-
Κατερίνα κι εγώ ανυπομονώ να σε γνωρίσω. Δεν ξεχνώ την πρώτη μέρα του χειρουργείου που με πήρες τηλέφωνο και ήταν πράγματι βάλσαμο στον πόνο μου η γλυκιά και γεμάτη ενδιαφέρον φωνή σου. Εύχομαι να συνέλθει γρήγορα το μπουμπουκάκι σου.
Μάλλον προβλέπεται και η σημερινή μέρα δύσκολη για τη Γιώτα μας. Για να μη μας καλημέρισε φαίνεται ότι συναγωνίζεται το Βέγγο στο τρέξιμο.........
-
Ρώτησα, έμαθα, έδρασα! Πήρα και διάλυμα για γαργάρες. Διώχνει τα μικρόβια σε χρόνο ρεκόρ! Μόλις έκανα και τη γαργάρα (έλα, δώσε κι άλλα φάρμακα στο λαό)! Έπειδή δε μπορούσα να κρατήσω το κεφάλι ανάποδα, χωρίς να πνιγώ, το μισό το κατάπια! Νιώθω τόσο έξυπνη, όσο η Ιωαννίδου στην ταινία, που λέει για την τσίχλα "την κατάπια"!
http://www.youtube.com/watch?v=6gTuEd21E0g
Δε γελώ ποτέ με ασθένειες, αλλά Τζίνα μου, φοβερό το σκηνικό με το τρεμάμενο χεράκι της μαμάς! Μου θυμίζει την "πολίτικη κουζίνα", όπου μία κυρία που έχει πάρκινσον, αναλαμβάνει να κρατάει στη μαγειρική τα μπωλ και να ανακατεύει τα υλικά.
-
Καλησπέρα σας!!!!
Ναταλάκι μου, θα ξαναρωτήσω, κατά δω πότε θα έρθεις? :(:(
Και κορίτσια, ακόμη περιμένω τις φώτο.... Με ξεχάσατε....
-
Πωλίνα μου έχεις δίκιο με την πρώτη ευκαιρία πισιου θα σου στείλω κάποιες που έχω εγώ. Όσο για Κύπρο δεν προβλέπετε για εμάς κανένα ταξίδι τους επόμενους μήνες , ουτε στο χωριο μας να φανταστείς λόγω οικονομικών στενοτήτων. Μακάρι να μπορούσαμε και δεν έχω πάει ποτέ Κύπρο.
-
Πωλίνα πότε θα κάνεις την αυχενική διαφάνεια? εκεί υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να δειτε και φύλο αν είναι ευνοική η στάση.
-
Πριν 10 μέρες κουρεύτηκα και έχω τέτοια νεύρα που από τότε έχω να κοιταχτώ στον καθρέφτη!!! Προσπαθούσα καιρό να μακρύνω τα μαλλιά μου όπου είχαν φτάσει αισίως πιο κάτω από τους ώμους και πηγαίνοντας στην κομμώτρια της είπα να τα φιλάρει λίγο για να πάρουν όγκο επειδή είναι σγουρά, κι αυτή μου τα έκοψε αρκετά κοντά!!! Μόλις μου τα στέγνωσε και τα είδα μου ήρθε ντουβουρτζάς! Και τι να της πω; Τώρα βράζω στο ζουμί μου μέχρι να ξαναμακρύνουν πάλι.:flaming:
-
αχ τζίνα μου πως σε καταλαβαίνω και εγώ πρέπει να παω να κουρευτω και ολο το τρεναρω γιατι φοβαμαι μην μου τα κάνουν καρε!
-
Αχ, μακάρι να μου τα άφηνε κι εμένα καρέ! Όμως μπροστά τα έχει κόψει πιο κοντά απ'ότι τα πίσω. Αυτή η κομμώτρια έδινε πάντα στα μαλλιά μου ωραίο σχήμα, δεν ξέρω τώρα τι την έπιασε! Όταν πας για κούρεμα να είσαι πολύ ακριβής στο τι θέλεις να σου κάνουν και κράτα για εκφοβισμό κι ένα μαχαίρι στο χέρι σου! :lol:
-
Καλησπέρα και από εμένα! Αχ Τζίνα μου πόσο σπαστικό είναι αυτό με τους κομμωτές που όταν πιάσουν ψαλίδι στο χέρι τους τους πιάνει μία χαρά να κουρέψουν όσο όσο! :grind: Και εγώ είχα κακή εμπειρία την τελευταία φορά που μου τα πετσόκοψε η κομμώτρια μου τα μαλλιά μου και από τότε δεν τολμάω να κουρευτώ αν και χρειάζομαι επειγόντως ένα φιλάρισμα στο μαλλί μου που έχει μακρύνει πολύ και πλέον δεν στρώνει όπως θέλω...Αν και να πω την αλήθεια σε αυτές τις φάσεις που μακραίνει τόσο πολύ μου αρέσει πάρα πολύ και μετά πάω να το φρεσκάρω και πάντα το μετανιώνω γιατί μου το κοντένουν πολύ γκρρρρρ. Εγώ είχα κοντά μαλλιά για πάρα πολλά χρόνια και αγορέ και καρέ και τώρα που τα έχω μακρύνει βγάζω το άχτι μου!
-
Και πόσο τσαντίζομαι όταν μου λένε, εντάξει μωρέ μαλλί είναι θα ξαναμακρύνει! Αφού είχε μακρύνει ήδη, τώρα πάλι φτου κι απ'την αρχή!
Επέστρεψες στην οικία σου Eli ή αδερφοεργάζεσαι ακόμα;
-
αδελφοεργαζεται διότι εγω είμαι ακόμη στη δουλειά!
-
-
Έχω βάλει μία χοιρινή πανσέτα να ψήνεται. Ταράτσα θα την κάνω πάλι!!! Μ'αρέσει αφάνταστα που μαγειρεύω μικρές ποσότητες και ξεμπερδεύω πιο γρήγορα από το να μαγείρευα κανονικές ποσότητες. Οπότε λέω ή να μην ξανακαλέσω φίλους μου για φαγητό ή να τους πείσω να κάνουν όλοι sleeve!!:lol::lol:
-
:lol::lol::lol::lol: ναι ναι ελάτε να μοιραστούμε μία πανσέτα!
Έχω βάλει την μικρή για ύπνο και έχω πάρει θέση στον καναπέ με μαξιλάρι και κουβέρτα ;)
-
και εγώ θέλωωωωω, και πανσετα και καναπεεεε