οσο για την περιοδο ναταλονι μου εγω ειχα μεγαλη ροη απο πριν και τωρα παντα τις 3 πρωτες μερες πλημμυριζω.
Printable View
οσο για την περιοδο ναταλονι μου εγω ειχα μεγαλη ροη απο πριν και τωρα παντα τις 3 πρωτες μερες πλημμυριζω.
Ασε ρε Λιλα φρικαρω! Δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο το πραγμα! Και 3η μερα σημερα!
Το ειχα ξαναπαθει αλλα κρατησε μια μερα το πολυ, αντε να το καταλαβω! Αλλα ετσι; Φαινεται πανω απο λιτρο αιματος σιγουρα... Αφου το ειδα και λεω ενταξη τωρα λιποθυμω!!
Καλα ζεστη εκει, κρυο εδω.. Νομιζω πονεσε οι κοιλια μου απο το κρυο! Θα βαλω την ζακετα μου τωρα να καταλαβαιτε!!
επιτελους καταφερα να διαβασω τα περισσοτερα!
καλα ελειψα 3 μερες και μονο το ναταλακι με εψαξε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σ ευχαριστω γλυκεια μου!!!
πολυ χαρηκα που τελειωσε η μετακομιση και εχεις επιτελους σπιτακι!!!
ελλαδα ποτε πας?
επισης το πηρα το μυνημα σου!!! πολυ με συγκινησε που με εψαξες!!!
ελπιζω να πιουμε καφεδακι πριν φυγεις!!!
εγω ναταλια εχω περιοδο 5-6 μερες
hello κοριτσακι!!!πως περασατε στο ισπανια???
Μα λεω που χαθηκε αυτο το κοριτσι??
Εννοειτε οτι θα παμε για καφεδακι πριν φυγω πας καλα?? Αλλα να παμε Camden Town αυτη την φορα!! Αγαπωωωω Camden!
αν πατε στα σταρμπακς πισω απο τα χαροντς θα βρειτε και ελληνα
Και επιτελους θα βαλω τις φωτο!!!
Εχω να κανω καποια σχολια πρωτα :D
Τα ποδια μου φαινονται κοντα, δεν ειναι η αφη εβγαλε παραξενες φωτογραφιες!
Ναι κυκλοφορω ξυπολιτη μια ζωη!
Κανονικα οι γαμπες εχουν μαζεψει κι αλλο και σε αλλες φωτο φαινονται καλητερα αλλα θελω να δειτε τις ολοσωμες!
ΚΑΙ! Αν η μπλουζα ηταν πιο μικρη θα φαινοταν και καλητερα το τορσο μου και η μεση μου που εχει στενεωει πολυ!!! :D:D:D
Α! Και φοραω σουτιεν αλλα το μαλλι κρυβει ολο το βυζι! Τι να πεις!!!
αντε κυρα μου βαλτες και ασε τους προλογους
σιγα μην εισαι 127 κιλα πλακα μας κανεις???πρεπει να παρεις νεα ρουχα.και οχι αλλο μαυρο κουκλιτσα μου.
Kαι...
Το χερι φαινεται καπως αλλα κανονικα ειναι μια χαρα!!! :smilegrin:
κοριτσια υπεροχη η ισπανια!!! στη μαδριτη πηγαμε και εννοειται μονο τα δυο μας!!!πολυ ρομαντικα!αρκει να σας πω οτι τις πυτζαμες μας δεν τις φορεσαμε καθολου!!!:cool:
οι ισπανοι ειναι τοσο πολυ σαν ελληνες!!!!!!!!!!!
εχω τοσα να σας πω!!!!
ναταλακι βαλε εδω τη φωτο να τη δω κι εγω!!!
Χαχαχαχαχααχ! Κι ομως κυρια μου τοσα ειμαι!
Φαινεται οτι με στενευει το τζιν πανω στην κοιλια αλλα μπηκαααα!! χαχαχαχααχαχαχα
και περσυ ρε παιδια μου εμπαινε μεχρι τα γονατα και αυτο με το ζορι!!
18 νουμερο Primark κοριτσακι!! :crazy::crazy::crazy::crazy:
αχχχχ δεν ειναι τελειο να σου χωρανε ρουχα που πριν δεν χωραγαν ουτε στο δαχτυλακι σου????
Βαμπιρόνι μια χαρά είσαι και σίγουρα δεν φαίνεσαι 127 κιλά!ʼντε και σε κατώτερα!!
Καλα εννοειτε θα βρουμε Ελληνα πισω απο τα Χαροντς!! Αν και απο τοτε που επεστρεψα Λονδινο δεν ακουω πλεον καθολου Ελληνες!! Πριν απο 4 χρονι απου ηρθα ηταν γεματο!
Α! για τα ποδια που ελεγα! Εχουν βγει κοντα! Και τα μετρησα λεω ποσο να ειναι!! και εχω ενα μετρο ποδι κορουες! 1 μετρο και 3εκατοστα παρακαλω!! χιχιχιχιχ
το προσωπο το εκοψα για ευνοητους λογους!!
οχι βρε δουλευει ενας φιλος μου ελληνας στα σταρμπακς πισω απο τα χαροντς
Ναι τελειο εινααααααιιιι!! Ειδικα απο μαγαζι που εχει και μικρα νουμερα! Ευχαριστω Ιωαννα μου! Δεν θελω να φανω καπως αλλα με αδικη η φωτο!! χαχααχαχαχαχαχαχααχ
ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ! Εκτοα απο Ιωαννα και Τζινα και οσεσ εχουν τερματησει και χανουν κι αλλα γιατι θα σας ψαχνουμε σε λιγο!!! :tumble:
αΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Πες μου ονομα να φωναζω οταν περναω απο εκει! Παντως συνηθως εκει συχναζουν οι Ελληνες...
τζινακο που εισαι σημερα χαμενο???
εμενα παντως μου αρεσει να συχναζω σε ενα μπογατσαδικο που φτιαχνει και φραπε!!!
αλλα παμε οπου θες ναταλακι!! παμε στο camden να με ξεναγησεις στα μερη σου!!! δεν εχω παει ποτε!!!
στις 3 ημερες διακοπες τη εχ@σα τη διατροφη μου. και ειδα μολις οτι εχω βαλει στοχο τον αυγουστο να δω 7.....
λοιπον στο προγραμμα ξανα!!!
αρχιζω και την ψυχολογια της διαιτας!!!
Επέστρεψα η ηρωίδα! Πήγα το πρωί στην Πρόνοια και περίμενα 3,5 ώρες για να καταθέσω τα χαρτιά μου, από τις 10 έφυγα στις 13.30. Και δεν φτάνει αυτό θέλουν να τους πάω αύριο ένα χαρτί που το βγάζουν αυτοί κανονικά αλλά επειδή δεν προλαβαίνουν μου είπαν να τους το πάω εγώ. Οπότε μετά τις 3,5 ώρες στην Πρόνοια πήγα στο ΚΕΠ για το χαρτί και περίμενα πάλι για 1,5 ώρα. Το μόνο καλό είναι ότι ήπια πολύ νερό όσο περίμενα, 3 λίτρα στην Πρόνοια και 1 λίτρο στο ΚΕΠ! Μετά το σλιβ δεν έχω ξαναπιεί ποτέ τόσο νερό, μέχρι τώρα έχω πιει 5,5 λίτρα και συνεχίζω! Μετά το ΚΕΠ πήγα στην αδερφή μου που είναι κοντά το σπίτι της και πήρα αγκαλιά το κλιματιστικό. Μου έφερε να φάω και μουσακά που μου αρέσει και είχα καιρό να φάω και πήρα λίγο τα ίσα μου. Αν δεν ήμουνα αδύνατη δεν την πάλευα με τίποτα με τόση ζέστη. Ολη μέρα ευχαριστούσα το Θεό που με αξίωσε ν'αδυνατίσω και να έχω αντοχές. Αύριο μετά τη φυσιοθεραπεία που θα κάνω το πρωί θα ξαναπάω στους μαράκες να τους δώσω το χαρτί και να ξεμπερδεύω, το βιβλιάριο θα το πάρω τέλος Σεπτεμβρίου! Τώρα πίνω χυμό καρπούζι της Amita που τον δοκίμασα σήμερα για πρώτη φορά και μου αρέσει. Βέβαια με τη ζέστη που έφαγα σήμερα οτιδήποτε παγωμένο μου αρέσει!
Μπουγατσα κανονικη οπως την ελληνκη?? Πρεπει να παμε! Βασικα πες μου που ειναι να πω στην αφη και φιλες μιας και εγω δεν τρωω να πανε γιατι θελανε και δεν βρισκαμε!!!
Μπουγατσα κανονικη οπως την ελληνκη?? Πρεπει να παμε! Βασικα πες μου που ειναι να πω στην αφη και φιλες μιας και εγω δεν τρωω να πανε γιατι θελανε και δεν βρισκαμε!!!
Koritsaki χαίρομαι που περάσατε όμορφα στο ταξίδι σας και είπατε και πολλά ισπανικά τραγούδια χιχιχι. Βαμπιράκι συγχαρητήρια, όντως δε σου φαίνονται τα κιλά σου με τίποτα, είσαι και ψηλή βέβαια. Εχεις αλλάξει απίστευτα, μπράβο!!!
ηρωιδα μου!!!!!ειχα αρχισει να ανησυχω
Ευχαριστω Τζινα!! :bouncy::bouncy:
Αρχιζουν κα φευγουν τα ατιμα!!! Χαιρομαι γιατι βλεπψ οτι στο κοντινο μελλον δεν θα μου ειναι βασανο να βρω ενα τζιν στο νουμερο μου!!
Τι περασες ρε Τζινα και σημερα! Ελπιζω τελειωσει το βασανο!
μπραβο τζινα!!!!
ναταλακι ειναι ακριβως απεναντι απο την εκκλησια αγια σοφια που ειναι και η μητροπολη εδω στο λονδινο!!!
κανονικοτατη μπουγατσα!!! ελληνικη!!! για να μη σου πω σαλονικιωτικη!!!!
εχω δοκιμασει τη γλυκεια που την κανει παρα πολυ καλη!!! επισης κανει τελεια κοτοπίτα και σπανακοπιτα.
τα κανει και take away και επειδη ειναι διπλα το hyde park αμα εχει καλο καιρο(λεμε τωρα) μ αρεσει να περνω την φραπεδια μου στο χερι και να παω λιγο ν αραζω.
ααχχ μου εχει λειψει η θεσσαλονικη και να πω λιγο χαλλλαρα!!!
σας εχω κι αλλα νεα!!!
επειδη με το αγορι μας αρεσε πολυ η ισπανια και τα ισπανικα(!) οπως λεει και η τζινα,
ειπαμε απο οκτωβρη να κανουμε μαθηματα να μαθουμε και ισπανικα(τη γλωσσα!)
Αν σου πω οτι δεν ξερω ουτε που ειναι η Αγια Σοφια! Μονο στο Νοττινχαμ πηγα στην εκκλησια το προιγουμενο Πασχα!
Ξερεις οδο?
ΩΩ να μαθαιτε και Ισπανικα και Γαλλικα και Γιαπωνεζικαααα!!
Koritsaki πολύ ωραία η ιδέα σας να μάθετε ισπανικά, congratulaciones! χιχιχιχι
ευχαριστουμε τζινα!!! μονο που δεν ξερουμε καθολου ποσο στοιχιζει κατι τετοιο εδω!!!
τι γαλλικα και γιαπωνεζικα μου λες ναταλακι??? το αγορι μιλαει γαλλικα και πολυ το ζηλευω....
εγω δυστυχως οταν επρεπε να παρω την αποφαση της δευτερης ξενης γλωσσας διαλεξα τα γερμανικα και το μετανοιωνω τωρα οικτρα
τσα εδω ειμαι και εγω!
κοριτσακι καποιοι φιλοι εδω μαθανε ισπανικα πολυ φτηνα με ελαχιστο κοστος στην πρεσβεια της ισπανιας για ψαχτο!
καλλιοπη!! στην πρεσβεια!!! καλη ιδεα!!! δεν το ειχα σκεφτει!!!! θα μαθω!!!!
εσυ τι κανεις? πως ειναι ο μπαμπας σου? ηρεμησε καθολου???
Ξερωωωω τι λεεεωωω!! Γιαπονεζικα ειναι τα καλυτερα!! ;)
Στο παν/μιο εχει να μαθεις δωρεαν οποια ξενγ γλωσσα θελεις.. Ελεγα να κανω ειτε Γαλλικα ειτε Γερμανικα μιας και τα εχω ξεχασει τα γερμανικα μου... Θα ηθελα να μαθω Elvish (Lord of the Rings!!)!!!!
μανάρι μου εσύ !!!!!! αλήθεια δεν φαίνεσαι 127 κιλά. σκέψου πως εγώ είμαι τώρα 120 και φαίνομαι ποιο παχιά από σένα μωρό μου. μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο ζουζούνα μου!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by lila198621
σιγα μην εισαι 127 κιλα πλακα μας κανεις???πρεπει να παρεις νεα ρουχα.και οχι αλλο μαυρο κουκλιτσα μου.
Χαχαχαχαχαχ ευχαριστω ρε κοριτσιααα!!! Μαναρι εσενα ποτε θα σε δω?? fb εχεις?? Στειλε μου σε μηνυμα να σε κανω αντ!!!
ah Τζίνα μου είχα και γω παλιά βιβλιάριο τις πρόνοιας....είναι τελείως μαμάκες τελικά σε όλες τις "προνεις" τις ελλάδας..ένα ένα στα ζητάνε τα χαρτιά ..ένα..ένα ένα..καλο κουράγιο μανάρι μου!!!!!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Επέστρεψα η ηρωίδα! Πήγα το πρωί στην Πρόνοια και περίμενα 3,5 ώρες για να καταθέσω τα χαρτιά μου, από τις 10 έφυγα στις 13.30. Και δεν φτάνει αυτό θέλουν να τους πάω αύριο ένα χαρτί που το βγάζουν αυτοί κανονικά αλλά επειδή δεν προλαβαίνουν μου είπαν να τους το πάω εγώ. Οπότε μετά τις 3,5 ώρες στην Πρόνοια πήγα στο ΚΕΠ για το χαρτί και περίμενα πάλι για 1,5 ώρα.. !
εγω εκανα ισπανικα στην αθηνα πριν 5 χρονια με 15 ευρω την ωρα
κοριτσακι ηρεμισε λιγο εκεινος εγω δυσκολο να ηρεμισω
κυνηγαω τον παπαρακο να τον ψεκασω και παει να με δαγκωσει