Originally Posted by
Natalia_sups
Κανεις λαθος για την Σανσα...εμενα μου αρεσει το στορυ της...ξεκινησε σαν κακομαθημενο και σπαστικο χαζο κοριτσακι, οντως...αλλα αμα προσεξες στα τελευταια επισοδεια εχει πονηρευτει πολυ. Απο πριν ειχε αρχισει να ξεψαρωνει και να πονηρευεται, ειχε πει πχ ψεμματα οταν ο λιτλφινγκερ ειχε ριξει εκεινη τη παλαβη που θηλαζε το δεκαχρονο απο τη φεγγαροπορτα. Ειπε οτι επεσε μονη της η αλλη. Επισης στο πιο προσφατο επισοδειο ειδες τη τσαμπουκα πουλησε στον τζον σνοου...οκ δεν ειναι και για θρονο, μαλλον θα πεθανει καποια στιγμη αλλα πλεον εχει παρει πιο κουλ στροφη σαν χαρακτηρας. Προσωποποιει την απωλεια της αθωοτητας και το πως σκληραινουν οι ανθρωποι. Καποιοι λενε αρχιζει και μοιαζει με την Σερσει...
Το οτι θα τα κανει σκατα η τελευταια θα τα κανει.
Αλλα αυτος ειναι ο λογος που δεν μου αρεσε το πρωτο επισοδειο της νεας σαιζον καθολου.
Απο οταν η σειρα αρχισε να γραφεται περα απο τα βιβλια εχει γινει σουπα, σαν σαπουνοπερα. Πλεον δεν ειναι τοσο σκληρη και απροβλεπτη, πλεον ολα μου φαινονται προβλεψιμα και πιο ασπρα/μαυρα. Οι καλοι κερδιζουν εδαφος, οι κακοι τρων τα μουτρα τους κλπ...χαλαστηκα με το πιο προσφατο επισοδειο εν ολιγοις.