Originally Posted by
Marilou
χαχαχ Θεος ο μικρος την λατρευω αυτη την ηλικα μωρε και ας γκρίνιαζα και εγω καποιες φορες....ειδικα ο τροπος που μιλανε πεθαίνω!!
Αν μεγαλωσει ακομα πιο πολυ ο μικρος σου θα δεις απο βραδύς θα κανουν σχεδια με την αδελφη του απο που θα ξεκινήσουν να λενε τα καλαντα ,θα κανουν και διαχωρισμό σε ποιες πολυκατοικιες θα πανε γιατι φυσικα παει με αυτα που τους δίνανε και φυσικα τι δωρο θα παρουν σε εμενα μονο ,την μανουλα για την πρωτοχρονια χαχαχα!
Του μπαμπα το δωρο το αφηναν σε εμενα παντα αλλα ηταν το μυστικο μας :rolleyes:
Βεβαια δεν ξερω εκει κατω τα πραγματα ειναι λιγο περιεργα αλλα εμας εδω πανω αυτο το κανουν με ανεση τα παιδια ,προς το παρόν τουλαχιστον ,ενα απο τα καλα της επαρχιας !
Ασε μου λεει ο ανηψιος μου ,θεια εγω σου ειπα τα καλαντα αλλα αγκαλιτσα και φιλακι πως θα παρω?(φυσικα εννουσε και το δωρο του η φατσουλα μου αλλα το εφερε απ εξω απ εξω το μουτρο)
Του λεω φετος αγαπη μου δεν θα εχει ουτε αγκαλιτσα ουτε φιλακι αλλα μην στεναχωριεσαι εχω συνενοηθει με τον Αγ.Βασιλη και μαζι με το δικο του δωρο το βραδυ θα αφησει και τα δικα μας και ειδικα φετος ο θειος σου λεω κουραστικε παρα πολυ για να το ετοιμάσει γιατι ειναι και τεραστιο μιας και δεν θα ειμαστε κοντα να κάνουμε τεραστιες αγκαλιτσες !
Αν δεις ρε φιλη πως ελαμψαν τα ματακια του κατευθειαν ,δεν υπαρχει αυτο το παιδικο ...πιο πολυ γι αυτα στεναχωριεμαι αυτες τις μερες που ενταξει εμεις εχουμε καποια αντίληψη να καταλαβουμε οτι ολο αυτο γινεται για το καλο μας ,αλλα σε αυτα τι να εξηγησεις και τι να καταλαβουν ...
Περιττό να σου πω μετα τι διαλογος ξεκινησε ...και αφου ειναι τοοοοοοσο μεγαλο πως θα μπει απο την καμιναδα ?Και δεν θα κουραστουν οι ταραζοι(τάρανδοι),να του αφησω περισσοτερο μπισκοτα και γαλα ?
Και να φωναζει και την μαμα του να μην αναψει σήμερα καθόλου το τζακι για να χωρέσουν τα δωρα και να μην καει ο καημενούλης ...
Δεν υπαρχει αυτη η ηλικια μπορει να παθανουν λιγο τα νευρα σου αλλα ζει στα φιλη γιατι πραγματικα θα τα ψαχνεις ..
Φετος τα Χριστουγεννα μαζι με τα δωρα των παιδιων τους ειχα σε ενα φακελο και ολα τα γραμματα που γραφαμε καθε γιορτες και υποτιθετε τα επερνε ο Αγ.Βασιλης ...
Δεν ξερεις πως γιναμε ...αφησαμε τα δωρα και μιλουσαμε γι αυτα ,ειδικα φετος η κορη μου την βλεπω εχει αλλαξει παρα πολυ ,η σχολη την εχει ωριμασει αποτομα και αρχισε και καταλαβαινει τι πραγματικα εχει αξια ,ουτε τα δωρα ουτε τα χρηματα ,αλλα αυτες οι στιγμες τους μενουν να το ξερεις και μπορει να τα θεωρουμε αυτονοητα και χαζα αλλα οταν μεγαλωσουν θα καταλαβουν πραγματικα την αξια τους .Γι αυτο να κανεις τα παντα οπως και να εισαι ,εχεις δεν εχεις κεφια ,εισαι δεν εισαι καλα,καντα ολα στην ακρη αυτες τις μερες για χαρη τους !
Αυτα θα τους μεινουν στο τελος !
Και αφου λοιπον σου εδωσα ιδεα σου δινω και μια συμβουλη ,οταν με το καλο το κανεις και εσυ να φροντισεις τριγύρω τους να μην υπαρχουν ουτε κινητά, ουτε παντόφλες και γενικα βαρια αντικειμενα ,μονο κανα μαξιλαρακι ,αλλιως βαλε κρανος και μπες για τους γνωστους λογους :p