αχαχαχαχαχαχχααχ!!! Καθομαι τωρα και το βλεπω!! Την προιγουμενη φορα εβλεπα Απαραδεκτους! Καλα δεν υπαρχει!! Ουτε που τα θυμωμουν τα επισοδεια εκεινα!! Ημουν 2 χρονων νομιζω οταν βγηκαν? Μπορει και πιο λιγο!!
Printable View
αχαχαχαχαχαχχααχ!!! Καθομαι τωρα και το βλεπω!! Την προιγουμενη φορα εβλεπα Απαραδεκτους! Καλα δεν υπαρχει!! Ουτε που τα θυμωμουν τα επισοδεια εκεινα!! Ημουν 2 χρονων νομιζω οταν βγηκαν? Μπορει και πιο λιγο!!
Οι Απαράδεκτοι εξακολουθεί, αν και παρωχημένη, να είναι πολύ ωραία σειρά.
Δες, επίσης, τις Σαββατογεννημένες. Επίσης πολύ καλή και πιο σύγχρονη.
Καλώς την κοπέλα μας, την κουνιστή! :love:
Χονδροτάααααααατη μου!Καλημερούδια!Θα σου τηλ. μόλις κλείσω με το τρέχον... :love:
Καλα ναι εννοειτε και οι σαββατογεννημενες!!
Καλημερουδια Ναταλια μου τι κανεις? :smilegrin:
Καλημέρα,συνονόματη!Αγαπώ,� �γαπιέμαι,όλα υπέροχα!Εσύ;
Να πω κι εγώ; Νυστάαααζω! Τώρα με έπιασε, τέτοιο καταραμένο που είμαι! Ε, ρε ύπνους που θα κάνω το μεσημέρι!
Πάω να ετοιμαστώ. Καλή μέρα να έχουμε!
Και εγω τα ιδια!!! :D
Να εχουμε ολοι μας μια υπεροχη μερα!!!!!
:starhit:
Καλημέρα. Τι έγινε γαλιάντρες, κάνατε πάρτυ αξημέρωτα;
Σοκολατίτσα χαίρομαι που γύρισες στο σπιτάκι σου, αν σε ξαναδούν να σου γράψουν! Για την τουαλέτα που λες είχα βρει μία στο υπόγειο του κτιρίου και πήγαινα εκεί, δίπλα είχε και τον ψύκτη που γέμιζα συνέχεια νερό, ο ψύκτης ήταν για τους υπαλλήλους αλλά ο Αστυνόμος Τζίνης άκουσε έναν υπάλληλο που είπε ότι πάει για νερό και τον ακολούθησε κι έτσι έμαθε τα κατατόπια χιχιχι. Οσο για την μανούλα σου μάλλον εννοείς θερμοπληξία και όχι ηλεκτροπληξία! :lol: Μου αρέσει γιατί όταν είσαι κουρασμένη δεν μπορείς να κρυφτείς. χιχιχιQuote:
Originally posted by break
Τζίνα ηρωιδα πραγματικά αλλά έχω μια απορία με τόσο νερό που πήγες τουαλέτα? Μακάρι να τελειώσεις αύριο κ η μάνα μου αυριο θα πάει να ρωτήσει πότε θα έρθει η συνταξη της, εγω της λέω να μην πάει πουθενά με τόση ζέστη αλλά εκεί της καρφωθεί κ θα τη μαζεύω απο το δρόμο με καμιά ηλεκτροπληξία.
:lol: :lol:
Γαλιανδρες!! Ποσα χρονια ειχα να ακουσω αυτη την λεξη!!! Καλημερααα Αστυνομε ΣαιΤζινη!!! Πως παει; Σημερα θα ξαναπας στον αγωνα; Ελπιζω να τελειωσεις πια σημερα και να μην σου πουν να πας και αυριο!!
Τις θεραπειες σου σημερα δεν τις ξεκινας καμαρι μου;; Αντε και με εναν κουκλο φυσικοθεραπευτη!!!
Εγω νομιζα η εξοδος ηταν απο την αλλη!!!
<-----<<
Επέστρεψα η φυσιοθεραπευμένη. Περιμένω να περάσει λίγο η ώρα και να πάω στην Πρόνοια κατά τις 13.00 γιατί τώρα θα έχει κόσμο και θα παίξω μπουνιές για να περάσω και να τους δώσω το χαρτί, ενώ αργότερα θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα και θα είναι πιο ήρεμοι και οι υπάλληλοι και θα μπορέσουν να βρουν τον φάκελό μου και να βάλουν μέσα το χαρτί και να μην το χάσουν και μου το ξαναζητάνε. Στη φυσιοθεραπεία μου έβαλε μία λάμπα σαν σόμπα για να μου ζεστάνει τον ώμο και τα είδα όλα από την ζέστη, της ζήτησα ένα περιοδικό και έκανα αέρα. Προφανώς ερεθίστηκε το χέρι μου από τα διάφορα και τις ασκήσεις και τώρα με πονάει πολύ, συνήθως έτσι συμβαίνει στις φυσιοθεραπείες, πονάς για να ξεπονέσεις.
Αχά! Θεραπείες προχωρημένες ακούω, με λάμπες, μαλάξεις και δε συμμαζεύεται! Κρίμα που ο θεραπευτής δεν είναι άντρας...
Τζίνα μου, μάλλον κι εδώ ισχύει ο νόμος δράσης αντίδρασης. Πρέπει να πονέσεις, για να ξεπονέσεις.
Στην περίπτωσή μου ισχύει ο νόμος του Μέρφυ. Η γκαντεμιά μου είναι τόση, ώστε σήμερα ειδικά που δεν κοιμήθηκα τρέχω από το πρωί. Μόλις τώρα σταμάτησα για ένα καφεδάκι. Ήρθε και η ζέστη και με αποτελείωσε!
Αβα η φυσιοθεραπεύτρια δουλεύει μαζί με το γιό της κι αυτός μου έδειχνε τις ασκήσεις, αλλά είναι πιο κοντός από μένα!! Οπότε άκυρο. Καλή συνέχεια στο τρέξιμο κι ελπίζω να κοιμηθείς το μεσημέρι.
Καλημερα κ απο μενα.Ναταλια εισαι πανεμορφη κ με τιποτα δεν φαινεσαι για 127 κιλα.Αβα μου κουραγιο...Τζινα μου σε αποζητησα ψες το πρωι κ σημερα ειδα τα νεα σου..Κουραγιο κ εσυ με τις φυσιοθεραπειες...Εγω εχτες βραδυ πηγα την κορη στο γυναικολογο για να μας στειλει αλλου να κανει υπερηχο μητρας κτλπ κ μετα ξανα στον ιδιο για να δει τον υπερηχο οπου ευτυχως μας ειπε οτι η μικρη εχει κρυωσει κ εχει υγρο στην ωοθηκη το οποιο ομως θα φυγει...κ στις 9 πηγα τον μικρο παιδοοδοντιατρο ωσπου στις 10 κ 30 επιτελους γυρισα σπιτι η γυναικα..ποναγα παντου ειχα σκασει κ ειχα κ το ματι να με τρωει κ δεν επρεπε να το πειραξω..Εχω αναγκη να βρεθω μαζι σας..να κουτσομπολεψω να πω αλλα πραγματα...γιατι ειστε Αθηνα? :sniff: Αργοτερα θα ξαναμπω πιστευω..φιλακια για την ωρα ομορφες μου
Και καποια στιγμη θα βαλω κ το τικερακι μιας κ σημερις ζυγιστηκα..ειναι τρελλειο..θα χαρειτε οπως κ εγω..later:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Καλημέρα Μαράκι, το μάτι σου πως είναι; Και το πόδι σου τι έπαθε ακριβώς, δεν κατάλαβα. Ευτυχώς που δεν έχει τίποτα σοβαρό η μικρή και θα περάσει.
καλημερουδια σε όλες σας!
είστε καλά????
good morning!!!!
Καλησπέρα κ απο εμένα!
Αυπνίες βλέπω εμ που να κοιμηθούμε με τόση ζέστη!
:o:o:o:o:o:o βαμπιράκι μου βγήκαν τα μάτια έξω, σε καμια περίπτωση δεν φαίνεσαι για 127 κιλά,βλέπω κ μακρύ μαλλί πολύ, μπράβο κουκλίτσα συνέχισε έτσι!
Αχ Τζινάκο πως με πιάνεις, το χεράκι είναι λίγο καλύτερα?
γεια σας κοπέλες έμορφες!
Δεν πιστεύω να ζεσταίνεστε? Θράσος!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα χαίρομαι που γύρισες στο σπιτάκι σου, αν σε ξαναδούν να σου γράψουν! Για την τουαλέτα που λες είχα βρει μία στο υπόγειο του κτιρίου και πήγαινα εκεί, δίπλα είχε και τον ψύκτη που γέμιζα συνέχεια νερό, ο ψύκτης ήταν για τους υπαλλήλους αλλά ο Αστυνόμος Τζίνης άκουσε έναν υπάλληλο που είπε ότι πάει για νερό και τον ακολούθησε κι έτσι έμαθε τα κατατόπια χιχιχι. Οσο για την μανούλα σου μάλλον εννοείς θερμοπληξία και όχι ηλεκτροπληξία! :lol: Μου αρέσει γιατί όταν είσαι κουρασμένη δεν μπορείς να κρυφτείς. χιχιχιQuote:
Originally posted by break
Τζίνα ηρωιδα πραγματικά αλλά έχω μια απορία με τόσο νερό που πήγες τουαλέτα? Μακάρι να τελειώσεις αύριο κ η μάνα μου αυριο θα πάει να ρωτήσει πότε θα έρθει η συνταξη της, εγω της λέω να μην πάει πουθενά με τόση ζέστη αλλά εκεί της καρφωθεί κ θα τη μαζεύω απο το δρόμο με καμιά ηλεκτροπληξία.
Εμ κοριτσάρα μου άδικα σε λέμε "Αστυνόμο Τζίνη"? Λαγωνικό νερού:wink1:
Καλά ε ακόμα γελάω με την ηλεκτροπληξία :lol::lol::lol::lol: που να σου πω κ τι διαβάζω απο αυτα που γράφεται όταν είμαι κουρασμένη! ʼλλα γράφεται εσείς κ άλλα διαβάζω εγώ αφου σε κάποια φάση λέω όχι δεν μπορεί να γράφτηκε αυτό
Μπα Μακ καθόλου, τι είναι αυτα που λες:crazy: αφου εγω με το θερμόμετρο στο χέρι είμαι κ κάνω έλεγχο σε πιο δωμάτιο έχει τη λιγότερη ζέστη:lol:το έβγαλα στη βεράντα που έχει σκια κ έδειξε 35, στο δωμάτιο μου 29 κ τωρα το έχω βγάλει στην άλλη βεράντα με τον ήλιο εκει να δούμε τι θα δείξει!
τελευταία με έχουν τσιτώσει κάποιοι άνθρωποι που αναγκαστικά γνώρισα λόγω δουλειάς, και παρέα με τη ζέστη μου έχουν τεντώσει τα νεύρα! Όμως, επικεντρώνω στους ωραίους και σημαντικούς μου ανθρώπους και χαλαρώνω...
Σιγα μην εισαι 127 κιλα.Εγω για 90 σε κανω στις φωτο.Μπραβο!!!!Quote:
Originally posted by -wow-
Και...
Δεν ξερω οσο τις κοιταω λεω μπορει καποιος να λεει ε καλα δεν εχεις και τοση διαφορα η σιγα το πραγμα εδω αλλοι εχουν χασει πολλα πιο πολλα απο εσενα... Αλλα χαιρομαι το καθε κιλο που παει στον αγυριστο!!! Εμανα μου φαινεται μεγαααλη η διαφορα!
Μα πόσο δίκιο έχει ο William Gibson, υπάρχουν φορές που επηρεάζομαι απο κάτι ανθρωπάκια επειδη κάτι θα πουν, μου κάνουν μια ψυχολογία άστα να πάνε κ για όλα φταίει η σκ@το ευαισθησία μας!
Κορίτσια κρατηθείτε, 43 βαθμούς έδειξε το θερμόμετρο που είχα βγάλει στον ήλιό :o:o:o
ευτυχώς επέστρεψε κ η μαμά μου, μη τυζόν την μαζεύω με καμια "ηλεκτροπληξία"
:lol::lol::lol::lol:
Τζινάκο μου ανησυχώ για εσένα τώρα μανάρι μου.
Μόλις έφαγα, τάισα και τα ζωάκια, πάω να κάνω ένα μπάνιο και να ταβλιαστώ για να συνέλθω από την ηλεκτροπληξία χιχι. Κάθησα άλλη μία ώρα στην Πρόνοια γιατί χθες τους ζήτησα βεβαίωση που φαίνεται ότι ασφαλίστηκα εκεί και απλά περιμένω το βιβλιάριο που αργεί και μου είπαν ότι το χαρτάκι που μου έδωσαν αρκεί. Σήμερα που τους βρήκα σε ηρεμία όταν πήγα τους ξαναρώτησα και σου δίνουν μία βεβαίωση τελικά με σφραγίδες, πρωτόκολλο και τα σχετικά. Μου την ξεκίνησε μία υπάλληλος η οποία σχόλασε εν τω μεταξύ κι αφού περίμενα 40 λεπτά στο πρωτόκολλο έπρεπε να την τελειώσει ένας άλλος υπάλληλος που με τρέλανε στην γκρίνια. Ηθελε να ξαναπάω αύριο αλλά τον πήρα με το καλό και μου την έφτιαξε τελικά. Ζέστη ξεζέστη καλά που την πήρα τη βεβαίωση τελικά γιατί τη χρειάζομαι σε μία επιτροπή που θα περάσω. Μακ μη μου στενοχωριέσαι και νευριάζεις τώρα που έχει και καύσωνα και σέρνονται και ηλεκτροπληξίες χιχι. Περίμενε να δροσίσει λίγο και πες μου ποιός σε ενοχλεί να έρθω να τον μπατσίσω, με το άλλο χέρι το καλό!
tzina, δεν με ενοχλεί τίποτα! Μόλις πήρα το αυτοκίνητο από το συνεργείο όπου και μου φτιάξανε το πρόβλημα με το γκάζι και τώρα είμαι έτοιμη για τη φόρμουλα 1! Τι χαρά να πατάς γκάζι και το αυτοκίνητο να υπακούει! Αν μου το επέτρεπε η βενζίνη , θα έπαιρνα τους δρόμους μέσα στον καύσωνα να χαρώ τη νεοαποκτηθείσα ταχύτητα!
Quote:
Originally posted by Mak
tzina, δεν με ενοχλεί τίποτα! Μόλις πήρα το αυτοκίνητο από το συνεργείο όπου και μου φτιάξανε το πρόβλημα με το γκάζι και τώρα είμαι έτοιμη για τη φόρμουλα 1! Τι χαρά να πατάς γκάζι και το αυτοκίνητο να υπακούει! Αν μου το επέτρεπε η βενζίνη , θα έπαιρνα τους δρόμους μέσα στον καύσωνα να χαρώ τη νεοαποκτηθείσα ταχύτητα!
Σουμάχερ μου εσύ!!!!!
Τζινάκο φθηνά γλύτωσες την ηλεκτροπληξία:lol::lol::lol::lol:
τζινα μου περαστικά με το χερακι σου. Δυστηχως οι φυσικοθεραπειες ετσι ειναι, πονας πονας και ελπιζεις να ξεπονεσεις μια και καλη. Στο εύχομαι καλή μου να απαλλαγείς σύντομα από τους πόνους.
Εγώ κορίτσια τρέχω και δεν φτάνω με την δουλειά , ξεκίνησαν οι άδειες και δεν προλαβαίνω, επίσης επειδή κλείνουμε καταστήματα σωρηδόν ήρθε μια κοπέλα στον τμήμα και έχω και την εκπαίδευσή της κάθε μέρα. Την τύχη μου...
Επιπλέον παίζει και να μετακινηθώ και εγώ σε άλλη υπηρεσία της τράπεζας . έκανα μια συνέντευξη προχθές και εύχομαι να με πάρουν γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που κάνω, είναι τομέας "λόμπυ" που δεν μπορείς να εισχωρήσεις εύκολα , μακάρι να μου βγει.
η κορούλα μου τα πάει μια χαρά με το γιο γιο . Ευελπιστω μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να έχουμε απαλλαγεί εντελώς από την πάνα.
Το εύχομαι ολόψυχα, μακάρι μανάρι!Quote:
Originally posted by *Katie
Επιπλέον παίζει και να μετακινηθώ και εγώ σε άλλη υπηρεσία της τράπεζας . έκανα μια συνέντευξη προχθές και εύχομαι να με πάρουν γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που κάνω, είναι τομέας "λόμπυ" που δεν μπορείς να εισχωρήσεις εύκολα , μακάρι να μου βγει.
Πολυαγαπημένες τι κάνετε????????
Αυτή η ζέστη δεν υπάρχει...ήμουν έξω για κάτι δουλειές κ πέθανα...έκαιγε ο τόπος!!!!
Ναταλία είσαι γαμάτη.....έχεις μαζέψει πάρα πολύ!!!ΜΠΡΑΒΟ κοριτσάκι μου.......
Break στο φεις έχεις εικόνα προφίλ νοσοκόμα???μάλλον εσύ πρέπει να είσαι γιατί σε βγάζει συνέχεια στα suggestion...
Μαρία περαστικά με το πόδι κ το χέρι.....
Τζινάκο καλό κουράγιο με τον πόνο...είναι για καλό σκοπό!!!!
Λίλα είναι καλοκαιράκι....πρέπει να έρθεις στα πάνω σου...να βγεις να ξεσκάσεις!!!!
Κατερινάκι σου εύχομαι ολόψυχα να πάρεις την δουλειά!!!!
Μίλησα με την γραμματέα του γιατρού σήμερα κ μου είπε από Δευτέρα θα γίνει γιατί από αύριο το μεσημέρι θα λείπει ο γιατρός κ αν με χειρουργούσε θα έπρεπε να είναι εκεί....ίσως κάνω εισαγωγή την Παρασκευή (τις απαραίτητες εξετάσεις)
Αγόρασα κ νυχτικά....φορέματα δηλαδή που θα φοράω για νυχτικά γιατί δεν θέλω τα κλασσικά....πήρα κ βρακάκια.....που ο Θεός να τα κάνει βρακάκια τόσα μικρά που είναι....να΄ναι καλά τα Jumbo που έχει κάτι τέλεια σεξουαλικά στρινγκάκια!!!!θα γελάνε οι γιατροί!!!
αυτα τα στρινγκ δεν καταλαβαινω πως τα φορατε???