Άμα γίνεις αθλήτρια δε θα χρειάζεσαι φάρμακα προσπάθησε κούκλα κ λίγο συμπληρωματακι ότι λένε το ένα τρίτο θα γίνεις πιο δυνατή πνευματικά κ σωματικά
Printable View
Άμα γίνεις αθλήτρια δε θα χρειάζεσαι φάρμακα προσπάθησε κούκλα κ λίγο συμπληρωματακι ότι λένε το ένα τρίτο θα γίνεις πιο δυνατή πνευματικά κ σωματικά
Συμπληρωματακι με τα φάρμακα να ρωτήσεις γιατρό
Ό,τι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό!
Αναζητήστε τι κρύβεται πίσω απο το φόβο σας. Συνήθως είναι κάποιο κενό (πχ σωματική αδυναμία, έλλειψη γνώσης/ εμπειρίας/ προσόντων, λάθος ιδέες). Καλύπτοντας το κενό ο φόβος φεύγει.
Μπου ξεπερνιεται με γυμναστικη εγω αυτο ξερω αυτο λεω
εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν στους περισσοτερους δε τους αρεσουν οι καναπεδες και τα καθισματα γενικοτερα ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ για πιο λογο το προβαλουν αυτο εφοσον δε τους αρεσει? εχουν στερεψει απο ιδεες ? αυτοι που ειναι καλυτεροι να προβαλουν καλυτερες ιδεες με καλυτερα θεματα..οι υπολοιπου ας κανουν οτι επιλογες θελουν και οσες μπορουν.. αυτοι ομως συνεχιζουν να ασχολουνται για καποιο λογο που δε καταλαβαινω
Ας ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ αυτη ειναι η μαγκια εισαι καλυτερος? ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ.
Σκέφτομαι ότι δεν θέλω κανεναν καλύτερα που είμαι μόνη μου.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :confused:
νυχτερινες απαλεψιες βλεπω χαλαρωστε....βαλτε να δειτε ενα βιντεο που χτυπανε με τα δαχτυλα τα σημεια βελονισμου θα γελασετε
Αυτοι που λενε (μάλλον διατυμπανίζουν σχεδον σε οποιον βρουν μπροστα τους) θα πάω και θα κάνω και θα πάρω και θα βρω στη ζωη μου, στο τελος κοιμούνται νηστικοί.
Διοτι είτε δεν το προσπάθησαν είτε λειτούργησαν με πολύ λάθος τρόπο ειτε απλα έλεγαν τετοια για να τονωσουν ή για να τους τονωσουν την ψυχολογια χωρις να το κατορθώσουν.
Κι άλλοι κατα τον ίδιο χρόνο κατόρθωσαν πολλά με ένα κλικ του χεριού και με ελάχιστη ή ανύπαρκτη βοήθεια από άλλους.
Η ζωη ειναι να βρεις απο πολύ νωρίς και να καλλιεργησεις τα ισχυρα χαρακτηριστικα σου γνωρισματα ο κοσμος να χαλαει.
το απαλευτο μαλον στους αλλους βρισκεται που απο τη μια οτι και να κανω τους ενδιαφερει και απο την αλλη θελουν να μου αλαξουν γνωμη με το ετσι θελω
πχ τι ζορι τραβανε αν καθομαι στο ιντερνετ συνεχεια αυτοι ας κανουν κατι καλυτερο απο μενα
κανουν λες και τους εβαλα να κατσικωθουν καπου με το ζορι χωρις να το θελουν εγω δε προκειται να ασχοληθω με οτι εχει σχεση με καθισματα καιι αν αυτο το καλαβαινουν εχει καλως.αν υποθετουν οτι ετσι θα ασχοληθω μαζι τους λυπαμαι αλλα κανουν λαθος.
και μετα απογοητευονται που τρωνε πορτες το εχω ξαναπει αλλα δεν εγινα κατανοητος οτι τα ψυχολογικα κολπα δε με ενδιαφερουν
με ενδιαφερει ομως να γνωρισω καπιον ως ανθρωπο απο αποσταση με κανει και βαριεμαι...
αρα αν δοκιμασουν να με γνωρισουν ως ανθρωπο και θα αλαξουν γνωμη οσο απομακρυνονται εγω απλα ξενερωνω εντελως