Τι εγινε ελις? Ειχες καποιο επεισοδιο και δε σε βοηθησε ο γιατρος σου?
Printable View
Τι εγινε ελις? Ειχες καποιο επεισοδιο και δε σε βοηθησε ο γιατρος σου?
Ψύχωση έπαθα η έπαθα κανένα εγκεφαλικό από τα φάρμακα κι έκανε την πάπια δεν το δέχομαι με τίποτα ότι χειροτέρεψε η ψύχωση
Σου ειπε οτι χειροτερεψε και τι? Σε συμβουλεψε να κανεις κατι? Ασχοληθηκε?
Εγώ δεν τον ακούω έχουμε περίεργη σχέση σα φίλοι είμαστε εγώ νιώθω σα να μην παίρνω φάρμακα εκείνος λέει αποκλειεται
Παιζετε και σφαλιαρες?
Όχι εντάξει αλλά άμα με δεις θα καταλάβεις έχει τετραγωνιστει το πρόσωπο μου από το ζόρι κ δε φαίνεται ότι παίρνω φάρμακα αυτό το παραδέχεται
Πως θα μπορουσε να φαινοταν ομως?
Κανονικά φαίνεται
Ε ναι αλλα σε τι φαινεται? Στον τροπο ομιλιας ας πουμε? Στις εκφρασεις προσωπου? Τονο φωνης? Κινησεις? Δεν ξερω γιαυτο σε ρωταω πού φαινεται
Στον τρόπο ομιλίας αν πετασ κοτσανεσ η δεν μιλασ
Χουντα οι αριστεροι χουντα δεξια κ παλι δεξια
Την πατήσατε με όλους κι ακόμα εκεί μπράβο σας
Τα ίδια κάνουν όλοι μόλις αναλάβουν εξουσία είτε αριστεροί είτε δεξιοί έτσι είναι το κράτος προστατεύουν μερικούς τους άλλους τους χαντακωνουν όπως κάνει η Ελληνίδα μάνα με τα παιδιά της τα ίδια σκατά είστε όλοι
Όλοι ίδιοι είστε μια κοψια κ άντρες κ γυναικεσ
Αποφασισα να αρχισω το kick boxing απο σεπτεβρη.θα ειναι και γυμναστικη και ξεσπασμα.λετε να το αντεξω ή θα ειναι πολυ δυσκολο?ειμαι αγυμναστη, λεπτη πολυ και παιρνω πολλα φαρμακα και καπνιζω κιολας..λετε να τα καταφερω ή τσαμπα θα δωσω τα λεφτα για τον εξοπλισμο?μου αρεσει πολυ σαν ιδεα παντως..