Το ν? Τόση μαστούρα πια και δεν καταλαβαίνω?
Printable View
Το ν? Τόση μαστούρα πια και δεν καταλαβαίνω?
Μάθημα γραμματικής ή όχι? Μπροστά από το θ, νομίζω ότι μπαίνει το ν, αλλά δεν είμαι και σίγουρη...
κ,π,τ,ξ,ψ,μπ,ντ,γκ,τσ,τζ
Αλλιώς το μπαλώνω, λέγοντας πως το είπα χάριν έμφασης.... :P
Και όχι "έξαψης" :crazy:
τσ,τζ-ούκα μου εσύ!!!
Σε σημάδεψε αυτή η "'έξαψΗς"!
Φωτιά και λάβα η Εξαψάβα!
Καλημέρα Ντεζιρένιες!
εγώ εδώ στο σπίτι της αφής παίζω με την κυρία Μαριλού και μαζεύουμε τις μύξες τις χεχεχεχε. Μαγειρεύουμε δημητριακά στην κουζίνα της και ζωγραφίζουμε την Νταίζη και τον Ντόναλντ, βλέπουμε και παιδικά ταυτόχρονα! Η ώρα του παιδιού ένα πράμα! Ευτυχώς είναι καλύτερα σήμερα.
Ναταλάκι μου με το καλό να φτάσεις στην Θεσσαλονίκη και να ετοιμαστείς για να υποδεχτείς τις κοκόνες μας! Αβάκι εύχομαι να μην αρρωστήσεις αν και δεν το νομίζω γιατί απλά τώρα δεν προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις! Έχεις δουλειές και ετοιμασίες :lol::lol:! Μην ξεχάσεις να πακετάρεις στις βαλίτσες και τα καλά εσώρουχα :lol:
Αυτή η "έξαψΗς" όχι μόνο με σημάδεψε, αλλά σε πληροφορώ ότι την τραγουδούσα και στον ύπνο μου! Και ξέρεις και ποιος άλλος ήταν δίπλα μου, ε? Εσύ, που σε είχα σύρει με το έτσι θέλω στο όνειρό μου! Ήθελες δεν ήθελες, έγινες τραγουδιάρα, αοιδός ή αλλιώς αηδός! (από το αηδία)...
Καλημέρα Eli μου! Τα καλά εσώρουχα δεν ταιριάζουν με τις μύξες...
Εύχομαι τα κορίτσια μου να μη γίνουν μυξομαζώχτρες! Τα προορίζω για άλλα, μεγάλα και σπουδαία, όχι να ξεπέσουν κι έτσι!
Το πολύ πολύ να σε νταντεύουν άσχημα θα σου πέσει; χιχιχιχι
καλημερα ντεζιρενιες μου!!
επιτέλους κατάφερα και διάβασα όλες τις σελίδες. Χαμός!!!!
Χαίρομαι που γύρισε το Ναταλάκι στον Οικο της και που θα συναντήσει τις χαρές τις σύντομα. Μην νιώθεις ενοχή αγάπη μου, να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς , θα το θέλει και η μαμα αυτό, θα σε βλέπει και θα χαμογελά με κάθε σου χαμόγελο. Και ο μπαμπάς θα χαρεί ειδικά όταν γυρίσεις ανανεωμένη και γεμάτη από αγάπη και γέλια. Γιατί οι γονείς υποφερουμε περισσότερο όταν το παιδί μας δεν είναι καλά και ας είμαστε εμείς όπως είμαστε και χαιρόμαστε διπλά και τριπλά όταν καταφέρνει το παιδί μας μετά από κάτι τόσο τραγικό να χαμογελά ξανά, ένας καημός λιγότερος. Σκέψου το λίγο...
Πωλινάκι μου χαίρομαι τόσο πολύ για την οικογενειακή σας θαλπωρή και ηρεμια!! Τα άλλα όλα θα τα ξεπεράσεις είσαι αγωνίστρια εσύ. Κάνε τα δέοντα και θα δεις ότι θα φτιάξουν και οι εξετάσεις. Χρησιμοποίησε τον ελεύθερο χρόνο για να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και δεν είχες την ευκαιρία πριν με την δουλειά να κάνεις. Μην μελαγχολείς άδραξε την ευκαιρία.
Μανατζίνα μου ταπερτζίνα μου ανυπομονώ να σε γνωρίσω από κοντά !!!!
Αβουλίνι και Γλαύκη αχ σας ζηλεύω που θα μαζευτείτε όλες στην πόλη του Βορρά , να περάσετε καταπληκτικά και ανυπομονώ και εγώ να σας δω και να τα πούμε ιντερνετικά.
Μπρεικ μου τα έμαθα τα δικά σου από Ελι. Καλά δεν πάνε καλά οι άνθρωποι. ΚΟυφάθηκα.
Καλως το νέο μέλος Αννα20, για έλα και εσύ να γίνουμε πιο πολλές.
Τέλος αγαπημένη Γιωτούλα μου ,έχω πάθει στερητικό σύνδρομο πότε θα σε δώ να μου περάσει??? θα το ρίξω στα γλυκά στο τέλος. Ελπίζω η μανούλα να μην πονά τόσο τώρα και να είστε σε καλή φάση.
τα δικά μου τώρα τα ψιλομάθατε.
Τέλειο το πάρτυ του Σαββάτου , έγινε του παιδιού το πανυγήρι το Σάββατο, αλλά το κακόμοιρο το Μαριλενακι αρρώστησε με πυρετο και συνάχι από το Σάββατο βράδυ. Η Κυριακή ήταν ψιλοδραματική με 39,5 ακατέβατο και χθες πάλι σχεδον 39. Σήμερα μέχρι στιγμής πάμε καλά , αλλά φοβαμαι το βράδυ γμτ. Τεσπα αυτά να είναι μόνο ιωσούλες που περνάνε. Αλλά να πω και εγώ τον πόνο μου.
Το καλό ήταν ότι δεν πήγα χθες δουλειά και κάθησα όλη μέρα μαζί της. Περάσαμε πολύ όμορφα , πέξαμε όλα τα παιχνίδια και κάναμε πολλές αγγαλίτσες. Το κάτσιασα το παιδί για την ακρίβεια. Επίζω να την σκαπουλάρω και να μην κολλήσω και εγώ.
Σας χρωστάω φωτο από τις τούρτες δεν το ξεχνω απλά από την δουλειά δεν μπορώ πρεπει να καταφέρω να κάτσω στο pc του σπιτιου αν καταφέρω να συκώσω τον αντρα μου απο την καρέκλα. Ελπίζω απόψε να μπορέσω. όσες έχουν φεις θα δούνε και εκεί νομίζω ο σύζυγος έχει βάλε φωτό από το πάρτυ του παιδικού.
Πολλές καλημέρες ή μάλλον καλησπέρες κι από μένα. Εδέησε και ξύπνησα! Για την ακρίβεια με ξύπνησε ο γάτος μου που προσπαθούσε να βολευτεί κοντά στη μούρη μου και με γαργαλούσε με τα μουστάκια του.
Ναταλία μου σου εύχομαι να έχεις καλό ταξίδι. Εγώ δεν οδηγώ γιατί φοβάμαι οπότε δεν μπορώ να σου πω και καμιά χρήσιμη συμβουλή επί του θέματος. Συμφωνώ μαζί σου ότι οι ψυχές των ανθρώπων δεν χάνονται και είναι πάντα μαζί μας γιατί πιστεύω ότι η αγάπη είναι ότι πιο δυνατό υπάρχει στη ζωή μας, κι όταν υπάρχει μεγάλη αγάπη δεν μπορεί απλά να εξατμίζεται με τον χαμό των ανθρώπων, αντιθέτως πιστεύω ότι τους δένει για πάντα όπου και όπως και να είναι. Δεν πρέπει να νοιώθεις τύψεις και άβολα επειδή θα περάσεις λίγες μέρες ξένοιαστες γιατί και η μανούλα σου δεν θα το ήθελε αυτό. Δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι βέβαια, αλλά στο ενδεχόμενο ότι όντως η μητέρα σου είναι δίπλα σου και σε βλέπει, πως θα ένοιωθε αν εσύ σταματούσες να ζεις τη ζωή σου και να χαίρεσαι τις μικρές χαρές της; Να σου πω και κάτι αστείο. Η μητέρα μου έχει ιδιοπαθή τρόμο στα χέρια, δεν είναι πάρκινσον αλλά τα χέρια της τρέμουν αρκετά ιδιαίτερα το αριστερό ίσως γιατί είναι και αριστερόχειρας. Της κάνω πλάκα λοιπόν και της λέω μαμά θα φτιάξω πίτσα, έρχεσαι να μου απλώσεις με το τρεμάμενο χέρι σου το τυρί;;;; Ή κάτι πιο πικάντικο, της λέω ότι έχεις ωραίο και σταθερό τρέμουλο στο χέρι σου και ένας έξυπνος άντρας θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί προς όφελός του και να περάσει ωραία........!! :lol: Εύχομαι να έχει ροή και ασφάλεια ο δρόμος σου για τη Θεσσαλονίκη και να περάσετε υπέροχα γιατί το αξίζετε όλες. Φιλάκια.
Για δες καιρό που διάλεξε η ʼβα ν'αρρωστήσει...........Σου εύχομαι γρήγορα εξαψοπεραστικά σου!! Μην ανησυχείς ʼβα, θα πάνε όλα καλά και θα περάσετε υπέροχα ακριβώς όπως το έχετε σχεδιάσει.
Εσύ μυξοζουμπανίτσα κράτα γερά τα τείχη του κάστρου!! Δεν γίνεται ν'αρρωστήσεις κι εσύ γιατί μετά ποιός θα κουράρει τους ασθενείς σου;;;;