλύτερα με τις άλλες δύο............αδερφές του Τσέχωφ "Στη Θεσσαλονίκη αδερφές μου, στη Θεσσαλονίκη" !! :lol:
Κι εμένα μου λείψατε. Μου έλειψε η αληθινή ανθρώπινη επαφή...
Καρδούλα μου έλα να σε κάνω μία αγκαλίτσα!!! Παρεμπιπτόντως συμφωνώ με όλα όσα έγραψες, πάνω απ' όλα Θεός είναι Αγάπη! Καθαρή, αγνή, ανιδιοτελής Αγάπη. Αν παλεύουμε να κρατάμε την ψυχή μας αγνή και καθαρή και νοιαζόμαστε και αγαπάμε αληθινά χωρίς να περιμένουμε ανταλλάγματα τότε είμαστε σίγουρα στον σωστό δρόμο. Οι επίγειες απολαύσεις είναι εδώ για να τις ζήσουμε τώρα που ζούμε στον επίγειο κόσμο, ότι δεν προκαλεί κακό σε εμάς και τους συνανθρώπους μας και μας κάνει ευτυχισμένους απλά δεν μπορεί να είναι αμαρτία ;).
Αννούλα ξέχασα να σε χαιρετήσω κι εγώ. Να έρχεσαι κοπέλα μου όποτε θες στο φτωχικό τσαρδί μας! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μαζί μας θα περνάς καλά γιατί είμαστε μεγάλα νούμερα!! νούμερο 1 εννοώ. :lol:
Πάω να ζουμπανιστώ κορίτσια :lol:, θα έρθει η αφή να με πάρει και να πάμε για απογευματινή Ζούμπα. Ναι ναι βαριέμαι οικτρά αλλά έχε χάρη που θα γελάσουμε και που θα έρθει η αφή να με πάρει αλλιώς σιγά μην ξεκουνιώμουν, έχω βολευτεί στο καναπεδάκι μου :rolleyes:
Καλό ζουμπάνισμα! Τη βαρεμάρα σκέφτηκα κι εγώ όταν το είπες αλλά καλά που είναι και η Κατερίνα να σε ξεκουνήσει.
ʼσε με, Eli μου, και τους σιχάθηκα τους χριστιανούς αυτού του είδους! Δε λυπούνται κανέναν, δε σέβονται μήτε πεθαμένους ανθρώπους, κάνουν και λένε τα "χριστιανικά" τους κατά το πώς τους βολεύει, αηδίασα σου λέω!
Κάποια στιγμή που πήγα να αμυνθώ στις επιθέσεις τους και μου είπαν "εσύ είσαι καλή χριστιανή και γι' αυτό τα λες αυτά", κόντεψαν να με πιάσουν υστερικά γέλια! Ήθελα να μπορούσα να τους χορέψω το
http://www.youtube.com/watch?v=KwYgG...eature=related
Αβούλα μου δεν στέλνεις και κανένα πακοτίνι από δω; Μ'έχει πιάσει πατατογαριδοπακοτινομανία αλλά στέκομαι στο 1,70 μου και δεν κατεβαίνω να πάρω!!!
Αβα μου τέτιου είδους ανθρώπους έχω και εγώ πολλούς γύρω μου. Απλά προσπαθώ να μην ακούω το τί λενε και να τους αφήνω εκεί. Κάπια στιγμή βαριούνται και ασχολούνται με άλλα θέματα ή μάλλον με άλλους...
Αυτές τις μέρες έχω πέσει σε σκέψεις.... Από την μέρα που ανακοίνωσα πως είμαι έγκυος νιώθω μια απέραντη αγάπη γύρω μου από άτομα που πριν ήξερα πως με αγαπούν αλλά δεν το έδειχναν όπως θα ήθελα. Και πρώτος πρώτος ο Γιώργος. Είναι ώρες που νιώθω αμηχανία από την στοργή και την αγάπη που μου δείχνει σε σημείο που αναρωτιέμαι αν είναι αληθινά όλα αυτά ή αν απλά ζω ένα όνειρο. Ακόμη και οι γονείς μου έχουν προσέξει την αλλαγή του, και η μαμά μου χαίρετε για αυτό που βλέπει. Βλέπω πως με στιρίζει σε ότι απόφαση και να πάρω, δεν με πιέζει για τίποτα, ενδιαφέρετε για το τί κάνω και πως νιώθω, ακόμη και για όνομα του μωρού συζητήσαμε και ενώ πάντα λέγαμε πως αν κάνουμε κοριτσάκι θα το βγάλουμε Μαρία-Σαντίκα (οι μανάδες μας) και να το φωνάζουμε Μαριτίκα, εν τούτις εδώ και αρκετό καιρό μου έχει καρφωθεί το όνομα Αμαλία στο μυαλό. Και κάνοντας την έρευνά μου, ανακάλυψα πως το όνομα 'Αμαλ υπάρχει και στα αραβικά και σημαίνει Ελπίδα. Οταν λοιπόν του το είπα πως προτιμώ αυτό το όνομα από των μανάδων μας η απάντηση του ήταν ότι θες εσύ αγαπούλα μου, εμένα δεν με ενοχλεί. Γενικός ότι του πω ή του ζητήσω(όχι παράλογα πράγματα βέβαια) δεν λέει ποτέ όχι.
Το ίδιο και οι γονείς μου, πρώτη φορά τους βλέπω τόσο στοργικούς προς εμένα.... Εν το μεταξύ όλα αυτά ξεκίνησα να τα νιώθω πιο πολύ μετά την πρώτη επίσκεψη στην ψυχολόγο μου. Ισως επειδή με βοήθησε να αναγνωρίσω κάπια πράγματα? Ισως επειδή μου έδειξε τον δρόμο να αναγνωρίζω τί είναι καλό για μένα και τί όχι?
Ολα αυτά σκέφτομαι αυτές τις μέρες και αναρωτιέμαι αν όντως συμβαίνουν σε μένα, ή είναι απλά παρενέργειες της εγκυμοσύνης?
Αυτό το τραγούδι μου το αφιερώνει καθημερινά ο άντρας μου, παίρνοντας με τηλέφωνο όποτε το ακούει, και με κάνει και δακρύζω...
Σαγαπώ πολύ
σ' αγαπώ πολύ
πιο πολύ με πας
σ' έχω φτάσει εκεί
που πιο πέρα σπας
είναι ο έρωτας
τόσο δυνατός
σήκωσες βουνά
σε λυγίζει αυτός
σε λυγίζει αυτός
σε λυγίζει αυτός
σ' αγαπώ πολύ
πιο πολύ κανείς
όποιος αγαπά
δεν θα γίνει εμείς
γιατί εμείς οι δυο
πήγαμε μπροστά
από 'δω μαζί
και από χωριστά
αντικριστά
αντικριστά
σ' αγαπώ πολύ
πιο πολύ δεν ζεις
δε θέλω να μπορείς
πια να μ' αρνηθείς
μα και αν μ' αρνηθείς
θα 'μια πάντα εκεί
στο όχι που θα πεις
να φωνάζω μη
να φωνάζω μη
να φωνάζω μη
σ' αγαπώ πολύ
πιο πολύ κανείς
όποιος αγαπά
δεν θα γίνει εμείς
γιατί εμείς οι δυο
πήγαμε μπροστά
από 'δω μαζί
και από χωριστά
αντικριστά
αντικριστά
Πωλινάκι μου, χαίρομαι πάρα πολύ για όσα όμορφα σου συμβαίνουν και κυρίως γιατί βιώνεις τη γαλήνη στην οικογενειακή σου εστία. Μακάρι το μωράκι αυτό να είναι η αφορμή να τα ξαναβρείτε οριστικά με το Γιώργο και να γίνετε οι καλύτεροι γονείς για τα παιδάκια σας!
Να μη σκέφτεσαι παρενέργειες και λοιπά. Να είσαι εκεί, χαρούμενη και να ζεις τις στιγμές αυτές με όλη σου την ψυχή!
Όσο για τους ανθρώπους που γνώρισα εγώ, δεν βαριούνται με τίποτα. Αντίθετα θρέφονται από αυτό, είναι ο λόγος της ύπαρξής τους ο δήθεν χριστιανισμός. Μπορεί η μανούλα μου να σοκαριστεί, ίσως κι εσείς, αλλά τέτοιου είδους χριστιανούς εγώ τους γράφω στον κ@λο μου!
Υ.Γ. Όμορφο το τραγούδι που σου αφιερώνει ο άντρας σου!
Γδύθηκα για να κάνω μπάνιο και με την ευκαιρία ζυγίστηκα. Είμαι 68 κιλά και δε χαίρομαι καθόλου γι' αυτό, όχι προς το παρόν. Προτιμώ τον εαυτό μου χαρούμενο και με περισσότερα κιλά, παρά τώρα.
Αυτή τη στιγμή ακούω αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=1oBN--8hq2I
Αλήθεια, μετά, αν θελήσω, θα μου επιτρέψετε να βάλω δύο τρεις γυφτιές, μπας κι ανέβω? :lol:
Έχω παρατηρήσει πως, σε μένα τουλάχιστον, η ποιότητα συμβαδίζει με την κατάθλιψη. ʼντε, μπας και ακούσω κάτι και ανέβω!
Υ.Γ. ʼκου το μόνη σου, θα μου πείτε, εμείς δεν σου φταίμε και θα έχετε δίκιο!
Ζουμπανίτσα is back!
Πωλίνα μου μακάρι αυτή η εγκυμοσύνη και το δεύτερο παιδάκι σας να σας φέρει πιο κοντά και να σας δώσει δύναμη να ξεπεράσετε όλα σας τα προβλήματα. Χαίρομαι που και ο άντρας σου άλλαξε τόσο συμπεριφορά και είναι τρυφερός και εκδηλωτικός και σου κάνει γλυκιές αφιερώσεις.
ʼβα μου εγώ πλέον σχεδόν διασκεδάζω με τέτοιους μικρόψυχους ανθρώπους που αντί να ασχολούνται με την προσωπική τους εσωτερική βελτίωση ασχολούνται με τους άλλους. Είναι αυτοί που λέω εγώ ψυχορουφίχτρες γιατί τρέφονται με τα κουτσομπολιά και τις ζωές των άλλων γιατί οι δικές τους ζωές είναι απλά κενές και χωρίς νόημα. Σιχαίνομαι την σεμνοτυφία και τον πουριτανισμό και το πλήρωσα και εγώ πολλές φορές όταν ζούσα σε επαρχία γιατί τότε ήμουν μικρή και δεν είχα όπλα για να αμυνθώ :grind:. Εγώ πάντα ακολουθούσα την καρδιά μου και πάντα αποζητούσα την απόλαυση και έκανα αυτό που ήθελα με αποτέλεσμα πολλές φορές να γίνομαι αντικείμενο συζήτησης και κουτσομπολιού. Τουλάχιστον εγώ την ζωούλα μου την ευχαριστιέμαι και δεν μαζεύω απωθημένα και κόμπλεξ. Τρώω τα μούτρα μου, ξανασηκώνομαι, μαθαίνω από τα λάθη μου και προχωράω. Η ζωή είναι μικρή και μπορεί να είναι πολύ όμορφη αν δεν την περιορίζουμε πίσω από ανούσια πρέπει και ηθικολογίες του π@@@ου. Με το μπαρδόν κιόλας :lol:. Ο καλός Χριστιανός δεν ορίζεται από το πόσες φορές κάνει τον σταυρό του και πόσες φορές πάει στην εκκλησία αλλά από το πως ζει την ζωή του. Όσο η φλόγα της αγάπης στην καρδιά μας είναι δυνατή δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω και όταν βγαίνω έξω χαμογελάω και στέλνω την αγάπη μου, το χαμόγελο μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεό για αυτά που έχω στην ζωή μου και αξιώνομαι να ζω.
Τρελό γέλιο με την αφιέρωση Πανούση :lol::lol::lol:
Πω πω ʼβα μόλις πριν λίγες μέρες 69,9 ήσουν!!! Τι έκανες παιδί μου συρρικνώθηκες;;;;; Μάλλον η επίσκεψή σου στο πατρικό σου έκοψε την όρεξη... σε φαντάζομαι τώρα να τρως μόνο μανταρίνια :grind:.
Πάω και εγώ για μπανάκι και να πάρω ένα σετ ωτοασπίδες :lol:, να τα βάλεις ʼβα μου τα γύφτικα σου αν είναι να ανεβάσεις κέφι να τα βάλεις!!! Αρκεί να μας σκάσεις και κανένα χαμογελάκι ;)